08 Αυγούστου 2024

Πύργος: "Κατέληξε" ο 48χρονος που είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ λόγω τσιμπήματος αράχνης!


Ο 48χρονος δεν τα κατάφερε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού. 

Κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, ο 48χρονος άνδρας που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 48χρονος πήγε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο μέχρι και εκείνη την ώρα να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τσίμπημα. Μάλιστα νωρίτερα ο ίδιος είχε επισκεφθεί ιδιώτη ορθοπεδικό -καθώς πίστευε ότι οι πόνοι οφείλονται σε κάποιο ζήτημα, με τον ιατρό να τον στέλνει, άμεσα, στο νοσοκομείο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες. 

 

Γυναίκα υπάλληλος του ΕΦΚΑ συνελήφθη για δωροδοκία : 4.000 ευρώ η «ταρίφα» για να διευθετήσει την καταβολή επιδόματος αναπηρίας



Η υπάλληλος του ΕΦΚΑ που συνελήφθη για δωροδοκία και το SMS που έστειλε στο θύμα.


4.000 ευρώ η «ταρίφα» για να διευθετήσει την καταβολή επιδόματος αναπηρίας


Η 49χρονη υπάλληλος του ΕΦΚΑ που συνελήφθη από τους Αδιάφθορους παζάρευε μέσω SMS με το θύμα της για να καταβληθεί το επίδομα αναπηρίας στη μητέρα της 56χρονης.

Η «μεγάθυμη» υπάλληλος του ΕΦΚΑ προσφέρθηκε να κάνει και... δόσεις στην καταγγέλλουσα, η οποία δήλωσε αδυναμία να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των 4.000 ευρώ που ζητούσε.
ΕΛΛΑΔΑ  08/08/2024  14:38
Συνελήφθη υπάλληλος του ΕΦΚΑ για δωροληψία -Ζητούσε 4.000 ευρώ για να διευθετήσει υπόθεση επιδόματος αναπηρίας
ΕΛΛΑΔΑ  08/08/2024  18:49
ΕΦΚΑ: Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων η υπάλληλος που συνελήφθη για δωροληψία

«Θα δώσεις 2.000 ευρώ με την έγκριση του επιδόματος αναπηρίας και άλλες δύο χιλιάδες όταν καταβληθεί» ήταν η συμφωνία, αλλιώς δεν επρόκειτο να μπει το επίδομα στη μητέρα της.

Μάλιστα, η υπάλληλος του ΕΦΚΑ έσπευσε να το υπενθυμίσει με ένα SMS, μόλις ολοκληρώθηκε η έγκριση της αίτησης.

Δείτε τον διάλογο με το θύμα:

    Υπάλληλος ΕΦΚΑ: Τα μισά όπως είχαμε πει...
    Θύμα: Δηλαδή 2.000; Ή μήπως μπορούμε 1.500 τώρα και 500 τέλος του μήνα;


Πηγή: iefimerida.gr

Συνελήφθη συνοριοφύλακας που έκλεβε χρήματα από συναδέλφους του της Βορείου Ελλάδος.

Ο συνοριοφύλακας κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν την ολιγόλεπτη απουσία συναδέλφων του και αφαιρούσε μέρος των χρημάτων που είχαν στα σακίδιά τους – Έγινε καταγγελία και συνελήφθη όταν έκλεψε προσημειωμένο χρηματικό ποσό

astynomia__1_
 
Στη σύλληψη ενός συνοριοφύλακα που κατηγορείται ότι αφαιρούσε χρηματικά ποσά από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, από τη διερεύνηση της οποίας και με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, 7 Αυγούστου 2024, όταν προχώρησε στην αφαίρεση προσημειωμένου χρηματικού ποσού από σακίδιο αστυνομικού και την ανεπιτυχή κλοπή σε βάρος έτερου συνοριοφύλακα.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

            Πηγή:protothema.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !

                                              Bioflorina - Biokott