30 Μαΐου 2023

Σε κατάσταση Σοκ η γυναίκα: Βρήκε τον άντρας της Νεκρό στο σαλόνι - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΣΟΚ ΤΩΝ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

 

Τραγικό τέλος για 63χρονο άντρα.

Σε σοκ βρίσκεται μία γυναίκα καθώς αντίκρισε νεκρό τον σύζυγό της.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μία γυναίκα την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι της βρήκε τον 63χρονο σύζυγό της νεκρό στο σαλόνι.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να επιχειρούν να επαναφέρουν στην ζωή τον άτυχο άνδρα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε κατάσταση Σοκ η γυναίκα: Βρήκε τον άντρας της Νεκρό στο σαλόνι 

Παράλληλα, για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία με τις αρχές να προχωρούν σε έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του 63χρονου. Αμέσως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: cretapost.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        



Συλλήψεις για παράνομη συλλογή βοτάνων – Μετά την πλήρη αδιαφορία των δασαρχείων της ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και του υπολ. κράτους ΦΩΤΟ


 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        



Έβρος:Προσαγωγή πέντε συνοριοφυλάκων-Ερευνάται η εμπλοκή τους σε κύκλωμα...Συλλήψεις πέντε αστυνομικών στον Έβρο για κύκλωμα προώθησης λαθρομεταναστών

.


Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ - ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ - ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ   -  Πνευματικά Δικαιώματα  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ/ 2021 ΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 
 
Από Ioannis Giagkinis  & Euronews

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας - Φημολογείται ότι ελέγχονται επιπλέον άτομα ενώ οι έρευνες επεκτείνονται και στο Στρατό

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στον Έβρο, για υπόθεση παράνομης μετανάστευσης, στην οποία φέρονται ότι εμπλέκονται και τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε νωρίς το απόγευμα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πέντε αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου προσήχθησαν και εξετάζονται, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται έρευνα στα σπίτια τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, με παρακολουθήσεις τηλεφώνων και άλλες ενέργειες για τη συλλογή στοιχείων και σήμερα ξεκίνησε η επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ σχετική ανακοίνωση εκδοθηκε από την ΕΛΑΣ όπου αναφέρονται τα εξής:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023,συνελήφθησαν 5 αστυνομικοί ως ύποπτοι για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, κατάχρησης εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης, ενώ διακριβώθηκε και η δράση 4 ακόμη αλλοδαπών που διαμένουν εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, οι αστυνομικοί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022 ερχόμενοι σε επαφή με κυκλώματα που δρουν σε γειτονική χώρα, φέρονται να προέβαιναν σε πράξεις ή παραλείψεις που αποσκοπούσαν στη διευκόλυνση εισόδου στη χώρα μας πολιτών τρίτων χωρών.
Από τη συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διευκόλυναν σε 12 τουλάχιστον περιπτώσεις την παράνομη είσοδο στο ελληνικό έδαφος αγνώστου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
26.550 ευρώ,
59 κινητά τηλέφωνα,
12 power banks,
2.120 δολάρια Αμερικής,
850 λίρες Τουρκίας,
23 λίρες Αγγλίας,
77 Lei Ρουμανίας,
πλήθος χαρτονομισμάτων από χώρες της Ασίας και
τραπεζική κάρτα.

Οι συλληφθέντες, με δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Πάντως, η τοπική ιστοσελίδα evros-news που μετέφερε πρώτη την είδηση, υποστηρίζει ότι οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ «προχώρησαν στη συνέχεια και σε προσαγωγή περισσοτέρων, με αποτέλεσμα ο αριθμός των προσαχθέντων να ξεπεράσει τους 10».

«_Ανάλογα με όσα θα ομολογήσουν οι Συνοριοφύλακες τις επόμενες ώρες και ημέρες, θα οριστικοποιηθεί και ο αριθμός των συλλήψεων που τελικά θα πραγματοποιηθούν_», προστίθεται στο δημοσίευμα που αναφέρει ακόμα ότι «_νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες επεκτείνονται και στον Στρατό και συγκεκριμένες στις Ειδικές Ομάδες που διαχειρίζονται παρόμοια θέατα και συνεργάζονται με τις αντίστοιχες της Συνοριοφυλακής, μήπως προκύψει και… εμπλοκή στρατιωτικών, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να επιβεβαιώνεται έστω και ανεπίσημα κάτι τέτοιο_».

.

Πηγή

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Θέλουμε η ΕΚ να ξαναμπεί στη Βουλή για να μη μείνει ο κεντρώος χώρος χωρίς εκπροσώπιση...

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        


Αδιανόητο : Η τράπεζα eyrobank Καστοριάς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο - Αφού χτυπούσε για αρκετή ώρα "έβγαινε" μήνυμα : Ολοι οι υπάλληλοι είναι απασχολημένοι>> !!!

Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

14:12μμ 30-5-2023

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας: Όλοι στην κινητοποίηση έξω από την Eurobank  – Δυτικός Τύπος.

Η τράπεζα eyrobank  Καστοριάς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο !!! 

- Αφού χτυπούσε για αρκετή ώρα πρωινές και μεσημβρινές ώρες   σε κλήση συνταξιούχων  και άλλων πελατών "έβγαινε" μήνυμα : ¨Ολοι οι υπάλληλοι μας  είναι απασχολημένοι..κτλ>> !!!

Απίστευτο ; Σύνηθες... με αυτήν την κυβέρνηση  με τις ΔΕΚΟ και τις ιδιωτικές εταιρίες που αντικατέστησαν σε μεγάλο βαθμό το κράτος. 

 Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ μιλάμε για το κράτος της ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ των 14 χρόνων που γονάτισε τον Ελληνικό λαό.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Θέλουμε η ΕΚ να ξαναμπεί στη Βουλή για να μη μείνει ο κεντρώος χώρος χωρίς εκπροσώπιση...

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        



Λαρισα: 28χρονος πέθανε λόγω ελλείψεων ιατρικού εξοπλισμού - Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο


Η έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και το γεγονός πως δεν έγινε δεκτός στο Πανεπιστημιακό και χρειάστηκε να φύγει στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν οι βασικοί παράγοντες που δεν μπόρεσε να βοηθηθεί ο 28χρονο


Λάρισα: 28χρονος πέθανε λόγω ελλείψεων ιατρικού εξοπλισμού - Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο

Οι παθογένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας,  με τις τελευταίες κυβερνήσεις των μνημονίων φαίνεται πως αποδείχτηκαν μοιραίες για έναν 28χρονο από την Φαλάνη Λάρισας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ με τις μεταφορές από νοσοκομείο σε νοσοκομείο λόγω έλλειψης ιατρικού εξοπλισμού.

Το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρει στο Open και την εκπομπή Ανοιχτή Επικοινωνία ο δημοσιογράφος Γιάννης Παιδής, ένιωσε ενοχλήσεις και αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και εκτίμησαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί είτε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας είτε στο Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς είναι τα μόνα νοσοκομεία στη Θεσσαλία που διαθέτουν στεφανιογράφο, ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπει κάποιο stent στον ασθενή.

Αυτή η έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και το γεγονός πως δεν έγινε δεκτός στο Πανεπιστημιακό και χρειάστηκε να φύγει στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν οι βασικοί παράγοντες που δεν μπόρεσε να βοηθηθεί ο 28χρονος.

Αναγκαστικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο 60 χιλιόμετρα μακριά. Εκεί οι γιατροί στα Τρίκαλα έδωσαν μάχη για να τον κρατήσου στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, λόγω του ότι υπάρχει έλλειψη μονάδας για την νεκροψία – νεκροτομή, η σορός του θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Θέλουμε η ΕΚ να ξαναμπεί στη Βουλή για να μη μείνει ο κεντρώος χώρος χωρίς εκπροσώπιση...

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        



Και το ΙΚΑ Καστοριάς δεν έχει καρδιολόγο, μετά την συνταξιοδότηση της μοναδικής καρδιολόγου στον νομό

newsroom;fyllokaiftero@gmail.com


 Και το ΙΚΑ Καστοριάς δεν έχει καρδιολόγο, μετά την συνταξιοδότηση της μοναδικής καρδιολόγου  στον νομό. Εδω και δέκα ημέρες το  ΙΚΑ Καστοριάς δεν έχει καρδιολόγο μετά την κ. Θ.Τζώρτζη η οποία βγήκε στην σύνταξη.  Η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη μετά το νοσοκομείο χωρίς γιατρούς άφησε και το ΙΚΑ -ΠΕΔΥ χωρίς γιατρούς.

Αγροτική παιδίατρος γράφει σε ασθενείς  με βαριά  καρδιολογικά προβλήματα υγείας φάρμακα, και φυσικά χωρίς εξετάσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε εξέλιξη έχουν δοθεί λάθος φάρμακα σε ασθενείς, τα οποία όμως ευτυχώς επισημάνθει από φαρμακοποιό και  έγινε η αλλαγή από άλλον εκπαιδευόμενο αγροτικό γιατρό  - διόρθωση στο σύστημα με πολύ ψυχικό πόνο και  ταλαιπωρία του ασθενή, και των συγγενών του.



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

ΕΝΦΙΑ: «Εκπνέει» αύριο η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης


Καταβάλλεται σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την τελευταία δόση να πληρώνεται τον Φεβρουάριο του 2024

ΕΝΦΙΑ: «Εκπνέει» αύριο η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης

Αύριο, Τετάρτη 31 Μαΐου, «εκπνέει» η προθεσμία για πάνω από 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΝΦΙΑ καταβάλλεται σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την τελευταία δόση να πληρώνεται τον Φεβρουάριο του 2024.

Σε αντίθεση με τις φορολογικές δηλώσεις, για τον ΕΝΦΙΑ δεν δόθηκε κίνητρο έκπτωσης -όπως το 3% για τις φορολογικές δηλώσεις- για όσους καταβάλλουν εφάπαξ τον φόρο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να εξοφλήσουν το φόρο με χρήση πιστωτικής κάρτας, σε 12 άτοκες δόσεις ή να κάνουν την επιλογή για 24 μηνιαίες έντοκες δόσεις εντάσσοντας την οφειλή στη πάγια ρύθμιση.

Όσοι φορολογούμενοι διαπίστωσαν στο εκκαθαριστικό τους λάθη στα στοιχεία των ακινήτων ή δεν έχει υπολογιστεί η έκπτωση που δικαιούνται έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν εμπρόθεσμα αρχική ή τροποποιητική δήλωση Ε9 έως τις 30 Ιουνίου, περιορίζοντας το λογαριασμό του φόρου ακινήτων.

Η ιδιωτική γερμανική εφορία για την Ελλάδα η  ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ για όσους διορθώσουν την περιουσιακή τους εικόνα. Ανάλογα με το είδος των λαθών και παραλείψεων στα περιγραφικά στοιχεία των ακινήτων η μείωση του φόρου μπορεί να κυμανθεί από 20% έως 90%.

 Με πληροφορία από το pronews.gr


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ !! Καστοριά: Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!

Φωτορεπορτάζ

 Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!

 newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

του Φτερογράφου



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084