Το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Τι αναφέρεται στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για τη Μακεδονία.

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών προγραμματίζεται για την Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 18:00 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μουσικής της συμπρωτεύουσας, με το κάλεσμα να πραγματοποιείται από την Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία.
«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε. Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων» αναφέρεται στο διαδικτυακό κάλεσμα.
Και προστίθεται: «Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο, με την κύρωση αυτής της συμφωνίας. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παυλόπουλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.


pentapostagma.gr