08 Αυγούστου 2024

Συνελήφθη συνοριοφύλακας που έκλεβε χρήματα από συναδέλφους του της Βορείου Ελλάδος.

Ο συνοριοφύλακας κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν την ολιγόλεπτη απουσία συναδέλφων του και αφαιρούσε μέρος των χρημάτων που είχαν στα σακίδιά τους – Έγινε καταγγελία και συνελήφθη όταν έκλεψε προσημειωμένο χρηματικό ποσό

astynomia__1_
 
Στη σύλληψη ενός συνοριοφύλακα που κατηγορείται ότι αφαιρούσε χρηματικά ποσά από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, από τη διερεύνηση της οποίας και με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, 7 Αυγούστου 2024, όταν προχώρησε στην αφαίρεση προσημειωμένου χρηματικού ποσού από σακίδιο αστυνομικού και την ανεπιτυχή κλοπή σε βάρος έτερου συνοριοφύλακα.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

            Πηγή:protothema.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !

                                              Bioflorina - Biokott

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου