06 Δεκεμβρίου 2020

Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: «Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας, υπάρχει κίνδυνος με αυτά να τροποποιήσουν οριστικά τα γονίδια μας»


Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 9:46



 
«Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια.. »

H γαλλική francesoir δημοσιεύει στις 3/12/20 την επιστολή καταπέλτη του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian PERRONNE με τίτλο «Eμβόλιο mRNA: ηχηρή κλήση από τον Pr Perronne» όπου αναπαράγει την ανοιχτή επιστολή του που δημοσίευσε στο προσωπικό του facebook και για την οποία μίλησε και στο Sud Radio. Προειδοποιεί πως... 

 
υπάρχει κίνδυνος τα εμβόλια αυτά να τροποποιήσουν οριστικά τα γονίδια μας.


Η Γαλλία ( σσ.η Ελλάδα να δεις), που ζει σ΄έναν εφιάλτη εδώ και μήνες ξυπνάει.
Σε πολλές πόλεις της ωραίας χώρας μας ο λαός κάνει πορείες για να ξαναβρεί την ελευθερία του για ν΄απαιτήσει την επιστροφή στη δημοκρατία (σσ. στην Ελλάδα ο Μορφέας χτύπησε λίγο περισσότερο).

Ως γιατρός, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσα σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων ,προσμετρώ κάθε μέρα τις αβεβαιότητες που δημιουργούν τον φόβο και την αυξανόμενη ψυχική διαταραχή των συμπολιτών μας.
….
Πολλοί Γάλλοι υπνωτίστηκαν από την πολιτική του φόβου. …

….Η γενικευμένη χρήση μασκών στον πληθυσμό δεν έχει κανένα συμφέρον αποδεδειγμένο επιστημονικά έναντι της επιδημίας SARS-COV-2.Η χρήση μασκών όφειλε να είναι στοχευμένη για ασθενείς, το περιβάλλον τους (κυρίως άτομα σε ευπαθή ομάδα) και νοσηλευτές γιατρούς που έρχονται σ΄επαφή.

ή η επιδημία υποχωρεί και δεν επέφερε καμιά αποκάλυψη,…. το κύμα επιδημίας τελείωσε…

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης τη συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και που μας προστατεύει φυσικά.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που συμβαίνουν σε πολύ ηλικιωμένους, πολύ παχύσαρκα άτομα ή άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις-ανεπάρκεια. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν αναγνωρίζονται τέλεια. Τα υγειονομικά μέτρα πρέπει επομένως να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και τη θεραπεία τους το συντομότερο δυνατόν από την έναρξη των συμπτωμάτων με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια επιβεβαιώνονται ευρέως, εάν δοθεί η θεραπεία. Πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

(Αφού επιχειρηματολογεί γιατί το lockdown δεν συνέβαλε στην μείωση εξάπλωσης του ιού προσθέτει:)

Οι μάσκες

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση της δίωξης των παιδιών μας πίσω από περιττές μάσκες παραμένει ακατανόητη. Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται έτσι ώστε οι Γάλλοι (σσ. και κατ΄επέκταση οι Έλληνες) να απαιτούν ένα εμβόλιο. Ποιο είναι λοιπόν το όφελος ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; ‘Οχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.


Τα εμβόλια

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας (σσ. και της Ελλάδας), λένε ότι είναι έτοιμες για εμβολιασμό τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί ενώ κανένα αποτέλεσμα αποτελεσματικότητας ή της επικινδύνοτητας αυτών των εμβολίων δεν δημοσιεύθηκε ως σήμερα.

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που μας προτείνονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε μ΄ενέσιμη μέθοδο νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή είναι μια πρεμιέρα στον άνθρωπο. Κι αν τα κύτταρα κάποιων «εμβολιασμένων» παρήγαγαν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας; Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν projects με DNA. Κανονικά, στα κύτταρα μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρα μας από την πρωτόλεια εποχή εμπεριέχουν τους λεγόμενους “ενδογενείς” ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας. Αυτοί οι “εξημερωμένοι” ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως μη επιθετικοί (σε ​​αντίθεση με τον ιό HIV, για παράδειγμα το ρετροϊό του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη μεταγραφάση (σσ. αναφερόμενη και σαν ανάστροφη τρανσκριπτάση είναι ένζυμο πρωτεϊνικής φύσεως που βρέθηκε σε RNA-ιούς), ικανή να μεταγράφει προς τα πίσω, από το RNA στο DNA. Έτσι, ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγούμενο με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας.    



Υπάρχει επομένως πραγματικός ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. Τα πρόσωπα που κάνουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους (σσ. και τους Έλληνες) και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια.(σσ. γι αυτό προσέλαβαν κτηνίατρο για να μας αντιμετωπίσουν ως ινδικά χοιρίδια και πειραματόζωα;) Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι τα γενετικά τροποποιημένα , τα μεταλλαγμένα των OGM (οργανισμοί γενετικά τροποιημένοι).Ένας ιατρικός υπέυθυνος ενός από τα φαρμακευτικά παρασκευαστικά εργαστήρια δήλωσε πριν κάποιες μέρες ότι ήλπιζε σ΄ένα αποτέλεσμα ατομικής προστασίας ,αλλά δεν θα έπρεπε πολύ να ελπίζει σ΄έναν αντίκτυπο στη μεταδοτικότητα του ιού επομένως επί της δυναμική της επιδημίας.

Αυτή είναι εν πολλοίς μια συγκαλυμμένη παραδοχή ότι δεν είναι εμβόλιο. Κρίμα.
Είμαι τόσο πολύ πιο τρομαγμένος που πάντα ήμουν υπέρ των εμβολίων και έχω προεδρεύσει για χρόνια σε φορείς που διαμορφώνουν την πολιτική εμβολιασμού. Σήμερα, πρέπει να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο. Ο Louis Pasteur θα γυρίσει πλευρό στον τάφο του.
Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και πάνω απ ‘όλα η κοινή λογική πρέπει ν΄αντιπαρατεθούν.

Christian PERRONNE

Eίναι πλέον και θέμα Βιοθικής σύμφωνα με τον Καθηγητή Λοιμωξιολόγο. Σε άλλη αποστροφή του λόγου του δηλώνει: συγχέουμε την ταχύτητα με την πρόληψη αναφορικά με τη βιασύνη περί εμβολίων…Ενώ μιλάει για κοινό εκβιασμό των αρχών: ”Ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι για το πως αντιλαμβάνεται ο πληθυσμός την ανταλλαγή που προτείνουν οι αρχές μεταξύ εμβολίου και επιστροφής στην ελευθερία. “ Στο Sud Radio δήλωσε στις 2.12.20 :” των Moderna, Pfizer,αυτά δεν είναι εμβόλια, πρόκειται για γονιδιακή θεραπεία”..

Από dimpenews

  Μέσω ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Courrier du Pr Perronne

 

 ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 





Ο Καθηγητής Εκφοβιστής Γώγος σε ΣΚΑΪ: Εάν δεν αλλάξει κάτι να μην ανοίξει τίποτα έως τις γιορτές



«Αυτή την στιγμή είναι γεμάτο το ποτήρι, εάν θα το πιέσουμε θα ξεχειλίσει, κι όταν ξεχειλίσει το ποτήρι αυτό θα θρηνήσουμε θύματα » είπε συγκεκριμένα ο καθηγητής.

Δημοσιευση: 06/12/2020 - 21:07



    



       
       
   
   
       

    

Γώγος σε ΣΚΑΪ: Εάν δεν αλλάξει κάτι να μην ανοίξει τίποτα έως τις γιορτές

«Εάν τα υπάρχοντα δεδομένα δεν βελτιωθούν μετά τις 15 του μηνός, ούτε τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε άνοιγμα και θα πρέπει να περιμένουμε κάνοντας πολύ προσεκτικά βήματα.»

Αυτά ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος.

«Με αυτά τα δεδομένα, μέχρι τις 15 του μηνός δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε να ανοίξουμε καταστήματα και λιανεμπόριο γιατί πρέπει να υπάρχει ένα μαξιλάρι για τους νοσηλευόμενους στο Σύστημα Υγείας.», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Το να ανοίξουμε ξαφνικά δεν γίνεται, θα είναι πάρα πολύ βαρύ για το Σύστημα Υγείας, δεν το αντέχουμε, τόνισε.

«Αυτή την στιγμή είναι γεμάτο το ποτήρι, εάν θα το πιέσουμε θα ξεχειλίσει, κι όταν ξεχειλίσει το ποτήρι αυτό θα θρηνήσουμε θύματα » είπε συγκεκριμένα επισημαίνοντας πως αυτή τη στιγμή ανοίγουν συνεχώς καινούριες μονάδες οι οποίοι γεμίζουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος  την πολυπλοκότητα του προβλήματος αναφορικά με την νόσο του κορωνοιού δείχνει και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Ευρωπαικού Κέντρου Πρόληψης Νόσων, το οποίο επισημαίνει μελλοντικούς κινδύνους τόσο από ένα πρόωρο όσο και από ένα μεταγενέστερο άνοιγμα.

Αναλυτικότερα, όπως επεσήμανε ο καθηγητής ο κορωνοιός , πέραν των υγειονομικών του επιδράσεων έχει σοβαρότατες κοινωνικοοικονομικές επιδράσεις .

«Η ζωή του κόσμου έχει αλλάξει, το βλέπουμε όλοι μέχρι και σε κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει.» είπε συγκεκριμένα.

Πρακτικά είμαστε μεταξύ δύο συμπληγάδων όπου η μια αφορά την πίεση στο Σύστημα Υγείας , ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Γώγος.

Πηγή: skai.gr

 ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 





Οι 4 μάρκες μελιών που ανακλήθηκαν απο τον ΕΦΕΤ




Οι 4 μάρκες μελιών που ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ Στην ανάκληση μη ασφαλών προϊόντων μελιού από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Οι 4 μάρκες μελιών που ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ 

 Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία των προϊόντων:  

(α) Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «FIORA», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 191029-1 και ημερομηνία λήξης 29/10/2021.

 Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ΓΑΛΑΞΙΑΣ», Στουρνάρα 45, ΑΝΑΚΑΣΑ – ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. 

 

(β) Μέλι από άνθη και κωνοφόρα, εμπορικής ονομασίας «Μελισσούλα», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 1121720 και ημερομηνία λήξης 20/04/23. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «REGINA, ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», Ευριπίδου 69 & Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Καλλιθέα. 

 

(γ )Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «Άριστον μέλι Ανθέων», καθαρού βάρους 650g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200430-1 και ημερομηνία λήξης 30/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται για την επιχείρηση «ΝΤΙΜΦΙΛ Α.Ε.», από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.» ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», Ευριπίδου 69 & Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Καλλιθέα. (δ+ε) Μέλια ανθέων, εμπορικής ονομασίας «365 Honey Blossom», καθαρού βάρους 500g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 0270018 και ημερομηνία λήξης 27/01/2023 και καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 0720072 09SM2 και ημερομηνία λήξης 12/03/2023. Τα ανωτέρω προϊόντα συσκευάζονται για την επιχείρηση «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», από την επιχείρηση «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΛΙΟΥ, ΑΦΟΙ Δ. & Λ. ΚΕΚΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.». Μετά από την εξέταση των ανωτέρω δειγμάτων διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκαν μη κανονικά, μη ασφαλή.  

Δείτε Καραμελόχρωμα: Όχι όσο «γλυκό» ακούγεται Και Τεχνητές χρωστικές: Βλάπτουν σοβαρά την υγεία~Τι μπορούμε να κάνουμε Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων των εν λόγω προϊόντων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.  

 

Δείτε ακόμη: Παντού πουλάνε νοθευμένο μέλι~Πως να καταλάβετε τη διαφορά Έρευνα~Πώς η Ευρώπη πλημμυρίζεται με κινέζικο μέλι αμφιβόλου ποιότητας Σε έλλειψη το ελληνικό μέλι~ΠΡΟΣΟΧΉ στα ελληνοποιημένα και νοθευμένα ΤΕΧΝΗΤΆ κινέζικα μέλια “Τροφή-Φάρμακο”: Θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως η τιμή ΔΕΝ είναι  και ΔΕΝ πρέπει να είναι το μόνο κριτήριο αγοράς ενός προϊόντος. 

Να σταματήσουμε να ξεπουλάμε την υγεία μας στο όνομα της φθήνιας. Καλλίτερα να καταναλώνουμε μία γυάλα μέλι το εξάμηνο, αλλά να είναι ΜΕΛΙ, παρά ένα το μήνα και να είναι “χημικό ζαχαρόνερο με καραμελόχρωμα για χρώμα”, ενώ ταυτόχρονα δεν στηρίζουμε και τον τόπο μας με αυτές τις τακτικές. 

Βρείτε ντόπιους παραγωγούς, γίνετε και φίλοι, ακόμη καλλίτερα και αγοράστε ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ

 



Γρηγορόπουλος : Εξάρχεια (6/12) : Kάνουν προσαγωγές, στριμώχνουν τους πολίτες στις κλούβες και μιλάνε... για προστασία από τον κορωνοϊό

Για πια προστασία από τον κορωνοϊό μιλάει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη; βίαια στοιβάζονται οι πολίτες και παιδιά  που πήγαν να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο της δολοφονίας από αστυνομικό του δεκαπεντάχρονου παιδιού. 

Δείτε το βίντεο με μιά από τις κλούβες στην Αστυνομο-"γερμανοκρατούμενη" Αθήνα με 6000 και πλέον αστυνομικούς.

ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤ; ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ !! Με κάμερες τα ΜΑΤ στις αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφουν πολίτες; στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Φωτοδημοσιογραφία

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, 17:59
Με κάμερες τα ΜΑΤ στις αστυνομικές επιχειρήσεις για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Με νέα απόφαση της αστυνομίας ενεργοποιήθηκε για δύο ημέρες, ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η βιντεοσκόπηση όλων των ενεργειών των αστυνομικών στο πλαίσιο των μέτρων για τις εκδηλώσεις. 

Δείτε τις κάμερες που χρησιμοποιούν οι άνδρες των ΜΑΤ για την καταγραφή των πλάνων στις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.: Καταγραφής των πολιτών;



 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Luc Montagnier, βραβείο Νόμπελ ιατρικής - για τον κορωνοϊό :Τα εμβόλια είναι πολύ επικίνδυνα, πολύ βλαβερά όταν διασταυρώνονται με την ασθένεια στο σώμα

Ο καθηγητής Luc Montagnier, κάτοχος βραβείου Νόμπελ ιατρικής, μιλάει για την παρανοϊκή κατάσταση που ζει η ανθρωπότητα σήμερα, για τον κορωνοϊό, την προέλευσή του, τα εμβόλια που ετοιμάζουν και κάποιες θανατηφόρες περιπτώσεις εμβολιασμών (π.χ. τους πολλούς νεκρούς στη Β. Ιταλία). και τονίζει με έμφαση:Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα, πολύ βλαβερά όταν διασταυρώνονται με την ασθένεια στο σώμα.

Εξάρχεια: Ανδρες των ΜΑΤ εισέβαλλαν μέσα σε πολυκατοικία και πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης (ΒΙΝΤΕΟ)

06/12/2020 - 15:53

Εξάρχεια

Εντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής


Ενταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού στα Εξάρχεια και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου.

Ενταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου. Παράλληλα, προχώρησε και σε προσαγωγές.


Δείτε το βίντεο:

 

ΒΙΝΤΕΟ : Σφοδρή επίθεση της Αστυνομίας στα Χανιά σε συγκέντρωση για τον Γρηγορόπουλο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ : ΜΑΤατζήδες κατέστρεψαν λουλούδια από το μνημείο Γρηγορόπουλου ... Δείτε το βίντεο του Φτερογράφου

 

Η συμπεριφορά τους συνήθως κτηνώδης. Φαίνεται ότι όμως πλέον δεν έχει όρια.  Άνδρες των ΜΑΤ …«συνελήφθησαν» να καταστρέφουν λουλούδια που άφησε γυναίκα στο σημείο που πριν από 12 χρόνια έπεφτε νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από το πιστόλι του ειδικού φρουρού Κορκονέα.

Το βίντεο αναρτήθηκε από την «Ελληνοφρένεια»:

 

.

 

 

Η Παγώνη στο Antenna «Για πολλούς μήνες ακόμη οι οικογένειες θα γιορτάζουν από μακριά. Τέλος τα ρεβεγιόν» για τα επόμενα χρόνια


 
 
Θα κάνουν τους Έλληνες να «παρακαλάνε» να έρθει το εμβόλιο.

«Όσοι μένουν σε κάθε σπίτι, θα βάλουν τα καλά τους, θα φτιάξουν ωραία φαγητά, θα βάλουν μουσική και θα περάσουν μόνοι τους το ρεβεγιόν και τις ημέρες των Χριστουγέννων», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», η Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας ότι οι διαμένοντες σε κάθε σπίτι θα περάσουν την γιορτινή περίοδο «χωρίς ανθρώπους από άλλες οικογένειες, παρά τα όσα είπε προ ημερών ο Πρωθυπουργός. Εμείς οι γιατροί θα πούμε αυτό που πρέπει να γίνει, βλέποντας και πόσο υψηλά παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων και την κατάσταση στα νοσοκομεία».

Και συνέχισε:

«Θα βλέπουμε από το μπαλκόνι τους γείτονες που με τον ίδιο τρόπο θα γιορτάζουν στο στολισμένο σπίτι τους και θα πούμε μέσω του διαδικτύου και του τηλεφώνου τις ευχές στους αγαπημένους μας ανθρώπους γιατί έτσι πρέπει να γίνει, λόγω των συνθηκών».

H ίδια εκτίμησε ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί για μήνες έτσι, προσθέτοντας ότι ούτε τις Απόκριες ούτε το Πάσχα θα μπορέσουν να ενωθούν οικογένειες και φίλοι, αναφέροντας συγκεκριμένα «τις Απόκριες μπορούμε να βάλουμε την στολή μας, να φορέσουμε την μάσκα μας και να μείνουμε σπίτι μας».

Υπογράμμισε δε ότι «δεν θα «κάνουμε» ούτε Πάσχα, καθώς ακόμη δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού, θα είμαστε μόνο στο 50-60% τότε που θα έχει εμβολιαστεί».

Απόφαση της κυβέρνησης: «Κλειδωμένοι» ; όλοι οι Έλληνες μέχρι να κάνουν το εμβόλιο


Απόφαση της κυβέρνησης: «Κλειδωμένοι» οι Έλληνες μέχρι να κάνουν το εμβόλιο

Το 70% των Ελλήνων σύμφωνα με στοιχεία μυστικών δημοσκοπήσεων που έχει διενεργήσει η κυβέρνηση, απορρίπτουν τα εμβόλια και ειδικότερα της Pfizer για τις παρενέργειες που μπορεί αυτά να έχουν.

Για το θέμα σχετική δήλωση έκανε ο Γάλλος Πρόεδρος Ε.Μακρόν ο οποίος για το εμβόλιο ανέφερε: «Ιδιαίτερα προσεκτικοί  για το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech τεχνολογίας mRNA. Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που δεν γνωρίζουμε για αυτό τον ιό, αλλά και φυσικά για το πρώτο εμβόλιο που φθάνει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δρ. Sucharit Bhakdi, Γερμανός επιστήμονας ταϊλανδικής καταγωγής ο οποίος δήλωσε σχετικά με τα εμβόλια: «Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

Βέβαια και στην κυβέρνηση τα γνωρίζουν και γι αυτό με σκοπό να καμφθεί η «αντίσταση» των όσων έχουν δισταγμούς πέραν των διοικητικών προστίμων  και μέτρων.

Ήδη έχει καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τα παιδιά της προσχολικής/σχολικής ηλικίας με ποινή διαγραφής, ώστε να γίνει και ουσιαστικά υποχρεωτικός ο εμβολιασμός αποφάσισε να «κλειδώσει» την χώρα μέχρι το Πάσχα ανεξαρτήτως της πορείας της πανδημίας.

Όπως επίσης για το θέμα έχει σημειώσει ο καθηγητής Ι. Ιωαννίδης για την πανδημία και το εμβόλιο: «Δεν ξέρω πόσο ακριβώς αν θα μπορεί να προσφέρει πλέον ένα εμβόλιο, αν φτάσουμε σε αυτή τη φάση. Μπορεί να είναι αργά. Το απεύχομαι, φυσικά».

«Το να κλείνεις τους ανθρώπους για περισσότερο χρόνο κάθε μέρα σε κλειστό χώρο για μια λοίμωξη που διαδίδεται κυρίως σε κλειστό χώρο είναι παράλογο!» τονίζει στην συνέντευξή του ο καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης. αναφορικά με το lockdown.

Αν σκεφθούμε ότι ο κύκλος της μόλυνσης και της εμφάνισης της νόσου (όπου έχει ενδείξεις, δηλαδή στο 1-2% περίπου) είναι 30 ημέρες, σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο σχεδόν, χωρίς καμία βελτίωσης με τέσσερις «σειρές» να έχουν νοσήσει παρά το lockdown.

Άρα το lockdown έχει αποτύχει πανηγυρικά, όπως άλλωστε έχει αποτύχει και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες έχουν αναγκαστεί να προχωρήσουν σε άρση των lockdown.

Έτσι στην κυβέρνηση αποφασίστηκε η λήψη σειράς μέτρων μέχρι το Πάσχα (μέτρα που θα ανακοινώνονται σταδιακά) με κυρίαρχο το ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία (γυμνάσια και λύκεια) αλλά και επιπλέον με βάση τα σημερινά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες και τις εισηγήσεις που υπάρχουν στο τραπέζι:

-Το άνοιγμα του λιανεμπορίου εκτιμάται πως θα είναι πιο ασφαλές να γίνει προς τα τέλη Ιανουαρίου. Για τα πολυκαταστήματα τα ρολά θα παραμείνουν για επιπλέον διάστημα κατεβασμένα.

-Για την εστίαση (καφέ και εστιατόρια)  οι εκτιμήσεις που φτάνουν στο Μαξίμου είναι να μετατεθεί το άνοιγμα τους για τον Μάρτιο, όποτε και θα έχει πιεστεί να εμβολιαστεί ένα σημαντικό μέρος της κοινότητας.

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ούτε λόγος…

-Τα μπαρ ακόμη πιο μετά, και πάντως τα κέντρα διασκέδασης δύσκολα ανοίγουν πριν από το Πάσχα.

-Όσο για τα σχολεία; Ο σχεδιασμός είναι νηπιαγωγεία και δημοτικά να ανοίξουν στις 7 Ιανουαρίου, καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως τα μικρά παιδιά είναι σχετικά πειθαρχημένα στα μέτρα προστασίας

.-Αντίθετα οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα συνεχίσουν την τηλεκπαίδευση, μέχρι τουλάχιστον να υπάρξουν στοιχεία για περιορισμένη κυκλοφορία του κορωνοϊού μεταξύ των εφήβων. Ίσως και προς τα μέσα της άνοιξης.-Επιπλέον, καμία εκτίμηση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή για το πότε θα μπορέσει να επιτραπεί η μετακίνηση πολιτών από νομό σε νομό.

Να σημειώσουμε ότι το pronews.gr σας είχε ενημερώσει ότι τα μέτρα θα έφταναν μέχρι το Πάσχα γιατί μέχρι τότε στην κυβέρνηση θεωρούν ότι διατηρώντας την χώρα κλειστή θα έχουν οδηγήσει στον εμβολιασμό γύρω στα 2,5 εκατομμύρια πολίτες.


Σε περίπτωση που γίνει νωρίτερα η άρση των μέτρων δεν θα ξεπερνούσαν το 1,5 εκατομμύρια πολίτες που θα έκαναν το εμβόλιο. Άλλωστε το μη υποχρεωτικό επίσης αλλά και χωρίς την πίεση της πανδημίας εμβόλιο της γρίπης για φέτος το έκαναν 1 εκατομμύριο πολίτες όταν πέρυσι και χωρίς τον κορωνοϊό το είχαν κάνει περίπου 800.000. 

 

 

 

Pronews

 

ΒΙΝΤΕΟ : Η Ελληνίδα ιατρός που αποκαλύπτει το σύγχρονο Άουσβιτς της Κίνας China Tribunal Final Judgment Film (Greek)

.

Η Δρ. Κατερίνα Αγγελακοπούλου έξω από τα Ηνωμένα Έθνη (Βιένη, Αυστρία) 2014


Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να πάρουμε συνέντευξη από την Δρ. Κατερίνα Αγγελακοπούλου, μια σημαντική Ελληνίδα ιατρό που τολμά να ερευνά και
 να μιλά για ένα σοκαριστικό θέμα που, παρόλη την σοβαρότητα του, λίγοι
 το αγγίζουν.

Από το 2007, εργάζεται ακούραστα με βασικό στόχο τον 
τερματισμό μιας σιωπηλής ψυχρής γενοκτονίας. Τις εξαναγκαστικές 
βίαιες αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα σε κρατούμενους συνείδησης. Το 
αποκαλούμενο «σύγχρονο Άουσβιτς» της Κίνας.

Η Δρ. Κατερίνα Αγγελακοπούλου είναι αντιπρόεδρος του διεθνούς ιατρικού 
οργανισμού DAFOH (Doctors Against Forced Organ Harvesting) – (
Γιατροί κατά της εξαναγκαστικής αφαίρεσης οργάνων).

Η Δρ. Κατερίνα Αγγελακοπούλου σε δελτίο τύπου κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο Βατικανό με θέμα τις μεταμοσχεύσεις όπου κάλεσαν και την Κίνα να συμμετέχει.

 

Ο «DAFOH» συστήθηκε το 2006 από ιατρούς σε όλο τον κόσμο με κύριο
 στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια ιατρική 
κοινότητα και το ευρύτερο κοινό για τις εξαναγκαστικές αφαιρέσεις 
οργάνων που πραγματοποιούνται σε κρατούμενους συνείδησης κατά κύριο 
λόγο στην Κίνα. Να ρίξει φως σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο 
παρασκήνιο πίσω από τη φρικτή
 αυτή πρακτική, και τις επιπτώσεις της παγκοσμίως. Ως εκ τούτου προωθεί
 και επανατοποθετεί σε πρώτο πλάνο τον ανθρωπισμό και την ηθική στην 
ιατρική, ως βασικές του αρχές.

Στα 14 χρόνια έρευνάς του ο DAFOH έχει επιβεβαιώσει με μαρτυρίες και
 ντοκουμέντα ότι οι εξαναγκαστικές μεταμοσχεύσεις οργάνων σε 
κρατούμενους συνείδησης πράγματι πραγματοποιούνται στην Κίνα, έχουν
 σκοπό το κέρδος και στοχεύουν στην εξάλειψη μέρους του κινεζικού
 πληθυσμού που θεωρείται εχθρός του κράτους ενώ στην ουσία είναι αθώοι 
πολίτες που έχουν φυλακιστεί για τα πιστεύω τους. Αυτές οι
 αφαιρέσεις οργάνων είναι απόλυτα ελεγχόμενες και καθοδηγούμενες από
 το ίδιο το κινέζικο καθεστώς.

Το 2019, ο DAFOH βραβεύτηκε με το 
βραβείο κοινωνικής ευθύνης «Mother Teresa Memorial Award for Social 
Justice» και προτάθηκε δύο φορές για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 
2016 και το 2017. Παρ’ όλες τις τεράστιες δυσκολίες αντιμετώπισης
 ενός τέτοιου καθεστώτος όπως της Κίνας, με την τεράστια οικονομική
 δύναμη, επιρροή, εξουσία και έλεγχο σε παγκόσμιο σε άλλα επίπεδα και τομείς, υπάρχουν αρκετές χώρες και
 κυβερνήσεις που έχουν αλλάξει τη νομοθεσία τους πάνω στις 
μεταμοσχεύσεις οργάνων και τον μεταμοσχευτικό τουρισμό στην Κίνα.
 Αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των
 προσπαθειών του «DAFOH» όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνοντας ότι τίποτα
 δεν είναι εις μάτην εφόσον υπάρχει η πίστη στον στόχο και το δίκαιο 
του σκοπού.

Μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, από το 2015 μέχρι και το 2019, ο DAFOH οργάνωσε 
παγκόσμια συλλογή υπογραφών κατά της εξαναγκαστικής αφαίρεσης 
οργάνων, με τελικό αποδέκτη τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για 
τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, συλλέγοντας πάνω από 3 εκατομμύρια υπογραφές.

Κυρία Αγγελακοπούλου πριν από όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε
 θερμά, για την τιμή που μας κάνατε να αποδεχτείτε να δώσετε αυτή την 
συνέντευξη. Επειδή πιθανότατα δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν 
στην Ελλάδα εσάς και το έργο σας, θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια 
για εσάς και τι σας οδήγησε στον DAFOH.

Και για μένα είναι τιμή και χαρά να μιλώ σε ένα ελληνικό μέσο 
ενημέρωσης. Σας ευχαριστώ και εγώ που μου δίνετε την ευκαιρία να 
μιλήσω για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.

Η καταγωγή μου είναι από την Αμαλιάδα Ηλείας και σπούδασα 
ιατρική στην Ιταλία. Ζω στην Ρώμη και εργάζομαι σε μια κλινική στο 
τμήμα αιμοκάθαρσης και είμαι υπεύθυνη για τη λίστα αναμονής των
 ασθενών για μεταμόσχευση νεφρού.

Από μικρή διάβαζα πολύ ελληνική φιλοσοφία. Είχα πάντα την αίσθηση πως
 ήθελα να αφιερώσω τη ζωή μου στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Έτσι από
 μικρή ήθελα να γίνω ιατρός.

 Ο όρκος του Ιπποκράτη, το να μη βλάψω ή να μη αδικήσω, να εκπληρώσω
 το καθήκον μου προς τους ασθενείς, και το να περιβάλω με πλήρη 
σεβασμό την ανθρώπινη ζωή, μου δίνουν ένα νόημα ζωής και μια αίσθηση 
ιερότητας σε αυτό που κάνω.

Το 2007 όταν σπούδαζα, ένας από τους συγκατοίκους μου με κάλεσε να 
συμμετάσχω σε μια ειρηνική διαδήλωση στη Ρώμη, που λεγόταν «Φλόγα των
 Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων». Είχε ξεκινήσει από την Αθήνα και θα συνέχιζε
 σε 37 κράτη. Σε εκείνη τη διαδήλωση, έμαθα για πρώτη φορά για τα
 φρικτά εγκλήματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Κίνας. Έμαθα για τις 
εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων που πραγματοποιούνται σε κρατούμενους συνείδησης,
 κυρίως της βουδιστικής διαλογιστικής άσκησης του Φάλουν Γκονγκ, υπό
 τις εντολές του κινεζικού καθεστώτος. Οι ασκούμενοι αυτής της 
πνευματικής άσκησης ακολουθούν στη ζωή τους τις αρχές «Αλήθεια
 Καλοσύνη και Ανεκτικότητα» και η φιλοσοφία τους είναι παρόμοια με 
την ελληνική φιλοσοφία. Είναι πολύ κοντά στο «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα 
και ήμουν επιφυλακτική. Άρχισα να ενημερώνομαι και όσο έψαχνα
 έβρισκα όλο και περισσότερες έρευνες και αποδεικτικά στοιχεία, όπως 
την έρευνα των Ντέιβιντ Κίλγκουρ (David Kilgour) και Ντέιβιντ Μάτας (David Matas) με τίτλο «Bloody
Harvest» (Αιματηρή Συγκομιδή).

Ο Ντέιβιντ Μάτας, βραβευμένος Καναδός δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ένας από τους συγγραφείς της έρευνας «Αιματηρή Συγκομιδή: Η δολοφονία των ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ για τα όργανά τους». (Woody Wu / AFP / Getty Images)

 

Σε αυτή την έρευνα υπήρχαν δημοσιεύσεις από στρατιωτικά κινεζικά
 νοσοκομεία που έκαναν διαφήμιση στις ιστοσελίδες τους για τους 
σύντομους χρόνους αναμονής για ένα όργανο. Θυμάμαι ένα νοσοκομείο
 δημοσίευε: «Μπορεί να πάρει μόνο μια εβδομάδα για να βρεθεί ένα
 συμβατό (νεφρό), ο μέγιστος χρόνος είναι ένας μήνας…». Ένα άλλο
 ανέφερε: «Αν κάτι πάει στραβά, ένα άλλο όργανο θα προσφερθεί στον 
ασθενή και θα είναι σε θέση να υποβληθεί σε άλλη χειρουργική επέμβαση
 μέσα σε μια εβδομάδα». Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως: «Είναι 
αδύνατον όλο αυτό. Στη Δύση περιμένουμε πάνω από 2 χρόνια για να 
βρούμε συμβατό νεφρό».

Έτσι ήρθα αντιμέτωπη με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Κίνα, με όλες
 αυτές τις τρομακτικές αλήθειες. Αντιλήφθηκα πόσο μεγάλη είναι η κρίση 
της ηθικής της ανθρωπότητας. Οι Κινέζοι χειρουργοί που θεωρητικά θα
 έπρεπε να ασκούν το λειτούργημα της ιατρικής για να σώσουν τις ζωές
 των ανθρώπων, γίνονται εγκληματίες θανατώνοντας αθώους ανθρώπους με 
σκοπό το κέρδος.

Ένιωσα την ευθύνη να προστατέψω τo επάγγελμα μου την ιατρική και να
 βοηθήσω αυτούς τους αθώουs ανθρώπους που τους δολοφονούν για τα όργανά 
τους.

 Άρχισα λοιπόν να συζητώ με καθηγητές και συμφοιτητές. Μαζί με τους 
συμφοιτητές μου που είχαν ευαισθητοποιηθεί μιλήσαμε με το
 Περιφερειακό Κέντρο Μεταμόσχευσης του Λάτσιο και οργανώσαμε μαζί με 
τον Πρύτανη του πανεπιστημίου μου ένα συνέδριο στο πανεπιστήμιο
 Ιατρικής της Ρώμης καλώντας τον ερευνητή και δικηγόρο ανθρωπίνων
 δικαιωμάτων από το Καναδά, κ. Ντέιβιντ Μάτας, να μιλήσει για την έρευνά του.

Στο τέλος του συνεδρίου με περίμενε έξω από το πανεπιστήμιο ένας
 ιταλός μυστικός πράκτορας που ήθελε να μάθει πληροφορίες για το ποιός
 οργάνωσε το συνέδριο και ποιός ήταν πίσω από εμένα. Αυτό το γεγονός 
με συγκλόνισε και κατάλαβα ότι το να εκθέτεις την αλήθεια για τα
 εγκλήματα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος ήταν ένα πολύ σοβαρό 
θέμα. Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό με δυνάμωσε και κατάλαβα ότι
 έπρεπε να δώσω φωνή σε αυτούς τους ανθρώπους με κάποιον τρόπο, 
και να αφιερώσω χρόνο της ζωής μου ως ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Έτσι άρχισα να προωθώ πληροφοριακό υλικό, αρχεία και έρευνες σε
 ιατρούς και πολιτικούς, και το 2013 είχα την τύχη να συνεργαστώ με
 τον DAFOH όπου και και έγινα μέλος.

Ποιά ακριβώς είναι η αρμοδιότητά σας στον DAFOH;

Ασχολούμαι με το κομμάτι της ενημέρωσης και της διοργάνωσης
 συνεδρίων πλέον. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε εκκλήσεις παγκοσμίως κυρίως σε 
κυβερνήσεις, έτσι εγώ ανέλαβα να ευαισθητοποιήσω την Ιταλική 
Κυβέρνηση, την Ιταλική Βουλή και Γερουσία ώστε να λάβουν μέτρα για το 
θέμα, καθώς και τα Ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχουμε 
διοργανώσει συνέδρια στα Ηνωμένα Έθνη και δραστηριότητες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και σε άλλες χώρες.

Οργανώσαμε επίσης συνέδρια στην Ιταλία με μαρτυρίες ασκουμένων του
 Φάλουν Γκονγκ που έχουν πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη. Στις μαρτυρίες
 τους αναφέρουν ότι ενώ υποβάλλονταν σε φρικτά βασανιστήρια, οι γιατροί στις φυλακές τούς υπέβαλαν σε εξετάσεις 
ούρων, αίματος, ματιών, υπερηχογραφήματα νεφρών, καρδιάς, ήπατος. Είναι παράξενο το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί δεν
 νοιάζονταν καθόλου για την υγεία των ασκουμένων αφού σχεδόν πάντα τους βασάνιζαν
 μέχρι θανάτου, να τους κάνουν εξετάσεις. Για ποιόν λόγο;

Μια ασκούμενη δήλωσε, ότι άκουσε έναν γιατρό που της έκανε υπέρηχο νεφρών 
να λέει ότι τα νεφρά της ήταν άχρηστα επειδή ήταν γεμάτα πέτρες. 
Οδηγηθήκαμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι οι γιατροί αυτοί, θέλουν να δουν
 την συμβατότητα και την ποιότητα των οργάνων μέσω των εξετάσεων.

Μια ασκούμενη του Φάλουν Γκονγκ κατέθεσε ότι στη φυλακή την απείλησαν
 λέγοντας: «Εάν δεν μας πείς το όνομα και τη διεύθυνσή σου, όλα τα
 όργανά σου θα αφαιρεθούν και η οικογένειά σου δεν θα μπορεί να βρει
 το σώμα σου».

Συνέντευξη της Δρ. Αγγελακοπούλου στο Εθνικό Ιταλικό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων στη Σιένα της Ιταλίας.

 

Τι ενέργειες έχουν γίνει σε Ιταλία και Ευρώπη και παγκοσμίως πάνω σε
 αυτό το θέμα;

Το 2013, ο Ιταλός γερουσιαστής και ιατρός Μαουρίτσιο Ρομάνι, (Maurizio Romani) της Επιτροπής Υγείας
 που είχε παρευρεθεί σε συνέδριο πάνω στην δίωξη του Φάλουν Γκονγκ και 
την αφαίρεση οργάνων, παρουσίασε στην ιταλική Γερουσία νομοθετικό 
διάταγμα σχετικά με την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων ζητώντας αλλαγές 
στον νόμο περί μεταμοσχεύσεων.

Στις 4 Μαρτίου 2015, η Ιταλική Γερουσία ενέκρινε τη μετατροπή του 
νομοσχεδίου αυτού ώστε να καθίσταται το εμπόριο οργάνων από ζωντανούς 
δότες, έγκλημα. Τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το αδίκημα και 
κρίνονται ένοχα αντιμετωπίζουν φυλάκιση 3 έως 12 ετών και πρόστιμο
 έως 300.000 ευρώ.

Το διάταγμα μπήκε σε ισχύ το 2017 και μαζί με την Ισπανία και το
 Βέλγιο, έγιναν από τους πρώτους νόμους που ψηφίστηκαν στην
 Ευρώπη για το συγκεκριμένο θέμα. Ο γερουσιαστής είχε κατανοήσει απόλυτα την επείγουσα 
κατάσταση στην Κίνα και είπε: «Εμείς στην Ιταλία δεν μπορούμε να
 σταματήσουμε αυτές τις παραβιάσεις, αλλά έχουμε καθήκον να 
καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τις αποφύγουμε».

Το 2014, μέλη της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γερουσίας της
 Ιταλίας κάλεσαν τον Ντέιβιντ Μάτας για να μιλήσει σχετικά με την αφαίρεση οργάνων από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ, και ενέκριναν ομόφωνα ψήφισμα που ζητούσε από την Κινεζική
 Κυβέρνηση την άμεση απελευθέρωση των ασκούμενων του Φάλουν Γκονγκ και
 άλλων κρατουμένων συνείδησης στην Κίνα, την επανεξέταση των 
προγραμμάτων κατάρτισης για Κινέζους γιατρούς σε τεχνικές 
μεταμόσχευσης οργάνων σε ιταλικά νοσοκομεία και ερευνητικά
 προγράμματα που συνεργάζονταν με την Κίνα και τη συλλογή δεδομένων 
μέσω των Ιταλών διπλωματικών αντιπροσωπειών. Ζήτησαν επίσης 
αναλυτικές πληροφορίες και περιγραφές πάνω στο θέμα, με πλήρη και
 διαφανή τρόπο σχετικά με τις πρακτικές μεταμόσχευσης οργάνων στην 
Κίνα, και την εκδίωξη διακίνησης οργάνων σύμφωνα με τις διεθνείς 
συμβάσεις προωθώντας αυστηρές κυρώσεις για τους εμπλεκόμενους
 διαμεσολαβητές.

Στις 25 Μαρτίου 2015, η Ιταλία όπως και η Ελλάδα, υπέγραψαν τη
 σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της εμπορίας ανθρωπίνων 
οργάνων, δεσμευμένες να την θέσουν σε εφαρμογή, μέσω κατάλληλων νόμων 
και μέτρων.

Στην Ευρώπη, το 2016, προσυπεγράφη από 414 βουλευτές, εκ των οποίων 
και Έλληνες η Γραπτή Δήλωση αριθ. 0048/2016 του Ευρωπαϊκού 
Κοινοβουλίου σχετικά με τον τερματισμό της αφαίρεσης οργάνων από
 κρατούμενους για λόγους συνείδησης στην Κίνα. Η γραπτή δήλωση, 
ζητούσε έρευνα χωρίς καθυστέρηση, στη συνεχιζόμενη συλλογή ζωτικών 
οργάνων στην Κίνα και καλούσε την Επιτροπή και το Συμβούλιο να
 εφαρμόσουν το ψήφισμα του Κοινοβουλίου, της 12ης Δεκεμβρίου 2013, 
σχετικά με την εξαναγκαστική αφαίρεση οργάνων στην Κίνα και να 
υποβάλουν έκθεση επί του θέματος αυτού.

Η παράνομη διακίνηση οργάνων είναι ένα πρόβλημα που δεν επηρεάζει ή
 αφορά πλέον μόνο την Κίνα αλλά και την ίδια την Ευρώπη. Πολλές
 δυτικές εταιρείες τροφοδοτούν την Κίνα με φάρμακα και μηχανήματα.
 Είναι θέμα ηθικής. Οι ασθενείς από την Ευρώπη, καθώς και από άλλες 
χώρες, λαμβάνουν όργανα σε κινεζικά νοσοκομεία εντός 1-2 εβδομάδων,
 όταν ο κοινός χρόνος αναμονής στην Ευρώπη είναι αρκετά χρόνια. Οι
 πολίτες δεν πρέπει να ταξιδεύουν σε χώρες όπου οι πληροφορίες σχετικά
 με την πηγή οργάνων δεν είναι διαφανείς ή υπάρχουν γνωστές
 παραβιάσεις της ιατρικής ηθικής κατά τη μεταμόσχευση.

Γιατροί από το εξωτερικό συμβουλεύουν τους ασθενείς τους να πάνε στα
 κινέζικα νοσοκομεία για να λάβουν όργανα ενώ υπάρχουν και κυβερνήσεις
 που χρηματοδοτούν ακόμα και το κόστος υγείας μιας μεταμόσχευσης και
 της μετεγχειρητικής ιατρικής περίθαλψης στην Κίνα.

Γνωρίσατε προσωπικά ασθενή που να ήθελε να βρει όργανο στην Κίνα 
επειδή δεν έβρισκε στην Ευρώπη;

To 2015, ένας ασθενής μου, αλλοδαπός, μου ζήτησε την καρτέλα του. 
Όταν τον ρώτησα για ποιο λόγο, μου είπε ότι ήθελε να πάει στη Κίνα
 για να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Είχαμε σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ 
γιατρού και ασθενή και μου είπε ότι ήταν σε επαφή με έναν γιατρό από 
τη χώρα του που ζούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην Κίνα και έκανε τον
 διαμεσολαβητή μεταξύ ασθενών και Κινέζων χειρουργών, και ότι έπρεπε 
να πληρώσει 170.000 δολάρια για το νεφρό.

Του εξήγησα τους ηθικούς και νομικούς κινδύνους που σχετίζονται με 
τις κινεζικές μεταμοσχεύσεις οργάνων και οτι ένας αθώος άνθρωπος θα 
πέθαινε για να του δώσει το νεφρό. Με άκουσε και αρνήθηκε να πάει στη
 Κίνα παρά τις εκκλήσεις από την οικογένεια και τους φίλους του.

 Μου ανέφερε οτι εντός έξι μηνών, πέντε γνωστοί του είχαν πάει από τη 
χώρα του στην Κίνα για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση νεφρού.

Ο διαμεσολαβητής γιατρός οργάνωνε τη διαμονή αυτών. Μετά από 3-4
 ημέρες νοσηλείας από την επέμβαση οι ασθενείς μεταφέρονται σε 
“διαμερίσματα” που βρίσκονται κοντά στα νοσοκομεία με σκοπό να 
μειώσουν τον χρόνο διαμονής στο νοσοκομείο για να αποφευχθούν οι
 έλεγχοι. Οι αιματολογικές εξετάσεις για τη νεφρική λειτουργία πραγματοποιούνται στα 
“διαμερίσματα”. Εντός 3-4 εβδομάδων, οι ασθενείς μπορούν να
 επιστρέψουν στη χώρα τους.

Σε αυτούς του ασθενείς που θέλουν να ζήσουν με κάθε κόστος τι τους
 λέτε;

Υπάρχουν ασθενείς που έχουν πάει στην Κίνα για μεταμόσχευση και όταν 
έμαθαν ότι έλαβαν όργανα από κρατούμενους συνείδησης που στην ουσία 
βρίσκονται στην φυλακή όχι για κάποιο έγκλημα αλλά για την πίστη
 τους, τότε το μετάνιωσαν και το κουβαλούν ακόμα σαν βάρος στην
 συνείδησή τους. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι ενημερωμένοι οι
 ασθενείς όταν θέλουν να πάνε σε χώρες που δεν υπάρχει διαφάνεια και 
κατηγορούνται για ανήθικες μεταμοσχεύσεις. Είναι δική μας ευθύνη να
 ενημερώνουμε τους ασθενείς μας ότι σε αυτή την περίπτωση, η ζωή τους 
θα είναι ο θάνατος μιας άλλης ζωής.

Γιατί λέτε μόνο για ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ δεν υπάρχουν και 
άλλοι κρατούμενοι συνείδησης;

To 1984 η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας πέρασε διατάξεις που
 νομιμοποιούσαν τις αφαιρέσεις οργάνων από εκτελεσμένους κρατούμενους. 
Στην αρχή χρησιμοποιούσαν κρατούμενους με θανατική ποινή που
 αριθμούσαν χιλιάδες. Η ραγδαία αύξηση των μεταμοσχεύσεων
 παρουσιάστηκε μετά το 2000 όταν ήδη το ΚΚΚ είχε αρχίσει (από τον 
Ιούλιο του 1999) να διώκει το Φάλουν Γκονγκ. Ο αριθμός των ασκουμένων 
του Φάλουν Γκονγκ υπολογίζονταν τότε γύρω στα 100 εκατομμύρια στην 
Κίνα. Οι Χριστιανοί υπολογίζονται σε μερικά εκατομμύρια και οι
 μουσουλμάνοι Ουιγούροι γύρω στα 10 εκατομμύρια.

Η μεγαλύτερη έρευνα έγινε για τις αφαιρέσεις οργάνων σε ασκούμενους
 του Φάλουν Γκονγκ διότι ήταν πολλές οι μαρτυρίες ασκουμένων του
 Φάλουν Γκονγκ για τα βασανιστήρια αλλά και τις εξετάσεις που 
υπόκειντο παράλληλα, και έτσι πολλά στοιχεία συλλέχθησαν από αυτή την
 ομάδα. Επίσης ήταν πολύ υγιής ομάδα λόγω της εξάσκησής τους και η
 πιο διαχειρίσιμη λόγω της τεράστιας προπαγάνδας δυσφήμισής τους από 
το καθεστώς. Από το 2004, οι παγκόσμιοι οργανισμοί αναφέρουν οτι οι 
ανησυχίες τους είναι κυρίως για τους ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ
 και κάποιες άλλες μειονότητες.

Για παράδειγμα, το ψήφισμα του 2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 
ανέφερε: «Βαθιά ανησυχία για τις συνεχιζόμενες αναφορές από
 αξιόπιστες πηγές σχετικά με συστηματικά και κρατικά εγκεκριμένα
 περιστατικά καταναγκαστικής συλλογής οργάνων από μη συγκατατεθέντες
 κρατούμενους συνείδησης στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ιδίως από 
μεγάλο αριθμό οπαδών του Φάλουν Γκονγκ, που φυλακίστηκαν για τις 
θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, καθώς και από μέλη άλλων θρησκευτικών
 και εθνοτικών μειονοτικών ομάδων».

Το Ανεξάρτητο Δικαστήριο του Λονδίνου (China Tribunal) τον Μάρτιο του
 2020 επιβεβαίωσε ότι οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ είναι το κύριο θύμα της
 εξαναγκαστικής συλλογής οργάνων, ορίζοντας την Κομμουνιστική Κίνα ως 
εγκληματικό κράτος.

Όλα αυτά είναι πράγματι συγκλονιστικά. Γιατί ωστόσο δεν το 
γνωρίζουμε ευρέως και γιατί δεν έχουν γίνει αρκετά;

Δεν το γνωρίζουμε γιατί αποσιωπάται συστηματικά. Και αποσιωπάται
 γιατί υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα μεταξύ κυβερνήσεων και μέσων
 μαζικής ενημέρωσης και Κίνας.

Το πρόβλημα είναι οτι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα όχι μόνο
 ελέγχει αυστηρά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Κίνα, τα οποία στην
 ουσία είναι υπό την κατοχή του, αλλά ο έλεγχός του έχει επεκταθεί και 
στις δυτικές, τις λεγόμενες ελεύθερες κοινωνίες όπου πολλά λεγόμενα 
ελεύθερα μέσα μαζικής ενημέρωσης δωροδοκούνται, εκβιάζονται ή
 ελέγχονται στον έναν ή στον άλλο βαθμό από κυβερνήσεις και από
 συμφέροντα που έχουν συναλλαγές με την Κίνα. Έτσι στην ουσία προωθούν
 την προπαγάνδα του κινεζικού καθεστώτος.

Για παράδειγμα ένα ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων έχει υπογράψει 
συμβόλαιο με το κινεζικό κρατικό πρακτορείο Xinhua. Κατά τη διάρκεια
 της κρίσης COVID-19, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα διπλασίασε τις 
προσπάθειές του για να περάσει την προπαγάνδα του με αρνητικές
 συνέπειες στην Ιταλία. Ορισμένοι εκπρόσωποι της ιταλικής κυβέρνησης,
 ειδικά κατά τους πρώτους μήνες της κρίσης, αναφέρθηκαν πολλές φορές
 στο «Κινέζικο μοντέλο», αποφεύγοντας να αναφέρουν μοντέλα που έχουν
 δείξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης 
της πανδημίας, όπως της Ταϊβάν για παράδειγμα, που είχαν πολύ λίγα 
κρούσματα.

Η σιωπή των κυβερνήσεων σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως αυτής 
της σιωπηλής γενοκτονίας, συμβάλουν στην αποθράσυνση της κινεζικής
 κυβέρνησης να συνεχίζει να παραβιάζει ηθικά ιατρικά θέματα. Ο κόσμος
 χρειάζεται αληθινή ενημέρωση και οι κυβερνήσεις έχουν την υποχρέωση
 να προστατεύουν τους πολίτες.

Έχουν κάποια σχέση οι αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα με τον Covid-19;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και η Κίνα έχει εφαρμόσει το ίδιο
 πρωτόκολλο εξαπάτησης, που έχει για την εξαναγκαστική συλλογή
 οργάνων, στην πανδημία COVID-19.

Τι εννοείτε ακριβώς όταν λέτε «πρωτόκολλο»;

Το πρωτόκολλο της ΛΔΚ είναι ένας οργανωμένος μηχανισμός που
 αποτελείται από 4 ενέργειες: Απόκρυψη, Διάψευση, Παραπληροφόρηση και
 Κερδοσκοπία.

Δηλαδή, το ΚΚΚ δεν έχει ηθικούς φραγμούς σε ότι κάνει και δεν θα 
σταματήσει μέχρι να πραγματοποιήσει ότι κάνει. Φανερά ή εν κρυπτώ. 
Στην “απόκρυψη” περιλαμβάνονται ενέργειες όπως: ο έλεγχος της 
πληροφόρησης με κάθε τρόπο. Η δωροδοκία, ο εκβιασμός και η απειλή.
 Επίσης η καταστροφή στοιχείων ώστε να μην πληροφορηθεί ο κόσμος για 
αυτό. Όμως δεν μπορεί να μένει κάτι για πάντα στο σκοτάδι. Έτσι
 όταν αυτό αποκαλύπτεται, ακολουθεί η “διάψευση” και η δημόσια άρνηση
 ευθύνης. Επίσης μαζί με την απόκρυψη, εμφανίζεται η “παραπληροφόρηση”
 για να στηρίξει την διάψευση. Εξαγγελίες ψευδών δηλώσεων, 
κατασκευασμένων ειδήσεων, κατασκευασμένων γεγονότων, ψευδομάρτυρες,
 «fake news».

Παράλληλα με την απόκρυψη και καταστροφή των πληροφοριών
 εκφοβίζουν αυτούς που γνωρίζουν, να μην μιλήσουν. Τιμωρούν όσους δεν 
πειθαρχούν. Στην περίπτωση του Covid-19, το ιατρικό προσωπικό. Όλοι 
θυμόμαστε τον κινέζο γιατρό που βγήκε να πει την αλήθεια όπως και άλλους επιστήμονες ιατρούς που είχαν το κουράγιο να μιλήσουν που τιμωρήθηκαν, φυλακίστηκαν ή εξαφανίστηκαν από
 το καθεστώς επειδή έβγαλαν πληροφορίες έξω από την Κίνα για τον ιό με 
σκοπό να προειδοποιήσουν την παγκόσμια κοινότητα και να σώσουν ζωές,
 τον Δεκέμβριο του 2019. Παρόλα αυτά το καθεστώς τους φίμωσε, τους
 διέψευσε και τους τιμώρησε και μόνο τον Ιανουάριο του 2020 
παραδέχτηκε ότι ο ιός υπάρχει και είναι μεταδοτικός.

Επίσης, χρησιμοποιούν τα διεθνή ΜΜΕ για καμπάνιες 
παραπληροφόρησης, ώστε να αποποιηθούν τις ευθύνες και εκμεταλλεύονται
 τις ιατρικές τραγωδίες βάζοντας τα κέρδη πάνω από τις ζωές των ανθρώπων.
 Για παράδειγμα, το κινεζικό καθεστώς προσπάθησε να αποποιηθεί τις 
ευθύνες του, δηλώνοντας ότι η Ιταλία ήταν η πηγή του ιού ή έκαναν
 καμπάνιες παραπληροφόρησης πως έδωσαν στην Ιταλία δωρεάν μάσκες ενώ στην
 πραγματικότητα η Ιταλική κυβέρνηση τις είχε πληρώσει τις μάσκες.

Εκμεταλλεύτηκαν λοιπόν μια ιατρική τραγωδία για να κερδοσκοπήσουν 
πάνω στις μάσκες που πούλησαν παγκοσμίως γιατί το ίδιο ισχυρίστηκαν 
και για άλλες χώρες. Στις αφαιρέσεις οργάνων επίσης κερδοσκοπούν πάνω στα κορμιά των θυμάτων τους πουλώντας τα.

Το ίδιο πρωτόκολλο λοιπόν χρησιμοποιούν για το κάθε τι όπως και για τις εξαναγκαστικές
 αφαιρέσεις οργάνων. Πολλοί Κινέζοι γιατροί, έχοντας ζήσει 
στο περιβάλλον προπαγάνδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας που 
δαιμονοποιεί τα θύματά του, έχουν αποδεχτεί τα ψέματα και την 
παραπληροφόρησή του. Στην προκειμένη περίπτωση η απόκρυψη 
λειτουργεί αποτεφρώνοντας τα σώματα των θυμάτων τους σε ειδικές
 καμίνους για να καταστρέψουν οποιαδήποτε στοιχεία και πληροφορίες.

Η σχέση επομένως μεταξύ αφαίρεσης οργάνων και COVID είναι ο 
μηχανισμός αυτού του καθεστώτος που η επιρροή του πλέον δεν είναι
 μόνο σε κρατούμενους συνείδησης εντός Κίνας άλλα έχει πλέον επεκταθεί
 μέσω του COVID σε όλες τις ανθρώπινες ζωές παγκοσμίως.

Τι μπορούν να κάνουν για αυτό οι δυτικές κυβερνήσεις;

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας αγνοεί και παραβιάζει συστηματικά
 τους διεθνώς αποδεκτούς ηθικούς νόμους. Καταργεί την ελευθερία λόγου 
και επιβάλλει κανόνες σε όλους, περιλαμβανομένων και εκείνων που
 θέλουν να συνεργαστούν με την Κίνα. Έχει έναν τεράστιο κρατικό
 μηχανισμό που λειτουργεί για να καλύπτει τα εγκλήματά του με τις 
μεταμοσχεύσεις σε κρατούμενους συνείδησης, εφόσον η πρακτική
 αυτή θεωρείται «κρατικό απόρρητο».

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που η Δύση δεν γνωρίζει πολλά για την 
πραγματικότητα μέσα στην Κίνα, παραμένει εξαπατημένη και ως εκ τούτου 
εμπλέκεται και η ίδια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι
 κυβερνήσεις θα πρέπει να ενημερωθούν περαιτέρω, δεν πρέπει να 
εμπιστεύονται αφελώς την κινεζική κυβέρνηση, διότι πράγματι αποτελεί
 κίνδυνο για την παγκόσμια υγεία και την ελευθερία μας. Επομένως οι 
πολιτικοί μας έχουν τεράστια ευθύνη, όπως έχουμε και εμείς οι 
γιατροί, να προστατέψουν τους πολίτες τους. Η εθνική υγεία είναι πάνω
 από τα οικονομικά συμφέροντα.

Πώς μπορεί κανείς να περιμένει μια δίκαιη, ορθή και με ήθος Ιατρική,
 όταν η Κίνα κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εξαναγκαστική
 αφαίρεση οργάνων και εμείς σιωπούμε σε αυτό; Θα πρέπει να αναρωτηθούμε.

Που θα μπορούσαμε να βρούμε όλες αυτές τις πληροφορίες;

Στην ιστοσελίδα μας: www.dafoh.org

Κυρία Αγγελακοπούλου, σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας,
 είμαστε σίγουροι ότι οι γονείς σας θα είναι υπερήφανοι για εσάς,
 είμαστε χαρούμενοι που μια Ελληνίδα κάνει τόσο μεγάλο έργο και σας
 ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας.

Και εγώ σας ευχαριστώ.