Σε ένα μπολ, ρίχνουμε ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια, τη μαύρη
μαλακή ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο, τη ρίγανη και το ξύδι.
Ρίχνουμε 2 κεφ. σκόρδο (μαζί με τις φλούδες τους) και 1 κύβο κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά.
Φοράμε τα γάντια μας και χαράσσουμε στη μέση το χοιρινό μπούτι.
Ανοίγουμε τα 2 κομμάτια ρολό στη μέση και αφού ρίξουμε όλη τη
μαρινάδα σε ένα ταψί, ρίχνουμε το κρέας. Γυρνάμε το κρέας να πάει η
μαρινάδα παντού. Τυλίγουμε με μεμβράνη το ταψί και το τοποθετούμε στο
ψυγείο για 6 ώρες. Κάθε 30 λεπτά, το γυρνάμε πλευρά να πάει η μαρινάδα
παντού.
Όταν το αφαιρέσουμε, προσθέτουμε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο, τυλίγουμε το
ταψί με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 4,5-5 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου