03 Απριλίου 2024

Eπιστροφή στη ΝΔ για τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη αφού εκλέχτηκε ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ άρθηκε η διαγραφή του... τι ; υπάρχει πολιτική απάτη;;


Eπιστροφή στη ΝΔ για τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη – Άρθηκε η διαγραφή του

Newsroom :fyllokaiftero@gmail.com

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής της ΝΔ  κ.Γιώργος Αμανατίδης, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό πως άρθηκε η διαγραφή του από μέλος της Νέας Δημοκρατίας και δηλώνει παρών...Αφού εμφανίστηκε στις πρόσφατες εκλογές ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,  και  αφού πιθανότατα εξαπατήθηκαν  πολιτικά οι πολίτες άλλων κομμάτων αλλά και πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ, οι οποίοι και τον ψήφισαν ως ανεξάρτητο, λίγους μήνες μετά λαμβάνει χώρα η άρση της διαγραφής του από την ΝΔ...και ξανά μπαίνει στο μαντρί του κ. Κ. Μητσοτάκη.

Περιχαρείς  σαν να μην  έχει συμβεί τίποτα σε βάρος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε πριν δυο ημέρες τα  εξείς (μεταξύ άλλων) : «Μετά την άρση της διαγραφής μου από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε μία περίοδο με προκλήσεις και ανάγκη για συμπόρευση και κοινούς στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει στη Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνω παρών.

Και οι πολίτες που εξαπατήθηκαν με την προεκλογική δήλωση του ο,τι κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές ως ανεξάρτητος ; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θέμα έχει αρνητική εικόνα στους πολίτες και στα σχόλια τους στα καφενεία  της Δ. Μακεδονίας.

 Η αντιπολίτευση στην Δυτική Μακεδονία, στο σύνολο της. έκανε σφοδρή επίθεση στον κ. Γ.Αμανατίδη και την ΝΔ και  τους κατηγόρησε για  ούτε λίγο ούτε πολύ για μη ηθική πολιτική συμπεριφορά. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ο,τι κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί στην πολιτική ιστορία της χώρας, να εκλέγεται υποψήφιος ως ανεξάρτητος, και σε δέκα μήνες να γίνεται εξαρτώμενος από το κόμμα της ΝΔ του το οποίο του άρει την διαγραφή του πολλοί μιλάνε για πολιτικό παιχνίδι " κόλπο ", της διαγραφής και της άρσης αυτής της διαγραφής η οποία είχε λάβει χώρα δια ασήμαντον αφορμή.