10 Μαρτίου 2023

Tο 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς είπε και αυτό «Ποτέ ξανά» (Φωτογραφία)

22:23μμ 10-3-2023 News room: fyllokaiftero@gmail.com

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια (φωτό-βίντεο)


Του έσπασαν τη μύτη - Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια έξω από εστιατόριο   

Είναι αυτός που ζήτησε από την κυβέρνηση να βάλει πρόστιμο στους άνω των 60 χρόνων.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια  (φωτό-βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης φέρεται να ξυλοκοπήθηκε έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα περίπου 6-7 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να προπυλακίζουν τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αυτός αντέδρασε και τους ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα. Όταν βγήκαν τουλάχιστον ένα από τα άτομα χτύπησε στο πρόσωπο τον γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου. Και ακόμη ο.τι είναι αυτός που ζήτησε από την κυβέρνηση να βάλει πρόστιμο στους άνω των 60 χρόνων

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media:

Πληροφορία από  pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

Δήμος Φλώρινας: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα σε κατοίκους του Δήμου μας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Τα προς συγκέντρωση είδη αφορούν:

  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων οδοντόκρεμες κ.α.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες μας, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας (Δ/νση: Ταγμ. Σωτηρίου 2), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα 13/03/2023 έως Παρασκευή 31/03/2023, από τις 09:00 έως 14:00).

Πληροφορίες στα τηλ. 2385044511 & 2385044520.

Κατά τη συγκέντρωση των ειδών θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία από την Covid-19.

H συνεισφορά όλων μας είναι απαραίτητη!!!

 

Τέμπη: Εξαφανίζουν τα ίχνη του εγκλήματος – Σβήνουν τα στοιχεία με ασφαλτόστρωση κατά μήκος των γραμμών στο σημείο της τραγωδίας!

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και αν σε αυτό οφείλεται ότι έγινε τόσο μεγάλη καταστροφή

Τέμπη: Εξαφανίζουν  τα ίχνη του εγκλήματος –  Σβήνουν τα στοιχεία με ασφαλτόστρωση κατά μήκος των γραμμών στο σημείο της τραγωδίας!

Μείζον ζήτημα αποτελεί η εντολή ασφαλτόστρωσης του χώρου κατά μήκος των γραμμών στο σημείο όπου συνέβη το έγκλημα των Τεμπών καθώς έτσι όποια στοιχεία υπάρχουν και δεν έχουν βρεθεί ή δεν έχουν εντοπιστεί, απλώς εξαφανίζονται.

Και αυτό συμβαίνει όταν ακόμα κανείς δεν ξέρει και δεν έχει απαντηθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία με την οποία συγκρούστηκε το επιβατικό τρένο προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Πρόκειται για ένα μυστήριο που ακόμα δεν έχει ξεδιαλύνει και σίγουρα η ασφαλτόστρωση δεν το… διευκολύνει να γίνει κάτι τέτοιο.

Σας είχαμε ήδη αναφέρει για το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα» με την οποία ήρθε σε φονική σύγκρουση η επιβατική αμαξοστοιχία της Λάρισας προκαλώντας 57 θανάτους με το μυστήριο να μεγαλώνει καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και επίσης γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή της!

Μάλιστα ο πρωθυπουργός παρευρέθη και στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας καθώς τον γνώριζε προσωπικά.

Μάλιστα ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης είχε δεχθεί καταγγελίες όπου έλεγαν ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο.

«Την καταγγελία αυτή τη συνδυάζω και την εξηγώ, πως αν είναι έτσι, για αυτό φαίνεται και στο βίντεο αυτή η παράξενη φλόγα, η οποία δεν δικαιολογείται με τίποτα, αυτό το “μανιτάρι” της φλόγας. Η ίδια πηγή μου ανέφερε ότι μεταφέρουν παράνομα φορτία στην εμπορική αμαξοστοιχία και αυτό είναι έρευνα της πυροσβεστικής», ανέφερε στη συνέχεια.

Χθες με σχετικό εκτενές ρεπορτάζ το Mega μιλά για το εύρος και τα χαρακτηριστικά της πύρινης λαίλαπας που τύλιξε τα βαγόνια στις φλόγες αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις θερμοκρασίες, καταστάσεις οι οποίες δεν εξηγούνται από τις έως τώρα προσεγγίσεις των ειδικών.

Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ακόμα και των στελεχών της πυροσβεστικής, η έκρηξη και οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν ήταν από τους βασικούς λόγους που είχαμε τέτοιον αριθμό νεκρών, πολλοί εκ των οποίων κυριολεκτικά «εξαϋλώθηκαν».

Προκαλεί λοιπόν αλγεινή εντύπωση και εντείνει τα ερωτήματα η σιωπή της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε επίσημης ανακοίνωσης για το τι ακριβώς μετέφερε το βαγόνι – μυστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ακόμα και σχετικό ερώτημα που έχει κατατεθεί στο κοινοβούλιο, ακόμα και σήμερα δεν έχει απαντηθεί!

Το ρεπορτάζ λοιπόν εστιάζει στο πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, το οποίο φαίνεται ότι ήταν άδειο. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει απομείνει, είναι μόνο η πλατφόρμα.

Εδώ αξίζει να προστεθεί πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ στις 2 Μαρτίου είχε πει για το 2ο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας:
«Είναι το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και το μεγαλύτερο θερμικό φορτίο. Βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι αστραπιαία να συνθλίβονται από τα βαγόνια και στη συνέχεια να φλέγονται».

«Για κάποιο λόγο, άγνωστο ακόμα, παρουσιάστηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εκεί. Θα έχουμε νέα δεδομένα».

Συνεπώς, με ποια λογική ασφαλτοστρώνεται ο χώρος; Γιατί βιάζονται κάποιοι; Έτσι και αλλιώς δε νομίζουμε να υπάρχει κανείς στην χώρα που να θέλει να ταξιδέψει με τρένο αυτή την περίοδο…


Με πληροφορία από το pronews.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084