18 Απριλίου 2022

Τρίτεκνος πατέρας τρελάθηκε! Του ήρθε λογαριασμός 3.000 ευρώ: «Μόνο η ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν 1.800 ευρώ» – ΒΙΝΤΕΟ

«Φαρμάκι» στάζουν οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος, με τους καταναλωτές να έχουν έρθει σε απόγνωση.


Ο κ. Γιώργος, ο οποίος εργάζεται σε οικοδομή και είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, έλαβε λογαριασμό ρεύματος ύψους 3.060 ευρώ, με ρήτρα αναπροσαρμοργής 1.800 ευρώ.

«Έχουμε έρθει σε απόγνωση με τους λογαριασμούς ρεύματος», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». «Πριν από δύο μήνες μου ήρθε έναντι 570 ευρώ. Τώρα μου ήρθε λογαριασμός 3.060 ευρώ με ρήτρα αναπροσαρμογής 1.800 ευρώ. Το αντίστοιχο περσινό τετράμηνο ήταν έξι φορές κάτω».

 

«Επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι θα έρθουν να ελέγξουν το ρολόι μου. Μου είπαν “να ξέρετε ότι τα ρολόγια της ΔΕΗ πάντα γράφουν προς τα κάτω, ποτέ δεν γράφουν προς τα πάνω. Είτε έρθουμε είτε δεν έρθουμε, το ίδιο θα είναι”», είπε.

(Megatv – φωτο:intime

Με πληροφορία από το el.gr 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

 

Το ΣτΕ με προδικαστική απόφαση ζητεί από το Δημόσιο νέα στοιχεία για το κορωνοπρόστιμο των 100 ευρώ

 

Η μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας,

με σημερινή προδικαστική απόφασή της, αναβάλει την έκδοση οριστικής απόφασης για το ζήτημα του προστίμου για τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών και καλεί τους συναρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν στοιχεία (το λεγόμενο φάκελο) μέχρι την 6η Μαΐου 2022, προκειμένου το δικαστήριο να εκδώσει την οριστική απόφασή του.

   Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έχει ανακοινώσει (23 Μαρτίου 2022), ότι από 15 Απριλίου 2022 καταργείται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους.

   Μεταξύ αυτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για το θέμα του εμβολίου είναι ένας πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, δύο αρεοπαγίτες, ένας πρώην πρόεδρος Εφετών, δύο δικηγόροι, ένας γιατρός, ένας ιερέας, ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ιδιωτικοί υπάλληλοι κλπ, οι οποίοι είναι όλοι άνω των 60 ετών.

   Αναλυτικότερα, ενώπιον της μείζονος Ολομέλειας του ΣτΕ, την 8η Απριλίου 2022, συζητήθηκαν οι αιτήσεις ανεμβολίαστων, οι οποίοι ζητούν να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση που προβλέπει τη μηναία καταβολή προστίμου των 100 ευρώ σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και για όσο διάστημα παραμένουν ανεμβολίαστοι.

    Η εισηγήτρια των υποθέσεων, η σύμβουλος Επικρατείας Μαρλένα Τριπολιτσιώτη, κατά την ημέρα της συζήτησης είχε αναφέρει ότι με δύο έγγραφα του ΣτΕ είχε ζητηθεί από τους συναρμόδιους φορείς του Δημοσίου, να αποστείλουν έγγραφα και στοιχεία στο ΣτΕ επί των επίμαχων υποθέσεων, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

     Σήμερα, η μείζονα Ολομέλεια του ΣτΕ με την προδικαστική απόφασή της ζητεί από τα συναρμόδια υπουργεία Επικρατείας, Οικονομίας και Υγείας, όπως και από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), να προσκομίσουν στοιχεία, μέχρι την 6η Μαΐου 2022.

(φωτο:eurokinissi) Με πληροφορία από το el.gr

Δείτε ακόμη:

ΒΙΝΤΕΟ : 759.259.00€ ΠΗΡΕ Ο Θ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ/ 30 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

Το χθές και το σήμερα σε δυο εικόνες- Το χθες και το σήμερα που μπορεί...και να γίνει αυριο !!

 
 

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ


 
Σοκ με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Οι μισοί Έλληνες μείωσαν κατά πολύ τις αγορές του

Σοκ προκαλεί έρευνα για τις αγορές που κάνουν οι Έλληνες πολίτες, καθώς λόγω ακρίβειας έχει μειωθεί κατά πολύ η κατανάλωση, με πολλούς να έχουν κόψει ακόμη και τα βασικά! 

Πέντε στους δέκα Έλληνες καταναλωτές έχουν μειώσει αρκετά τις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ και οκτώ στους δέκα σε ένδυση/υπόδηση το α’ τρίμηνο του 2022.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Netrino, μεταξύ 24/3 και 30/3 2022 σε δείγμα 407 ατόμων μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο).

Μεγάλη μείωση στις αγορές καταναλωτών σε είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέφανος Κομνηνός, αναλυτής αγοράς από την εταιρεία συμβούλων Netrino, «για πρώτη φορά βλέπουμε τόσο μεγάλη αποκλιμάκωση στα σούπερ μάρκετ. Παρατηρείται πολύ μεγάλη μείωση στις αγορές των καταναλωτών που αφορούν σε είδη πρώτης ανάγκης, διατροφής και είδη σπιτιού. Την ίδια στιγμή σε ό,τι αφορά στις αγορές σε είδη ένδυσης/υπόδησης η κατάσταση είναι δραματική» και συμπληρώνει:

«Η συγκράτηση των αγορών έχει ακουμπήσει τον σκληρό πυρήνα των προϊόντων βασικής ανάγκης. Δηλαδή μόνο τα απολύτως απαραίτητα αγοράζουν οι καταναλωτές και αυτά συγκρατημένα».

Αναφορικά με τις αγορές στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με την έρευνα της Netrino, σε ποσοστό 47,5% οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι τις μείωσαν «πολύ και αρκετά», 25% τις μείωσαν «λίγο» και 27% «καθόλου». Μεγαλύτερη μείωση στις αγορές παρατηρείται σε Λάρισα (54%) και Πάτρα (51%).

Εξετάζοντας το προφίλ των ερωτηθέντων, αυτοί που έχουν μειώσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό «πολύ και αρκετά» τις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του έτους είναι κυρίως γυναίκες (50%) και άτομα άνω των 45 ετών (51%). Σε ό,τι αφορά στην οικογενειακή τους κατάσταση, είναι διαζευγμένοι (50%) ή χήροι (69%) και με παιδιά (48%).

Επίσης, είναι χαμηλότερων βαθμίδων εκπαίδευσης (65%) και κυρίως άνεργοι (66%) ή νοικοκυρές (55%). Από την έρευνα της Netrino, προκύπτει ότι για το 43% των νοικοκυριών επαρκεί το οικογενειακό εισόδημα για τις αναγκαίες αγορές, για το 30% αυτών, φτάνει μόνο για τα απαραίτητα και αυτό με δυσκολία, ενώ ποσοστό 12% δήλωσαν αδυναμία αγοράς ακόμα και των αναγκαίων. Στην άλλη πλευρά, μόνο το 15% των νοικοκυριών, δήλωσε επαρκές εισόδημα που περισσεύει και για αποταμίευση.

Οκτώ στους δέκα καταναλωτές έχουν μειώσει τις αγορές τους στην αγορά ένδυσης / υπόδησης

Σύμφωνα με την έρευνα, στην αγορά ένδυσης/υπόδησης οκτώ στους δέκα (ποσοστό 81%) έχουν μειώσει «πολύ και αρκετά» τις αγορές τους το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ποσοστό 10% των ερωτηθέντων έχει μειώσει «λίγο» ενώ «καθόλου» απαντά ποσοστό μόνο το 9% των ερωτηθέντων. Πολύ μεγάλη μείωση στις αγορές των ερωτηθέντων παρατηρείται σε Λάρισα (92%) και Πάτρα (88%).

Αθήνα και Θεσσαλονίκη κινούνται σε ποσοστά μεταξύ 80% και 84% ενώ η μικρότερη μείωση (66%) εμφανίζεται στο Ηράκλειο. Εστιάζοντας στο προφίλ των ερωτηθέντων (ποσοστό 81%) που έχουν μειώσει «πολύ και αρκετά» τις αγορές τους σε ένδυση/υπόδηση είναι κυρίως γυναίκες (86%) και άτομα άνω των 45 ετών (83%). Σε ό,τι αφορά στην οικογενειακή τους κατάσταση, είναι με παιδιά (83%), διαζευγμένοι ή χήροι. Επίσης είναι χαμηλότερων βαθμίδων εκπαίδευσης (94%) και κυρίως άνεργοι (97%) ή συνταξιούχοι (81%).

Σημειώνεται ότι για την έρευνα πραγματοποιήθηκαν 407 ολοκληρωμένες συνεντεύξεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο. Επελέγη δείγμα με τη μέθοδο της απλής τυχαίας δειγματοληψίας. Ως δειγματοληπτικό πλαίσιο χρησιμοποιήθηκαν τα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ στην περιοχή έρευνας.

Με πληροφορία από το pronews.gr


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

 


 

Ο Μπάμπης Καραταγλίδης πρόεδρoς του Ε.Β.Ε Καστοριάς ίσως πιστεύει τον ψήφισαν, για να κάνει διαπιστώσεις λουκέτων στις επιχειρήσεις



 

 Ο Μπάμπης Καραταγλίδης  πρόεδρος του Ε.Β.Ε Καστοριάς έκανε "βαρυσήμαντες" διαπιστώσεις για την φτώχεια τα λουκέτα την ανεργία και τα λουκέτα στον νομό της Καστοριάς σε τοπικό ραδιόφωνο.

<<< Εκρηκτική η κατάσταση με την ακρίβεια την ενέργεια και τα πολλά λουκέτα>> Είπε !! Και ως άλλος δημοσιογράφος ο πρόεδρος του Ε.Β,Ε Καστοριάς έδωσε νέα ανησυχητικά στοιχεία !!

Μάλλον  πιστεύει ο,τι τα μέλη και δεν ξέρουμε πόσα μάλλον τα ελάχιστα εναπομείναντα τον ψήφισαν για να κάνει διαπιστώσεις , και όχι για να λύνει προβλήματα, και μάλιστα τώρα που ως πρόεδρος εκλέχτηκε με την στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, δεδομένου ο,τι ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη της ΝΔ. 

Στην φωτογραφία "στημένος" σε αναμονή φωτογράφισης κατά την τελευταία  επίσκεψη του ¨Αδωνις Γεωργιάδη για τα εγκαίνια εγκαταστάσεων Φυσικού αερίου που έλαβε όμως χώρα σε πολυτελές ξενοδοχείου, παγκόσμια πατέντα εν όψιν εκλογών!!!



 

kastorasnews.blogspot.com 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

Κλείνουμε το τηλέφωνο στις νέες εταιρείες Ηλεκτρισμού που ενοχλούν μέρα νύχτα παράνομα, για αλλαγή παρόχου -ελλείψη Δικαιοσύνης.

 

 

 Κλείνουμε το τηλέφωνο στις νέες εταιρείες ηλεκτρισμού που ενοχλούν μέρα νύχτα παράνομα, για αλλαγή παρόχου ρεύματος - ελλείψη Δικαιοσύνης μέσω κινητού το οποίο μετά δεν απαντά, τι  συμβαίνει, εργάζονται άτομα παράνομα με το προσωπικό τους κινητό ;

Δεν είναι μόνο φυσικά οι εικονιζόμενες εταιρείες μόνο, αλλά  όλες οι νέες  ενοχλούν δια μέσου κινητού, δεν υπάρχει όμως  η Δικαιοσύνη για τις μεγάλες εταιρίες στις οποίες πιθανότατα μέτοχοι είναι πολιτικά πρόσωπα..

Και διαπράττουν σειρά από παραβιάσεις νόμων.

¨Εχει λεχθεί αυτό δημοσιογραφικά. 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 


Ενώ παντού καταργήθηκαν τα κορωνοπιστοποιητικά Τα «έσπασαν» σε μαγαζί γιατί δεν τους άφηναν να καθίσουν χωρίς αυτά , Βίντεο

 
 
 
Την ταραχή έφεραν δύο ζευγάρια σε γνωστό πατσατζίδικο στην Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Μετά από τη βραδινή τους έξοδο, στις 9:30 το πρωί, δυο ζευγάρια επισκέφθηκαν εστιατόριο που φημίζεται για τον πατσά του στην οδό Ολύμπου.

Ο πανικός ξεκίνησε όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους. Το πιθανότερο να μην ήταν εμβολιασμένοι οι ίδιοι έχουμε σχετικά ρεπορτάζ που είναι σε εξέλιξη - με πρώτο στην εισαγγελία Καστοριάς.

Οι δυο από τους τέσσερις δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν. Αντ’ αυτού μπορούν να τους εξυπηρετήσουν take away.

Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο άντρες επέστρεψαν και άρχισαν να αναποδογυρίζουν τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Προειδοποίησαν  τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Αυτά κάνει η υποταγμένη κυβέρνηση στους φαρμακοβιομηχάνους, να σημειωθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες δεν ισχύουν οι απαγορεύσεις αυτές, και από σήμερα στην Κύπρο οι πολίτες μπαίνουν στα καταστήματα ελεύθεροι χωρίς πιστοποιητικά και μάσκες.

Με πληροφορία από το erl.gr

(makthes – φωτο:video screenshot)

 

Pfizer και FDA γνώριζαν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή! – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα


Pfizer και FDA γνώριζαν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή! – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα

Στη δημοσιότητα μια ακόμη παρτίδα από τα έγγραφα για το εμβόλιο της Pfizer 

Μια ακόμα παρτίδα 11.000 εγγράφων της Pfizer, για το εμβόλιο του κορωνοϊού δόθηκε στη δημοσιότητα την 1η Απριλίου του 2022.

Στα έγγραφα, όπως αναφέρει το The Epoch Times, αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι Pfizer και FDA γνώριζαν από πριν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή.

Μια αποκαλυπτική δήλωση που βρέθηκε στα έγγραφα είναι η εξής:

«Η κλινική και εργαστηριακή αξιολόγηση έδειξε μια παροδική μείωση στα λεμφοκύτταρα και παρατηρήθηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά τη Δόση 1, η οποία υποχώρησε μέσα σε περίπου μία εβδομάδα…»

Με άλλα λόγια, η Pfizer γνώριζε ότι, την πρώτη εβδομάδα μετά το εμβόλιο, άτομα όλων των ηλικιών παρουσίασαν παροδική ανοσοκαταστολή, ή αλλιώς, μια προσωρινή εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, κι αυτό μετά την πρώτη δόση.

Όπως σημειώθηκε από τον Iversen, αυτό μπορεί να έχει στρεβλά τα ποσοστά μόλυνσης, καθώς οι άνθρωποι θεωρήθηκαν μερικώς εμβολιασμένοι παρά μόνο 14 ημέρες μετά τον πρώτο τους εμβολιασμό, και επίσημα πλήρως εμβολιασμένοι δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση.

Εάν οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στη μόλυνση κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας, αλλά υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό κάνει να φαίνεται ότι οι μη εμβολιασμένοι είναι πιο επιρρεπείς σε λοίμωξη, ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια. Η δοκιμή της ίδιας της Pfizer έδειξε ότι η μόλυνση ήταν σημαντικά πιο συχνή στην ομάδα του εμβολίου σε σχέση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου – 409 έναντι 287 – εντός των πρώτων επτά ημερών από το εμβόλιο.

Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από τον COVID

Το γεγονός ότι η Pfizer και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ γνώριζαν ότι το εμβόλιο προκάλούσε ανοσοκαταστολή είναι ενοχοποιητικό, τώρα που τα δεδομένα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αλλα και πολλών χωρών, μαζί και της Ελλάδας, δείχνουν ότι, σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους, εκείνοι που έχουν λάβει δύο δόσεις είναι:

  • Έως και τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με COVID-19
  • Διπλάσιες πιθανότητες να νοσηλευτούν με COVID-19
  • Τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες θανάτου από COVID-19

Τα έγγραφα της Pfizer παραδέχονται ότι υπήρξε προσωρινή πτώση της ανοσοποιητικής λειτουργίας μετά την πρώτη δόση, αλλά τα πραγματικά δεδομένα που δείχνουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρής λοίμωξης και θανάτου λόγω COVID μεταξύ των διπλοεμβολιασμένων υποδηλώνουν ότι η ADE είναι πραγματικότητα.

Eξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE)

Κάτι άλλο επίσης πολύ σοβαρό είναι ότι το λεγόμενο (ADE). Κάτι που πολλοί είχαν προειδοποιήσει για την πιθανότητα τα εμβόλια mRNA να προκαλούν, δηλαδή, ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE) – μια κατάσταση στην οποία καταλήγετε να είστε πιο επιρρεπείς σε σοβαρή μόλυνση από ό, τι θα ήσασταν διαφορετικά – ήταν αλήθεια!

Το έντυπο της Pfizer δηλώνει ξεκάθαρα: «Αν και δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα, δεν μπορεί ακόμη να αποκλειστεί ότι το εμβόλιο που μελετήθηκε μπορεί να κάνει μια μεταγενέστερη ασθένεια COVID-19 πιο σοβαρή»!

Η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο αναφέρεται επίσης ως «Σημαντικός δυνητικός κίνδυνος» στον Πίνακα 5 στη σελίδα 11 ενός εγγράφου που ονομάζεται «5.3.6 Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση».

Στις 28 Φεβρουαρίου 2021, η Pfizer είχε 138 περιπτώσεις ύποπτων, 75 από τις οποίες ήταν σοβαρές, με αποτέλεσμα νοσηλεία, αναπηρία, απειλητικές για τη ζωή συνέπειες ή θάνατο. Συνολικά 38 περιπτώσεις αποδείχθηκαν θανατηφόρες και 65 παρέμειναν ανεπίλυτες.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στο Daily Expose, «οι κλινικές δοκιμές Φάσης 3 έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν συχνές ή σοβαρές παρενέργειες πριν εγκριθεί για χρήση ένα εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της ADE. Αλλά εδώ βρίσκεται το πρόβλημα, (επειδή) κανένα από τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές Φάσης 3».

Η δοκιμή Φάσης 3 της Pfizer πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2024! Παρόλα αυτά, η Pfizer κατέληξε στο συμπέρασμα στην υποβολή της FDA ότι «Καμία από τις 75 περιπτώσεις δεν μπορούσε να θεωρηθεί οριστικά ως ADE».

«Πώς στο καλό δεν θα μπορούσαν να καταλήξουν οριστικά στο συμπέρασμα ότι το VAED έφταιγε όταν το 75% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων «διάσπασης» που τους αναφέρθηκαν ήταν σοβαρή ασθένεια που είχε ως αποτέλεσμα νοσηλεία, αναπηρία, απειλητικές για τη ζωή συνέπειες θανάτου;» αναρωτιέται η Daily Expose.

Η φυσική ανοσία είναι εξίσου καλή

Τα δεδομένα κλινικών δοκιμών έδειξαν ότι δεν υπήρχε διαφορά στα αποτελέσματα μεταξύ εκείνων που πέρασαν COVID και μεταξύ εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο.

Καμία ομάδα από τις έρευνες της Pfizer δεν παρουσίασε σοβαρή μόλυνση. Η φυσική ανοσία ήταν επίσης στατιστικά ίδια με την βολή ως προς τον κίνδυνο μόλυνσης.

Η δεύτερη αποκάλυψη ήταν ότι οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς ήταν πιο έντονες σε νεότερους, ηλικίας 18 έως 55 ετών, από ό,τι σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω. (Ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών αυξήθηκε επίσης με πρόσθετες δόσεις, επομένως ο κίνδυνος ήταν ακόμα υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση από την πρώτη.)

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, ο κίνδυνος σοβαρού COVID είναι ανύπαρκτος σε μικρές ηλικίες, παρόλα αυτά εμβολίασαν μέχρι και παιδιά 5 ετών!

Τα έγγραφα της Pfizer δείχνουν υψηλό ποσοστό μυοκαρδίτιδας

Όπως αποδεικνύεται στα έγγραφα της Ρfizer, όχι μόνο γνώριζαν για τις μυοκαρδίτιδες αλλά το ποσοστό ήταν και αρκετά υψηλό για να το παραμελήσεις!

Ένα έντυπο παιδιατρικής συγκατάθεσης παραθέτει πολλές πιθανές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου ενός ποσοστού μυοκαρδίτιδας 10 στις 100.000 — πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό 1 στις 50.000 (δηλαδή, 2 στις 100.000) που αναγκάστηκαν να αναφέρουν, μετά από πολλές μαρτυρίες…

Γνωρίζουμε επίσης ότι η μυοκαρδίτιδα είναι πολύ πιο συχνή στους νεαρούς άνδρες, επομένως για αυτούς ο κίνδυνος είναι σημαντικά υψηλότερος από 10 στους 100.000, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των παρενεργειών.


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 


 

ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΤΕ; Εδώ είναι οι ειδικοί να μας ‘αποτελειώσουν’: Ο ιός χτυπούσε νέους πριν τις γιορτές, τώρα μεγαλύτερους!

 
 
Για την πορεία της πανδημίας, τα εμβόλια αλλά και την άρση των μέτρων από 1η Μαΐου, μίλησε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

Μιλώντας στο mega ο κ. Παυλάκης αναφέρθηκε στην άρση των μέτρων και τους προβληματισμούς των ειδικών.

«Ανησυχώ για το Πάσχα γιατί περιμένουμε έξαρση. Τα μέτρα έχουν εξαφανιστεί, λέμε ότι είμαστε σε αποκλιμάκωση και είχαμε 82 νεκρούς. Ο ιός είναι εδώ, τα νούμερα που βγαίνουν για τους άλλους δείκτες εκτός από τις εισαγωγές και τους θανάτους είναι ότι τα περισσότερα δεν καταγράφονται. Τα εμβόλια ας είναι καλά και οι προηγούμενες μολύνσεις που δεν έχουμε βαριές νοσήσεις.

Το long Covid και η χρόνια κούραση, είναι επιπτώσεις μετά την πρώτη και δεύτερη μόλυνση», ανέφερε αρχικά.

«Ο ιός δεν θα γίνει γριπούλα έχει επιπτώσεις σε βάθος χρόνου», πρόσθεσε.

Τι είπε για την Σανγκάη
Για την έξαρση της πανδημίας στη Σανγκάη, ο κ. Παυλάκης ανέφερε πως «στην Ελλάδα όπως και στην Κίνα, ένα μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων είναι ηλικιωμένοι. Ανεβαίνει το ποσοστό, γιατί η πανδημία που, πριν τις γιορτές, «χτυπούσε» τους νέους, τώρα τους πιο μεγάλους.

«Αυτό που έγινε στην Κίνα είναι ότι έγιναν θύματα και της δικής τους επιτυχίας αλλά και της συμπεριφοράς της ως προς την αντιμετώπιση του ιού, καθώς δεν πήραν κάποιο ουσιαστικό μέτρο. Τώρα ο ιός μολύνει τους ανθρώπους πολύ γρήγορα, προσπαθώντας να παρακάμψει το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι Κινέζοι είδαν αυτό που έγινε στο Χόνγκ Κονγκ, που είναι ο «παγκόσμιος πρωταθλητής θανάτων», και έπειτα στην κατάταξη είναι η Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί και εκεί φοβούνται τα εμβόλια, δεν εμβολιάζονται και κατέστρεψαν το σύστημα υγείας. Και στο Χονγκ Κόνγκ έχουν γηραιότερο πληθυσμό, όπως και στην Ελλάδα, πήγαν και τα άνοιξαν όλα με 85% εμβολιασμένους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν έχουμε 25 εκατομμύρια κλειδωμένους μέσα, είναι δύσκολο να τους ελέγξεις από τη μία μέρα στην άλλη. Στην Κίνα, εάν ξεφύγει η πανδημία θα έχουν πολλούς νεκρούς. Εάν η Κίνα είχε μία καταστροφή όπως άλλες χώρες, θα υπήρχαν τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις. Εάν πέσει η Κίνα και η Ταϊβάν, τότε θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη παγκόσμια ύφεση», συνέχισε μιλώντας για την έξαρση του κορωνοϊού στην Κίνα.

 

«Δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία. Οι πολίτες έχουν τρία βασικά καθήκοντα: να μην μολυνθούν γιατί ο ιός είναι κακός, να εμβολιαστούν αλλά και να κάνουν τεστ πριν πάνε κάπου ή εάν επισκεφθούν ηλικιωμένους αλλά και πολύ κόσμο», κατέληξε λέγοντας ο κ. Παυλάκης.

in/ photo vid scr

 

Ακριβό μου ρεύμα! Άλμα στην τιμή του κατά 44,5%, μετά την υποχώρηση στα 168 ευρώ

Καστοριά: Εικόνες από τον δημοτικό χώρο στο έλεος της εγκατάλειψης στην είσοδο της πόλης

Το στρατιωτικό πρατήριο Καστοριάς έκλεισε λόγο έλειψης τροφίμων...και "τιμών";

Καστοριά- Πατήρ Αναστάσιος :¨Εχω αρκετούς που δεν παίρνουν 1 ευρώ τον μήνα να βοηθήσω. 'Αρα αυτός που παίρνει 400 είναι πλούσιος !

Παλιός βουλευτής της ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελείωσε – Πάμε για συντριβή μεγαλύτερη απ’ αυτή του Α.Σαμαρά»

Εντεταλμένοι “παπαγάλοι”των ΜΜΕ Καστοριάς«Χθες είχαμε 50 θανάτους. Ηταν πλήρως εμβολιασμένοι; Εσείς μας λέγατε να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε»

Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς στη ΝΔ – Βουλευτής ζητάει ουσία για να λιώνουν πιο γρήγορα! Δηλαδή υδροχλωρικό οξύ 100 ;

Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων» 🔴ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ-19 - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084