30 Μαΐου 2024

Τα συστημικά μέσα και οι εταιρείες μετρήσεων προωθούν τον Α. Λοβέρδο με το κόμμα του λίγων μηνών "Δημοκράτες" με άνωθεν ευλογίες

Πριν  μερικούς  μήνες  δήλωνε ο  Ανδρέας Λοβέρδος:  – «Θα επαναφέρω το ΠΑΣΟΚ και τον ήλιο»

Ανδρέας Λοβέρδος
Φωτογραφία από: YouTube

 Τα συστημικά μέσα και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, προωθούν με συχνές  εμφανίσεις τον Α. Λοβέρδο με το κόμμα του,  των 4μηνών  της ίδρυσης του, το λεγόμενο  "Δημοκράτες" μετά από  άνωθεν ευλογίες  προφανώς για ευνόητους πολιτικούς λόγους, που  έχουν σχέση με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  την οποία καπηλεύεται αφού εμφανίζεται και δηλώνει  αυτός και το νεοσύστατο κόμμα του "Δημοκράτες " ως εκπρόσωπος του Κέντρου. 

Α. Λοβέρδος: Οι "Δημοκράτες" ιδρυθήκαμε για να κυβερνήσουμε - Είμαστε...

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ την οποία καπηλεύεται πολιτικά ο κ. Λοβέρδος, προϋπάρχει από το 1992 είναι πρώην κοινοβουλευτικό κόμμα, αφού ήταν στην  βουλή το 2019,  και είναι η συνέχεια του ιστορικού Κέντρου, ο πρόεδρος του κόμματος ο Βασίλης Λεβέντης είναι ένας γνωστός  και ο πλέον έμπειρος, και αναγνωρίσιμος πολιτικός σε όλη την χώρα... καμιά σύγκριση.!!

 

Διαλύεται η Ένωση Κεντρώων - Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σαρίδης - KorinthosTV

Στην Καστοριά ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στην πόλη της Καστοριάς βρέθηκε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 πριν περίπου 28 μήνες, και ως υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, όπου παραχώρησε  τότε συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ  ...
 Κάντε ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο που ακολουθεί και δείτε το βίντεο στο YouTude


 

Πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για τον ιστορικό θρίαμβο του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με τη Φιορεντίνα

.



Ολυμπιακός: Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας

 

Σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι το Αργος Ορεστικό  και την Καστοριά, πανηγύρισαν για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τη Φιορεντίνα που έληξε στην παράταση με 1 - 0.  Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα σε επίπεδο ανδρών που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, μερικές εβδομάδες μετά τους νέους του συλλόγου, που είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης. Πανηγυρισμοί και σε Ναύπλιο και Άργος, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024. 

 

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !