Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: «ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»

Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες.


Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην *αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο

γενικό Λύκειο. 

Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχη πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές.  Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο.  Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά....


- Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!

Ισχύει και για κάποια Αλβανάκια που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί. 
Κι αυτοί το ίδιο λένε, ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Για να είμαι ειλικρινής τα ρώτησα κάποια φορά γιατί βαπτίστηκαν αφού δεν το πιστεύουν και μου απάντησαν: 

- Για να έχουμε επιπλέον βοήθεια από τη εκκλησία και για να κυκλοφορώ πιο άνετα στη χώρα σας. Προσέξετε τα λόγια παιδιού που είναι γεννημένο στην Ελλάδα: στη χώρα σας. 
Δεν την αισθάνεται δική του χώρα, αλλά ξένη!. Μου είπε ακόμα ότι όταν κυκλοφορούν στην Αλβανία, κρύβουν αυτά τα χαρτιά και παρουσιάζουν τα αληθινά!!!!! Μου είπε ότι έτσι κάνουν όλοι οι Αλβανοί! 


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αρπαχτεί Αλβανοί μαθητές με Ελληνόπουλα. 
Το θράσος των Αλβανών δεν περιγράφεται. Πολλά περιστατικά φθάνουν μέχρι το γραφείο όπου οι Αλβανοί μαθητές ξεσαλώνουν. Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία.Ο διευθυντής μας τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και «έχουνε πιάσει θέσεις» χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς!!!!


Το ότι η Βόρειος Ήπειρος ήταν 4000 χρόνια ελληνική, ούτε που τους ενδιαφέρει καθόλου. 


Αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουμε Έλληνες πολίτες; Για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα - δήθεν μειονοτήτων - μέσα στην ίδια μας τη χώρα; 


Επίσης, τσακώνονται με Βορειοηπειρώτες μαθητές στους οποίους κάνουν φραστικές επιθέσεις με τα λόγια: 

- Ποιο πολύ μετράει ο δικός μου λόγος που είμαι ξένος από το δικό σου που είσαι Έλληνας!
Με τα αυτιά μου το άκουσα.
Το λειτούργημα που εξασκώ με υποχρεώνει να αντιμετωπίζω τα παιδιά όλα με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέφτομαι ότι αν οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, τότε αυτά τα παιδιά που δεν αισθάνονται Έλληνες, μεθαύριο αν μπει η χώρα σε κίνδυνο, τι θα γίνει;ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. 


Πηγή:skeftomasteellhnika

10 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού δεν τους αρέσει εδώ , γιατί δεν πάνε σε ομοθρησκο κράτος να εγκατασταθούν,;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... Για να αρχίσει η μαζική δίωξη για τις πατρίδες τους να ξεβρωμισουμε και τότε τα λέμε...προδότες !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δεω υπαρχει σωτηρια καληνυχτα ελλαδα ελλαδα τελος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ετσι ειναι μηλανε κιολας. Βρομαγε το στοματους οτν ειρθαν στη ελλαδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΤΙΣ ΠΡΌΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΆΣΣΕΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.0ΤΑΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ,ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ (ΤΣΊΠΡΑΣ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΈΓΟΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΊΔΙΑ ΙΣΧΎΟΥΝ ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΈΡΚΕΛ,ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΆΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΆΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ???)ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. κοιμηθειτε ....δεν τρεχει τιποτε....μηνξεχνατε να ψηφιζετε μονο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή