19 Οκτωβρίου 2023

ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ COVID-19

 Φωτοδημοσιογραφία - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Επόμενο άρθρο : 

Αγρια εκμετάλευση και "βρώμικη" αισχροκέρδεια σε καταστήματα αναπηρικών ειδών στην Καστοριά

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ"Bioflorina" 

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

Καστοριά - ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

 

 19-102032 10:12πμ

Δεν εξελέγησαν όπως είναι γνωστοί οι "δίδυμοι", μάλλον οι ανεπάγγελτοι και οι δυο; στην Δυτική Μακεδονία, ο Χαράλαμπος Καραταγλίδης κατά κόσμον και γειτονιάς μας,  ΜΠΑΜΠΗΣ Καραταγλίδης, και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

"Στημένα" ρεπορτάζ και ειδικές εκδόσεις σε τοπική εφημερίδα δεν απέδωσαν τα δέοντα ούτε καν σε τοπικά ραδιόφωνα της Καστοριάς, ούτε καν η ιερή διαφήμιση της Καλλίνικης τοπικής  "εκκλησίας".

 Νάταν λέει ο Καλλίνικος να έφερνε την ΝΙΚΗ ...ποιά ΝΙΚΗ το κόμμα απόκομμα;



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ


 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott


Κ.Μητσοτάκης: «Δεν θα μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα – Στείλαμε μήνυμα στις πολυεθνικές (ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ) να χαμηλώσουν τις τιμές και… περιμένουμε»!

¨Εστειλε μήνυμα στα αφεντικά του, τους φαρμακο-βιομηχάνους και τους εν γένει βιομήχανους, να χαμηλώσουν τις τιμές !! Που αρκεί να ρευτούν για να "χτυπήσει" προσοχή...
 


18.10.2023 | 20:15

 
Κ.Μητσοτάκης: «Δεν θα μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα – Στείλαμε μήνυμα στις πολυεθνικές να χαμηλώσουν τις τιμές και… περιμένουμε»!
Newsroom | email:

Συνέντευξη έδωσε ο Κ.Μητσοτάκης και για το φλέγον ζήτημα της ακρίβειας που γονατίζει τα νοικοκυριά η απάντηση ήταν καμία μείωση ΦΠΑ ούτε στα τρόφιμα ενώ περιμένει τι θα πουν οι πολυεθνικές!

Αναλυτικότερα για το ζήτημα είπε: «Είμαστε σε μία πιο δύσκολη φάση γιατί υπάρχει αύξηση τιμών, ωστόσο βλέπουμε την αρχή του τέλους όσον αφορά στον πληθωρισμό. Οι τιμές του λαδιού είναι παγκόσμιες. Η Ελλάδα εξάγει λάδι και αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι κέρδος για τον παραγωγό.

Η μείωση του ΦΠΑ έχει μεγάλο δημοσιονομικό κόστος. Μίλησα με πολλούς ομολόγους και δεν έχει δουλέψει ούτε στην ΕΕ. Οι τιμές κάποια στιγμή θα αποκλιμακωθούν. Όμως οι μόνιμες αυξήσεις μισθών ήρθαν για να μείνουν. Λειτουργία της αγοράς: Έχουμε βάλει πολύ μεγάλα πρόστιμα και θα συνεχίσουμε.

Θέλω να στείλω μήνυμα και στις πολυεθνικές και εάν νομίζουν πως η Ελλάδα είναι μία μπανανία πως μπορούν να πωλούν τα ίδια προϊόντα πολύ πιο ακριβά από ότι σε άλλες χώρες θα δείτε τι θα κάνουμε πολύ σύντομα. Με ενδιαφέρει η πρόοδος στην οικονομία να έχει αντίκτυπο στον καθέναν. Ακρίβεια και στέγη είναι τα πιο σημαντικά θέματα.»

Τέλος για το ζήτημα του πολέμου στην Γάζα ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε:

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό και την οδύνη μου για το χτύπημα με τους εκατοντάδες αμάχους. Μακάρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δούμε ποιοι είναι υπεύθυνοι. Πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονική επίθεση από τη Χαμάς στο Ισραήλ. Είναι τόσο τεταμένα τα πνεύματα στην περιοχή.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ παίζεται πόλεμος προπαγάνδας και στις δύο πλευρές. Άγρια η τρομοκρατική επίθεση, όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα. Διακρίναμε τον παλαιστινιακό λαό από τη Χαμάς για να να λάβει ανθρωπιστική βοήθεια.»

.

 

photo intime


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084