22 Δεκεμβρίου 2017

Πανικός στην Κοζάνη με γυμνό άνδρα μέσα σε τράπεζα


Πανικός στην Κοζάνη με γυμνό άνδρα μέσα σε τράπεζα
Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Κοζάνης σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Π. Μελά.
Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής (22/12/2017) όταν άνδρας, ηλικίας 32 ετών μπήκε στην τράπεζα και έβγαλε τα ρούχα του μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.
Σύμφωνα με το Kozanlife.gr, παραμένοντας γυμνός άρχισε να φωνάζει ασυνάρτητα πράγματα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο άνδρας έμοιαζε σαν να είχε καταληφθεί από αμόκ, φωνάζοντας ακατάληπτα.
Ο άντρας συνελήφθη από την Αστυνομία Κοζάνης και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Τα ΜΑΤ εμποδίζουν Αρχηγό κόμματος-τον Κουτσούμπα να φτάσει στη Βουλή

 
Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί διαδήλωση στο Σύνταγμα ενάντια στην τροπολογία για την άσκηση διώξεων σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς, η οποία ψηφίζεται απόψε στη Βουλή. Στη διαδήλωση αυτή, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόοπτο, καθώς έγινε δέκτης φραστικής επίθεσης από επικεφαλής των ΜΑΤ που… δεν τον αναγνώρισε. O ένας από τους δύο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων απευθύνθηκε στον κ. Κουτσούμπα, λέγοντάς του: «Ποιος είσαι εσύ ρε; Ποιος είναι ο κύριος;». Προς στιγμήν οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την είσοδο στη Βουλή στον γγ του ΚΚΕ, καθώς και στους βουλευτές του κόμματος Χρήστο Κατσώτη και Γιώργο Μαρίνο. Δείτε το βίντεο


.


 Newsbeast.gr - ΜΑΤ εμποδίζουν τον Κουτσούμπα να φτάσει στη Βουλή


 Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/mat-ston-koutsouba-pios-ise-esy-re/

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ;- Ο Σωτ. Αδαμόπουλος"απειλει" και αυτός με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τους ΕΝ ΔΗΜΟ ; :<<“Απαράδεκτο και ύποπτο το άρθρο σας”...>>



ΣΧΟΛΙΟ - ΤΙΤΛΟΣ :Μανώλης Μάνου
Επειδη "ξεχάσαμε να θυμηθούμε" τις παρανομίες παρατυπίες  κάποιων (σε επιπεδο Καστοριάς και Δυτ.Μακεδονίας) προσωρινά,  πάνω στην πολιτική τους τρέλα να παραμείνουν στην καρέκλα της τοπικής εξουσίας για δευτερη τετραετία θα μας τρομοκρατήσουν;  είναι γελασμένοι τρις ... χειρότερα  !!
“Είδα το άρθρο σας και πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ για την κατά τα άλλα συμπαθή παράταξή σας! Το να συκοφαντείτε θεσμικά όργανα και να θίγετε υπολήψεις χωρίς να πάρετε πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες από τους αρμόδιους, που προσπαθούν τόσο καιρό να ολοκληρώσουν έναν καθαρό και αδιάβλητο διαγωνισμό για να μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε το πολυμηχάνημα στη λίμνη μας, είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο αλλά και ύποπτο όσον αφορά την σκοπιμότητά του. Γιατί η νομιμότητα σε έναν διαγωνισμό ελέγχεται σε κάθε φάση του! Η νομιμότητα των συκοφαντών όμως μπορεί να ελεγχθεί με πολλούς τρόπους. Και βέβαια είναι εύκολο να φανεί ποιος πραγματικά θέλει το πολυμηχάνημα όταν έχουμε ήδη τρεις άγονους διαγωνισμούς με τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί από προηγούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες. Παρακαλώ λοιπόν να ελέγχετε πρώτα τις πληροφορίες που σας δίνουν για τόσο σοβαρά θέματα και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες που θα προστατέψουν την προσωπικότητά μου!”


Με πληροφορία απο  : fuit.gr
ΦΩΤΟ:Fterografos

Βαριές κουβέντες μεταξύ κυβέρνησης-δικαστών για τη βόμβα στο Εφετείο




ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΒΟΛΕΣ 
 
 
 
 
 
Έτσι κάνουν οι... ερωτευμένοι όταν τσακώνονται...
Στημένα καβγαδάκια... στημένη τρομοκρατία...
 
Καλλιόπη Σουφλή

Νέα κόντρα κυβέρνησης-δικαστών / EUROKINISSI: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Νέα κόντρα κυβέρνησης-δικαστών / EUROKINISSI: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Η έκρηξη βόμβας στο Εφετείο της Αθήνας ήταν μία ακόμα αφορμή για να συνεχιστεί η κόντρα της κυβέρνησης με τους δικαστικούς.



Ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων κατηγόρησαν την κυβέρνηση ως «ηθικό αυτουργό» για το τρομοκρατικό χτύπημα

Από την πλευρά της κυβέρνησης ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απάντησε στις αιχμές των δικαστικών κάνοντας λόγω για προσπάθεια αποπροσανατολισμού.  


Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


«Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών, αποτελεί επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με την Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογισθούν επιτέλους τις ευθύνες τους. 
Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο καθήκον τους δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες. Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τους πολίτες που προσέρχονται στα δικαστήρια της χώρας».


Κοντονής:  Αλλο η κριτική και άλλο η εγκληματική ενέργεια

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής δήλωσε τα εξής:
 

«Η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και το δημόσιο έλεγχο, δεν είναι μόνο αποπροσανατολιστική και υποβολιμαία, είναι πρωτίστως προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».


Ενωση Εισαγγελέων: Να διασφαλίσει η κυβέρνηση την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης


Ανακοίνωση πάντως με ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξέδωσε και η Ενωση Εισαγγελέων
 


«Με αφορμή την έκρηξη, ύστερα από τοποθέτηση βόμβας  στο Εφετείο Αθηνών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επισημαίνει τα ακόλουθα:

Κάθε προσπάθεια, εκφοβισμού των δικαστικών λειτουργών, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα γιατί στοχεύει την ίδια την Δημοκρατία, βασικός πυλώνας της οποίας είναι η Δικαιοσύνη.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα  να καταδικάσουν την τρομοκρατική αυτή ενεργεία και να διαβεβαιώσουν ότι έχουν την πρόθεση και ότι θα λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης».


Καταδίκασε την επίθεση ο Κοντονής


Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο κύριος Κοντονής μιλώντας στην ΕΡΤ καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στο Εφετείο:
«Δεν θα μπω σε καμία ερμηνεία τέτοιων αθλιοτήτων και επιθέσεων που συνδυάζονται με την απώλεια ανθρώπινης ζωής» είπε.
«Στους τρομοκράτες άλλοθι; Είναι δυνατόν; Σε συνθήκες κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Η τρομοκρατία είναι απασφαλισμένη χειροβομβίδα κατά της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού», συμπλήρωσε. 


Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας: Ελλειψη ασφάλειας των δικαστικών υπηρεσιών, να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα


Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας, καταδικάζει τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών και ταυτόχρονα τονίζει πως παρόμοιες ενέργειες καλλιεργούν κλίμα φόβου και αβεβαιότητας σε ολόκληρη την κοινωνία.


Την ίδια στιγμή, επισημαίνει ότι ο χώρος της Δικαιοσύνης «πρέπει να προστατεύεται, έτσι ώστε να λειτουργεί ανεμπόδιστα από φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας».


Οπως σημειώνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι της πρωτεύουσας, το σημερινό τραγικό γεγονός, αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την έλλειψη ασφάλειας των δικαστικών υπηρεσιών, αφού δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για όλους τους δικαστές, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους, αλλά και για τους χιλιάδες πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά τα δικαστήρια.

 

Πηγή

Την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» βλέπει η "Αντι-τρομοκρατική" πίσω από τη βόμβα στο Εφετείο

Τιτλος σχόλιο:fyllokaiftero1.blogspot.com

Η μεγαλύτερη τρομοκράτία του λαου είναι η προδοτική κυβέρνηση που οδηγεί τον λαο στην απόλυτη πείνα!

Την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» βλέπει η Αντιτρομοκρατική πίσω από τη βόμβα στο Εφετείο
Οι τρεις δράστες άφησαν τα εκρηκτικά στα σκαλιά και πυροβόλησαν κατά του φρουρού – Διέφυγαν με βανάκι, το οποίο έκαψαν στα Εξάρχεια – Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ο κάλυκας που εντοπίστηκε έξω από το Εφετείο – Όλο το χρονικό της βομβιστικής επίθεσης
Στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας εξετάζεται ο κάλυκας από το όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, σύμφωνα με πληροφορίες από το cnn.gr, με το οποίο πυροβόλησαν εναντίον του αστυνομικού φρουρού του Εφετείου Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως 14, προκειμένου να διαφύγουν μετά την τοποθέτηση του ισχυρού εκρηκτικού μηχανισμού, οι δράστες της επίθεσης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα.
Επίσης, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο βρέθηκε καμένο, στην οδό Κουντουριώτου στα Εξάρχεια. Πρόκειται για ένα μικρό βαν, το οποίο χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και το έκαψαν προφανώς για να εξαφανίσουν τα ίχνη.
4328901
Η οδός Λουκάρεως παραμένει αποκλεισμένη από τα ξημερώματα. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης των Εγκληματολογικών Ερευνών ελέγχει τον τόπο της έκρηξης, κάτω από βροχή, για να συλλέξει όλα τα στοιχεία που μπορεί να σχετίζονται με την επίθεση και να αποδειχθούν χρήσιμα στην έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σχετικά με τους δράστες.
4328743 copy
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις και συγκεκριμένα οι δύο που άφησαν το σακίδιο με τη βόμβα στην είσοδο του Εφετείου και ο οδηγός του βαν που τους περίμενε στο αυτοκίνητο, επί της οδού Λουκάρεως.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ήταν μέσα στο κτήριο, αμέσως μετά την εναπόθεση τσάντας που περιείχε τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών, κατά την προσπάθεια διαφυγής τους. Στη θέα του αστυνομικού σκοπού, ο συνεργός των δραστών που ανέμενε στο όχημα, πυροβόλησε μια φόρα εναντίον του, χωρίς ωστόσο να του επιφέρει τραυματισμό.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής έκανε λόγο για «ευθεία απειλή κατά της ζωής του φύλακα». Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε την επίθεση στο Εφετείο εγκληματική πράξη, αποτρόπαια και καταδικαστέα.
«Γιατί στόχος των δραστών δεν ήταν μόνο η πρόκληση υλικών ζημιών, αλλά υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής του φύλακα, δηλαδή κατά ενός εργαζόμενου», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
4328792
Επισημαίνεται, επίσης, ότι οι ζημιές από την έκρηξη είναι εκτεταμένες.
Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της οργάνωσης που πραγματοποίησε την επίθεση, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανάληψη ευθύνης ή αναφορά στο όνομα, από τον άνθρωπο που έκανε τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν ως πιθανότερη εκδοχή να πρόκειται για την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ), καθώς το σημερινό χτύπημα, έχει ομοιότητες με τις βομβιστικές επιθέσεις στην EUROBANK στην οδό Σανταρόζα και στον ΣΕΒ στο Σύνταγμα, καθώς και τη βομβιστική απόπειρα στο υπουργείο Εργασίας, για τις οποίες έχει αναλάβει την ευθύνη η ΟΛΑ.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν τον αστυνομικό που είδε τους δράστες, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν υλικό από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, που πιθανόν έχουν καταγράψει τους βομβιστές πριν και μετά την επίθεση.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη σε όλους τους γύρω δρόμους, ενώ νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σπύρος Κοντονής μετέβη στο Εφετείο Αθηνών, είδε τις καταστροφές που προκάλεσε η έκρηξη και ενημερώθηκε από την αστυνομία.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής είναι σε πλήρη εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωση τους θα υπάρξει νέα ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Αναστέλλονται οι λειτουργίες του Εφετείου

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών του Εφετείου Αθηνών για σήμερα (22 Δεκεμβρίου 2017).
Σύμφωνα με νέα διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, τα ποινικά δικαστήρια του Εφετείου Αθηνών που συνεδριάζουν μετά από διακοπή κατά τη σημερινή ημερομηνία θα συνεδριάσουν κανονικά στις 11 το πρωί, στις προκαθορισμένες αίθουσες, προκειμένου να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διακοπής της συνεδρίασης.

Μας δείχνουν μετανάστες μεσα στη βροχή -Εμείς θα σας δείξουμε τους Έλληνες άστεγους



Έλληνες άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εκείνους. Καμία ΜΚΟ.


Πολλοί είναι και φέτος οι άνθρωποι που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες στο δρόμο, σε ένα παγκάκι ή σε ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα στο πεζοδρόμιο…
Δείτε τις φωτογραφίες…

astegos6
astegos7
astegos1
astegos2
astegos3
astegos4
astegos5
astegos8
Δεκέμβριος 20, 2017

One Response to “Μας δείχνουν μετανάστες μεσα στη βροχή -Εμείς θα σας δείξουμε τους Έλληνες άστεγους”

  1. Ο/Η Παπαδοπούλου Αναστασία
    ………..δεν έχω λόγια για να πω, μόνο θλίψη και δάκρυα στα μάτια.
    Ζητώ συγνώμη που ζω στο εξωτερικό. Συγνώμη

Leave a Reply

 

planetnews.gr

Έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών (φωτό)

Έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών (φωτό)
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα έξω από το Εφετείο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως, πολύ κοντά στο κτήριο της ΓΑΔΑ.
Είχαν προηγηθεί στις 02:50 τηλεφωνήματα αγνώστου στα γραφεία ιστοσελίδας, στα οποία προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Έδωσε περιθώριο 40 λεπτών, όμως τελικά η βόμβα εξερράγη 35 λεπτά αργότερα.
To σημείο είχε αποκλειστεί έγκαιρα από την αστυνομία, αφού νωρίτερα στις 2:50 είχαν προηγηθεί 2 προειδοποιητικά τηλεφωνήματα αγνώστου στα γραφεία ιστοσελίδας.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε τοποθετηθεί σε τσάντα, πυροδοτήθηκε στις 03.25. Στο σημείο ήδη βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωνσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φύλακας είδε δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα να αφήνουν μία τσάντα και να εξαφανίζονται. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.
Αυτόπτης μάρτυρας: Ο καπνός από την έκρηξη φαινόταν από μακριά
Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Καλλιόπη Χαβέλα, που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, «ο καπνός από την βόμβα στο Εφετείο φαινόταν από μακριά, δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη».
Η δημοσιογράφος που κατοικεί επί της Αλεξάνδρας, διαγωνίως απέναντι από το κτιριο του Εφετείου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, τόνισε ότι «όλοι οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους, ενώ άμεσα αποκλείστηκε η κυκλοφορία στην Αλεξάνδρας από δύο περιπολικά».
Επίσης, «ένα ακόμα όχημα της αστυνομίας φώναζε στους κατοίκους να μην κατεβαίνουν στο δρόμο, αλλά να παραμείνουν στα σπίτια τους».


Pronews