14 Απριλίου 2022

Αυτά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ! Δείτε τι ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ “πακέτο” Πλεύρης και Γκάγκα για τους «θανάτους covid», vid


  
 
Tα λένε και δεν τους αγγίζει τίποτα!

Σε ανύποπτο χρόνο έρχεται οι ομολογίες αλήθειας από τους κύριους εκφραστές της κορωνοχούντας στην Ελλάδα!

Σειρά σήμερα είχε η αναπληρώτρια Υπ. Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία παραδέχθηκε σε ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη πως οι θάνατοι που καθημερινά τόσο…δραματικά μας παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν οφείλονται όλοι στον κορωνοϊό!

Γκάγκα: «Κάθε ασθενής που εισάγεται στο νοσοκομείο για oποιονδήποτε λόγo εισάγεται γίνεται rapid test και εάν υπάρχει και κορωνοϊός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ COVID και έτσι αναγράφεται ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ».

Δημοσιογράφος: «Άρα λέτε ότι κάποιοι από τους θανάτους που ανακοινώνονται δεν είναι από κορωνοϊό;».

Γκάγκα: «Ναι, δεν είναι “από”. Είναι “με”.»

Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενά της υπάρχει περίπτωση κάποιος που μόλις πεθάνει εφόσον έχει δηλωθεί στο μητρώο covid η πραγματική αιτία θανάτου να παρουσιαστεί ως….πιθανή παρενέργεια του κορωνοϊού!!!

Αξίζει μόνο να θυμίσουμε ότι η ρητορική με τα 100άρια πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών στηρίχθηκε στην…μεγάλη θνησιμότητα που υπάρχει στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα υποτίθεται λόγω covid!

Bonus βίντεο με ανάλογες δηλώσεις από τον Πλεύρη στα τέλη Ιανουαρίου:

(φωτο:intime)

Πρόσφατα άρθρα:

Ακριβό μου ρεύμα! Άλμα στην τιμή του κατά 44,5%, μετά την υποχώρηση στα 168 ευρώ

Καστοριά: Εικόνες από τον δημοτικό χώρο στο έλεος της εγκατάλειψης στην είσοδο της πόλης

Το στρατιωτικό πρατήριο Καστοριάς έκλεισε λόγο έλειψης τροφίμων...και "τιμών";

Καστοριά- Πατήρ Αναστάσιος :¨Εχω αρκετούς που δεν παίρνουν 1 ευρώ τον μήνα να βοηθήσω. 'Αρα αυτός που παίρνει 400 είναι πλούσιος !

Παλιός βουλευτής της ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελείωσε – Πάμε για συντριβή μεγαλύτερη απ’ αυτή του Α.Σαμαρά»

Εντεταλμένοι “παπαγάλοι”των ΜΜΕ Καστοριάς«Χθες είχαμε 50 θανάτους. Ηταν πλήρως εμβολιασμένοι; Εσείς μας λέγατε να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε»

Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς στη ΝΔ – Βουλευτής ζητάει ουσία για να λιώνουν πιο γρήγορα! Δηλαδή υδροχλωρικό οξύ 100 ;

Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων» 🔴ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ-19 - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

Η ΕΕ έτοιμη να «παγώσει» τις οικονομίες όταν η Ρωσία επεκτείνει συνεχώς τις πωλήσεις φ.α. & πετρελαίου σε Κίνα-Ινδί


Η ΕΕ έτοιμη να «παγώσει» τις οικονομίες όταν η Ρωσία επεκτείνει συνεχώς τις πωλήσεις φ.α. & πετρελαίου σε Κίνα-Ινδία

Νέο «σχέδιο κυρώσεων» από τις Βρυξέλλες όταν η Μόσχα αναπληρώνει συνεχώς τις απώλειες των εσόδων

Σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Δύση είναι σχεδόν αδύνατο να αντικαταστήσει το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο ενώ χώρες ήδη έχουν παραδεχθεί ότι δεν μπορούν να αντέξουν, αλλά οι δυτικές κυβερνήσεις επιμένουν σε κυρώσεις που τελικά φαίνεται να μην χτυπούν την ρωσική οικονομία αλλά τους Ευρωπαίους πολίτες.

Όσο για την Ρωσία; Έχει ήδη ξεκινήσει να αναπληρώνει τις οικονομικές απώλειες όχι μόνο με την Κίνα αλλά και την Ινδία, την ίδια στιγμή που η ΕΕ μάλλον ετοιμάζεται να “παγώσει” κοινωνίες και οικονομίες μέσω του σχεδίου “απο-ρωσοποίησης” αλλά με ακριβές εναλλακτικές!

Η  Ινδία σπεύδει να αγοράσει ολοένα και περισσότερο πετρέλαιο από τη Μόσχαμε την  ασιατική χώρα που αν και το 2021 αγόρασε περίπου 12 εκατ. βαρέλια από τη Ρωσία, ένα ποσό που αντιστοιχούσε μόλις στο 2% των συνολικών εισαγωγών, πλέον από τον Μάρτιο οι παραδόσεις του μήνα έφθασαν τα 2 εκατ. βαρέλια, ενώ τον Απρίλιο αναμένεται να διαμορφωθούν στα 4 εκατ. βαρέλια, ανεβάζοντας τις συνολικές εισαγωγές σε 6 εκατ. βαρέλια μέσα σ’ ένα δίμηνο.

Το Νέο Δελχί δε, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και τα ρωσικά ταμεία αρχίζουν να γεμίζουν ξανά. 

Επιπλέον ήδη για την Κίνα όπως εξήγγειλε ο Ρωσος πρόεδρος Vladimir Putin η κατασκευή νέου αγωγού φυσικού αερίου χωρητικότητας 50 δισεκ. κυβικών μέτρων έχει ξεκινήσει σε μια μιζική και μόνιμη στροφή των ρωσικών εξαγωγών φυσικού αερίου προς την «ανατολή».

Ο Power of Siberia-2, που αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται, ο οποίος δεν θα φέρνει πλέον αέριο στην Κίνα από νέα κοιτάσματα στην Ανατολική Σιβηρία, αλλά θα ανακατευθύνει τα αποθέματα της Δυτικής Σιβηρίας που τώρα πηγαίνουν στην Ευρώπη.

Και η ΕΕ; Σύμφωνα με τους New York Times σχέδιο για την επιβολή εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο επεξεργάζονται αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα η σχετική διαπραγμάτευση μεταξύ των 27 κρατών μελών της ΕΕ αναμένεται να ξεκινήσει μετά από τις 24 Απριλίου και τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών για να μην επηρεαστεί η γαλλική προεκλογική εκστρατεία από μια ενδεχόμενη νέα αύξηση στις τιμές της ενέργειας καθώς θα καταπόντιζε τον Ε.Μακρόν.

Με αυτό όμως το σχέδιο απλά όλοι γνωρίζουν ότι η Ευρώπη θα παγώσει καθώς κάθε εναλλακτική είναι απλά ακριβότερη με τρομακτικές προεκτάσεις στην ήδη επιβαρυμένη οικονομία.



Σε τριπλάσιο κόστος φέτος το πασχαλινό τραπέζι για τα μάτια του Κ. Μητσοτάκη ,και της ΝΔ.

 
 

Το φετινό κόστος του Πασχαλινού τραπεζιού θα ξεπεράσει κατά 3 φορές το κόστος του περσινού πασχαλινού τραπεζιού, θα είναι δηλαδή τριπάσιο.

    Το 2021 ένα πασχαλινό τραπέζι για 4 άτομα κόστισε 92 ευρώ φέτος το 2022 θα κοστίζει το ίδιο τραπέζι 267 ευρώ.
 

Επίθεση Κ.Μητσοτάκη στους ανέργους: «Υπάρχουν πολλές δουλειές αλλά δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα»


Επίθεση Κ.Μητσοτάκη στους ανέργους: «Υπάρχουν πολλές δουλειές αλλά δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα»

Οι άνεργοι φταίνε για την ανεργία κατά τον Κ.Μητσοτάκη

Επίθεση στους άνεργους έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας με τον τίτλο «Δουλειές Ξανά».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «επαγγελματίες ανέργους» ενώ ισχυρίστηκε ότι χιλιάδες βρίσκονται χωρίς δουλειά όχι εξαιτίας των μισθών πείνας, αλλά επειδή δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα.

«Στα τέλη του 2021 περισσότεροι από τους μισούς εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ δεν είχαν βρει δουλειά για πάνω από ένα έτος. Μιλάμε για σχεδόν 600.000 συμπολίτες μας με 1/3 να είναι δηλωμένοι άνεργοι για παραπάνω από 5 χρόνια ενώ 50.000 είναι κατά δήλωσή τους σε αυτήν την κατάσταση για πλέον της μίας δεκαετίας. Και όμως την ίδια στιγμή που έχουμε ένα δομικό πρόβλημα μακροχρόνιας ανεργίας αυτή η ανεργία συνυπάρχει με κενές θέσεις εργασίας. Δεν αναφέρομαι μόνο σε εξιδεικευμένες δουλειές όπως αυτές που δημιουργούνται στους κλάδους της τεχνολογίας αλλά αρκετές δουλειές που θα μπορούσαν να καλυφθούν εάν οι υποψήφιοι διέθεταν βασικές δεξιότητες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε:

«Και σήμερα με την ανεργία να είναι στο 12,8%, 7 στους 10 εργοδότες μάς δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να κάνουν προσλήψεις επειδή δεν βρίσκουν εργαζόμενους με ειδικά προσόντα. Σε κλάδους ανταγωνιστικούς όπως ο τουρισμός οι εργοδότες μάς λένε ότι έχουν πρόβλημα κάλυψης των αναγκών σε εργατικό δυναμικό την ίδια στιγμή η χώρα έχει ανεργία 12,8%».

Αυτό που «ξέχασε» να πει ο πρωθυπουργός είναι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του τουρισμού, μία κατάσταση που σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Επισιτισμό-Τουρισμό, χαρακτηρίζεται από μισθούς πείνας και όρους εργασίας που μοιάζουν με γαλέρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε σε άλλο σημείο ότι «εμείς βλέπουμε τα επιδόματα ως μία αναγκαία βοήθεια που πρέπει να έχει ένα μεταβατικό χαρακτήρα. Δεν θέλουμε μόνιμους επαγγελματίες ανέργους οι οποίοι να εξαρτώνται από το κράτος».

Κατά τα άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε αόριστα ότι θα αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία 1,5 δισ. του ΟΑΕΔ για φθηνή στέγη σε εργαζόμενους, είπε για άλλη μία φορά ότι θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός από την 1η Μαίου, ενώ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για την τροπολογία του Κωστή Χατζηδάκη που καλεί τους συνταξιούχους να βγάζουν οι ίδιοι τις συντάξεις τους.

ΣΥΡΙΖΑ: «Πόσο αποκομμένος από την κοινωνική πραγματικότητα…»

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του Κ.Μητσοτάκη με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «αποκομμένο από την κοινωνική πραγματικότητα».

«Δημιουργεί μεγάλη έκπληξη, ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, πόσο αποκομμένος από την κοινωνική πραγματικότητα βρίσκεται, σε ποιους εργαζόμενους και σε ποιους ανέργους απευθύνεται με την τοποθέτησή του, όταν έχουμε έναν κόσμο της εργασίας και την κοινωνική πλειοψηφία της χώρας μας κυριολεκτικά να έχει γονατίσει τους τελευταίους 8 μήνες από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση και όταν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε χώρα φθηνής ελαστικής εργασίας, επισφάλειας και αβεβαιότητας για τον κόσμο της εργασίας», είπε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και συμπλήρωσε:

«Μίλησε ο κ. Μητσοτάκης για τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνησή του για τους εργαζόμενους. Προφανώς εννοεί την κατάργηση του βάσιμου λόγου απόλυσης, αμέσως μετά τις εκλογές, την κατάργηση κάθε προστασίας των εργολαβικών εργαζομένων, την κατάλυση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και βέβαια το επιστέγασμα, τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με την πλήρη διάλυση του ωραρίου του 8ωρου, κάθε έννοιας συνδικαλιστικού δικαιώματος και τη πλήρη διάλυση του ΣΕΠΕ».

Η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε «για στήριξη των μισθών, όταν βέβαια με το νόμο Χατζηδάκη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε 2 ώρες απλήρωτη εργασία, κατέλυσε κάθε έννοια συλλογικής διαπραγμάτευσης. Μας είπε ότι καλεί τους εργοδότες και τους κοινωνικούς εταίρους να στηρίξουν την αύξηση των μισθών. Επί δύο χρόνια η Ελλάδα είχε παγωμένο και καθηλωμένο τον κατώτατο μισθό. Έκανε μια αύξηση 1η Γενάρη της τρέχουσας χρονιάς, 13 ευρώ μικτά το μήνα και όταν με τα στοιχεία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ η μείωση της αγοραστικής δύναμης του κατώτατου μισθού πριν το πόλεμο είναι 15%».

Με πληροφορία από το pronews.gr

Πρόσφατα άρθρα:

Ακριβό μου ρεύμα! Άλμα στην τιμή του κατά 44,5%, μετά την υποχώρηση στα 168 ευρώ

Καστοριά: Εικόνες από τον δημοτικό χώρο στο έλεος της εγκατάλειψης στην είσοδο της πόλης

Το στρατιωτικό πρατήριο Καστοριάς έκλεισε λόγο έλειψης τροφίμων...και "τιμών";

Καστοριά- Πατήρ Αναστάσιος :¨Εχω αρκετούς που δεν παίρνουν 1 ευρώ τον μήνα να βοηθήσω. 'Αρα αυτός που παίρνει 400 είναι πλούσιος !

Παλιός βουλευτής της ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελείωσε – Πάμε για συντριβή μεγαλύτερη απ’ αυτή του Α.Σαμαρά»

Εντεταλμένοι “παπαγάλοι”των ΜΜΕ Καστοριάς«Χθες είχαμε 50 θανάτους. Ηταν πλήρως εμβολιασμένοι; Εσείς μας λέγατε να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε»

Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς στη ΝΔ – Βουλευτής ζητάει ουσία για να λιώνουν πιο γρήγορα! Δηλαδή υδροχλωρικό οξύ 100 ;

Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων» 🔴ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ-19 - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084