24 Οκτωβρίου 2021

Ο λόγος που ποτέ δεν νοιάστηκαν για την υγεία μας! Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των “ειδικών” ξεσκεπάζεται σε αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ


 
Εκπαίδευση στο παράλογο!

Μέγα θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η διεξαγωγή των παρελάσεων ανά τη χώρα, εν όψει μάλιστα και της 28η Οκτωβρίου.

Δεν ήταν λίγοι οι “ειδικοί” που ωρύονται μέχρι και σήμερα στα ΜΜΕ για την ακύρωση όλων των παρελάσεων, τουλάχιστον στις “κόκκινες” περιοχές, ή (στην καλύτερη περίπτωση) για τη διεξαγωγή τους ΜΟΝΟ με εμβολιασμένα άτομα.

ΩΣΤΟΣΟ, μάλλον θα πρέπει να τους υπενθυμίσει κανείς πως υπάρχουν και οι παρακάτω εικόνες του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ που λαμβάνουν χώρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Πολίτες όλων των ηλικιών (ακόμα και ευπαθών ομάδων για τις οποίες τόσο πολύ…κόπτονται οι “ειδικοί”) στριμώγνονται ο ένας πάνω στον άλλον μέσα σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό.

Εκεί βέβαια, κυβέρνηση και λοιποί συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός, λαμβάνοντας μέτρα παράλογα απλά και μόνο για να μάθει το πλήθος να υπακούει σε ό,τι κι αν το διατάζουν.

Και δεν πρόκειται για κάποια “θεωρία συνωμοσίας”, αλλά για το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από 2 χρόνια κορωνομέτρων και χιλιάδες αλλοπρόσαλλα μέτρα.

Εξάλλου τα πάντα κρίνονται ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ:

Δείτε τώρα μερικά από τα οποία λένε για τις παρελάσεις:

(φωτο:photo screenshot)

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 

Οι εμβολιασμένοι άρρωστοι με κορωνοϊό, δεν κάνουν τεστ, δεν μπαίνουν σε καραντίνα και σκορπούν τον ιό γύρω τους

Έλαβα το εξής τρελό email:

Τα παιδιά  μου κόλλησαν  από το σχολείο  κορωνοιό  με ήπια  συμπτώματα απλού κρυολογήματος.  Ο σύζυγος πλήρως εμβολιασμένος σίγουρα κόλλησε, αφού είναι άρρωστος και δεν του κάνουν ούτε RAPID TEST ούτε  μπαίνει σε  καραντίνα, οπότε σκορπάει γύρω του τον ιό. Εγώ σαν ανεμβολίαστη που ούτε  κόλλησα, ούτε αρρώστησα επειδή φροντίζω τον εαυτό μου και το ανοσοποιητικό μου, μπαίνω σε περισσότερη  καραντίνα από όλους. 

Παιδιά θετικά 10 μέρες καραντίνα 

Εμβολιασμένοι νοσούντες και ανεξέλεγκτοι, 0 μέρες καραντίνα 

Ανεμβολίαστοι στο ίδιο σπίτι και μη νοσούντες, 14 μέρες καραντίνα

Ο σύζυγός μου θα κολλήσει τους πάντες γύρω του, γιατί παρά το ότι εμβολιάστηκε και κόλλησε και αρρώστησε και θα μεταδώσει τον ιό σε όλους τους ανυποψίαστους.

Επομένως, υγειονομικές βόμβες οι εμβλιασμένοι, αφού κινούνται ανεξέλεγκτα και μεταδίδουν τον κορωνοιό


 el,gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ανέξηγητα αυξημένη η θνησιμότητα σε όλο τον δυτικό κόσμο λέει το Fox News - Tι άραγε την πυροδότησε;

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 

Τρίκαλα: Νεκρός από κορωνοϊό 52χρονος επιχειρηματίας πατέρας δύο παιδιών - Ήταν πλήρως εμβολιασμένος!


Τρίκαλα: Νεκρός από κορωνοϊό 52χρονος επιχειρηματίας πατέρας δύο παιδιών - Ήταν πλήρως εμβολιασμένος!

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο Σωτήρης Αντωνίου, γνωστός επιχειρηματίας των Τρικάλων, ο οποίος διατηρούσε μίνι-μάρκετ επί της οδού Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος επιχειρηματίας κατέληξε από επιπλοκές του covid-19 στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων όπου και νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες, καίτοι ήταν εμβολιασμένος!


Να σημειωθεί πως πίσω του αφήνει σύζυγό του και δυο παιδιά. 

 

 

  pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 

Χωρίς φιλαρμονική ο Δήμος Καστοριάς λόγο διάλυσης με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής - "αγέλη Κορεντσίδη".

 


Φωτογραφία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καστοριάς από την περασμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2019. 
 
 
Στην φετινή προσεχή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας για την ίδια εθνική επέτειο δυστυχώς η Φιλαρμονική μας δεν θα συμμετέχει λόγο αδράνειας - διάλυσης (διέλυσαν) της από την σημερινή δημοτική αρχή - αγέλη Κορεντσίδη.
 
4 μήνες κλειστή συμπληρώνονται μέχρι στιγμής σε λίγες μέρες για το τρέχων έτος 2021.
9 μήνες κλειστή και σε αδράνεια το περασμένο έτος 2020.
Στα πλαίσια της ανάπτυξης που έφεραν οι ηγήτορες του Δήμου μας...

Ο Δήμος Καστοριάς, απασχολεί περίπου 350 μόνιμους υπαλλήλους + άλλους πολλούς έμμισθους συνεργάτες και συμβούλους και εργολάβους και δημοσιογράφους και και.... αλλά για την Φιλαρμονική δεν υπήρξε από την σημερινή δημοτική αρχή εδώ και δύο έτη της θητείας της καμία μέριμνα, ούτε για δημιουργία σωστής έδρας, ούτε για εξοπλισμό, ούτε για πρόσθετες στολές (τα παιδιά μεγαλώνουν) και βέβαια ούτε η δημιουργία ανάλογης θέσης αρχιμουσικού, όπως προβλέπεται.
 
Όλο αυτό το δυσμενές κλίμα και η αδιαφορία, την μία να μας κλείνουν και την άλλη να μας ανοίγουν και τούμπαλιν μας οδήγησαν σε τέλμα.
Καστοριά και Γρεβενά χωρίς ενεργή Δημοτική Φιλαρμονική στον πολιτιστικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας, τελευταίοι σε όλα.
 
 

 Ioannis-Konstantinos Tsakiridis

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 

Τα Ερπετοειδή Ξερογλύφονται για τις Ψυχές μας

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ για τις ΨΥΧΕΣ μας. Ο ΠΛΑΤΩΝ ΗΞΕΡΕ πως να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ

Τα Ερπετοειδή Ξερογλύφονται για τις Ψυχές μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει ένα υποτιθέμενο δίκτυο ή δίχτυ γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται να έχει σχέση ή να ταυτίζεται με το ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γη. Η ουσία είναι ότι, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, κάποιοι το ελέγχουν. Και μαζί του ελέγχουν τις ζωές και τις ψυχές μας. Ο Πλάτωνας ήξερε πως να ξεφύγουμε και μας το αποκάλυψε.

Τόσο μετά τον θάνατο όσο και στην ζωή τα υποτιθέμενα ερπετοειδή ξερογλύφονται για τις ψυχές μας. Όσο είμαστε εν ζωή κάνουν τα πάντα για να προκαλούν φόβο και τρόμο. Αυτό είναι η τροφή τους. Το άγχος και η αγωνία για έναν επικείμενο πόλεμο, ο ίδιος ο πόλεμος, η υπερβολική πρόκληση ανησυχίας για σοβαρές ασθένειες και μολύνσεις, οι ίδιες οι ασθένειες και οι μολύνσεις, η συνεχόμενη απειλή για την ίδια την ζωή με κάθε τρόπο και μέσο, είναι ένα καλό μενού για τα ερπετοειδή. Αλλά, δυστυχώς, ούτε μετά τον θάνατο δεν ησυχάζει ο άνθρωπος.

Σύμφωνα με τον Simon Parkes – ειδικό σε θέματα εξωγήινων, δρακονιανών κλπ – το δίχτυ που αναφέραμε πιο πριν, δεν είναι φυσικό, αλλά τεχνητό. Κάποιοι το “άπλωσαν” επίτηδες. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά υποστηρίζεται ότι υπάρχει κάποιος σκοπός. Αυτός είναι να παγιδεύσει τις ψυχές να επιστρέφουν στην Πηγή απ΄όπου προήλθαν.

Όταν η ψυχή δεν μπορεί να βγει πέρα από το δίχτυ τότε επιστρέφει σε άλλο σώμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Οι ψυχές ανακυκλώνονται συνεχώς. Ζούμε σε μία φυλακή. Αυτή η διαδικασία βολεύει κάποιες υψηλά ιστάμενες οντότητες (ερπετοειδή, Ανουνάκι, Άρχοντες, διάφοροι επικυρίαρχοι κλπ), καθώς τρέφονται από όλο αυτό, επιβιώνουν.

Το δίχτυ είναι το λευκό φως στην άκρη του τούνελ. Δεν πρέπει να το ακολουθήσετε. Αυτή είναι η παγίδα. Αφαιρεί τις μνήμες και ανακλά την ψυχή σε άλλο σώμα. Μπορείτε, όμως, να δραπετεύσετε από την παγίδα. Υπάρχει τρόπος και μας τον αποκαλύπτει ο Πλάτωνας.

Ο Πλάτωνας στο βιβλίο του “Φαίδων” (ή Περί Ψυχής), μας εξηγεί πως οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν, αν -με απλά λόγια- αυτός θα είναι η επιστροφή στην Αρχική Πηγή ή στον Θνητό Βίο. Στην πρώτη περίπτωση ο άνθρωπος θα είναι ευτυχής διότι τίποτε πια δεν θα μπορεί να τον τραβήξει πίσω στον υλικό κόσμο.

Για να το καταφέρει αυτό η ψυχή, δηλαδή να μπορέσει να επιλέξει και να διεκδικήσει την επιλογή της, θα πρέπει ήδη να έχει προπαρασκευαστεί ο άνθρωπος πνευματικά αλλά και με τις πράξεις του. Αν δεν καταφέρει να επιλέξει τότε αυτόματα θα επιστρέψει πίσω στις υλικές αδυναμίες του θνητού βίου.

Το μυστικό, λοιπόν, για να μην πέσουμε στην παγίδα είναι η γνώση της αλήθειας. Και αυτή επιτυγχάνεται με την μόρφωση και την εξέλιξή μας. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε “όχι”.

Δείτε το video με την πολύ ενδιαφέρουσα οπτική και, επιχειρήστε να βρείτε και να διαβάσετε τον Πλάτωνα και το βιβλίο του Φαίδων. Θα βρείτε πολύ περισσότερα στοιχεία.

Simon Parkes- Μην ακολουθήσετε το φως! (μετά θάνατον)


diadrastika.com

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 

 

Ανέξηγητα αυξημένη η θνησιμότητα σε όλο τον δυτικό κόσμο λέει το Fox News - Tι άραγε την πυροδότησε;


Ανέξηγητα αυξημένη η θνησιμότητα σε όλο τον δυτικό κόσμο λέει το Fox News - Tι άραγε την πυροδότησε;

Πολύ συζήτηση γίνεται τελευταία σχετικά με την υπερβολική αύξηση της θνησιμότητας τόσο στην χώρας μας όσο και σε άλλες χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου. Το φαινόμενο ξεκίνησε να καταγράφεται από τον Μάρτιο, λίγο αφότου ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός.

Πρόσφατα ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δ. Κούβελας το είχε επισημάνει με σχετικές του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο και άλλοι επιστήμονες που όμως δεν είναι ενταγμένοι στην προστατευτική ομπρέλα της επιτροπής.

Η θνησιμότητα ισχυρίζονται κάποιοι βάσει στοιχείων παρουσιάζεται εντυπωσιακά αυξημένη σε Βρετανία και Ισραήλ εκεί δηλαδή που έχουμε και τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού. 

Εδώ σε αυτό το βίντεο που παρουσιάζουμε από το Fox News συζητούν αυτό ακριβώς το θέμα. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα όπου πολλοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο έτος, περισσότεροι άνθρωποι από το αναμενόμενο πεθαίνουν εδώ και μήνες, δήλωσε ο δημοσιογράφος Άλεξ Μπέρενσον στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Τάκερ Κάρλσον.

Στη Γερμανία, ο εμβολιασμός ξεκίνησε την άνοιξη και ήδη υπήρχε πλεόνασμα θανάτων τον Σεπτέμβριο. «Δεν ξέρουμε γιατί», λέει ο Μπέρενσον προσθέτοντας  ότι πολλοί άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο πεθαίνουν από καρδιαγγειακά νοσήματα. Πρέπει πραγματικά να βρούμε τι το προκαλεί αυτό

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η θνησιμότητα από Covid έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες, αλλά το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των 50χρονων εξακολουθεί να είναι πολύ πάνω από το αναμενόμενο ποσοστό. «Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι αυτό σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα και τις μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού», λέει ο Μπέρενσον. 

Και συμπληρώνει: «Αλλά δεν έχουμε αρκετά στοιχεία. Γνωρίζουμε απλώς ότι το ποσοστό θνησιμότητας στις ΗΠΑ μεταξύ των ηλικιών 20 έως 50 ετών είναι υψηλότερο από ποτέ και ότι υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Πρέπει πραγματικά να μάθουμε τι το προκαλεί αυτό»

 

 

 

 

Με πληροφορία από pronews.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί