19 Ιουλίου 2024

Εκτός λειτουργίας συστήματα σε τράπεζες, αεροπορικές εταιρείες και ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος με τα Windows!


Η διακοπή λειτουργίας φαίνεται να επηρεάζει τους υπολογιστές που λειτουργούν με το λογισμικό της Microsoft σε παγκόσμιο επίπεδο

Εκτός λειτουργίας συστήματα σε τράπεζες, αεροπορικές εταιρείες και ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος με τα Windows!

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν επιχειρήσεις όπως τράπεζες, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί και σούπερ μάρκετ μετά την εμφάνιση της λεγόμενης «μπλε οθόνης του θανάτου», που αντιστοιχεί με μήνυμα σφάλματος, σε υπολογιστές που λειτουργούν με λογισμικό Windows, σε όλο τον κόσμο!

Οι χρήστες στην Αυστραλία άρχισαν να αναφέρουν προβλήματα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής AEST, δηλώνοντας ότι είχαν αποκλειστεί από τους σταθμούς εργασίας τους.

Πρέσπες: Κεραυνός σκότωσε δέκα αγελάδες σε μονάδα – «Παρά λίγο» γλίτωσε ο ιδιοκτήτης με τον γιο του





Μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από τη μονάδα ο ιδιοκτήτης κτηνοτρόφος με τον γιο του

Ο δήμαρχος Πρεσπών Γιώργος Στεργίου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Φλώρινας είπε πως η χθεσινή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στα φασόλια Πρεσπών αλλά και στην πανίδα της περιοχής.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως «οι καλλιέργειες είχαν ήδη πληγεί από τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών και ακολούθησε… το τελειωτικό χτύπημα για τους φασολοπαραγωγούς της περιοχής που στηρίζονται οικονομικά στην παραγωγή φασολιών».

Ο Γ.Στεργίου πρόσθεσε ακόμα πως οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δημιουργήσαν σημαντικά προβλήματα, καθώς κεραυνός έπεσε σε κτηνοτροφική μονάδα, σκοτώνοντας 10 αγελάδες, ενώ μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από τη μονάδα ο ιδιοκτήτης κτηνοτρόφος με τον γιο του.

pronews.gr