Σελίδες

Σελίδες

Σελίδες

27 Σεπτεμβρίου 2024

Tο ιατρικό προσωπικό της χώρας έντρομο παρατηρεί έκρηξη 500% των λευχαιμιών στους εμβολιασμένους

mΡΝΑ υπερκοπωση


 


Kαθώς η οδηγία είναι η με κάθε τρόπο μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού λόγω του παγκοσμίου χρέους αλλά και της πρεμούρας μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης με μόνο 2 δις οξυδερκείς πολίτες (όπως η κυρία της κεντρικής φωτό που σκουπίζει τον ιδρώτα του δημοφιλούς pop star Άδωνι Γεωργιάδη) είναι λογικό οι εντολοδόχοι πολιτικοί μας να εξαντλούν το οπλοστάστιο των υποκριτικών δυνατοτήτων τους για την επιτυχία της αποστολής τους.

Έτσι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση της αιφνίδιας παραίτησης της διοικητού του Νοσοκομείου Σάμου Αφροδίτης Αγγέλη την ίδια στιγμή που η παιδίατρος του Νοσοκομείου Καλλιόπη-Peggy-Πετρούσκα νοσηλεύεται με εγκεφαλικό στο Τζάνειο.

Αίφνης το εγκεφαλικό του γλυκύτατου κοριτσιού όπως είναι η παιδίατρος του Νοσοκομείου Σάμου αποδόθηκε στην αυτονόητη υπερκόπωση με αποτέλεσμα να έχουμε ένα netflix δημοσιευμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοικήτρια είχε ενημερώσει την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας από τον περασμένο Μάιο ότι θα αποχωρήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, δεν είχε συμμετάσχει στη διαδικασία ανάδειξης των νέων διοικητών ΕΣΥ με το νόμο Κεραμέως. Μέχρι το τέλος θα οριστεί προσωρινός διοικητής, ενώ τώρα καθήκοντα διοικητή ασκεί ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Τι να ενημερώσει η ταλαίπωρη Διευθύντρια μια και η αλήθεια πρέπει να παραμείνει κρυμμένη σαν το Ιερό Δισκοπότηρο.

Η αλήθεια είναι ότι το ιατρικό προσωπικό της χώρας -όπως και άλλων χωρών των οποίων οι κυβερνήσεις εξανάγκασαν το ιατρικό προσωπικό τόσο να εμβολιαστεί με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 αλλά και να τα συστήνει στους ασθενείς, για χάρη της μεγάλης επαναφοράς-έντρομο παρατηρεί έκρηξη 500% των λευχαιμιών στους εμβολιασμένους, ενώ οι ανακοπές, τα εγκεφαλικά, οι στειρότητες προελαύνουν σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και οι κοσμοπολίτικες Σπέτσες του Στέφανου-Λινού-Κασσελάκη είχαν το 2021 μείωση του πληθυσμού 6,9%.

Ας επιστρέψουμε όμως πίσω στη Σάμο.

Η γλυκύτατη παιδίατρος λοιπόν Καλλιόπη Πετρούσκα όπως μπορείτε να δείτε και στο profile της στο facebook είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19 και έσπευσε μάλιστα να το δημοσιοποιήσει. Όπως αποδεικνύεται πλέον σχεδόν κάθε ώρα οι εμβολιασμένοι έχουν βάλει την υγεία τους στη διαδικασία υψηλού ρίσκου.

Οσο για τον Άδωνι Γεωργιάδη πρέπει να εξαντλεί την υποκριτική του δυνότητα. Στη περίπτωση δε του Νοσοκομείου της Σάμου προτιμά να υποστεί την διαπόμπευση της φήμης ότι το εγκεφαλικό στη γλυκύτατη παιδίατρο προκάλεσε η υπερκόπωση λόγω έλλευψης προσωπικού σε μια γενναιόδωρη προσπάθεια να βγάλει από το κάδρο τους προκατόχους του Κικίλια-Πλεύρη επί θητείας των οποίων τρυπήθηκε με τα εμβόλια η καλή παιδίατρος.

Σύμφωνα με τη σχετική είδηση όπως αυτή μεταδίδεται> Αίσθηση προκάλεσε η είδηση από τα τοπικά μέσα για την πίεση που υπέστη η μία παιδίατρος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Συγγενικά της πρόσωπα κατήγγειλαν πως «έκανε 23 εφημερίες τον μήνα, γι’ αυτό διαλύθηκε».

Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν πως λόγω της παραίτησης που υπέβαλε πριν από μερικές εβδομάδες η έτερη μόνιμη συνάδελφός της, η παιδίατρος πραγματοποίησε 6 ενεργές εφημερίες και για αρκετές ημέρες βρισκόταν σε εφημερία ετοιμότητας, δηλαδή εφημέρευε από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται πάντοτε να έχει φυσική παρουσία στο νοσοκομείο.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η παιδίατρος εμφάνισε δυσαρθρία, κάτι που θορύβησε τους συναδέλφους της και οδήγησε στη διακομιδή της στο Τζάνειο.

Σε απελπιστική κατάσταση έχουν φτάσει οι γιατροί στο νοσοκομείο της Σάμου, καθώς η υποστελέχωση έχει φέρει εξάντληση στο προσωπικό.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της παιδιάτρου του νοσοκομείου, η οποία νοσηλεύεται στο Τζάνειο με συμπτώματα εγκεφαλικού, λόγω εξαντλητικών ωραρίων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του νησιού.

«Διαλύθηκε το κορίτσι μας γιατί έκανε 23 εφημερίες τον μήνα» είπε  συγγενής της παιδιάτρου του νοσοκομείου της Σάμου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου, το νοσοκομείο λειτουργεί με ελάχιστο ιατρικό προσωπικό, ενώ τώρα μένει και χωρίς παιδίατρο, η οποία «λόγω των εξαντλητικών ωραρίων και συνεχών ενεργών εφημεριών, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου».

Μάλιστα, καλούν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα, καθώς «το νοσοκομείο με αυτούς τους ρυθμούς κλείνει».

«Η κατάσταση στο Γ.Ν. Σάμου καθίσταται όλο και χειρότερη. Επανειλημμένως έχουμε δηλώσει ότι όλα τα τμήματα λειτουργούν με το ελάχιστο ιατρικό προσωπικό, ενώ η αναγκαστική υπερεφημέρευση έχει προκαλέσει, σωματική και ψυχική κόπωση.

Η μοναδική παιδίατρος του νοσοκομείου, λόγω των εξαντλητικών ωραρίων και συνεχών ενεργών εφημεριών, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου και διακομίζεται σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο των Αθηνών. Κανένας υπεύθυνος δεν έχει κινητοποιηθεί. Αντιθέτως και ενώ το νοσοκομείο έχει τεράστιες ελλείψεις μετακίνησαν εκτός Νομού, ιατρούς από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με την συναίνεση όλων των υπευθύνων στο Αγαθονήσι και στην Πάτμο.

Στη φωτό τα δύο κορίτσια που πρωταγωνιστούν τις τελευταίες μέρες στη ειδησεογραφία σχετικά με το Νοσοκομείο Σάμου. Δεξιά η διοικητής του Νοσοκομείου Αφροδίτη Αγγέλη, που με όλα όσα έχει δει η γυναίκα εγκαταλείπει για προσωπικούς λόγους και αριστερά η γλυκύτατη εμβολιασθείσα παιδίατρος Καλλιόπη Πετρούσκα στην οποία ευχόμαστε καλή ανάρρωση και μακριά από τα εμβόλια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου