31 Μαΐου 2024

Μήνυμα για τις Πανελλήνιες Ἐξετάσεις προς τους μαθητές του νομού Καστοριάς από τον Εμμανουήλ Μανώλη Μάνου και την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


Αγαπητοί μαθήτριες και μαθητές  του νομού Καστοριάς, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε από καρδιάς,  καλή επιτυχία  στα διαγωνίσματα σας,  για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις που αυτές τις ημέρες είναι μπροστά σας. 

 Με δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση  θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μεν μια μεγάλη μάχη αλλά δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας. 

Να θυμάστε ότι είναι  απλά μία δοκιμασία. Να μη σταματήσετε ποτέ να διεκδικείτε τα όνειρά σας  και με άλλες ευκαιρίες και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Εμμανουήλ Μάνου

υποψήφιος βουλευτής  εκπρόσωπος ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Κ.Μητσοτάκης: Συγκέντρωση στην Πάτρα με.. 40 άτομα! (φωτο)


Παρά τις αναφορές των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για αθρόα συμμετοχή, οι φωτογραφίες δείχνουν άλλη πραγματικότητα

Κ.Μητσοτάκης: Συγκέντρωση στην Πάτρα με.. 40 άτομα! (φωτο)

Η πολυδιαφημισμένη συγκέντρωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα αποδείχθηκε.. απογοητευτική από άποψη συμμετοχής, παρά τους ισχυρισμούς των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για «το αδιαχώρητο».

Παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν μεγάλη συμμετοχή πολιτών, φωτογραφίες από drone αποκαλύπτουν έναν «κύκλο» με το πολύ 40 παρευρισκόμενους.

 Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να παρουσιάσει την εικόνα ότι συνομίλησε με πολλούς απλούς πολίτες, όμως η πραγματικότητα δείχνει τη φρουρά του και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μιλούν με κάποιος τοπικούς μικροπαράγοντες της ΟΝΝΕΔ και άλλων σχηματισμών της κομματικής δομής.

 

.

pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Έκτακτο : Θρίλερ στην Διποταμία Καστοριάς. Βγήκε με μαχαίρι και κυνήγησε δυο γυναίκες. ΣΟΚ για μαθητές στην στάση που περίμεναν το λεωφορείο


ΣΟΚ στην Διποταμία πριν λίγη ώρα. Με μαχαίρι άνδρας ( περίπου 38 ετών) αλλοδαπός, κυνηγούσε δυο γυναίκες που ξέφυγαν την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια έφτασε κοντά στη στάση όπου περίμεναν το λεωφορείο δυο μαθητές όπου ευτυχώς πολύ γρήγορα τράπηκαν σε φυγή.

Το θρίλερ συνεχίστηκε σε μαγαζί όπου φτάνοντας με το μαχαίρι στο χέρι, χτυπούσε πόρτες,έσπρωχνε προσπαθώντας να εισβάλει στην επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες σε κατάσταση ΣΟΚ κλειδώθηκαν στη τουαλέτα….

Σε ελάχιστη ώρα έφτασε η αστυνομία και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες έχει συλληφθεί από το Α.Τ Νεστορίου

 

Από
ΠΗΓΗ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !