04 Ιουνίου 2024

Για ανατιμήσεις στα προϊόντα λόγω… ζέστης μίλησε ο Στουρνάρας - Λίγο καιρό πριν για τις ανατιμήσεις έφταιγε ο πόλεμος και πέρσυ ο Πούτιν

Τι βλέπει ο Στουρνάρας για επιτόκια, άλλα λέει η ΕΡΓΑΝΗ άλλα ο Μητσοτάκης,  η δωρεά της ΤΕΡΝΑ και η αναβάθμιση της Λοϊζου - Οικονομικός Ταχυδρόμος -  ot.gr

Λίγο καιρό πριν για τις ανατιμήσεις έφταιγε ο πόλεμος η εισαγόμενη ακρίβεια, και  πριν ένα χρόνο ο Πούτιν.

Όπως φαίνεται δεν έχουμε καμία σωτηρία από τις ανατιμήσεις στα προϊόντα με την κυβέρνηση αυτή , καθώς αν δεν φταίει ο πόλεμος, θα φταίει η ζέστη. Η μόνη σωτηρία είναι οι ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου  οι πολίτες  να αναδείξουν  μη μνημονιακά κόμματα, όπως την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Αυτό είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την "κλιματική αλλαγή".

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η υπερβολική άνοδος της θερμοκρασίας τους καλοκαιρινούς μήνες, ασκεί ανοδικές πιέσεις στις τιμές των τροφίμων, ιδιαίτερα στις θερμότερες χώρες.

Και επεσήμανε ότι για αυτό τον λόγο η ΕΚΤ έχει αρχίσει να λαμβάνει υπόψη την "κλιματική αλλαγή" στις επανεπενδύσεις εταιρικών ομολόγων, επιδιώκοντας την αγορά τους από εκδότες που εμφανίζουν καλύτερες κλιματικές επιδόσεις.

Και η Τράπεζα της Ελλάδος ακολουθεί αυτό το πλαίσιο για την εφαρμογή αρχών βιώσιμων και υπεύθυνων επενδύσεων στη διαχείριση των χαρτοφυλακίων.

Άφησε όμως και μια χαραμάδα… αισιοδοξίας, λέγοντας πως εκτός από τους κινδύνους που δημιουργεί η μεταβολή του κλίματος, οι δράσεις για την αντιμετώπιση και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, μπορούν να αποτελέσουν και ευκαιρίες. Και αυτό γιατί μπορούν να αντιμετωπιστούν ως επενδύσεις που θα φέρουν νέες, πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες μορφές ανάπτυξης, για μια πιο ανθεκτική και πράσινη οικονομία.

Με πληροφορία από το newsdreak,gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 !

Νέο κύμα ακρίβειας από την 1η Ιουνίου στα ράφια των σούπερ μάρκετ -Μόνιμη μείωση της τιμής… τέλος

 

 

Προεκλογική συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στην ΕΡΤ για τις Ευρωεκλογές

Βασίλης Λεβέντης

Βασίλης Λεβέντης

Η προεκλογική συνέντευξη του προέδρου  της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του  κ. Βασίλη Λεβέντη  στην ΕΡΤ για τις Ευρωεκλογές.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !

 

 

Στην αφετηρία 31 κόμματα για τις ευρωεκλογές - Επέστρεψαν, Λεβέντης, Βαρουφάκης, Λατινοπούλου και… Γεωργούλης


Ποια κόμματα επιζητούν δεύτερη ευκαιρία μέσω της ευρωβουλής 

leventis-varoufakis-latinopoulou-gewrgoulis-arthroy
 
Ούτε το «χαλαρό» εκλογικό διακύβευμα, ούτε τα… τσουχτερά παράβολα σε καιρό ακρίβειας πτόησαν μικρούς κομματικούς σχηματισμούς, ωθώντας τους στο να απέχουν από τις προσεχείς ευρωεκλογές, αλλά μάλλον το αντίθετο. Με δεδομένο ότι 31 κόμματα τέθηκαν επισήμως χθες στην αφετηρία της προεκλογικής κούρσας για τις ευρωεκλογές, η «μάχη του σταυρού» αναμένεται να διεξαχθεί σε συνθήκες απόλυτου ανταγωνισμού, στις 9 Ιουνίου. Με δεδομένη και την ιδιαιτερότητα των ευρωεκλογών, νέοι και παλιοί πολιτικοί πρωταγωνιστές ανακάμπτουν ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία, μετά τις διπλές εθνικές εκλογές του περασμένου καλοκαιριού.

Υπό αυτό το πρίσμα και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που σημείωσαν στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023, μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της ευρωβουλής επιζητούν η ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  του Βασίλη Λεβέντη, το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τη «Φωνή Λογικής».

Από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας  δίνουν στο σύνολό τους ραντεβού στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Παρών στην προεκλογική κούρσα δηλώνει και ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, οποίος ηγείται του νέου σχήματος υπό τον τίτλο «Δημοκράτες», ενώ το εκλογικό της ντεμπούντο αναμένεται να πραγματοποιήσει και η προερχόμενη εκ της σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νέα Αριστερά. Πρώτη εκλογική αναμέτρηση θα είναι οι Ευρωεκλογές και για την πολιτική κίνηση «Κόσμος», με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή, Πέτρο Κόκκαλη.

Παλιά σχήματα, νέα πρόσωπα

Εντυπωσιακό, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι πολιτικά κόμματα, τα οποία διέγραψαν πολιτικούς κύκλους τα προηγούμενα χρόνια, επανέρχονται σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με νέα πρόσωπα, τόσο στο επίπεδο του επικεφαλής, όσο και στη σύνθεση των ευρωψηφοδελτίων τους.

Διεκδικώντας αυτή τη φορά την είσοδό του στην Ευρωβουλή, ο επικεφαλής του κόμματος «Πατριώτες» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής τη Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει βιασμό την Πρωτοχρονιά του 2022 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε μια υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο.

Υπό τον πρόεδρό της, Βασίλη Λεβέντη δίνει την μάχη των Ευρωεκλογών η Ένωση Κεντρώων, ενώ με επικεφαλής τον Φίλιππο Καμπούρη κατέρχεται στον εκλογικό στίβο και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ).

Ανάμεσα στα κόμματα που κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές περιλαμβάνονται το «Κίνημα 21» με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών, Ζωή Μπέχλη, το «Εθνικό Μέτωπο» με υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, η «Κάθαρση» με επικεφαλής τον αντιεμβολιαστή δικηγόρο, Νίκο Αντωνιάδη, αλλά και η Ελλήνων Συνέλευσις που είχε ιδρύσει ο Αρτέμης Σώρρας.

Από πλευράς τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές με επικεφαλής την Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα, ενώ υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα θα είναι εκ νέου ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αναλυτικά, τα 31κόμματα, τα οποία συμμετέχουν στις ευρωεκλογές:

Τα κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές

 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΣΟΚ –    Κίνημα Αλλαγής
  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
  ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Μερα 25
  ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ
  ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΛΑ.Ο.Σ.
  ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο
  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
  ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα
  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
  ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
  Κίνημα 21
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
  Ομογενειακό Δίκτυο Ελλήνων Ευρώπης (Ο.Δ.Ε.Ε.)
  Νέα Αριστερά

 ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
  ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
  Ελλήνων Συνέλευσις
  Πράσινο κίνημα
  Δημιουργία
  ΚΟΣΜΟΣ

Τα κόμματα που «κόπηκαν»

1. Σπαρτιάτες
2. Οικολόγοι πράσινοι – Πράσινη ενότητα
3. ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
4. Κίνημα φτωχών Ελλάδος
5. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
6. ΚΑΘΑΡΣΗ – Νίκος Αντωνιάδης
7. Πράσινη Οικολογία
8. Ελλάδα εμείς
9. Βόρεια Λέγκα Κράμα
10. Έλληνες – Δημήτριος Μιχάκης
11. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ
13. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΓΙΑΤΗΣ
14. Ελλήνων Νέα Αρχή
15. Παιδιά της Ελλάδος

protothema.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !



 

Πανδημία» COVID-19: Ο Α.Φάουτσι ομολόγησε την απάτη – Ιδού οι Έλληνες «Φάουτσι» που χρηματοδοτήθηκαν

Ποιος ο ύποπτος ρόλος του Peter Daszak

«Πανδημία» COVID-19: Ο Α.Φάουτσι ομολόγησε την απάτη – Ιδού οι  Έλληνες «Φάουτσι» που χρηματοδοτήθηκαν

H ομολογία του Αμερικανού «Τσιόδρα» του Αμερικανού εθνικού επιδημιολόγου Δρ. Άντονι Φάουτσι, ότι εφηύρε, χωρίς κανένα απολύτως επιστημονικό δεδομένο, τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας για παιδιά, που επιβλήθηκαν διά ροπάλου στις κοινωνίες, φέρνει ξανά στο φως της δημοσιότητας όλες τις πτυχές της υπόθεσης “COVID–19” πως αυτή δημιουργήθηκε και ποιοι ήταν αυτοί που εμπλέκονται στην χρηματοδότηση του κινεζικού εργαστηριού της Γιουχάν, από όπου προήλθε ο κορωνοϊός.

 Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν αυθαίρετα και χωρίς επαρκή επιστημονική βάση.

Ένα όνομα φαίνεται πως παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση αυτή, πάνω στην οποία στήθηκαν «έκτακτα στρατοδικεία» κατά όσων αμφισβητούσαν το διήγημα του ΠΟΥ, περί «νυχτερίδων».

Πρόκειται για τον ζωολόγο Peter Daszak, πρόεδρο της EcoHealth Alliance, μιας ΜΚΟ η οποία χρηματοδότησε την συγκάλυψη των ερευνών για την πραγματική προέλευση του κορωνοϊού εμπλέκοντας μάλιστα και Έλληνες επιστήμονες σε αυτή την, ακούσια ή εκούσια, συγκάλυψη.

Πώς; Ο Peter Daszak μετείχε αποδεδειγμένα σε έρευνες χρηματοδοτούμενες από τις ΗΠΑ μέσω κινεζικών εργαστηρίων στην παραγωγή θανατηφόρων ιών.

Έτσι ο Daszak, οργάνωσε ένα κύμα παραπληροφόρησης συμπεριλαμβάνοντας και Έλληνες «ειδικούς», για να αποδείξει ότι ο COVID-19 δεν ήταν τεχνητό κατασκεύασμα αλλά προερχόταν από τις νυχτερίδες!

Τα ονόματα των S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, φιγουράρουν στην «επιστημονική μελέτη» με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org, ένα «αποθετήριο μελετών» που χρηματοδοτήθηκε από τον Zuckerberg του Facebook με αρκετά εκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιήθηκε από τον Daszak για να «αποδείξει» την υποτιθέμενη «νυχτεριδιακή» προέλευση του COVID.

Η συγκεκριμένη «μελέτη» ήρθε στην δημοσιότητα στην Ελλάδα όταν στις 30 Ιανουαρίου 2020 η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» προέβαλε την μελέτη γράφοντας: «Ερευνητές του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετώντας τα γενετικά χαρακτηριστικά του νέου ιού απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτός να προέρχεται από ερπετά, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο για τον άνθρωπο κορωνοϊό και όχι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με άλλον ιό της ίδιας “οικογένειας”».

Τι έλεγε όμως εκείνη η «μελέτη»;

Πολύ απλά ότι ο ο Covid-19 είχε γεννηθεί από την… φύση και μεταδόθηκε στους ανθρώπους που έτρωγαν νυχτερίδες από την κρεαταγορά της Ουχάν, αθωώνοντας πλήρως τα κινεζικά βιολογικά εργαστήρια που έτσι ή αλλιώς εκτελούσαν παραγγελία από κύκλους των… ΗΠΑ!

Τότε μπορεί να μην τους ήξερε η πλειοψηφία των Ελλήνων αλλά στην πανεπιστημιακή κοινότητα της ιατρικής, ήταν γνωστοί: Αναπληρωτής καθηγητής ο Δημήτριος Παρασκευής, και η η Ευαγγελία-Γεωργία Κωστάκη, ο επίκουρος καθηγητής ο Γκίκας Μαγιορκίνης από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, επίκουρος καθηγητής και αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, καθηγητής κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος ΔΣ του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Σουρβίνος και βέβαια, πάνω απ’όλους ο καθηγητής Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Τότε δεν ήταν «αστέρες» της τηλεόρασης, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν θεωρίες που στήριζε το ίδρυμα EcoHealth Alliance:

Ότι ο Covid-19 ήταν προϊόν της φύσης και όχι των βιολογικών εργαστηρίων της Ουχάν.

Δηλαδή οι άνθρωποι υπέγραψαν μία μελέτη που τους παραγγέλθηκε και κατέληξαν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σε «ασφαλές» συμπέρασμα ότι ο ιός είναι αποτέλεσμα φυσικών διαδικασιών!

Η μελέτη των προαναφερθέντων Ελλήνων «ειδικών» λειτούργησε ως τμήμα ενός ευρύτερου μηχανισμού υπό τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance, συνεργάτη του Ιδρύματος Gates, επιθεωρητής-συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτης των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, για να κατασκευάσει «επιστημονική τεκμηρίωση» ότι ο ιός μόλυνε τον άνθρωπο με φυσικές διαδικασίες και ότι ο SARS–CoV2, ο ιός που προκαλεί την COVID-19, προέκυψε με φυσικό τρόπο από μια κρεαταγορά της Ουχάν.

Οι λεπτομέρειες περιέχονται σε μια αναλυτική έκθεση στο περιοδικό Vanity Fair. (www.vanityfair.com/news/2021/06/the-lab-leak-theory-inside-the-fight-to-uncover-covid-19s-origins)

Οι έρευνες των αρχών τεκμηριώνουν σταδιακά την απάντηση στο ερώτημα «Πώς αποκτήσαμε μια επιστημονική και μιντιακή συναίνεση ότι ο SARS–CoV2 προήλθε εξ’ αρχής από την κρεαταγορά της Ουχάν;».

Και η πρώτη απάντηση δίνεται από την περίφημη ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη από κορυφαίους επιστήμονες που εμφανίστηκε στην αξιόπιστη επιστημονική έκδοση The Lancet (https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30418-9/fulltext).

Η επιστολή συντάχθηκε και η συλλογή υπογραφών μεταξύ αυτών και των Ελλήνων επιστημόνων ενορχηστρώθηκαν από τον Peter Daszak, ο οποίος ο ίδιος συμμετείχε σε έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με στόχο την παραγωγή θανατηφόρων ιών σε εργαστήρια της Κίνας!

Ουσιαστικά, οι Αμερικανοί (της κυβέρνησης Ομπάμα) προσπάθησαν να καλύψουν ότι αυτοί είχαν χρηματοδοτήσει τα κινεζικά εργαστήρια (το παραδέχθηκε και ο Fauci σε βάρος του οποίου διεξάγεται τώρα έρευνα από την αμερικανική Γερουσία για τον λόγο αυτό). Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων του Δρ. Anthony Fauci!

Ο Daszak συνεργάστηκε με τον Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και ο όμιλος του Daszak, η EcoHealth Alliance, συνεργάστηκε απευθείας με τα εργαστήρια της Κίνας στην Wuhan για να ερευνήσει κορωνοϊούς και δυνητικά να τούς κάνει περισσότερο μεταδοτικούς και περισσότερο θανατηφόρους.

Όταν ο Daszak έμαθε ότι ένας ιός από το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε «δραπετεύσει» και θα προκαλούσε εν δυνάμει παγκόσμια καταστροφή, κινήθηκε γρήγορα ώστε να ευθυγραμμίσει την επιστημονική κοινότητα για να δηλώσουν, χωρίς καμία πειστική απόδειξη, ότι ο COVID-19 είχε «φυσική προέλευση».

Και η μελέτη των Ελλήνων «ειδικών», που αναφέρεται βιβλιογραφικά στην επιστολή στο Lancet, φαίνεται να εξυπηρέτησε την κατασκευή κλίματος για αντιεπιστημονική ευθυγράμμιση επιστημόνων σε απόκρυψη πιθανού εγκλήματος και σε κάλυψη των ευθυνών του Daszak και του χώρου αμερικανικών κυβερνητικών Υπηρεσιών γύρω του.

H«έρευνα» και οι υπογραφές των Ελλήνων επιστημόνων ήρθαν κατόπιν αμοιβής; Πιθανόν. Ο Daszak και η EcoHealth Alliance παίρνουν πλούσια χρηματοδότηση από διάφορες κρατικές υπηρεσίες ή οργανώσεις στις ΗΠΑ και διανέμουν ένα μέρος τους μεταξύ ερευνητών και ερευνητικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο, απλά για να στηρίζουν τις «μελέτες» τους.

Πλέον είναι βέβαιο ότι βάσει μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από μια ομάδα ελευθερίας πληροφοριών που ονομάζεται «ΗΠΑ Δικαίωμα Γνώσης», ότι ο Daszak όχι μόνο τελικά υπέγραψε, αλλά οργάνωσε την δήλωση επιρροής στο Lancet με την συμμετοχή και των Ελλήνων επιστημόνων, με την πρόθεση να κρύψει τον ρόλο του στη ανάπτυξη του Covid-19 και να δημιουργήσει την εντύπωση της επιστημονικής ομοφωνίας για την προέλευση του Covid-19.

Ο Daszak κινητοποιήθηκε τόσο γρήγορα για έναν λόγο, είπε ο Jamie Metzl: «Αν η πανδημία ξεκίνησε ως μέρος μιας εργαστηριακής διαρροής, είχε τη δυνατότητα να κάνει στην Ιολογία αυτό που έκανε το Three Mile Island και το Chernobyl στην πυρηνική επιστήμη: Θα μπορούσε να χτυπήσει τον τομέα επ’ αόριστον με μορατόριουμ και περιορισμούς χρηματοδότησης»!

Άρα πέρα από την απόσειση των ποινικών ευθυνών υπήρχε και οικονομικό θέμα: Θα έχαναν τις επιδοτήσεις!

Σύμφωνα με βίντεο που ανακαλύφθηκε από το The National Pulse ο Daszak φαίνεται να καυχιέται για τη χειραγώγηση των «δολοφόνων» κορωνοϊών που μοιάζουν με SARS.

Ο Daszak προέβη σε αυτήν την παραδοχή σε ένα φόρουμ του 2016, συζητώντας για «αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και την επόμενη πανδημία», το οποίο φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την επανειλημμένη άρνηση του Fauci να χρηματοδοτήσει έρευνα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.

Ενώ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωσή του ακολουθεί θανατηφόρους ιούς, ο Daszak περιγράφει τη διαδικασία «εισαγωγής [spike protein] σε ιούς για να δουν αν μπορούν να συνδεθούν με ανθρώπινα κύτταρα όπως πραγματοποιούνται από τους συναδέλφους του στην Κίνα»!

Μια μέθοδο που ακολούθησαν στη συνέχεια και οι φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να κατασκευάσουν τα παρορμητικά mRNA εμβόλιά τους!

Λέει ακριβώς: «Βρήκαμε άλλους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες, ένα πλήθος από αυτούς, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ παρόμοιοι με το SARS. Έτσι, ακολουθήσαμε την αλληλουχία της ακίδα πρωτεΐνης: της πρωτεΐνης που προσκολλάται στα κύτταρα. Λοιπόν, δεν έκανα εγώ αυτό το έργο, αλλά οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά.

Δημιουργείτε ψευδο-σωματίδια, εισάγετε τις ακίδες πρωτεΐνες από αυτούς τους ιούς, βλέπετε αν συνδέονται με ανθρώπινα κύτταρα.

Σε κάθε βήμα αυτού, προχωράτε πιο κοντά σε αυτόν τον ιό που θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος στους ανθρώπους. Καταλήγεις με έναν μικρό αριθμό ιών που μοιάζουν πραγματικά με δολοφόνους»!

Τα σχόλια ακολουθούν αυξανόμενες ενδείξεις ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Fauci έχει βαθιές οικονομικές σχέσεις με το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan και ότι η EcoHealth του Daszak ήταν ένας από τους κύριους αντιπροσώπους που διοχετεύουν τα χρήματα στο εργαστήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Τώρα ξεκίνησε επίσημη έρευνα για ποινική δίωξή του από την Γερουσία των ΗΠΑ.

Πάνω από δώδεκα ερευνητικές εργασίες που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο επιχορήγησης του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρουν την διευθύντρια του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του εργαστηρίου του Wuhan, Shi Zhengli ως συν-συγγραφέα μαζί με τον Daszak. Η Σι έχει συμπεριλάβει αυτές τις επιχορηγήσεις με υποστήριξη Fauci στο βιογραφικό της.

Όχι μόνο ο Daszak ενορχήστρωσε την σύνταξη και το κείμενο της επιστολής που συνυπέγραψαν και οι Έλληνες επιστήμονες στο Lancet, αλλά το έκανε, σύμφωνα με το Vanity Fair, «με την πρόθεση να κρύψει τον ρόλο του και να δημιουργήσει την εντύπωση της επιστημονικής ασυλίας».

Μάλιστα σε ένα από τα email που διέρρευσαν ο Daszak απευθύνεται στον Baric, και του λέει: «Δεν χρειάζεται να υπογράψεις την “Δήλωση” Ralph για να φανεί ότι έχει κάποια απόσταση από εμάς και ως εκ τούτου να μην λειτουργεί με αντιπαραγωγικό τρόπο. Στη συνέχεια θα το βγάλουμε με τρόπο που δεν θα το συνδέεται με τη συνεργασία μας, έτσι μεγιστοποιούμε μια ανεξάρτητη φωνή»!

Ο Baric συμφώνησε, απαντώντας,

«Διαφορετικά φαίνεται ως αυτοεξυπηρέτηση και χάνουμε τον αντίκτυπο»!

Όμως άλλοι έξι από αυτούς που υπέγραψαν την δήλωση είτε εργάστηκαν είτε είχαν λάβει χρηματοδότηση από την EcoHealth Alliance, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Σε ένα βίντεο που λήφθηκε αρχικά στις 9 Δεκεμβρίου 2019, τρεις εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan μιας νέας μορφής πνευμονίας, ο ιολόγος Vincent Racaniello πήρε συνέντευξη από τον Βρετανό ζωολόγο και πρόεδρο της EcoHealth Alliance Peter Daszak για το έργο του στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προστασία του κόσμου από την εμφάνιση νέων ασθενειών και την πρόβλεψη πανδημιών.
 

Από το 2014, η οργάνωση του Daszak έχει λάβει χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH), τα οποία διοχετεύει στο WIV για να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδας.

.

 pronews.gr

Στα 435 εκατ. ευρώ το χρέος της ΝΔ, 405 εκατ. χρωστάει το ΠΑΣΟΚ - Ν. Αδρουλάκης για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ: Δεν έχω ακριβή εικόνα πόσα είναι>> ΒΙΝΤΕΟ

neadimokta

Για ακόμα μία χρονιά, αυξάνονται κατά δεκάδες εκατ. ευρώ τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση των ισολογισμών των κομμάτων για το 2022. Το χρέος της ΝΔ φτάνει πλέον τα 435 εκατ. αυξημένο κατά 44 εκατ. σε σύγκριση με το 2021 λόγω των υποχρεώσεων για την εξυπηρέτηση των δανείων του κυβερνώντος κόμματος. Ανάλογη η αύξηση και στα χρέη του ΠΑΣΟΚ, που έσπασαν κι αυτά το φράγμα των 400 εκατ. Για «κολοσσιαίο σκάνδαλο» κάνει λόγο η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, σημειώνοντας πως τα κόμματα «ενώ όφειλαν να έχουν δημοσιεύσει τα στοιχεία από τις 31 Μαΐου, με ειδική ρύθμιση έδωσαν δίμηνη παράταση».

Το σκάνδαλο αναδεικνύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η Εφημερίδα Δημοκρατία, τονίζοντας πως «μόλις χθες, στη λήξη της προθεσμίας, τα δύο κόμματα εξουσίας δημοσίευσαν τους ισολογισμούς τους για το 2022. Και αυτό όμως έγινε με σκοπιμότητα. Οχι τόσο για να μην το πάρει χαμπάρι σχεδόν κανείς λόγω Αυγούστου, αλλά επειδή προηγήθηκαν οι εκλογές. Ενώ λοιπόν όφειλαν να έχουν δημοσιεύσει τα στοιχεία από τις 31 Μαΐου, με ειδική ρύθμιση έδωσαν δίμηνη παράταση».

Όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας, που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2023, για ακόμα μία χρονιά τα χρέη του κόμματος αυξάνονται κατά δεκάδες εκατομμύρια, φτάνοντας συνολικά τα 435 εκατ. ευρώ. Η αύξηση οφείλεται στα 47 εκατ. ευρώ από τόκους και έξοδα τραπεζών, δηλαδή από τις δανειακές υποχρεώσης της Νέας Δημοκρατίας, που δεν αποπληρώνται.

Όπως προκύπτει επίσης από τον ισολογισμό του κυβερνώντος κόμματος, παραμένουν στα ίδια επίπεδα τα χρέη σε προμηθευτές (9,6 εκατ. ευρώ έναντι 9,985 εκατ. ευρώ το 2021) ενώ αυξήθηκαν κατά 40 χιλιάδες ευρώ οι απλήρωτες υποχρέωσεις προς οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης και κατά 30.000 ευρώ οι απλήρωτοι «λοιποί φόροι και τέλη».

Ανατρέχοντας σε προηγούμενους ισολογισμούς, φαίνεται ότι τα χρέη της ΝΔ αυξάνονται σταθερά, κατά περίπου 40 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ είναι μόνιμη  αύξηση από όταν ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στα τέλη του 2015 τα χρέη της ΝΔ άγγιζαν τα 200 εκατ. ευρώ. Το σύνολο υποχρεώσεων για το 2021 ήταν 391.570.979,90 εκατ. ευρώ έναντι 353.906.007,38 για το 2020.

Η απάντηση της κυβέρνησης, το 2021, σε σχετικά ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν απλά πως «φταίνε οι τόκοι». Παράλληλα η ΝΔ υποστήριζε τότε πως «οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο» ισχυρισμοί που καταρρίπτονται στον νέο ισολογισμό.

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο παρελθόν έχει δηλώσει «υπερήφανος γιατί βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά μας».

Στα 405 εκατ. είναι πλέον το χρέος του ΠΑΣΟΚ, λόγω και εδώ της αύξησης των χρεών προς τράπεζες. Τα χρέη του κόμματος αυξήθηκαν κατά 43 εκατ. ευρώ.

Πριν μερικούς μήνες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε υποσχεθεί πως όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα ρυθμιστούν. ««Καταρχάς, για να πάω στα παλιά, το λέω λοιπόν πρώτη φορά, όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα είναι ρυθμισμένα, θα ρυθμιστούν όλα» είχε τονίσει σε συνέντευξή του, παραδεχόμενος ότι δεν είχε ακριβή εικόνα. ««Δεν έχω την ακριβή εικόνα και δεν θέλω να πω είναι τόσα, ξέρω πάνω-κάτω. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε νέα, θα είναι ρυθμισμένα μέχρι το συνέδριό μας, να το πω πολύ απλά, όλα τα χρέη -θέλω να ξέρει ο ελληνικός λαός- όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και τα αρρύθμιστα».

Νίκος Αδρουλάκης για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ: Δεν έχω ακριβή εικόνα πόσα είναι>>

'

 

ThePressProject

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !