11 Απριλίου 2022

ΔΕΗ: Στα μουλωχτά νέα αύξηση 36% στα σταθερά τιμολόγια! – Πληρώνουμε 140% παραπάνω σε σχέση με πριν 4 μήνες



ΔΕΗ: Στα μουλωχτά νέα αύξηση 36% στα σταθερά τιμολόγια! – Πληρώνουμε 140% παραπάνω σε σχέση με πριν 4 μήνες

Δεύτερη αύξηση μέσα σε μόλις 4 μήνες

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην χώρα με τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, καθώς όπως έγινε γνωστό η ΔΕΗ προχώρησε σε αύξηση 36% στα σταθερά τιμολόγιά της αυτή την εβδομάδα.

Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση μέσα σε μόλις 4 μήνες, χωρίς μάλιστα να έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία. Η αύξηση τίθεται σε ισχύ από σήμερα και αφορά τους νέους πελάτες στα προγράμματα myHomeOnline και myHomeEnter.

Υπενθυμίζεται ότι τα σταθερά προγράμματα δεν έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής και αποτελούν «οχυρό» 500.000 καταναλωτών της ΔΕΗ ενάντια στο τεράστιο κόστος ενέργειας.

Συγκεκριμένα, πλέον όποιος επιχειρεί να μπει στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ, αντικρίζει τις εν κρυπτώ αυξήσεις.  Έτσι, η τιμή της κιλοβατώρας στο myHomeOnline «σκαρφαλώνει» από το 0,17 ευρώ στο 0,229. Η τιμή για όσους πελάτες έχουν νυχτερινό μετρητή, αυξάνεται από 0,13 ευρώ/kwh σε 0,176 ευρώ/kwh.

Αντίστοιχα, το myHomeEnter διαμορφώνεται από 0,18 ευρώ/khw σε 0,245/khw τη μέρα και από 0,13 ευρώ/kwh σε 0,18/kwh τη νύχτα.

Υπενθυμίζεται ότι και τον Δεκέμβριο η ΔΕΗ αιφνιδιαστικά είχε προχωρήσει σε αυξήσεις στα σταθερά προγράμματα. Όσοι λοιπόν σήμερα επιλέξουν να κάνουν συμβόλαιο στη ΔΕΗ για τα συγκεκριμένα προγράμματα, τότε θα πληρώσουν περίπου 140% παραπάνω την τιμή της κιλοβατώρας σε σχέση τους καταναλωτές που είχαν υπογράψει στις 2 Δεκεμβρίου 2021.

Κανείς βέβαια δεν ξεχνά πως ΔΕΗ το 2021 είχε τεράστια αύξηση των εσόδων κατά 1,057 δισ. ευρώ λόγω της επιβάρυνσης των καταναλωτών με τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξαν και προκλητικές αυξήσεις 65% στις αμοιβές των golden boys της ΔΕΗ.

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος ανεβοκατεβαίνει σε ένα εύρος 100 ευρώ η μεγαβατώρα και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει σημαντικά το μείγμα παραγωγής με το φυσικό αέριο να μειώνεται σημαντικά, ως προς την συμμετοχή του στην παραγωγή.

Την θέση του έχουν πάρει οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ το plan B προβλέπει την πιο ενεργό συμμετοχή του λιγνίτη. Για σήμερα η τιμή του ρεύματος έχει αυξηθεί κατά 44,5% και διαμορφώνεται στα 243,08 ευρώ η μεγαβατώρα, έναντι 168,22 ευρώ που είχε υποχωρήσει, επίπεδο που ήταν από τα χαμηλότερα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΘΕΣ

Ακριβό μου ρεύμα! Άλμα στην τιμή του κατά 44,5%, μετά την υποχώρηση στα 168 ευρώ

Καστοριά: Εικόνες από τον δημοτικό χώρο στο έλεος της εγκατάλειψης στην είσοδο της πόλης

Το στρατιωτικό πρατήριο Καστοριάς έκλεισε λόγο έλειψης τροφίμων...και "τιμών";

Καστοριά- Πατήρ Αναστάσιος :¨Εχω αρκετούς που δεν παίρνουν 1 ευρώ τον μήνα να βοηθήσω. 'Αρα αυτός που παίρνει 400 είναι πλούσιος !

Παλιός βουλευτής της ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελείωσε – Πάμε για συντριβή μεγαλύτερη απ’ αυτή του Α.Σαμαρά»

Εντεταλμένοι “παπαγάλοι”των ΜΜΕ Καστοριάς«Χθες είχαμε 50 θανάτους. Ηταν πλήρως εμβολιασμένοι; Εσείς μας λέγατε να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε»

Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς στη ΝΔ – Βουλευτής ζητάει ουσία για να λιώνουν πιο γρήγορα! Δηλαδή υδροχλωρικό οξύ 100 ;

Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων» 🔴ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ-19 - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Απίστευτη η μείωση του πληθυσμού της Καστοριάς


 

 του Μανώλη Μάνου


 Είναι πραγματικά απίστευτη η μείωση του πληθυσμού της Καστοριάς, κυρίως της πόλεως αλλά και του νομού της Καστοριάς λόγο της ανεργίας της ανέχειας, ούτε στα 12 χρόνια των μνημονίων δεν σημειώθηκε το φαινόμενο αυτό, να φεύγουν όχι μόνο οι νέοι αλλά και οι λιγότερο νέοι.

"Ανθρωποι άλλοτε επιτυχημένοι 60χρονοι και άνω εγκαταλείπουν την πόλη της Καστοριάς χτυπημένοι από την φτώχεια. Πάνω από 1000 άτομα κάθε χρόνο γίνονται μετανάστες εντός η και εκτός της χώρας.

Οι βουλευτές του νομού περί άλλων τυρβάζουν, καθώς και οι δήμαρχοι.

Κάποιοι τόλμησαν να κάνουν υποδείξεις σε κάποια τοπικά ΜΜΕ, (όχι σε εμάς),  του ηλεκτρονικού τύπου..άκουσον άκουσον, << Και 1000 άτομα να μείνουν συνολικά στην Καστοριά να μην λέτε τίποτα >>

Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς στη ΝΔ – Βουλευτής ζητάει ουσία για να λιώνουν πιο γρήγορα! Δηλαδή υδροχλωρικό οξύ 100 ;


Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς στη ΝΔ – Βουλευτής ζητάει ουσία για να λιώνουν πιο γρήγορα!

Δεν αφήνουν τους Έλληνες να ησυχάσουν ούτε μετά θάνατον 

Απίστευτα πράγματα εν έτη 2022. Ο βουλευτής ΝΔ στο νομό Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, έβαλε «πλάτη» για επιχειρηματία, προφανώς φίλο του και απέστειλε αναφορά προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, για να χορηγήσουν βεβαίωση για μια χημική σύνθεση προκειμένου να λιώνουν πιο γρήγορα οι νεκροί στα νεκροταφεία. 

Διαβάστε ολόκληρη την αναφορά ΕΔΩ


  Με πληροφορία από το pronews.gr


Ακριβό μου ρεύμα! Άλμα στην τιμή του κατά 44,5%, μετά την υποχώρηση στα 168 ευρώ

 

 
Τρενάκι το τρόμου θυμίζει τις τελευταίες ημέρες η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Χρηματιστήριο της ενέργειας.

Ανεβοκατεβαίνει σε ένα εύρος 100 ευρώ η μεγαβατώρα και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει σημαντικά το μείγμα παραγωγής με το φυσικό αέριο να μειώνεται σημαντικά, ως προς την συμμετοχή του στην παραγωγή.

Την θέση του έχουν πάρει οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ το plan B προβλέπει την πιο ενεργό συμμετοχή του λιγνίτη. Για σήμερα η τιμή του ρεύματος έχει αυξηθεί κατά 44,5% και διαμορφώνεται στα 243,08 ευρώ η μεγαβατώρα, έναντι 168,22 ευρώ που είχε υποχωρήσει, επίπεδο που ήταν από τα χαμηλότερα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Το μίγμα για σήμερα είναι:

  • Ανανεώσιμες πηγές στο 51,1%.
  • Εισαγωγές στο 18,08%.
  • Φυσικό αέριο στο 15,43%
  • Λιγνίτης στο 6,80%.

Την ίδια στιγμή στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την πορεία του πληθωρισμού. Τον Μάρτιο έχει κάνει άλμα στο 8,9%, ενώ όλα δείχνουν ότι για τον τον Απρίλιο, τα πράγματα τα είναι ακόμη χειρότερα, με πολύ πιθανό να φτάσει ακόμη και το 10%. Από την πλευρά της η Τράπεζα της Ελλάδος δια στόματος του διοικητή Γιάννη Στουρνάρα εκτιμά ότι ο μεγάλος κίνδυνος που είναι μπροστά μας είναι ο στασιμοπληθωρισμός.

Στο οικονομικό επιτελείο προσπαθούν να στήσουν αναχώματα προκειμένου οι συνέπειες στην οικονομία να μην είναι μη αναστρέψιμες. Όμως γνωρίζουν ότι η άσκηση αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού τα εργαλεία που υπάρχουν είναι περιορισμένα.

Σε τέσσερις άξονες θα κινηθούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, οι οποίες ωστόσο είναι αμφίβολο πόσο θα μπορέσουν να δώσουν πραγματική βοήθεια στην κοινωνία.

  1. Το πρώτο είναι τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση σε ευάλωτα κοινωνικά στρώματα έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος ζωής.
  2. Οι έλεγχοι στην αγορά προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα κερδοσκοπίας, με εργαλείο την νομοθεσία για πλαφόν στο περιθώριο κέρδους και
  3. Μείωση σε κάποια είδη διατροφής, όπως επανέλαβε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
  4. Πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να αναληφθούν δράσεις που θα περιορίσουν την ακρίβεια. Βέβαια σε επίπεδο ΕΕ οι όποιες δράσεις καθυστερούν σημαντικά.

Την ίδια στιγμή η ακρίβεια είναι πραγματικά εκτός ελέγχου και αυτό φάνηκε και από την πορεία του πληθωρισμού, όπως αυτός ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ χθες Παρασκευή. Ο πληθωρισμός για τον μήνα Μάρτιο διαμορφώνεται στο 8,9%, επίπεδα που έχει να δει ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή από τα μέσα του 1995, κάτι που σημαίνει ότι η σημερινός πληθωρισμός βρίσκεται στα υψηλά των τελευταίων 17 ετών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή για τoν Μάρτιο διαμορφώθηκε στο 8,99%, 1,7 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον Φεβρουάριου που είχε διαμορφωθεί στο 7,2%. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι τον Μάρτιο σε σχέση με τον Φεβρουάριο οι τιμές αυξήθηκαν κατά 2,7%, που είναι μία από τις μεγαλύτερες μηνιαίες μεταβολές των τελευταίων 10ετιώ.

Πλέον οι εκτιμήσεις είναι δυσοίωνες για τον μήνα που διανύουμε και κάποιοι εκτιμούν ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φτάσει ακόμη και το 10%.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις εντοπίζονται στο φυσικό αέριο με 68,3%, στο ηλεκτρικό ρεύμα με 79,3% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, το πετρέλαιο θέρμανσης με 58,5%, στα καύσιμα με 29%, στα λαχανικά με 13,62% και έλαια – λίπη με 19,9%.

Στις διεθνείς αγορές, οι τιμές δείχνουν μια ελαφρά τάση αποκλιμάκωσης, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία. Η τιμή του πετρελαίου, σημείωσε πτώση, αλλά παρέμεινε πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι. Και το φυσικό αέριο είχε μικρή πτώση, αλλά όχι σε τέτοια επίπεδα που να δημιουργούν προσδοκίες επιστροφής στην κανονικότητα και διατηρήθηκε άνω των 100 ευρώ η μεγαβατώρα.

(πηγή: newsit – φωτο:intime)

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





Το Μέλλον Με Πλαστικά Greenpeace
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player


 

Καστοριά: Εικόνες από τον δημοτικό χώρο στο έλεος της εγκατάλειψης στην είσοδο της πόλης

Φωτορεπορτάζ

 



 

Το στρατιωτικό πρατήριο Καστοριάς έκλεισε λόγο έλειψης τροφίμων...και "τιμών";

Το στρατιωτικό πρατήριο Καστοριάς - σούπερ μάρκετ, είναι κλειστό εδώ και περίπου 16 ημέρες... Κάνει οικονομία στις ποσότητες τροφίμων με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση; 

¨Εκλεισε για πάντα ; 

Παλιός βουλευτής της ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελείωσε – Πάμε για συντριβή μεγαλύτερη απ’ αυτή του Α.Σαμαρά»


Παλιός βουλευτής της ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελείωσε – Πάμε για συντριβή μεγαλύτερη απ’ αυτή του Α.Σαμαρά»

Η συνομιλία που αποκάλυψε ο Ε.Αντώναρο 

«Τελειώνει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή ήταν η φράση που είπε παλιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο τελευταίος.

Ο ίδιος διεμήνυσε ότι η συντριβή που θα υποστεί η ΝΔ στις εκλογές θα είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή του 2012, όταν η «γαλάζια» παράταξη με τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία είχε πάρει μόλις 18,85%.

Κάτι που ομολογούν και οι δημοσκόποι, οι οποίοι παρομοιάζουν την κατάρρευση της ΝΔ με αυτή του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου το 2012.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ε.Αντώναρου

«”Τελειώνει.” Με μια λέξη αντί για καλησπέρα με χαιρέτισε από το άλλο άκρο της τηλεφωνικής γραμμής ο φίλος από τα παλια.
Είχε καιρό να μου τηλεφωνήσει. Πάνω από ένα χρόνο.

Τον λόγο τον φανταζόμουνα. Παλιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκείνος, όχι και πολύ μητσοτακικός βέβαια. αλλά ήθελε να φυλάγεται. “Αντάρτης” εγώ — έτσι με αποκάλεσε πριν τρεις τέσσερις μήνες ένας πρώην υπουργός που σούταρε ο άρχοντας το Μαξίμου.

Έβαλα τα γέλια και τον καλησπέρισα: “Τώρα το κατάλαβες;” τον ρώτησα.

Εννοούσε φυσικά την ασυγκράτητη πτώση του Μητσοτάκη και του συστήματος του.

“Δεν μπορείς να φανταστείς την κατρακύλα. Χιονοστιβάδα μέσα στην άνοιξη”, μου διευκρίνισε. “Στην περιφέρεια μου ούτε ένας από αυτούς που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία το 19 δεν θα την ξαναψηφίσουν.”

Του υπενθύμισα το αποτέλεσμα του Μάη 2012 που είχα χαρακτηρίσει δημόσια “απόλυτο πάτο” με αποτέλεσμα να θυμώσει ο τότε πρόεδρος Σαμαράς (και όχι μόνο): 18,85%. “Και βάλε”, συμπλήρωσε ο συνομιλητής μου.

Επιχείρησα να του πω ότι ίσως είναι υπερβολικός. “Δεν ξέρεις τι γίνεται έξω”, επέμεινε. “Κανείς δεν τον θέλει.” Εννοούσε τον Μητσοτάκη.

Ξέρω — καλώς η κακώς. Γιατί μιλάω με πολύ κόσμο από όλες τις ηλικίες και όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις. Η Νέα Δημοκρατία είναι σε ελεύθερη πτώση.

Κι ας λένε ότι θέλουν οι δημοσκόποι. Τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο τους. Γιατί σε ιδιωτικές συζητήσεις ομολογούν κι οι ίδιοι ότι τέτοιο φαινόμενο δεν το έχουν ξαναδεί. Ίσως με εξαίρεση την κατάρρευση ΠΑΣΟΚ/Παπανδρέου το 2012. “Ο Μητσοτάκης έχει γίνει το βαρίδι της ΝΔ”, μου είπε προχτές ένας από αυτούς. “Ότι κάνει, ο, τι λέει γυρνάει μπούμερανγκ.”

Ο κόσμος είναι απλά οργισμένος. Αυτή η λέξη τα λέει όλα. Αισθάνεται ότι κυβέρνηση και πρωθυπουργός τον έχουν εγκαταλείψει στη τύχη του. Πολλά “θα” και λίγη ουσία, ενώ η ακρίβεια θεριεύει, τα χρήματα λιγοστεύουν και δεν φτάνουν πέρα από το μέσο του μήνα, οι θέσεις που δήθεν μειώνουν την ανεργία είναι κακοπληρωμένες και προσωρινές.

Τα έωλα — και σε μεγάλο βαθμό αστήρικτα επιχειρήματα — ότι η ακρίβεια (της οποίας οι κυβερνητικοί παράγοντες αμφισβητούσαν την ύπαρξη πριν λίγες εβδομάδες!) είναι εισαγόμενη η όχι, λίγο ενδιαφέρει τον Έλληνα στην Ορεστιάδα, στα Γιαννιτσα, στη Μεθώνη η στην Κάλυμνο. Τον νοιάζει ότι όλος ο οικογενειακός και επαγγελματικός σχεδιασμός καταρρέει. Ότι εδώ και δώδεκα χρόνια πέρασε μέσα από μνημόνια, περικοπές, πανδημία και τώρα πόλεμο. Κι ότι ο Μητσοτάκης, με αυταρέσκεια και κοινωνική αδιάφορα, απλά αδρανεί.

“Ο λογαριασμός που θα πάρουμε ως κόμμα θα είναι απίθανα μεγάλος”, συμπλήρωσε ο φίλος στο τηλέφωνο. “Θα αναστήσουμε τον Σύριζα”, φερετσι να είπε μάποιος άλλος σε κυριακάτικη εφημερίδα. Προσωπικά δεν ξέρω πόσο ωφελείται — μέχρι αυτή τη στιγμή — το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη διάβρωση της ΝΕΑΣ Δημοκρατίας, από την αποστροφή του κόσμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάποιοι από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της πάνε προς τα δεξιά, άκρα και μη. Άλλοι — οι περισσότεροι δυσαρεστημένοι που προέρχονται από το κοινωνικό κέντρο, αυτό που λέγαμε παλιά μεσαίο χώρο — στέκονται εκεί, πολιτικά ασκεπείς, και περιμένουν. Ίσως την εμφάνιση κάποιου νέου κεντρώου/κεντροδεξιού σχηματισμού.

Πολλοί λένε ότι κάτι τέτοιο θέλουν να γίνει. Αυτό θα ξεκαθαρίσει ασφαλώς το επόμενο διάστημα. Γίνονται σημαντικές διεργασίες στο παρασκήνιό — όχι βέβαια οι αστείες συνάξεις για τις οποίες υπάρχουν μικροδιαρροές. Και στην ουσία θα κρίνει πως θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό. Ασφαλώς με μια κατά πολύ μικρότερη Νέα Δημοκρατία. Ειδικά όσο ο Μητσοτάκης επιμένει να κρατάει στα χέρια του τα ηνία. Κι όσο πιο μακριά πάνε οι εκλογές, τόσο — δυστυχώς — θα μεγαλώνουν η οργή κι η ανασφάλεια του μέσου Έλληνα και θα συρρικνώνεται αντίστοιχα το πάλαι ποτέ μεγάλο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Με απόλυτη ευθύνη του ΕΝΟΣ».

 pronews.gr

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 



 

Εντεταλμένοι “παπαγάλοι”των ΜΜΕ Καστοριάς«Χθες είχαμε 50 θανάτους. Ηταν πλήρως εμβολιασμένοι; Εσείς μας λέγατε να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε»


Εντεταλμένοι “παπαγάλοι” των ΜΜΕ Καστοριάς,.. ο εξείς ..ένας!!

Και οι τοπικοί παπαγάλοι των ΜΜΕ της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας, είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι και τρομαγμένοι, οι εμβολιασμένοι κυρίως, και ρωτάνε "εκτός αέρα" το εξείς περίπου ...με δικά τους λόγια : «Χθες είχαμε 50 θανάτους. Ηταν πλήρως εμβολιασμένοι; ....Εσείς μας λέγατε να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε»

Στον αέρα συνεχίζουν να "ξεσχίζουν τα ιμάτια" τους... "Διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου Αντώνη με τα εμβόλια" <<Είναι πολλά τα λεφτά ¨Αρη >> Και αυτό στην σκιά της τέταρτης δόσης του κορωνοϊού από τον Ιούλιο.

Σε διάστημα τριών ετών δεν βρήκαν ούτε έναν επιστήμονα με διαφορετική άποψη, να παρουσιάσουν την επιστημονική του γνώμη.