05 Ιουλίου 2022

Λαϊκή Καστοριάς: Κράτος νομιμότητας και ελεγχου μόνο για αυτούς που δεν έχουν "μπάρμπα στην κορώνη" , και πρώην δήμαρχο γιό !!

Δεν είναι μέλος του Σωματείου Μικροπολιτών Καστοριάς μας είπε ο πρόεδρος του Σάββας Κοτανίδης,  είναι συνταξιούχος, τους άλλους  συνταξιούχους,... τους έδιωξαν ο συγκεκριμένος παραμένει κάθε εβδομάδα, κάθε τετάρτη να εργάζεται ως έμπορος, σύμφωνα με αναγνώστες είναι πατέρας πολιτικού παράγοντα της Περιφέρειας, και του δήμου. Διαθέτει τα απαραίτητα νόμιμα χαρακτηριστικά, και τις προϋποθέσεις.;;



Το τελευταίο διάστημα δύο ετών σύμφωνα με το ρεπορτάζ - και με πληροφορίες, έχει προστεθεί και κάποια - η συγκεκριμένη στην φωτογραφία γυναίκα πωλήτρια, κυρίως συσκευασμένων τροφών, με πολλά ερωτηματικά προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας του Δήμου και προς την Αστυνομία του νομού και της πόλεως της  Καστοριάς.



ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ - Γραφείο τύπου του Β.Κικίλια είναι ο βουλευτής Καστοριάς Ζ.Τζηκαλάγιας η εκπρόσωπος του λαού στην κυβέρνηση και την βουλή ;

 5.7.2022 5:53μμ

 Του φΤεΡοΓρΆφΟυ

 Γραφείο τύπου του Β.Κικίλια είναι ο βουλευτής Καστοριάς Ζ.Τζηκαλάγιας, η τελετάρχης του υπουργού; κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτό για το οποίο τον ψήφισαν αυτοί με βάση το ποσοστό του,  από τον μισό λαό της Καστοριάς (βλέπε αποχή 47%)  αντιπρόσωπος τους στην βουλή.

Είχε εκδόσει Δελτίο τύπου στο προσφιλές  του μέσω το faebook για λογαριασμό του Βασίλη Κικίλια ο οποίος ήρθε στην Καστοριά για να παρουσιάσει ένα λογότυπο για το "ΘΑ" του τουρισμού στο μέλλον μετά τις εκλογές σε ένα 3μηνο....δηλαδή!! 

Η χαρά του δημοσιογράφου είναι ο Ζ.Τζηκαλάγιας και δει του σατυρογράφου, μηδέ του "παπαγάλου" Καστοριάς εξαιρουμένου,... γιατί βρίσκει έτοιμο υλικό.!!!...και ειδικά αυτός!!!

 

Ζ. Τζηκαλάγιας: Έρχεται ο Κικίλιας στην Καστοριά

Το Δελτίο Τύπου του βουλευτή:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδίδει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή μας.Έτσι μετά την Υφυπουργό, την Τρίτη 5 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Καστοριά ο Υπουργός Τουρισμού κ.Βασίλης Κικίλιας.Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

11.00:Παρουσίαση από τον Υπουργό και τον Περιφερειάρχη κ.Γιώργο Κασαπίδη του λογότυπου του εμπορικού σήματος των τουριστικών προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας, στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής της Παναγίας Μαυριώτισσας,

12.30:Περίπλους της Λίμνης με το πλοιάριο <Ολυμπία>,

14.00:Συνάντηση με τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Καστοριάς σε γνωστή καφετέρια.

Από το Γραφείο Τύπου.


Χρυσή Καστοριάς – Αλλος ένας ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ - Πέθανε 69χρονος χωρίς πρόβλημα υγείας

Το αναμμένο κερί είναι μια μικρή θυσία σε Εκείνον που είναι το Φώς του  Κόσμου - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
5.7.2022 3:43μμ

 

Σε ηλικία 69 ετών, ”έφυγε” Ξαφνικά  από τη ζωή ο Μάνος Κωστής. 

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χρυσή. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

Πέθανε ξαφνικά ο μόλις 58 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς Μιχάλης Κυβεντίδης




5.7.2022 2:23μμ

Πέθανε Ξαφνικά  παλιός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς

Σε ηλικία μόλις 58 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς Μιχάλης Κυβεντίδης. σύμφωνα με οικείους και το περιβάλλον του ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Φωτεινή. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια

 

Προεκλογική επίσκεψη Κικιλια - "Κρουαζιέρα" του πρώην υπουργού υγείας "ντίλερ εμβολίου" στην Καστοριά με το καραβάκι ΟΛΥΜΠΙΑ ενώ το καραβάκι ORESTIAS σαπίζει

5.7.2022 4:2μμ
 

Προεκλογική επίσκεψη στην Καστοριά του πρώην υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ιδέα του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη ήταν;  να κάνει έναν γύρω στην λίμνη της Καστοριάς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην "πράσινη" λίμνη από τα φύλλα των δέντρων της παραλίας ... κατά κύριο λόγο, η τον συνεργατών του ; .

Ο Β.Κικίλιας ως υπουργός υγείας και γιατρός ήταν σφοδρός ένθερμος " προωθητής των εμβολιασμών των νέων και των γερόντων.

Στην Καστοριά πήγε "ήρθε" για να δείξει ένα λογότυπο - ένα σχεδιάκι σήματος, για τον τουρισμό στην Δυτική Μακεδονία και την Καστοριάς, της μείωσης του πληθυσμού σε προπολεμικό επίπεδο λόγο φτώχειας ανεργίας.  Απίστευτα πράγματα!!




 
Προηγούμενα Άρθρα:

Lidl Καστοριάς : Λεμόνια χύμα 2,09 χώρα προελευσης: βλεπε στην συσκευασία !!!! ΚΡΑΤΟΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ "ΝΕΚΡΑ"

Συνεχίζονται οι ενοχλήσεις πολίτων, και η αδράνεια των υπηρεσιών του κράτους με αυτήν την κυβέρνηση.

Αλμυρός: Αστυνομία που ασχολείται με ανύπαρκτα αδικήματα- Χειροπέδες σε 30χρονο που φωτογράφιζε την παραλία "με δύο κοπέλες που έκαναν ντους στην παραλία "

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται: Λένε στους πολίτες να εμβολιαστούν με την 4η δόση για τον Covid αγνοώντας τους κινδύνους