16 Οκτωβρίου 2022

Νευροχειρουργός των ΗΠΑ για εμβόλια Covid-19: «Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι πιο υγιή από τα εμβολιασμένα»

«Προκλήθηκαν ανωμαλίες από το εμβόλιο μέσα στο ανοσοποιητικό σύστημα»

Νευροχειρουργός των ΗΠΑ για εμβόλια Covid-19: «Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι πιο υγιή από τα εμβολιασμένα»

Ο συγγραφέας και συνταξιούχος νευροχειρουργός των ΗΠΑ Russell L. Blaylock, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, έριξε μια «βόμβα» καθώς αποκάλυψε πως τα «ανεμβολίαστα παιδιά» κατά του Covid-19 είναι πιο υγιή από τα εμβολιασμένα.

Μάλιστα, αξίζει να υπενθυμιστεί πως στο pronews.gr, σας έχουμε αναφέρει την συγκλονιστική μαρτυρία της παιδοχειρουργού Βασιλικής Σουλειμάνοβα του Νοσοκομείου της Λάρισας, η οποία μιλώντας σε ανοικτό ακροατήριο στην Χαλκίδα, κατέθεσε πως τα εμβόλια κατά του Covid-19 «κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών»!

Ο Blaylock ήταν κλινικός βοηθός καθηγητής νευροχειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μισισιπή και επί του παρόντος είναι επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα βιολογίας στο Belhaven College.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για τα εμβόλια Covid-19 και τα παιδιά:

«Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι πιο υγιή. Όλα τα στατιστικά δεδομένα που αναλύθηκαν, αυτό που κατέδειξαν ήταν ότι υπήρχε μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ της υγείας, της χρόνιας υγείας και της οξείας υγείας των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων (παιδιών).

Αυτό βασίζεται σε ανωμαλίες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο μέσα στο ανοσοποιητικό σύστημα. Είχαμε αυξημένες ωτίτιδες, αυξημένο άσθμα, αυξημένο πόνο».

 ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΑΠΌ ΤΟ pnonews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




Νέος ξαφνικός θάνατος: Νεκρή βρέθηκε τουρίστρια από το Ισραήλ σε ξενοδοχείο της Καστοριάς


Νεκρή βρέθηκε από τους συνταξιδιώτες της, μια ηλικιωμένη τουρίστρια από το Ισραήλ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου οπού διέμενε.

Σύμφωνα με αναφορά του mpetskas.com, την άτυχη ηλικιωμένη βρήκαν συνταξιδιώτες της, σήμερα το πρωί γύρω στις 8:00, όταν ανέβηκαν στο δωμάτιο της γιατί καθυστερούσε να κατέβει για το πρωινό. Στην αρχή νόμισαν ότι η ηλικιωμένη ήταν αδιάθετη και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ Καστοριάς, οπού διαπίστωσαν ότι η τουρίστρια ήταν νεκρή και ο θάνατος της είχε επέλθει 4 – 5 ώρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηλικιωμένη έμενε μόνη της στο δωμάτιο. Το γκρούπ των Ισραηλινών έκανε tour στην Βόρεια Ελλάδα, έφτασε στην Καστοριά εχθές και σήμερα θα αναχωρούσαν για τα Ιωάννινα.

Τα ακριβή αίτια θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα και θα προσδιοριστούν από νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί.

Να σημειώσουμε σε όλες τις νεκροψίες ξαφνικών θανάτων εμβολιασμένων, τα αίτια θανάτου έχουν βγει << Αγνωστη η αιτία θανάτου " ...να δούμε τι θα βγάλουν στην Καστοριά ;;

mpetskas.com