10 Νοεμβρίου 2020

Ο Χαρδαλιάς έβαλε πρόστιμο στην ακατάλληλη μάσκα-προσωπίδα που προωθούσε ο Άδωνις ως καταπληκτική! [VIDEO]


Στην επισήμανση ότι η ασπίδα προσώπου δεν θεωρείται μάσκα και όσοι την φοράνε κινδυνεύουν με πρόστιμο προχώρησε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας  Νίκος Χαρδαλιάς.

Επιπλέον, εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη σωστή χρήση μάσκας προσώπου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (τροφίμων και ποτών και παροχής υπηρεσιών), αναφέρεται στην ασπίδα προσώπου.

Το υπουργείο τονίζει πως θεωρείται ότι η ασπίδα προσώπου προσφέρει χαμηλότερο βαθμό προστασίας από τη μάσκα, όσον αφορά την πρόληψη της μετάδοσης σταγονιδίων.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι τις προσωπίδες προμόταρε με ιδιαίτερη θέρμη ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς είχε εμφανιστεί δημοσίως εν μέσω έξαρσης της πανδημίας φορώντας μια από αυτές

Μάλιστα, καλούσε τους πολίτες να προμηθευτούν αυτές τις μάσκες λέγοντας ότι είναι φθηνές, μιας και όπως τόνιζε κόστιζαν “μόνο δύο ευρώ” και κατάλληλες!


..

 

 Με πληροφορίες από tvxs.gr.

Ο Πολύγραφος από Ο Πολύγραφος

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

 

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ : Κύπριος πολίτης προς ΜΜΕ: Για τις καθημερινες αποπειρες αυτοκτονίας και αυτοκτονίες, λογο των μετρων σας, γιατι δεν λέτε τιποτα καθαρματα των ΜΜΕ?

 



Τα ΜΜΕ προστατεύουν την κυβέρνηση και ελέγχουν την αντιπολίτευση! Δημήτρης Χρήστου

Ενα πραγμα ξεχασατε εδω ειναι
Κυπρος και ο ενας γνωριζει καλά
τον άλλο ,δεν ειματε ουτε Ιταλια ,
ουτε Ελλάδα που τους φλομωσατε
στο ψεμα και το εχαψαν.
Για τις καθημερινες αποπειρες αυτοκτονίας και αυτοκτονίες ,λογο
των μετρων σας ,γιατι δεν λέτε
τιποτα καθαρματα των ΜΜΕ?
Ας παει καποιος να δει ποσες
ειχαμε τελευταια και τις σιωπούν
για μια ασθενεια που ψαχνουν τους αρρωστους και δεν τους βρίσκουν.
Και εας συγκρινουμε τους νεκρους
και τις ηλικίες ,απο αυτοκτονιες με
τον κοροδοιο να δουμε ποια ειναι η πραγματικη πανδημία ,διοτι εδω μιλάμε για νεαρα ατομα.
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ
ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
Σας προκαλώ επισης δημοσια
ονομαστε εστω και ενα που
πεθανε στην Κυπρο απο κορονοιο
και εγω θα σας αποδειξω μεσον της οικογενειας του ,οτι πεθανε απο
άλλα αιτια.
Δωστε ακριβη στοιχεια οχι μαλακιες
με ψηφιακα νουμερα) .
 
Μαριος Κωνσταντινου
 
 

Αντρεας Νικολαου

 

 

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

 

Σκηνές ολοκληρωτισμού: Περήφανοι για τα πρόστιμα που επιβάλλουν

Σκηνές ολοκληρωτισμού: Περήφανοι για τα πρόστιμα που επιβάλλουν

Σκηνές από βιβλία δυστοπικής φαντασίας ζούμε τις ημέρες αυτές, με το ελληνικό κράτος να μετατρέπεται σε κακέκτυπο του Big Brother και να κυνηγά τους πολίτες του…

Κυνήγι μαγισσών έχουν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να επιβάλλουν την τήρηση των  περιοριστικών όρων της καραντίνας. Με υπερηφάνεια μάλιστα δίνουν στην δημοσιότητα τους σκληρούς αριθμούς του έργου τους, ξεχνώντας ότι αναφέρονται σε πολίτες των οποίων οι ελευθερίες περιστέλλονται.

Σύμφωνα λοιπόν με την Εθνική αρχή διαφάνεια, μόνον χτες Δευτέρα οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, ΕΑΔ, Δ.Α. Αθηνών) συνολικά 57.722 ελέγχους και κατέγραψαν 1.776  περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.  Επιχαίρουν μάλιστα για τον αριθμό των προστίμων που κόπηκαν σημειώνοντας ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους  242.000 € και κύρωση αναστολής λειτουργίας σε 1 καταστήματα (x 15 ημέρες).


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ένα ακόμη στοιχείο που παρατίθεται. Ότι δηλαδή το τηλεφωνικό κέντρο καταγγελιών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων 1520, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19, δέχτηκε συνολικά έντεκα χιλιάδες εξακόσια εξήντα δύο (11.662) κλήσεις. Τόση χαρά για το ότι έχουν κατατρομοκρατήσει τόσο τους πολίτες,  ώστε  να χαίρονται που τους μετέτρεψαν σε... καταδότες δεν θα περίμενε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του ολοκληρωτισμού...

 

Pronews

 


Θέλουν να κρυφτούν αλλά δεν μπορούν – Το ΒΙΝΤΕΟ που θα κάνει πάταγο! Υπουργός Υγείας Αυστραλίας για... Νέα Τάξη Πραγμάτων


nea_taksi
Τελικά τι είναι αυτή η «Νέα Τάξη Πραγμάτων»;;;

Ευφύημα συνωμοσιολόγων;

Ο ΟΗΕ είχε δημιουργήσει την σελίδα unnwo.org (united nations new world order), ωστόσο εξαφανίστηκε (ΕΔΩ), αλλά στην υποσελίδα unnwo.org/history, εμφανίζεται καρτέλα όπου δηλώνουν ότι θέλουν να ορίσουν μία νέα τάξη πραγμάτων.

Είδαμε όμως κάτι και στην Αυστραλία! Ο υπουργός Υγείας της περιφερειακής κυβέρνησης της Νότιας Ουαλίας στην χώρα της Ωκεανίας, Brad Hazzard (ωραίο όνομα), έκανε λόγο, προσφάτως, για μία Νέα Τάξη Πραγμάτων.

«Πρέπει να αποδεχτούμε πως αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων», είπε για τον κορωνοϊό. Σε μία άλλη του ομιλία φάνηκε πιο διστακτικός, καθώς στην αρχή έκανε λόγο για «νέα τάξη πραγμάτων», αλλά τελικά το άλλαξε και μίλησε για «νέο κόσμο με κορωνοϊό».

Τι είναι τελικά αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Μήπως ξέρουν να μας πουν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ;

.

 

Εκλογές ΗΠΑ: Hγέτης Γερουσίας: Δεν αναγνωρίζουμε τη νίκη Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ: «Βόμβα» από τον ηγέτη της Γερουσίας - Δεν αναγνωρίζει τη νίκη Μπάιντεν


Εκλογές ΗΠΑ - 2020: Ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας της αμερικανικής Γερουσίας, Μιτς ΜακΚόνελ, δήλωσε τη Δευτέρα (9/11) ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει απόλυτο δικαίωμα να διερευνήσει τυχόν «παρατυπίες» στις προεδρικές εκλογές της περασμένης εβδομάδας

Σε ομιλία του στην Γερουσία ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης δεν αναγνώρισε τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν ως εκλεγμένο πρόεδρο και την Κάμαλα Χάρις ως εκλεγείσα αντιπρόεδρο.

«Ο πρόεδρος Τραμπ έχει απόλυτο δικαίωμα να διερευνήσει ισχυρισμούς για παρατυπίες και να σταθμίζει τις νομικές του επιλογές», δήλωσε ο ΜακΚονέλ.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, δύο ακόμη Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές, η Σούζαν Κόλινς και ο Μπεν Σάσε, συνεχάρησαν τον Μπάιντεν για την «προφανή νίκη» του στις εκλογές, με την Κόλινς να τονίζει τη σημασία της μετάβασης της εξουσίας για να διασφαλιστεί ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος και η Χάρις θα είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν από τις 20 Ιανουαρίου, ημέρα ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Η Κόλινς, που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα την επανεκλογή της στην Γερουσία, τόνισε και αυτή πως παρόλα αυτά ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος Τραμπ πρέπει να έχει την ευκαιρία να αμφισβητήσει νομικά τα αποτελέσματα των εκλογών της Τρίτης.

Ο Τραμπ δεν έχει παραδεχτεί την ήττα του και το επιτελείο του έχει εξαπολύσει πολυμέτωπο νομικό αγώνα ενάντια στο εκλογικό αποτέλεσμα, με ισχυρισμούς περί εκλογικής απάτης.

Μετά την Κόλινς και τον Σάσε, τέσσερις Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές έχουν συγχαρεί τον Μπάιντεν. Οι άλλοι δύο είναι η Λίζα Μαρκόφσκι από την Αλάσκα και ο πρώην προεδρικός υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ από την Γιούτα.

Οι περισσότεροι γερουσιαστές από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα έχουν αποφύγει μέχρι στιγμής να σχολιάσουν δημόσια το αποτέλεσμα, τη στιγμή που μεγάλοι αμερικανικοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί κήρυξαν νικητή των εκλογών τον Μπάιντεν, με βάση την μέχρι τώρα καταμέτρηση των ψήφων.

Άλλοι Ρεπουμπλικάνοι, όπως ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, παροτρύνουν τον Τραμπ να συνεχίσει την μάχη.

Ο επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής μειοψηφίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν ΜακΚάρθι δήλωσε στο Fox News την Κυριακή ότι «κάθε ένδικη προσφυγή πρέπει να εξεταστεί» προτού οι Αμερικανοί μπορούν να αποφασίσουν «ποιος κέρδισε τις εκλογές».

 

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

Το Realclearpolitics «αφαίρεσε» την Πολιτεία της Πενσυλβάνια από τον Τ.Μπάιντεν & τον «επέστρεψε» στους 259 εκλέκτορες!


Το Realclearpolitics «αφαίρεσε» την Πολιτεία της Πενσυλβάνια από τον Τ.Μπάιντεν & τον «επέστρεψε» στους 259 εκλέκτορες!

Pronews

 

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΜΑΝΙΑΚΟΙ : Και σε άλλον παιδικό σταθμό μετά του Αργους Ορεστικού, ο κορονοϊός επέλεξε να κολλήσει "πάνω" στο προσωπικό , όχι στα παιδάκια !! ευχαριστούμε...


Εβγαλαν θετικά κρούσματα στον κοροναϊό  στον Παιδικό Σταθμό Μανιάκων. 

Συγκεκριμένα βρέθηκαν αρχικά σε δύο εργαζόμενες  ίδια κατάσταση με την περίπτωση του Αργους Ορεστικού προ ολίγων ημερών, και στη συνέχεια, ... στην ιχνηλάτηση που έγινε βρέθηκε ένα ακόμη θετικό κρούσμα. (!!!)


Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα και άλλων δειγμάτων της ιχνηλάτησης.

Ο παιδικός Σταθμός Μανιάκων θα παραμείνει κλειστός  για 14 ημέρες. Η χαρά του προσωπικού !!!.

 Και σε άλλον παιδικό σταθμό μετά του Άργους Ορεστικό, ο κορονοϊός επέλεξε  να κολλήσει "πάνω" στο προσωπικό , όχι στα παιδάκια !!  τον ευχαριστούμε... τον κορονοϊο.



Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

 

 

 

Lockdown; Εκτός από την Καστοριά ...όλη η Ελλάδα στους δρόμους - Στάλθηκαν τα 8,6 εκατ. SMS στο 13033


Σε lockdown η Καστοριά - Έρημη πόλη, έλεγχοι παντού



 
Μανώλης Μάνου Ε.Δ.Ο

Lockdown: Σε τεράστιο πονοκέφαλο εξελίσσεται για την κυβέρνηση η αποστολή εκατομμυρίων SMS στο 13033 από τους πολίτες για να βγουν έξω κατά την περίοδο του lockdown

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Νοεμβρίου, εστάλησαν 8,6 εκατομμύρια μηνύματα στο 13033.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, στο 13033 στάλθηκαν 4,7 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα και την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, στάλθηκαν 3,9 εκατομμύρια μηνύματα στο 13033.

Δεν είναι τυχαίο ότι στους δρόμους - κυρίως της Αττικής - επικρατεί κίνηση, αυξημένη κατά 35% σε σχέση με το πρώτο lockdown. Ενώ στην Καστοριά μηδενική κίνηση. Πληροφορίες αναφέρουν ο,τι η κυβέρνηση σχεδιάζει πιο σκληρά μέτρα την απαγόρευση εξώδουν  από το σπίτι για ένα 48ώρο. Στο τραπέζι του πρωθυπουργικού σχεδιασμού έχουν τεθεί πολλές ιδέες, μέχρι απαγόρευση εξώδου τα Σαββατοκύριακα.


Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρή καταγγελία στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ilia.news – «Μας είπαν ενώ είχε καρκίνο, ότι η αδερφή μου νόσησε από Covid»

.Ημερομηνία του βίντεο 9 11 2020 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ



Σε μια σοβαρότατη καταγγελία που γεννά πολλά ερωτηματικά προχώρησε στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του «Ilia.news» η κα Παναγιώτα Τσεριώνη που «έχασε» πριν 28 ημέρες την 42χρονη αδερφή της από καρκίνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε ξαφνικά…στην απομόνωση, σε μονάδα Covid, χωρίς να την ξαναδούν οι δικοί της άνθρωποι οι οποίοι στην πορεία κλήθηκαν να υπογράψουν (κάτι το οποίο αρνήθηκαν) ότι «έφυγε» από Covid…

«Προσπαθώ να δώσω απαντήσεις στα γιατί που ταλανίζουν την ψυχή μου και την οικογένεια» είπε η κα Παναγιώτα Τσεριώνη στον δημοσιογράφο Κώστα Κουτσουβέλη και συνέχισε: «Η αδερφή μου διαγνώστηκε μα καρκίνο στις 31 Ιουλίου. Ήμουν συνέχεια δίπλα της, 24 ώρες το 24ωρο. Εκείνη την ημέρα έφυγα το μεσημέρι και έμεινε δίπλα της η μητέρα μας η οποία με πήρε τηλέφωνο ότι η αδερφή μου νόσησε με Covid και μεταφέρεται στην απομόνωση, κάτι που έγινε στις 12 – 1 το βράδυ. Δεν την ξαναείδαμε από τότε…».

Και συνέχισε: «Αναρωτιέμαι. Πότε έγινε το τεστ, πότε βγήκε το αποτέλεσμα;

Εγώ όση ώρα ήμουν εκεί δεν είδα κάποιο τεστ. Ούτε η μητέρα μου. Αλλά ακόμα και να έγινε, βγήκε αμέσως και το αποτέλεσμα;

Και αφού νόσησε με covid-19 γιατί δεν δόθηκε εντολή να μπούμε σε καραντίνα τόσο εμείς που είμασταν συνέχεια δίπλα της, όσο και το προσωπικό του Νοσοκομείου;

Πήγα στον γιατρό και του ζήτησα να κάνω και εγώ τεστ. Μου είπε ότι ήμουν καλά και δεν χρειαζόταν. Τελικά μετά από δική μου επιμονή κάναμε τεστ εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια και βγήκαν όλα αρνητικά. Υπήρξε όμως μεγάλη άρνηση στο να γίνουν τα τεστ».

Και έφτασε η ώρα του πιστοποιητικού θανάτου με την κα. Τσεριώνη να καταγγέλλει: «Αρχικά ο σύζυγός της κλήθηκε να υπογράψει ότι η αδερφή μου πέθανε από Covid-19 κάτι το οποίο αρνήθηκε και έτσι στη συνέχεια έλαβε πιστοποιητικό ότι πέθανε από καρκίνο αλλά τις τελευταίες ημέρες νόσησε από Covid-19».

«Η αδερφή μου μπήκε στην απομόνωση, χωρίς να ενημερωθούμε και δεν την ξαναείδαμε» είπε κλείνοντας η κα Παναγιώτα Τσεριώνη…

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις αλλά και που γεννούν ακόμα περισσότερες ερωτήσεις.

.

ilianews.gr.

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί