02 Ιανουαρίου 2023

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν γνωρίζουν ποιός γιατρός είναι που ..:; και αν υπάρχουν γιατροί !!


02.01.2023 19:22μμ

Τι γίνεται στην καρδιολογική κλινική ;

Τι γίνεται στο νοσοκομείο Καστοριάς , στις 30.12.2022 τηλεφωνήσαμε στο τηλεφωνικό κέντρο και δεν γνώριζαν τον γιατρό καρδιολόγο Κωνσταντίνο Παυλίδη ο οποίος έρχεται στην Καστοριά να κάνει εφημερίες στην καρδιολογική κλινική, μας είπαν:... << ...να ρωτήσετε στα Επείγοντα >> , εκεί όμως δεν είναι το τμήμα που θα έκανε εφημερία, τελικά κανείς δεν γνώριζε ποιος καρδιολόγος κάνει την εφημερία ως εφημερεύων καρδιολόγος.

Σε συνάντηση μας με τον καρδιολόγο Χρυσοχόου τον μόνο καρδιολόγο που ζει και διαμένει στην Καστοριά, αφού μας είπε ο,τι σήμερα 2.1.2023 έχει ρεπό μας είπε σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση ο.τι ο συνάδελφος του καρδιολόγος Κ.Παυλίδης από την Κοζάνη έκανε χθες 1.1.2023 εφημερία στο νοσοκομείο Καστοριάς. Ενώ στο νοσοκομείο πριν πέντε ημέρες μας είπαν θα έκανε προχθές δηλαδή την 30η του Δεκεμβρίου 2022. (?)

Σήμερα 2.1.2023 και περί την ώρα 9:00μμ στο νοσοκομείο Καστοριάς και συγκεκριμένα στην ίδια την κλινική καρδιολογίας του νοσοκομείου Καστοριάς μας είπαν επί λέξη << Εφημερεύων καρδιολόγος είναι ένας γιατρός καρδιολόγος από την Θεσσαλονίκη ...δεν ξέρουμε το όνομα του Φωτόπουλος λέγεται ; Φωτιάδης >> "Περίεργα" "πράγματα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Τα συμπεράσματα δικά σας !!



Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

Συνάντηση στη Βραζιλία και το "παραμύθιασμα" του Λούλα από τον Τσίπρα

 

«Δεν αγωνιζόμαστε πια μόνο για να υπερασπιστούμε την κοινωνία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία», είπε  στον Λούλα ντα Σίλβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 

Ίχνος μεταμέλειας ... το έχει ξανά κάνει με τον Μανώλη Γλέζο, τον Μίκυ Θεοδωράκη !!

Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στην Μπραζίλια με τον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, τον οποίο και συνεχάρη για την εκλογή του.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «συνομίλησαν για την κυβερνητική εμπειρία των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Βραζιλία» και «συμφώνησαν ότι ο αγώνας που πρέπει να δώσουν σήμερα αυτές οι δυνάμεις για τη δημοκρατία και την αντιμετώπιση των ανισοτήτων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς και ακροδεξιάς, είναι εξίσου σημαντικός με τον αγώνα των προηγούμενων δεκαετιών για προάσπιση της κοινωνίας από τις πολιτικές λιτότητας και τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση».

«Συνομίλησαν για την συνεργασία όλων των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο απέναντι στην συμμαχία δεξιάς και ακροδεξιάς που διαμορφώνεται. .

Ο Α.Τσίπρας εμφάνισε τον  εαυτό του ως αριστερό νέο πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, αυτός που εκδίωξε 53 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αριστερό πραγματικό προφίλ.

Ίχνος μεταμέλειας μια φορά απατεώνας πάντα απατεώνας, όπως λέμε μια φορά δημοσιογράφος πάντα δημοσιογράφος.

Να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι ο,τι με κυβέρνηση Α.Τσίπρα μπήκαν τα 3 από τα 5 μνημόνια και κόπηκαν συντάξεις των φτωχών συνταξιούχων όπως το ΕΚΑΣ

Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία-1
Φωτ. Δελτίο Τύπου
Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία-2
Φωτ. Δελτίο Τύπου
 
¨Εχει μια ειδίκευση στο ¨"παραμύθιασμα" -  στο ξεγέλασμα των γερόντων πολιτικών ο  Α.Τσίπρας, και στην πολιτική εξαπάτηση τους. 

Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία-3
Φωτ. Δελτίο Τύπου
Αλέξης Τσίπρας και Μανώλης Γλέζος Αλέξης Τσίπρας και Μανώλης Γλέζος άνω φωτο, και με τον Μίκη Θεοδωράκη κάτω φωτογραφία.

Τσίπρας για Θεοδωράκη: «Ο Μίκης έδωσε φως στις ψυχές μας»

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 


Δεύτερη ημέρα πρωτοχρονιάς και τα Δικηγορικά γραφεία Εισπρακτικές εταιρίες "χτύπησαν" αφου δεν υπάρχει ελέγχος από κυβέρνηση και από την "Δικαιοσύνη"

Εισπρακτικές εταιρείες : Πόσες και πότε θα επιτρέπονται οι κλήσεις
  ΠΗΓΉ ΦΩΤΌ ΙΝ

 2.1.2023 11:12πμ Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

 Δεύτερη ημέρα πρωτοχρονιάς και τα Δικηγορικά γραφεία Εισπρακτικές εταιρίες χτύπησαν, αφού δεν υπάρχει έλεγχος  από κυβέρνησης η από την "Δικαιοσύνη" Κανείς δεν ξέρει αν είναι δικηγορικά γραφεία η έτσι δηλώνουν. 

Γεγονός είναι ο,τι ο τρόπος που ενοχλούν έχει γίνει κόλπο ως εξείς: Τηλεφωνούν σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα με αυτόματο μηχανισμό η ειδική εφαρμογή λέγοντας εκφοβιστικά σας καλούμε για προσωπικό σας θέμα τηλεφωνήστε μας εσείς, εξαναγκάζουν τους πολίτες που έχουν κάποια οφειλή και 501 ευρώ,  να τηλεφωνήσουν εκείνη στο φερόμενο η όχι δικηγορικό γραφείο - πάντως σίγουρα την Εισπρακτική εταιρία, η οποία με το  παράνομο κολπάκι αυτό "ξεφεύγει" τον σκόπελο και  από τον νόμο σχετικά με τις οχλήσεις των πολιτών και τα προσωπικά δεδομένα.κολπάκι το οποίο θυμίζει "πεζοδρόμιο" και Ιταλική μαφία.

Τα πλέον ενοχλητικά τηλεφωνήματα και μάλιστα,  τις πρωινές ώρες "προέρχονται" - γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες από το κινητό τηλέφωνο 6933920122 δεν αποκλείεται να είναι από το γραφείο των υιών του πρώην προέδρου της βουλής του Δ. Σιούφα , οι οποίοι διατηρούν την μεγαλύτερη Εισπρακτικοί Εταιρία και είναι δικηγόροι.

+ Ο πρώην Πρόεδρος της βουλής Δημήτρης Σιούφας απεβίωσε πριν ένα χρόνο περίπου.



Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

Oι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν 9 Ιανουαρίου το διάστημα που δεν θα έχουν χρήματα οι πολίτες λόγο δαπανών των εορτών


 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott