15 Οκτωβρίου 2024

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 55χρονος στη Λάρισα – Ξεψύχισε μέσα στο σπίτι του και έψαχναν για μέρες να τον βρούνε οι συγγενείς του

Ένας 55χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα, με τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του να παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του πριν από μέρες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, και βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο που ανησύχησε και πήγε στην οικία του.

Μη μπορώντας να ανοίξει, κάλεσε την αστυνομία, η οποία με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξε την πόρτα και βρήκαν νεκρό τον άνδρα.

 Παρόμοια περίπτωση καταγράφηκε και στην πόλη της Καστοριάς πριν 5 περίπου μήνες,  ένα τραγικό γεγονός. Να θυμηθούμε ο,τι η μητέρα  45χρονου  η οποία είχε "ψυχολογικό θέμα" δήλωσε ο γιος κοιμάται, παρ όλη την δυσοσμία σε όλη την γειτονιά.

Δολοφόνησαν τους συγγενείς μας, και τον τον κόσμο γενικά με τα εμβόλια – 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία βρέθηκαν μέσα στα σκευάσματα κατά του Covid


ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΒΟΜΒΑ: Τουλάχιστον 55 ΑΔΗΛΩΤΑ χημικά στοιχεία βρέθηκαν σε εμβόλια κατά του Covid.

Μεταξύ των μη δηλωθέντων στοιχείων ήταν και τα 11 βαρέα μέταλλα: χρώμιο βρέθηκε στο 100% των δειγμάτων, αρσενικό 82%, νικέλιο 59%, κοβάλτιο και χαλκός 47%, κασσίτερος 35%, κάδμιο, μόλυβδος και μαγγάνιο στο 18%. και υδράργυρος στο 6%…

«Σε όλες τις εταιρείες, βρήκαμε βόριο, ασβέστιο, τιτάνιο, αλουμίνιο, αρσενικό, νικέλιο, χρώμιο, χαλκό, γάλλιο, στρόντιο, νιόβιο, μολυβδαίνιο, βάριο και άφνιο.

Τα μη δηλωμένα χημικά στοιχεία είχαν ανιχνευθεί με Ηλεκτρονική Μικροσκοπία Σάρωσης σε συνδυασμό με Φασματοσκοπία Ακτίνων Χ με Διασπορά Ενέργειας (SEM-EDX) και φασματομετρία μάζας επαγωγικά συζευγμένου πλάσματος υψηλής ακρίβειας (ICP-MS)» αναφέρει ο γιατρός Peter McCallough

 πηγή

ΒΙΝΤΕΟ : Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί οικογένειες ανθρώπων που “έφυγαν” ξαφνικά από τα εμβόλια, μιλά στον Focus FM

 

Νεκρός από «τούρμπο» καρκίνωμα δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» στη Λάρισα

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Λιόβας, μετά από σύντομο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Λάρισα 25 Ιουλίου 1970. Υπήρξε συντάκτης αρχικά στην εφημερίδα «Ελευθερία» και κατόπιν αρχισυντάκτης στο περιοδικό που εξέδιδε ο Δ.Ο. «Ελευθερία» «In and Out».

Κατόπιν έγινε συντάκτης και στη συνέχεια αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πολιτεία». Διετέλεσε κατά το παρελθόν μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

 ΠΗΓΗ