04 Αυγούστου 2024

Τεχνητό Κρέας:Εκπρόσωπος εταιρίας έκανε πρόταση σε κρεοπώλη για προμήθεια τεχνητού κρέατος

Τεχνητό Κρέας: Από το εργαστήριο στο πιάτο μας - Newsbeast

Εκπρόσωπος εταιρίας  καλλιέργειας τεχνητού κρέατος  σύμφωνα με πηγή, έκανε πρόταση σε κρεοπώλη για προμήθεια τεχνικού κρέατος. ο κρεοπώλης αρνήθηκε.

 Δεν είναι όμως βέβαιο αν θα γίνει το ίδιο την επόμενη φορά, μετά την συνεχή θανάτωση αιγοπροβάτων στην χώρα μας η οποία  ξεπερνά τον αριθμό των 11000 ζώων, οι κρεοπώλες θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ του λουκέτου στο κατάστημα τους η της πώλησης κρέατος εργαστηρίου, μιας πολυεθνικής εταιρίας. Φανταστείτε ένα γεύμα όπου το φαγητό δεν θα προέρχεται από φυσική πηγή, αλλά θα είναι δημιούργημα εργαστηρίου.

Για ακόμα μια φορά πρώτη του μήνα: Στα ΑΤΜ για επιδόματα οι παράνομοι μετανάστες – Πληρωμές φόρων για τους Έλληνες


Συνεχίζεται η επιδοματική πολιτική κατά όσων μπήκαν παράνομα και απλά δήλωσαν ότι δικαιούνται άσυλο

Για ακόμα μια φορά πρώτη του μήνα: Στα ΑΤΜ για επιδόματα οι παράνομοι μετανάστες – Πληρωμές φόρων για τους Έλληνες

Για ακόμα μια φορά όταν αλλάζει ο μήνας τα ΑΤΜ γεμίζουν με παράνομους μετανάστες που επειδή δήλωσαν ότι δικαιούνται άσυλο πλέον έχουν γίνει δικαιούχοι χρηματικών ποσών με κάρτα τραπέζης τα οποία δαπανούν μη-αναγκαζόμενοι να δουλέψουν.

Την ίδια στιγμή η πρώτη του μήνα βρίσκεις τους Έλληνες φορολογούμενους να πληρώνουν την εφορία τους για να εισπράξει φόρους το κράτος για άλλους και να ακούει τον πρθυπουργό να λέει ότι θα πάει διακοπές και θα ασχοληθεί με την ακρίβεια από το Φθινόπωρο.

 

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΕMΕΙΣ TA ΓΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑMΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ?
 
 
 
Εικόνα
pronews.gr 


                                                                                  

                                                                                Bioflorina - Biokott