Στα ύψη η τιμή των λεγόμενων «φθηνών» ψαριών με τη σαρδέλα να φτάνει να πωλείται από 10 έως και 12 ευρώ το κιλό. Ενώ η τιμή στο γαύρο φτάνει στα 9 ευρω.
Η σαρδέλα το 2013 δεν ξεπερνούσε τα 6 ευρώ το κιλό στις λαϊκές αγορές και κάποια καταστήματα ο γαύρος ήταν σε τιμές 3,5 -5 ευρώ.Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η τιμή του γαύρου έχει ξεπεράσει την τιμή της τσιπούρας ιχθυοπωλείου, ενώ της σαρδέλας είναι ίδια με το φαγκρί ιχθυοτροφείου.
Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου