19 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε αυτό το βίντεο - ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ -Χωρίς δημοσιογραφική ανάλυση

.

Προηγούμενο άρθρο 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ; - Ρίχνουν σε τεχνητό κώμα ανθρώπους που δεν χρήζουν διασωλήνωσης??? (2 Video)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ; - Ρίχνουν σε τεχνητό κώμα ανθρώπους που δεν χρήζουν διασωλήνωσης??? (2 Video)




 Μας εστάλησαν στη πλατφόρμα μας  απο τον Γ.Κομνημό.

Yπάρχουν Οδηγίες για διασωλήνωση στα Νοσοκομεία σε ανθρώπους? Τους ρίχνουν σε Τεχνητό κώμα?

Η πράξη αυτη ενέχει κινδύνους ειδικα σε άτομα μεγάλης ηλικίας και εμφανίζει επιπλοκές ανάνηψης απο καταστολή ατροφία αναπνευστικών οδών διαφράγματος κλπ.

Δείτε στο video τις αντενδείξεις απο το σύγγραμμα  της Επίκουρης Καθηγήτριας Πνευμολογίας του ΕΚΠΑ Ροβίνας Νικολέτας οπως και το 2ο video για την Γενετική Παρέμβαση…

.

 Amazonios.net <span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

Γενετική Παρέμβαση στο επόμενο 2ο video

Δείτε αυτό το βίντεο - ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ -Χωρίς δημοσιογραφική ανάλυση

Οι Έλληνες γιατροί και νοσοκόμοι ρίχνουν «άκυρο» στο εμβόλιο κορωνοϊού: Το 50 με 85% δεν θέλει να εμβολιαστεί!

Οι Έλληνες υγειονομικοί ρίχνουν «άκυρο» στο εμβόλιο κορωνοϊού: Το 50 με 75% δεν θέλει να εμβολιαστεί!
ορίες οι υγειονομικοί (νοσοκόμοι & γιατροί) της χώρας απορρίπτουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, τουλάχιστον αυτό της Pfizer, καθώς τουλάχιστον το 50% και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το 75%(!) των υγειονομικών δήλωσαν πως δεν θέλουν να εμβολιαστούν, καθώς όπως φαίνεται έχουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταγραφή των υγειονομικών που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, δεδομένου ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου από 100 υγειονομικούς του ΕΣΥ. Εδώ και λίγα 24ωρα έχουν σταλεί ειδικές λίστες στα δημόσια νοσοκομεία, στα οποία καταγράφονται όλοι οι υγειονομικοί είτε θέλουν είτε δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Οι ημερομηνίες που έχουν δοθεί ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) είναι διαφορετικές, αφού δεν είχε ορισθεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από το υπουργείο Υγείας. Ωστόσο,  επισπεύδονται οι καταγραφές λόγω και της άμεσης άφιξης των πρώτων παρτίδων των εμβολίων.

Είναι ενδεικτικό ότι η 1η ΥΠΕ (Αθήνα) είχε ορίσει ως χρονικό όριο σήμερα Σάββατο (19/12), αλλά αναμένεται να δοθεί παράταση στα νοσοκομεία αφού οι περισσότεροι υγειονομικοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν! 

Ο αριθμός των ενδιαφερομένων υγειονομικών είναι πολύ χαμηλός, παρά τις κυβερνητικές πιέσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι σ' ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πρωτεύουσας, στο Γεώργιος Γεννηματάς, είχε δηλώσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, μόλις το 25% του συνολικού προσωπικού ότι θέλει να εμβολιασθεί.  

Δηλαδή από τους συνολικά 3.000 εργαζόμενους όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό, διοικητικό κ.λπ) μόνο οι 750 δήλωσαν θετικά στην καταγραφή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι υγειονομικοί μπορεί να αλλάξουν και γνώμη στην πορεία των ημερών και είτε να προστεθούν στις λίστες είτε και να αφαιρεθούν και να μην κάνουν το εμβόλιο.

Η κυβέρνηση υπολογίζει τώρα πως στα περισσότερα νοσοκομεία της Αθήνας το ποσοστό των γιατρών και των νοσηλευτών που θα εμβολιαστούν αγγίζει το 50%, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί, καθώς πριν λίγες ημέρες δήλωνε σίγουρη για... ποσοστό εμβολιασμού 80%.

Μόνη εξαίρεση η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο ιατρικό προσωπικό. Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής το 60% των γιατρών έχει δηλώσει θετικά στην καταγραφή που γίνεται.

Λίστες για εμβολιασμούς έχουν αρχίσει να καταρτίζονται και στις ιδιωτικές κλινικές. Τα τελευταία δύο 24ωρα οι ιδιωτικές κλινικές έχουν ενημερώσει τους συνεργαζόμενους γιατρούς τους ότι θα πρέπει να δηλώσουν εάν επιθυμούν να εμβολιασθούν ώστε να ενταχθούν και εκείνοι στις λίστες του υπουργείου Υγείας.


 

Pronews

 

Στο ίδιο έργο θεατές 2009- 2020 - Ενας λαός που "πεθαίνει" από τους ίδιους θήτες!!

Φωτορεπορτάζ
 

 

Ο βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας έβλεπε τους λάθρομετανάστες από το γραφείο του ...και σιωπούσε

 
 

Πρώτη ενημέρωση 19/12/2020 3:54 μ.μ

Όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε το 2020 οι παράνομοι λαθρομετανάστες ήταν κάτω από το παράθυρο του  πολιτικού γραφείου του βουλευτή Καστοριάς σε ...απόσταση λίγων μέτρων.

Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό γινόταν καθημερινά, έβλεπαν με φόβο οι πολίτες  να αλλάζουν δεκάδες πρόσωπα ...κάτι σαν βάρδιες, που περίμεναν το τρένο... άνθρωποι   κακοντυμένοι σκουρόχρωμης επιδερμίδας, συχνά από δεκάδες χώρες του κόσμου ...περίμεναν να νυχτώσει - να ψιλό-ξημερώσει για να πάρουν "το εξπρές του μετά-μεσονυχτίου " για τις χώρες της Ευρώπης;   

Αν ο βουλευτής Καστοριάς δεν σιωπούσε είναι βέβαιο ο,τι αυτό θα λάμβανε χώρα σε τόση έκταση, απέναντι από το γραφείο του διπλά σε δομή ηλικιωμένων, δίπλα σε υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς.

Και η αστυνομία ήταν αναγκασμένη να "στήνεται" στα σύνορα όπως αυτά της Διποταμίας για να προσπαθήσει να κάνει την δουλειά της .


 Ε.Δ.Ο


ΒΙΝΤΕΟ- lockdown ;; Κομμωτής έδειρε ελεγκτή υγείας μου πούλησε μαγκιά είπε..στο μαγαζί μου!!

 

 

Το θέμα προέκυψε όταν ο επόπτης υγείας με έντονα εξουσιατικό τρόπο  "διαπίστωσε" πως ο κομμωτής, ο πατέρας του και  πελάτης που βρίσκονταν μέσα, δεν φορούσαν μάσκες. 

Είναι κάτι που το έχουμε καταγράψει δημοσιογραφικά να συμβαίνει και στην Καστοριά, ως συμπεριφορά υπάλληλων το τελευταία δεκάμηνο των αντίστοιχων υπηρεσιών όπως και αυτή του Τμήματος Εμπορίου  Καστοριάς.

Ο ελεγκτής έκανε με  απρεπή τρόπο επιβλητικό παρατήρηση και τότε τα “αίματα άναψαν”. Ο κομμωτής φέρεται να τον χτύπησε μέσα στο κατάστημα του, με  το επεισόδιο να σταματάει με μηνύσεις και την επιβολή προστίμων. 

Στο κομμωτήριο μπήκε  το αντισυνταγματικό και καταστροφικό   λουκέτο 15 ημερών της φασιστικής κυβέρνησης  ενώ κόπηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη ύψους 4.600 ευρώ.... το οποίο θα πληρωθεί πιθανότατα όπως τα άλλα ποτέ. Θα χρησιμοποιηθούν όμως ως δικαιολόγια να μπούμε στο 5ο μνημόνιο που ετοιμάζει αυτή η κυβέρνηση, η επόμενη Τσίπρα Μητσοτάκη  την Άνοιξη.

Ο επόπτης υγείας  του είπε : Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Ο κόσμος στις λαϊκές έχει "γραμμένα" τα παρανοϊκα λόγια των αργυρώνητων λοιμωξιολόγων στα αμελέτητα τους

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, 12:59
 

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης 

Το αδιαχώρητο επικρατούσε σήμερα Σάββατο στη λαϊκή αγορά Βούλας.  

Μπορεί οι πωλητές να τηρούν τις αποστάσεις στην τοποθέτηση των πάγκων τους ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του zougla.gr, οι καταναλωτές δεν κρατούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

 

Πηγή φωτογραφιών zougla.gr

Τίτλος fyllokaiftero1.blogspot.com 

fyllokaiftero.gr

Πρόβα Χριστουγέννων; Η Αστυνομία συνέλαβε... τρία άτομα σε σπίτι στην Ξάνθη με την κατηγορία ότι έκαναν πάρτι!

Πρόβα Χριστουγέννων; Η Αστυνομία συνέλαβε... τρία άτομα σε σπίτι στην Ξάνθη με την κατηγορία ότι έκαναν πάρτι!

Όταν ο Χρυσοχοΐδης δήλωνε: «Θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι.»


Ως πάρτι εν μέσω πανδημίας κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ιδιοκτήτης οικίας στην Ξάνθη με τον συνωστισμό να αφορά... τρία άτομα.

Μόλις δύο ημέρες πριν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωνε:

«Θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι. Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί». Ίσως αυτό το πάρτι να είναι και μια πρόβα για τα Χριστούγεννα!

Έτσι χθες σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι στην Ξάνθη, μετά από κλήση που έλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας, δέχθηκαν επίθεση και απειλές από τους παρευρισκόμενους.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης στον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονωϊού. Στους άλλους δύο συλληφθέντες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
 

Pronews