02 Ιουνίου 2022

Πέθανε ξαφνικά «χωρίς αιτία» ο 38χρονος εμβολιασμένος ράπερ «ΔΠΘ» (βίντεο)


Πέθανε «χωρίς αιτία» ο 38χρονος εμβολιασμένος ράπερ «ΔΠΘ» (βίντεο)
 

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης ήταν μέλος της παλιάς φρουράς της ραπ σκηνής

Πέθανε «χωρίς αιτία» ο εμβολιασμένος ράπερ «ΔΠΘ» σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης, όπως ήταν το κανονικό του όνομα, έχοντας χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και τα προσωνύμια «Το Μαύρο Λούκι», «Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο» και «Δαίμονας Παιδί Θεού», έφυγε σε ηλικία 38 ετών χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος…

Είχε μια μεγάλη πορεία στον χώρο του underground αλλά και δυνατές συνεργασίες με πολλά ονόματα της rap σκηνής, όπως οι Smuggler, Λόγος Απειλή και Sadomas. Μάλιστα, είχε το δικό του Dof Session, ενώ είχε κάνει τραγούδι και με τον Ricta.

Ο ΔΠΘ ή αλλιώς “Μαύρο Λούκι” ήταν μέλος του διάσημου χιπ χοπ συγκροτήματος “Ψυχρόδραμα 07”.

Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του παλιότερα:

«Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο ’98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα. Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά).

Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το “Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο”, επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα



΄

  pronews.gr   

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

EudraVigilance: 44.348 ανθρώπους σκότωσαν τα εμβόλια Covid μόνο στην ΕΕ & στην Ελλάδα ψάχνουμε γιατί πεθαίνουν «ξαφνικά»

 

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott




Καστοριά: Οταν Νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και Ακροδεξιά είναι όλοι μια φιλική "οικογένεια" και... ο λαός ένα ξένο σώμα!!

 

Ο Προηγούμενος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με τον ΣΥΡΙΖΑ,  ήταν πριν και  υποψήφιος βουλευτής ακροδεξιού κόμματος,  με την υποψήφια της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές!!  

Καρδιολόγος είναι,... και μια συμβουλή να μην τρώνε τέτοιες τροφές  τι θα του  κόστιζε ;;


Η υποψήφια της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές,   με τον πρώην σήμερα τότε (πριν 3χρόνια)  δήμαρχο Νεστορίου του ΠΑΣΟΚ,  μέγας επίσης  θαυμαστής του καλής "ντραμιτζάνας" κρασιού με τον οκά !! προπολεμικός γαρ !!

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Έξαλλος ο Κ.Μητσοτάκης με απελπισμένο άνεργο στην Κω που του ζήτησε βοήθεια – Του «χάλασε» την εικόνα της «δυνατής Ελλάδας» (βίντεο)


Έξαλλος ο Κ.Μητσοτάκης με απελπισμένο άνεργο στην Κω που του ζήτησε βοήθεια – Του  «χάλασε» την εικόνα της «δυνατής Ελλάδας» (βίντεο)

Του γύρισε την πλάτη!

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ένας απελπισμένος άνεργος στην Κω τον προσέγγισε για να του πει το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει.

Ο συγκεκριμένος βρίσκεται στην ανεργία επί δύο συναπτά έτη και τελεί, όπως και χιλιάδες άλλοι πολίτες, υπό καθεστώς απελπισίας.

Ο άνδρας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να λάβει μέτρα και να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι έχει κάνει το καλύτερο που μπορεί και ότι θα επανέλθει στο θέμα.

Όταν ο άνεργος προσπάθησε «να το συνεχίσει» τότε με πολύ μεγάλο εκνευρισμό (θα λέγαμε ότι έγινε έξαλλος και έβγαζε καπνούς από τ’ αυτιά, όπως φαίνεται και στην απεικόνιση του video) του απάντησε γυρνώντας την πλάτη του «μιλάμε με τον πρόεδρο συνέχεια, βρισκόμαστε σε στενή επαφή  πιο στενή επαφή δεν μπορεί να γίνει».

Την τελευταία φράση την είπε με ιδιαίτερη ένταση χωρίς να έχει πλέον οπτική επαφή με τον άνεργο κτηνοτρόφο.

Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε καθώς καταστρέφεται η εικόνα της «δυνατής Ελλάδας» που θέλει να παρουσιάζει με την βοήθεια των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.


Μία εικόνα όπου κανείς δεν έχει προβλήματα και είναι όλοι ευτυχισμένοι….

.

 Σχετικό άρθρο:

Η ακρίβει καλπάζει: «Φωτιά» οι τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς – Η λίστα προϊόντων με αυξήσεις έως 60%

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Καστοριά: Τον τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται " απίθανα πράγματα" στον χώρο των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141