Σελίδες

Σελίδες

Σελίδες

31 Μαΐου 2024

Μήνυμα για τις Πανελλήνιες Ἐξετάσεις προς τους μαθητές του νομού Καστοριάς από τον Εμμανουήλ Μανώλη Μάνου και την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


Αγαπητοί μαθήτριες και μαθητές  του νομού Καστοριάς, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε από καρδιάς,  καλή επιτυχία  στα διαγωνίσματα σας,  για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις που αυτές τις ημέρες είναι μπροστά σας. 

 Με δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση  θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μεν μια μεγάλη μάχη αλλά δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας. 

Να θυμάστε ότι είναι  απλά μία δοκιμασία. Να μη σταματήσετε ποτέ να διεκδικείτε τα όνειρά σας  και με άλλες ευκαιρίες και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Εμμανουήλ Μάνου

υποψήφιος βουλευτής  εκπρόσωπος ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Κ.Μητσοτάκης: Συγκέντρωση στην Πάτρα με.. 40 άτομα! (φωτο)


Παρά τις αναφορές των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για αθρόα συμμετοχή, οι φωτογραφίες δείχνουν άλλη πραγματικότητα

Κ.Μητσοτάκης: Συγκέντρωση στην Πάτρα με.. 40 άτομα! (φωτο)

Η πολυδιαφημισμένη συγκέντρωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα αποδείχθηκε.. απογοητευτική από άποψη συμμετοχής, παρά τους ισχυρισμούς των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για «το αδιαχώρητο».

Παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν μεγάλη συμμετοχή πολιτών, φωτογραφίες από drone αποκαλύπτουν έναν «κύκλο» με το πολύ 40 παρευρισκόμενους.

 Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να παρουσιάσει την εικόνα ότι συνομίλησε με πολλούς απλούς πολίτες, όμως η πραγματικότητα δείχνει τη φρουρά του και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μιλούν με κάποιος τοπικούς μικροπαράγοντες της ΟΝΝΕΔ και άλλων σχηματισμών της κομματικής δομής.

 

.

pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Έκτακτο : Θρίλερ στην Διποταμία Καστοριάς. Βγήκε με μαχαίρι και κυνήγησε δυο γυναίκες. ΣΟΚ για μαθητές στην στάση που περίμεναν το λεωφορείο


ΣΟΚ στην Διποταμία πριν λίγη ώρα. Με μαχαίρι άνδρας ( περίπου 38 ετών) αλλοδαπός, κυνηγούσε δυο γυναίκες που ξέφυγαν την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια έφτασε κοντά στη στάση όπου περίμεναν το λεωφορείο δυο μαθητές όπου ευτυχώς πολύ γρήγορα τράπηκαν σε φυγή.

Το θρίλερ συνεχίστηκε σε μαγαζί όπου φτάνοντας με το μαχαίρι στο χέρι, χτυπούσε πόρτες,έσπρωχνε προσπαθώντας να εισβάλει στην επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες σε κατάσταση ΣΟΚ κλειδώθηκαν στη τουαλέτα….

Σε ελάχιστη ώρα έφτασε η αστυνομία και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες έχει συλληφθεί από το Α.Τ Νεστορίου

 

Από
ΠΗΓΗ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !

30 Μαΐου 2024

Τα συστημικά μέσα και οι εταιρείες μετρήσεων προωθούν τον Α. Λοβέρδο με το κόμμα του λίγων μηνών "Δημοκράτες" με άνωθεν ευλογίες

Πριν  μερικούς  μήνες  δήλωνε ο  Ανδρέας Λοβέρδος:  – «Θα επαναφέρω το ΠΑΣΟΚ και τον ήλιο»

Ανδρέας Λοβέρδος
Φωτογραφία από: YouTube

 Τα συστημικά μέσα και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, προωθούν με συχνές  εμφανίσεις τον Α. Λοβέρδο με το κόμμα του,  των 4μηνών  της ίδρυσης του, το λεγόμενο  "Δημοκράτες" μετά από  άνωθεν ευλογίες  προφανώς για ευνόητους πολιτικούς λόγους, που  έχουν σχέση με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  την οποία καπηλεύεται αφού εμφανίζεται και δηλώνει  αυτός και το νεοσύστατο κόμμα του "Δημοκράτες " ως εκπρόσωπος του Κέντρου. 

Α. Λοβέρδος: Οι "Δημοκράτες" ιδρυθήκαμε για να κυβερνήσουμε - Είμαστε...

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ την οποία καπηλεύεται πολιτικά ο κ. Λοβέρδος, προϋπάρχει από το 1992 είναι πρώην κοινοβουλευτικό κόμμα, αφού ήταν στην  βουλή το 2019,  και είναι η συνέχεια του ιστορικού Κέντρου, ο πρόεδρος του κόμματος ο Βασίλης Λεβέντης είναι ένας γνωστός  και ο πλέον έμπειρος, και αναγνωρίσιμος πολιτικός σε όλη την χώρα... καμιά σύγκριση.!!

 

Διαλύεται η Ένωση Κεντρώων - Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σαρίδης - KorinthosTV

Στην Καστοριά ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στην πόλη της Καστοριάς βρέθηκε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 πριν περίπου 28 μήνες, και ως υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, όπου παραχώρησε  τότε συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ  ...
 Κάντε ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο που ακολουθεί και δείτε το βίντεο στο YouTude


 

Πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για τον ιστορικό θρίαμβο του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με τη Φιορεντίνα

.



Ολυμπιακός: Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας

 

Σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι το Αργος Ορεστικό  και την Καστοριά, πανηγύρισαν για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τη Φιορεντίνα που έληξε στην παράταση με 1 - 0.  Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα σε επίπεδο ανδρών που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, μερικές εβδομάδες μετά τους νέους του συλλόγου, που είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης. Πανηγυρισμοί και σε Ναύπλιο και Άργος, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024. 

 

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !

29 Μαΐου 2024

Ολόκληρα χωριά στην Δυτική Μακεδονία χάνονται μέσα σε πάρκα… φωτοβολταϊκών! (φωτό)


Απίστευτη οικολογική καταστροφή προκαλεί η «πράσινη» ανάπτυξη

Ολόκληρα χωριά στην Δυτική Μακεδονία χάνονται μέσα σε πάρκα… φωτοβολταϊκών! (φωτό)

Ολόκληρα χωριά, όπως η Καλαμιά και το Ξυνό Νερό στη Δυτική Μακεδονία, οδηγούνται σε εγκατάλειψη καθώς περικυκλώνονται από εκατοντάδες στρέμματα «γυάλινης ερήμου», δηλαδή από τα φωτοβολταϊκά.

Περισσότερα στο pronews.gr


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Ολα τα κόμματα το "παίζουν" Κέντρο - κεντροδεξιά - κεντροαριστερά - καπηλεύοντας την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη

βουλη

 

 Ολα τα λεγόμενα μεγάλα  κόμματα το  "παίζουν"  Κέντρο -  Η ΝΔ  του Κ.Μητσοτάκη αυτοαποκαλείται Κεντροδεξιά - ο ΣΥΡΙΖΑ του Σ.Κασσελάκη  Κεντροαριστερά  καπηλεύονται επί της ουσίας την Ενωση Κεντρώων, ένα  πρώην κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο είναι παρόν στις ευρωεκλογές όπως ήταν και στις Εθνικές εκλογές του 2023 αλλά και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1992.

Ο   Α.Λοβέρδος από το βαθύ  ΠΑΣΟΚ με το  νέο κόμμα που δημιούργησε και το λέει Δημοκράτες" δηλώνει  εκπρόσωπος  του Κέντρου.

Είναι απίστευτο !! :  " Νομίζουν ο,τι απευθύνονται σε πολίτες πολύ χαμηλής νοημοσύνης, και  δεν είναι απίθανο και ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ να δηλώσει τις επόμενες ημέρες ο,τι είναι Κεντροκουμουνιστικό το κόμμα του" μας είπαν από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, θέλουν να υφαρπάξουν ψήφους από το κόμμα μας την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ αλλά ο λαός το έχει αντιληφθεί ως μέγιστη πολιτική απάτη." 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αρχοντούλη Άννα: Στο 3,5% - 4% η Ένωση Κεντρώων


Με καταγγελτικό λόγο έκανε αισθητή τη παρουσία της η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αρχοντούλη Άννα σε συνέντευξη που έδωσε στον κ. Αρχοντή Κωστόπουλο στο e-crash.gr

28 Μαΐου 2024

Κέρκυρα: Ο διάλογος του Κ. Μητσοτάκη με συνταξιούχο: «Πεινάω» - «Σας στηρίζει η εκκλησία;» (video)

Κέρκυρα: «Ευχαριστώ που ήρθατε» απαντά ο Μητσοτάκης σε συνταξιούχο που δεν έχει να φάει!

(Το Video κατέβηκε μετα απο κάποιες ώρες; )

Κέρκυρα: «Ευχαριστώ που ήρθατε» απαντά ο Μητσοτάκης σε συνταξιούχο που δεν έχει να φάει! (Video)

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πραγματικότητα είναι σχετική αφού αυτά που βιώνουν οι άλλοι δεν τον αφορά. Εξάλλου ούτε μια κάποια ενσυναίσθηση έχει φανερώσει μέχρι στιγμής καθώς στόχος του είναι μόνον ο εαυτός του, η οικογένειά του και οι της τάξης του…

Η προσπάθεια των επικοινωνιολόγων να τον βγάλουν στο πλήθος, να φανεί ένας «κοινός» ανάμεσά μας, προσπαθώντας να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του πέφτουν στο κενό!

Πολλά τα περιστατικά και στην Κέρκυρα, όπως μια σύντομη στιχομυθία με συνταξιούχο που του εκφράζει την απόγνωσή της, καθώς όπως λέει δεν μπορεί να τα βγάλει με τα 440 ευρώ. Το συγκεκριμένο περιστατικό κατέγραψε η δημοσιογράφος Κατερίνα Λάτσα.

Στο χέρι της μάλιστα κρατούσε και το χαρτάκι από το ΑΤΜ, όπου φαίνεται αναλυτικά η κίνηση του λογαριασμού της.

«Αυτά είναι τα λεφτά που έχω να ζήσω», είπε στον πρωθυπουργό.

«Όσο αντέχουμε…», της απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας καθαρά πως δεν τον αφορά, αλλά κάτι πρέπει να απαντήσει.


«Ναι αλλά πρέπει να γίνει κάτι» του λέει και προσθέτει πως από τα «440 ευρώ πληρώνει 300 ευρώ για ενοίκιο»

«Αν είστε στο ενοίκιο δεν βγαίνει», απαντά χωρίς καν να αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό με τα πάνω από 40 ακίνητα!

«Αυτή τη στιγμή πεινάω», επιμένει η κυρία ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκει ένα διέξοδο ρωτώντας την:

«Σας στηρίζει η εκκλησία;»

«Κανένας», απάντησε η γυναίκα και εκείνος περιορίστηκε να της πει «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε».

Ούτε που νοιάζεται, ούτε που τον αφορά, ούτε είναι της τάξης του…

Πάλι καλά που δεν της είπε «ευχαριστώ που θα μας ψηφίσετε»!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Γριτσόπουλος Δημήτριος στον ΣΚΑΙ 100.3

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής  της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Γριτσόπουλος Δημήτριος σε συνέντευξη του  στον ΣΚΑΙ 100,3  πριν 2 ημέρες,  την 26 Μαϊου 2024

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αναφέρθηκε σε θέματα οικονομίας παιδείας κ.α.


Προηγούμενα  επίκαιρα  άρθρα:

"Ιλιγγος" από την ακρίβεια στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ - Απόστολος Ραυτόπουλος -ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 3,2% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο – Νέα άνοδος στα τρόφιμα

Πώς η Ελλάδα κατέληξε να είναι η φτωχότερη χώρα στην Δύση! – Η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε 19% από το 2007!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !

Καστοριά: Τρείς γνωστοί επιχειρηματίες πέθαναν εντός των τελευταίων πέντε ημερών - Σήμερα πρατηριούχος καυσίμων


Σε ηλικία 77 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο πρώην ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, Βασίλης Τσιφλικιώτης. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαϊου 2024 και ώρα 12:00, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Τοιχιό. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Σε ηλικία  77 ετών ”έφυγε” από τη ζωή  στις 27 Μαΐου, 2024   ο γνωστός επιχειρηματίας καλλυντικών  Γιώργος Αθανασίου, γνωστός ως Γιωργάκης,    Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Σε ηλικία μόλις 52 ετών ”έφυγε” από τη ζωή  στις 23 Μαΐου, 2024   ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Γαβριάς από το Άργος Ορεστικό. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

 

Παραίτηση υποψήφιου βουλευτή του Κ.Βελόπουλου με βαριές κατηγορίες: «Δεν είναι αυτό που φαίνεται»


Μαργαρίτης Κίρκος: Παραιτήθηκε απ’ την “Ελληνική Λύση” με βαριές κατηγορίες κατά Κ.Βελόπουλου – Χαμός στα αθηναϊκά ΜΜΕ


Μάλιστα προχώρησε σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του κόμματος λέγοντας «πρόεδρε είσαι ένας θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας & πατριδοκάπηλος».

Πλανάτε  όμως ένα δημοσιογραφικό και όχι μόνο  ερώτημα, για τον χρόνο παραίτησης  του κ.Μαργαρίτη  Κύρκου. 


Προηγούμενα  επίκαιρα  άρθρα:

"Ιλιγγος" από την ακρίβεια στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ - Απόστολος Ραυτόπουλος -ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 3,2% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο – Νέα άνοδος στα τρόφιμα

Πώς η Ελλάδα κατέληξε να είναι η φτωχότερη χώρα στην Δύση! – Η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε 19% από το 2007!



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !

 

 

Θλίψη για το θάνατο 61χρονου στην Καστοριά - (Ο πέμπτος θάνατος στο μήνα Μάϊο 2024 ηλικιών 52- 61- 67- και 77 χρόνων)


 ”Εφυγε” από τη ζωή ο Ιωάννης Ναζιρόπουλος σε ηλικία μόλις 61 χρόνων Η κηδεία του έγινε  την Τρίτη 28 Μαϊου 2024 και ώρα 17:00, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στο Κεφαλάρι Καστοριάς. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

19 Μαΐου 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗ) ΜΑΝΟΥ: Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν ξεχνά τους αγώνες και τις θυσίες του Ποντιακού ελληνισμού

19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Εκατό και πλέον χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού ελληνισμού έχουν περάσει και παραμένει άσβεστη η μνήμη του. Την ευθύνη της καταστροφής των Ποντίων την είχε η δεξιά παράταξη με λάθη της οποίας συνετελέσθη αυτή η καταστροφή. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν ξεχνά τους αγώνες και τις θυσίες του Ποντιακού ελληνισμού για να μην επαναληφθούν δοκιμασίες […]

.

17 Μαΐου 2024

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μόσχος Νικόλαος του κόμματος ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΩΩΝ - 10λεπτο προεκλογικής ομιλίας

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έχει πλήρες και άρτιο κατάλογο 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών, όπως είναι γνωστό,  όπως είχε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, και στις Εθνικές με νέα άτομα, αλλά και έμπειρα 25- 65 χρόνων, επαγγελματίες από τον χώρο της οικονομίας, του μάρκετινγκ- του εμπορίου, του πρωτογενή τομέα, της επικοινωνίας, όπως και αρκετούς καθηγητές πανεπιστημίου,  από όλους τους χώρους κ.α.

Ακούμε  στο βίντεο που ακολουθεί τον υποψήφιο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  κ. Μόσχο Νικόλαο  τον καθηγητή Διεθνολόγο

Στο σύντομο 10λεπο που επιβάλλει ο σχετικός εκλογικός νόμος να αναφέρεται σε όσα  θέματα προλαβαίνει,  με πρώτο για το δικαίωμα όλων στην παιδεία και όχι μόνο να έχουν δικαίωμα τα παιδιά των πλουσίων στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, (σύμφωνα με το ν/σ που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση και που χαρακτηρίστηκε έκτρωμα ) καθώς και στο θέμα της αγροτικής ισότιμης ανάπτυξης,  όλων των χωρών στην Ε.Ε, την άμυνα της Ε.Ε και στην σύγκλιση των μισθών της Ελλάδος με τους μισθούς της Ε.Ε

15 Μαΐου 2024

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - Υποψήφια Ευρωεκλογών - Αρχοντούλη Άννα

 

Υποψήφια Ευρωεκλογών - Αρχοντούλη Άννα - YouTube

 

 

 

 

 

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής - Αρχοντούλη Άννα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι εκπαιδευτικός δείτε το βίντεο.


 

Διαβάστε το fyllokaiftero1.blogspot.com  καθημερινά και από το κινητό σας.

Όταν ο Κ.Μητσοτάκης ζητούσε την «ακύρωση» της Συμφωνίας των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)


Για πρώτη φορά στο Μαξίμου ανησυχούν ότι η ΝΔ θα πέσει κάτω από το όριο του 30% στις ευρωεκλογές

Newsroom | email:fyllokaiftero@gmail.com

 Όταν ο Κ.Μητσοτάκης ζητούσε την «ακύρωση» της Συμφωνίας των Πρεσπών

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !

Σφοδρές αποδοκιμασίες στην κυβέρνηση από τους αστυνομικούς στην Ήπειρο: Δείτε τι έγινε με τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Α.Νικολακόπουλο


Θεωρούν ότι η κυβέρνηση τους εξαπάτησε

Σφοδρές αποδοκιμασίες στην κυβέρνηση από τους αστυνομικούς στην Ήπειρο: Δείτε τι έγινε με τον ΥΦΥΠΡΟΠΟ Α.Νικολακόπουλο

«Θερμή» υποδοχή επιφύλασσαν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Ηπείρου και άλλων νομών όπως της Καστοριάς   στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, καθώς τον αποδοκίμασαν.

Συγκεντρωμένοι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου των Ιωαννίνων οι αστυνομικοί υποδέχθηκαν τον υφυπουργό με μαύρες σημαίες, φωνάζοντας «σας ψηφίσαμε» και «βγείτε να δείτε που μας οδηγείτε», ενώ την ώρα που έμπαινε συνοδευόμενος στο Μέγαρο, κινήθηκαν προς το μέρος του φωνάζοντας.

Με πληροφορία και φωτογραφία από το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !

Καστοριά: Φράγμα Νεστορίου : Χαλαρότητα,ελάχιστες πιέσεις και αδιαφορία….



 

Η κυβέρνηση σφυρίζει σχεδόν αδιάφορα, Σαββόπουλος,Χαρούμενος αλλά και ο περιφερειάρχης μάλλον το αποφεύγουν και απλά περνούν οι βδομάδες.

Η απόλυτη απαισιοδοξία για όλους τους πολίτες, το ζήτημα αυτό ειδικά ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης το είχε « σηκώσει» αρκετά αλλά τώρα κάνει δηλώσεις ότι πρέπει η κυβέρνηση να κάνει τα βήματα και όχι εμείς…….

Δεν πιέζει όπως πρέπει και ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας και το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι απελπιστικό


Πηγή :alfafm.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !