10 Οκτωβρίου 2024

Οι οικοτρομοκράτες «ξέφυγαν»: Το BBC έδωσε τυφώνες στην Βρετανία και 400° C θερμοκρασία! – Ζήτησαν «συγγνώμη» μετά!


«Ζήλεψαν» τους Αμερικανούς ομολόγους τους

Οι οικοτρομοκράτες «ξέφυγαν»: Το BBC έδωσε τυφώνες στην Βρετανία και 400° C θερμοκρασία! – Ζήτησαν «συγγνώμη» μετά!

Με την ψυχική υγεία των πολιτών παίζουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ που στο πλευρό των κυβερνήσεων μεταδίδουν κάθε είδηση τρόμου για τον καιρό απλά για να κρατούν του πολίτες τρομοκρατημένους που θα ζητούν την βοήθεια των κυβερνητών για να σωθούν (εκ των προτέρων) και αυτοί μετά θα δαπανούν αλόγιστα τα ποσά όπως θέλουν.

Έτσι το βρετανικό BBC στάθηκε “άξια” στο πλευρό των Αμερικανών και έδειχνε στους πολίτες ότι έρχονται τυφώνες στην Βρετανία και 400° C θερμοκρασία σε διάφορες περιοχές

Ειδικότερα μετέδωσε ότι υπάρχει πρόβλεψη για τυφώνες που προσεγγίζουν το Λονδίνο και στο Νότιγχαμ οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 400° C. Αργότερα απλά βγήκαν και είπαν συγγνώμη λάθος.
Η οικοτρομοκρατία που ασκήθηκε όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον πλανήτη προκειμένου όλοι να φοβηθούν τα «ακραία καιρικά φαινόμενα» λόγω της… κλιματικής αλλαγής βρίσκεται πλέον σε ισχύ και απλά με ένα συγγνώμη ετοιμάζονται για την επόμενη είδηση τρόμου.

Από τις αναρτήσεις των Αμερικανών στο Χ γίνεται κατανοητό ότι η Πολιτεία της Φλόριντα, δεν υπέστη τίποτα περισσότερο από ότι συνήθως αλλά όλος ο πλανήτης βρέθηκε στο “πόδι”.
 
Με πληροφορία από  το PRONEWS.GR
 

Ο ανδριάντας του πρωτοπόρου πραγματικού ήρωα μακεδονομάχου καπετάν Κώττα στη Φλώρινα (Captain Kottas...


Ανδριάντας – Καπετάν Κώττας

Ο χάλκινος ανδριάντας του οπλαρχηγού «Καπετάν Κώττα», του Μακεδονομάχου, βρίσκεται στο Νέο Πάρκο Φλώρινας και κατασκευάστηκε από τον Φλωρινιώτη γλύπτη Δημήτρη Καλαμαρά το 1961. Ο ανδριάντας του Καλαμάρα, σε όρθια μετωπική στάση, με «λαξευμένα» απότομα κοψίματα σε όλη την επιφάνειά του, προκάλεσε αμφιλεγόμενες ερμηνείες, καθώς ο ήρωας εμφανίζεται τη στιγμή της θυσίας του και όχι σε ένδοξη στάση.
Ο Καπετάν Κώττας, πρωτεργάτης του Μακεδονικού Αγώνα, γνωστός ως Κωνσταντίνος Χρήστου γεννήθηκε το 1860 στη Ρούλια των Κορεστίων που σήμερα φέρει το όνομά του.
Στις αρχές του 1897 ο Κώττας βγήκε στο βουνό ως αντάρτης. Άρχισε να καταδιώκει Οθωμανούς άρχοντες και έδωσε αρκετές μάχες με τα οθωμανικά στρατεύματα και τις βουλγάρικες αντάρτικες ομάδες που δρούσαν στην περιοχή
Οι Οθωμανοί τον συνέλαβαν στη Ρούλια τον Ιούνιο του 1904 και τελικά τον απαγχόνισαν στην πλατεία Ατ Παζάρ του Μοναστηρίου το Σεπτέμβρη του 1905.

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Χρήστος Τέγος

 


Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα στο νοσοκομείο οπου βρίσκεται για 14 ημέρες

 

Μαρινέλλα: Σε επαφή με το περιβάλλον – Δείχνει σημάδια βελτίωσης

 

Σε κρίσιμη κατάσταση  παραμένει η Μαρινέλλα σύμφωνα με δήλωση του εγγονού της, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. ¨Εχουν περάσει 14  ημέρες μετά το ξαφνικό εγκεφαλικό επί σκηνής, και τη έντονη εσωτερική  εγκεφαλική αιμορραγία.