09 Μαΐου 2018

Σοκ: Τέσσερις φορές πάνω από το όριο η ποσότητα αλκόολ στο αίμα του οδηγού της νταλίκας!


Τέσσερις φορές πάνω από το όριο για τους επαγγελματίες οδηγούς είναι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος παρέσυρε στον θάνατο δύο άνδρες στον Κηφισό, σύμφωνα με την Τροχαία.
Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα και ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ το απόγευμα μάλλον θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η Τροχαία ερευνά το όχημα προκειμένου να διευκρινιστεί και η ταχύτητα με την οποία κινούνταν. Μέχρι στιγμής προκύπτει ότι η νταλίκα διέθετε άδεια κυκλοφορίας αλλά και επαγγελματικό δίπλωμα ο οδηγός.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν η νταλίκα πέρασε στο αντίθετο όχημα παρασύροντας δύο αυτοκίνητα, ενώ μια γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».
4news.eu

Εξελίξεις: «Συμμαχία» Τσίπρα-ΓΑΠ για την «επόμενη μέρα» - Τι περιμένει τους Έλληνες


Του Άρη Δημόπουλου
Μέρα με τη μέρα, καθώς οδεύουμε προς τον κρισιμότερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών, βγαίνει στην επιφάνεια το "φλερτ" που υπάρχει ανάμεσα σε σημαίνοντα στελέχη της κεντροαριστεράς και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προσπάθειες για μία , κατά το δυνατόν, ενοποιημένη κεντροαριστερά με βάση το ΠΑΣΟΚ δείχνουν αυτή τη στιγμή να βολεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανώτατο επίπεδο ψάχνει απεγνωσμένα συμμάχους για την «επομένη των εκλογών», όποτε κι αυτές γίνουν.

Μέσα από το el.gr προ ημερών σας είχαμε ενημερώσει για τα "φλερτ" που υπάρχουν ανάμεσα σε στελέχη της κυβέρνησης και της κεντροαριστεράς (Δείτε ΕΔΩ), κάτι που προαναγγέλλει έντονη κινητικότητα και μέσα στην συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν και νομοσχέδια όπως είναι η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια να φέρνουν στα όριά τους τα στελέχη των πιο συντηρητικών ΑΝΕΛ, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν στρέψει την προσοχή τους εξ ολοκλήρου στον κεντροαριστερό χώρο, θεωρώντας πως έτσι θα αποκτήσουν έναν ικανό (κρατήστε τη λέξη) κυβερνητικό εταίρο στις ερχόμενες εκλογές.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η σημερινή «συνάντηση κορυφής» ανάμεσα στον πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα, και τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πληροφορίες που διέρρευσαν την τελευταία ώρα, θέλουν ο ίδιος ο πρόεδρος του Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, μετά από δικό του αίτημα θα συναντήσεις στις 18:30 σήμερα τον πρωθυπουργό.

Η είδηση έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη παραφιλολογία που πλανάται το τελευταίο διάστημα περί αλληλοπροσεγγίσεων από σημαίνοντα πρόσωπα της κεντροαριστεράς και από στελε΄χη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν αναφερόμαστε σε επίπεδο δύο προσώπων με τόσο μεγάλο βεληνεκές, τότε οι συζητήσεις για πιθανή συμμαχία είναι σε προχωρημένο στάδιο. 
Οι προθέσεις πολλών εκ των κυβερνητικών στελεχών , όπως είναι ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς και ο Νίκος Ξυδάκης, έχουν κατά καιρούς δηλώσει αρκετά πρόθυμοι σε ένα «γενναίο άνοιγμα» στον χώρο της κεντροαριστεράς και δη στο λεγόμενο «Κίνημα Αλλαγής».

Μήπως τελικά η μόνη....αλλαγή που θα γίνει αφορά τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ; 
Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στον χώρο των πολιτικών συμμαχιών θα είναι ραγδαίες το ερχόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες ενός κατακερματισμού της κεντροαριστεράς, από εκείνους που θέλουν μελλοντικά να συνεργαστούν για το «καλό της πατρίδας» με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Όλα τρέχουν, με ορίζοντα τις εκλογές που κανείς δεν ξέρει σήμερα πότε ακριβώς θα γίνουν...

el.gr

Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ψωνίζονται» με περούκες και ζαρτιέρες στη Συγγρού και το Πεδίον του Άρεως. Ο «κατουρλής» βουλευτής Κυρίτσης, ξέρει να μας πει; Εξευτελισμός του κοινοβουλίου. Οίκος ανοχής. Παρέλαση π@@στηδων, τραβεστί και ανώμαλων στο επαίσχυντο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους ανάδοχους γονείς

1.indd

Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ψωνίζονται» με περούκες και ζαρτιέρες στη Συγγρού και το Πεδίον του Άρεως. Ο «κατουρλής» βουλευτής Κυρίτσης, ξέρει να μας πει; Εξευτελισμός του κοινοβουλίου. Οίκος ανοχής. Παρέλαση π@@στηδων, τραβεστί και ανώμαλων στο επαίσχυντο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους ανάδοχους γονείς

Οι Αλβανοί Λεηλατούν τα Βουνά της Ελλάδας: Χωρίς τέλος η «Αρπαγή» σπάνιων Βοτάνων στα σύνορα Και τα δασαρχεία Καστοριάς Φλώρινας κυνηγούν τους Ελληνες για 2 μέτρα ξερά καυσόξυλα

Τα δασαρχεία περιμένουν τα πάντα απο την αστυνομία 

 Καταγγελίες: fyllokaiftero@gmail.com

Κατασχέθηκαν περίπου 80 κιλά του αρωματικού, φαρμακευτικού φυτού, primula veris (πασχαλούδα) τα οποία είχαν συλλέξει παρανόμως δύο Αλβανοί 25 και 36 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο βράδυ της Τετάρτης (2/5), σε δύσβατη και ορεινή περιοχή στην Φούρκα Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντόπισαν τους δύο Αλβανούς στην παραπάνω περιοχή, να περισυλλέγουν και να κατέχουν προς αποξήρανση στο έδαφος, ποσότητα του βοτάνου που στην λαϊκή ονομασία λέγεται «δρακάκι», συνολικού βάρους 79 κιλών και εξακοσίων 600 γραμμαρίων.



Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 910 γραμμαρίων, ενώ σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην Ελληνική Επικράτεια. Η ποσότητα του θεραπευτικού φυτού κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, για τα αδικήματα της παράβασης της δασικής νομοθεσίας, της κατοχής λαθραίου καπνού και παραβάσεων της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί, έχουν κατασχέσει ποσότητα του βοτάνου μεγαλύτερη από 300 κιλά, την οποία είχαν συλλέξει παρανόμως Αλβανοί που συνελήφθησαν από τα βουνά της μεθορίου.




ΑΠΕ
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr
https://fyllokaiftero1.blogspot.gr


 Καταγγελίες: fyllokaiftero@gmail.com

ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

Σε επίσημη συνάντηση αρχηγων κρατών,- ειμαι Σέριφο κι εχω χυθεί στη πολυθρόνα στο καφέ διπλα στο γκομενάκι και το ψήνω.


Γλωσσα σωματος απο αριστερα προς τα δεξια:
- ειμαι σε επισημη συναντηση αρχηγων κρατών
- ειμαι σε επισημη συναντηση αρχηγων κρατών
- ειμαι Σεριφο κι εχω χυθει στη πολυθρονα στο καφέ διπλα στο γκομενάκι και το ψηνω.
pbs.twimg.com
.




Γεμάτο πράκτορες το facebook – Το παίζουν φίλοι – Συγκλονιστικό ρεπορτάζ




Μήπως έχετε έναν πράκτορα του FBI στην λίστα των φίλων σας στο facebook;




Και όμως, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν χιλιάδες που «κινούνται» σε αυτό.

Μήπως αποδεχτήκατε προτάσεις φιλίας από άτομα που δεν γνωρίζατε;

Τότε, ίσως να μην πρόκειται για άτομα που σαν γνώρισαν σε ένα πάρτι αλλά για πράκτορες του FBI ή άλλων οργανώσεων, οι οποίοι παριστάνουν κάποιον άλλον και διεισδύουν στην λίστα φίλων σας και στις προσωπικές σας πληροφορίες.

Η NSA, το FBI και άλλες υπηρεσίες συνεργάζονται -τουλάχιστον- από τον Οκτώβριο του 2010, προκειμένου να αναπτύξουν τεχνικές, ώστε να μετατρέψουν το facebook σε εργαλείο απόλυτης παρακολούθησης.

Ο επικεφαλής των wikileaks, Julian Assange, προειδοποίησε αυτόν τον μήνα πως το facebook
είναι μία «φρικτή μηχανή παρακολούθησης» και αποκάλυψε πως η ιστοσελίδα έχει ένα Interface, το οποίο έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείται από τις μυστικές υπηρεσίες.


Έγγραφα, τα οποία δόθηκαν μαζί στο βιβλίο του δημοσιογράφου Glenn Greenwald «Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς», αποκάλυψαν την συνεργασία NSA και FBI παρακολούθησης των ιδιωτικών συζητήσεων στο facebook, των προσωπικών φωτογραφιών, της συλλογής ip διευθύνσεων και γενικά της συγκέντρωσης πληροφοριών για κάθε χρήστη.

Εν ολίγοις λαμβάνει χώρα τεράστιο φακέλωμα, με τους χρήστες να δίνουν απλοχερα πληροφορίες, προκειμένου να δειχθούν στους φίλους τους.

Αυτό φυσικά γίνεται σε συνεργασία με τον αμερικανοεβραίο δημιουργό του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Mark Zuckerberg, παρότι ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι τεχνικοί του κάνουν δήθεν τα πάντα, προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια.

Έγγραφα
από την NSA καθιστούν οδυνηρά σαφές πώς οι οργανισμοί συνέλεξαν πληροφορίες από το facebook μέσω της χρήσης του δημοφιλούς δικτύου διανομής περιεχομένου Akamai!


Το βίντεο δείχνει πως η NSA αλλά και η αγγλική υπηρεσία κατασκόπων GCHQ συνεργάστηκαν, προκειμένου να αποκτήσουν υλικό από τα προφίλ και τις φωτογραφίες χρηστών, μεταξύ άλλων, με την εξάπλωση Malware!

ΠΗΓΗ
kyklwpas.blogspot.com

 ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141