01 Φεβρουαρίου 2022

Τζάνειο Noσοκομείο: Η «κόλαση» βρωμιάς στις πτέρυγες Covid-19 - Eικόνες φρίκης (βίντεο)


Τζάνειο Noσοκομείο: Η «κόλαση» στις πτέρυγες Covid-19 - Eικόνες φρίκης (βίντεο)

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα προκαλεί στον Καναδά ο Τ.Τριντό: Καλεί το κίνημα BLM κατά των ανεμβολίαστων πολιτών

Τα όσα ακολουθούν επίσης αντικατοπτρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας, το οποίο σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχει ως ΜΟΝΟ πρόβλημα την έλλειψη ΜΕΘ λόγω των ανεμβολίαστων.

Καταρχήν το νοσοκομείο έχει ξηλωμένο πάτωμα. Ένα πάτωμα που φυσικά δεν βρίσκεται εκεί λόγω αρχιτεκτονικής αλλά για λόγους υγιεινής. Τα σεντόνια; Τρύπια και φαγωμένα από σκώρο σε όλα τα κρεβάτια. Οι τουαλέτες; Σπασμένες, βρώμικες και χωρίς καζανάκι. Ας μην αναφερθούμε καλύτερα στην καθαριότητα που γίνεται σπανίως.

Μέχρι και ο χειρουργικός εξοπλισμός ήταν παρατημένος σε κάδους δίπλα στις απλές κλίνες ακόμα και στο πάτωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ποτήρι που ζήτησε ο ασθενής του το έφεραν 3 ώρες μετά και από επανειλημμένες παρακλήσεις.

Και κάπου εδώ αξίζει να αναρωτηθούμε: Ποιος ευθύνεται για αυτή την άθλια κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας και συγκεκριμένα στο Τζάνειο; Οι ανεμβολίαστοι; Σίγουρα όχι. Γιατί δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη; Γιατί δεν γίνεται έλεγχος στον βασικότερο πυλώνα της δημόσιας υγείας που τόσο λένε ότι νοιάζονται; Γιατί πεθαίνουν σαν τις μύγες οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία; Λογικά όλοι γνωρίζουν τις απαντήσεις αλλά επίσης κανένας δεν μιλάει. Και αυτό είναι και το βασικότερο πρόβλημα της χώρας.

Όπου υπάρχει πρόβλημα η βασική τακτική είναι ο στρουθοκαμηλισμός και η επίρριψη ευθυνών αλλού.


Τουλάχιστον ας σταματήσουν να υπερηφανεύονται για μία κατάσταση που ούτε στις χώρες της Βορείου Αφρικής δεν θεωρούνται νορμάλ.

.

 

 pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

Καστοριά: Μηχανοκίνητη πορεία από τους τοπικούς αγροτικούς συλλόγους ξεκινάει τις επόμενες ημέρες προς την Κρυσταλοπηγή


email:fyllokaiftero@blogspot.com

Ρεπορτάζ: Μανώλης Μάνου


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων στον νομό  Καστοριάς συντονισμένη με την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας που θα κατευθυνθεί προς την περιοχή Κρυσταλοπηγή τις επόμενες ημέρες.

Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 11 το πρωί από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατευθύνθηκε στο κτήριο της «Νομαρχίας» που στεγάζει την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Οι αγροτικοί σύλλογοι διαμαρτύρονται για μία σειρά θεμάτων που αφορούν τα προβλήματα επιβίωσης των αγροτών εξαιτίας της μεγάλης ακρίβειας στα αγροεφόδια και στα μικρά εισοδήματα των αγροτικών οικογενειών από την άλλη. Ειδικότερα για την Καστοριά και την Δυτική Μακεδονία οι αγρότες θέτουν και τα θέματα της περικοπής των επιδοτήσεων, όσο και της προβληματική αγροτικής οδοποιίας.

Απαιτούν την ικανοποίηση σειράς αιτημάτων μεταξύ οποίων κατώτερες εγγυημένες τιμές στο ελαιόλαδο, μείωση του κόστους παραγωγής με κατάργηση ΦΠΑ σε πετρέλαιο και εφόδια, αγροτική οδοποιία, αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, αντιπυρικά έργα, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ με προσαύξηση για τα παιδιά, άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού από την πανδημία.

Τα αιτήματα των Αγροτικών Συλλόγων:

Να μην γίνουν οι δασικοί χάρτες εργαλείο για να ξεκληριστούν οι αγρότες από τη γη τους
 

Επιδότηση με την παραγωγή στη γεωργία και με το ζωικό κεφάλαιο στην κτηνοτροφία. Όσοι παράγουν και είναι πραγματικοί αγρότες και κτηνοτρόφοι, αυτοί να παίρνουν τις επιδοτήσεις. Έγκαιρη χορήγηση των ενισχύσεων, σε μία δόση, χωρίς παρακρατήσεις. Να είναι ακατάσχετες.
 

Να αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ όλοι οι ελαιοπαραγωγοί στο 100% των ζημιών που υπέστησαν. 

Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλες τις φυσικές καταστροφές και νόσους στο 100%, με επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
 

Να αλλάξει ο αναχρονιστικός κανονισμός του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτεται το σύνολο των ζημιών στο 100%
 

Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για το όργιο παραβιάσεων και εξαπάτησης που γίνεται από τις «πύλες της κολάσεως» του ΟΣΔΕ σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων
 

Να εξασφαλιστούν κατώτερες εγγυημένες τιμές για το ελαιόλαδο και στα άλλα αγροτικά προϊόντα.
 

Να μειωθεί το κόστος παραγωγής (π.χ. κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια, εργαλεία, αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50% κ.λπ.).
 

Άμεσα έργα για την αγροτική οδοποιία, αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιχαλαζική και αντιανεμική θωράκιση και προστασία της παραγωγής και της ζωής των αγροτών.
 

Αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Κατάργηση των λογιστικών βιβλίων για τζίρο έως 40.000 ευρώ.
 

Μείωση ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ.
 

Κατάργηση των κάθε είδους χαρατσιών, π.χ. ΕΝΦΙΑ.
 

Φτάνει πια με το παραμύθι της «ατομικής ευθύνης» και μόνο. Άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού από την πανδημία. Δημιουργία νέων απαραίτητων ΜΕΘ, προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για να συμβάλουν στη μάχη ενάντια στην πανδημία. 

Προσωπικό και μηχανήματα στην πρωτοβάθμια δομή Υγείας, τα Κέντρα Υγείας στην ύπαιθρο.

 

 Προηγούμενο άρθρο:

Η κυβίστηση του Μητσοτάκη - σε πρωθυπουργό Σκοπίων: «Θέλουμε πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών - Θα σας λέμε Βόρεια Μακεδονία»

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

Νέα μελέτη για τα mRNA εμβόλια: Μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και AIDS! - Την υπογράφει και Έλληνας επιστήμονας


Νέα μελέτη για τα mRNA εμβόλια: Μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και AIDS! - Την υπογράφει και Έλληνας επιστήμονας

Η μελέτη τονίζει ότι τα εμβόλια Covid-19 βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα

   pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί