14 Δεκεμβρίου 2020

ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ : Είμαστε ικανοποιημένοι στη Καστοριά ...θα γίνει σε 2- 3 χρόνια η σύραγγα της κλεισουρας...θα ξεκολλήση και το φράγκα ( και άλλα περσινά ξυνά σταφύλια)


Είμαστε ικανοποιημένοι όλοι στην Καστοριά λέει ο βουλευτής της ΝΔ της Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας .

Και τα καυσόξυλα τα πήραμε όπως είχε πει τον Αύγουστο, << θα τα πάρουν οι δικαιούχοι μέχρι το τέλος του μηνός Νοεμβρίου>>. Είπε και άλλα διασκεδαστικά.!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ-Πανελλήνια συγκίνηση από τον διορισμό του Ψαριανού που έβριζε τους διορισμένους!

 


14/12/2020 10:12μμemail sharing button
print sharing button

Η μεγαλοψυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το ανθρώπινο πρόσωπο του πρωθυπουργού αποδεικνύεται πλέον κάθε μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διορισμός – σοκ του «αντικρατιστή» Γρηγόρη Ψαριανού στο …κράτος!

Ο άνθρωπος λοιπόν που έβριζε τους μετακλητούς, κάνοντας μάλιστα μέχρι και ερώτηση στη Βουλή, διορίστηκε ως μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου!

Το ΦΕΚ του διορισμού του Γρηγόρη Ψαριανού

Παλαιότερα, όμως, ο φανατικός “αντικρατιστής”, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, έκανε ερωτήσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου». Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, ζητούσε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών. Σήμερα ο τιτάνιος αγώνας του δικαιώθηκε. Έγινε ο ίδιος κρατικός υπάλληλος και μετακλητός. Μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter που με μία απλή ανάγνωση των αναρτήσεων του, μπορεί κάποιος να πέσει κάτω από τα γέλια.

 
Κρατικός υπάλληλος πλέον αυτός που δήλωνε αντικρατιστής!

Ο υμνητής της τρομοκρατίας στο κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη!

Φυσικά ο διορισμός του ήταν μία εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Το μεγάλο βήμα είχε ήδη γίνει από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε υποψήφιο με την Νέα Δημοκρατία τον Γρηγόρη Ψαριανό. Δηλαδή το κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη, έβαλε στα ψηφοδέλτια του το Γρηγόρη Ψαριανό που δήλωνε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα:

«…μακάρι να αυξηθεί η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτού του τύπου, δηλαδή των επαναστατικών κινημάτων για να το κάνουμε πενηνταράκια! …Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η 17 Ν είχαν την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσαν βασανιστές και αποδεδειγμένα καθίκια»!

Αποδεδειγμένα καθίκια λοιπόν εκτελούσε η 17 Νοέμβρη. Η σύμφωνα με τον υποψήφιο της και διορισμένο πλέον στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρηγόρη Ψαριανό. Και εις κατώτερα Κυριάκο.

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ-ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ

Πολίτες στο διαδίκτυο καλούν τους επιχειρηματίες, καταστηματάρχες να ανοίξουν τα καταστήματα τους και να μην υποκύπτουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης

 

 Πρώτη ενημέρωση 14/12/2020 7:43 μ.μ

Photo: eurokinissi
Photo: eurokinissi

 

 Χιλιάδες πολίτες στο διαδίκτυο καλούν τους επιχειρηματίες, καταστηματάρχες να ανοίξουν τα καταστήματα τους και να μην υποκύπτουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών και σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Τονίζουν ότι μια ομαδική αντίδραση θα συνετίσει την αλαζονική και αυταρχική κυβέρνηση.   

Οι αντιμετώπιση τους ως υποτακτικά  ζώα από τούς "αρίστους" και την κυβέρνηση τόσο των επιχειρηματιών όσο και των καταναλωτών έχει φτάσει σε εκρηκτικά όρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος για click away στο Εκρηκτικό:Δεν θέλω να πέσω στο ολίσθημα της αθυροστομίας αλλά «Θα πηγαινοερχόμαστε στα μαγαζιά σαν τους μαλακές!;»

Πρώτη δημοσίευση 14/12/2020 4:34μ.μ

 

Ο Χίος για click away στο Εκρηκτικό (11/12/20)

Δείτε το βίντεο.

Ξεκίνησε ο «ιερός πόλεμος»: Ανακοίνωση-φωτιά από την Μητρόπολη Μεσογαίας για επέμβαση της ΕΛΑΣ σε ιερή λειτουργία

Ξεκίνησε ο «ιερός πόλεμος»: Ανακοίνωση-φωτιά από την Μητρόπολη Μεσογαίας για επέμβαση της ΕΛΑΣ σε ιερή λειτουργία

Ο απολαμβάνων υψηλού κύρους στην Ιερά Σύνοδο και στον κόσμο της ελλαδικής Εκκλησίας γενικότερα, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος μετά τις επιθέσεις για τις απαγορεύσεις προσβάσεις των πιστών στην κυβέρνηση, εξέδωσε νέα ανακοίνωση-φωτιά για πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ στον ναό και 300 ευρώ στην νεωκόρο που επέβαλλε η Αστυνομία σε ναό στο Κορωπί, που άνοιξε «για μία χούφτα ανθρώπους», όπως λέει χαρακτηριστικά η Μητρόπολη.

Η Μητρόπολη καταγγέλλει ότι ο ιερέας και οι Επίτροποι συνελήφθησαν εκτός του ναού και καταγγέλλει την κυβέρνηση για ασεβή μέτρα προς την Εκκλησίας. 

ADVERTISING

Δηλώνει μάλιστα ότι «τυχόν επιβαλλόμενα πρόστιμα εξαιτίας των αμαρτωλών νομοθετικών μέτρων, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τα Φιλόπτωχα Ταμεία και το Ταμείο Στήριξης Πτωχών»

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Υστερα από επίμονες οχλήσεις και καταγγελία ασεβέστατου πολίτη για ναό του Κορωπίου, υποχρεώθηκε η Αστυνομία να επιβάλει πρόστιμο στον ναό 1500€ και στη νεωκόρο 300€, επειδή σε έναν χώρο 500 τ.μ. βρέθηκαν μια χούφτα άνθρωποι να λατρεύσουν, Κυριακή μέρα, τον Θεό. Η επέμβαση της Αστυνομίας έγινε μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας.

Ο ιερέας και οι Επίτροποι συνελήφθησαν εκτός του ναού.Κατανοούμε την ενέργεια της Αστυνομίας, η οποία υποχρεούται να εφαρ­μό­σει τους όποιους νόμους και τις υπουργικές αποφάσεις.

Δεν κατανοούμε καθόλου τον παραλογισμό με τον οποίο η Κυβέρνηση επι­βάλλει ασύνετα, εξωφρενικά, αντιλαϊκά και εντελώς ασεβή και απαξιωτικά για τον άνθρωπο και την Εκκλησία μέτρα».

Η Μητρόπολη λέει ότι: «Το πρόστιμο έπρεπε να επιβληθεί σε αυτόν που έκανε την απαράδεκτη καταγγελία, χωρίς κανένα απολύτως έννομο συμφέρον, χωρίς κανέναν κίνδυνο της δημόσιας υγείας, μόνο από αντιεκκλησιαστική εμπάθεια, την οποία δυστυχώς νομιμοποιεί το Κράτος.

Οι τέτοιου τύπου τύποι αποτελούν την απειλή της κοινωνίας και όχι οι απλοί πιστοί, που στρέφονται προς τον Θεό, σαν το έσχα­το αποκούμπι τους, μάλιστα μέσα σε τόσο δύσκολες μέρες».

Και καταλήγει: «Δηλώνουμε ότι προς το παρόν οι ναοί μας θα εξακολουθούν να λειτουργούν σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της υγείας που ισχύουν παντού και με απόλυτο σεβασμό στη λογική και στην κοινωνία, τα δε τυχόν επιβαλλόμενα πρόστι­μα εξαιτίας των αμαρτωλών νομοθετικών μέτρων, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τα Φιλόπτωχα Ταμεία και το Ταμείο Στήριξης Πτωχών και Απόρων της Μητρο­πό­λεώς μας.

Ό,τι μαζέψαμε από τους εκκλησιαζό­μενους πιστούς για τους φτωχούς, τώρα πρέπει να το δώσουμε σε πρόστιμα. Καιρός εκτός από τους πιστούς να τιμωρηθούν και οι φτωχοί.

 Εκεί φτάσαμε. Προτρέπουμε δε αυτόν που κατήγγειλε ως ποινικό αδίκημα την ευλάβεια των αγνών πιστών, που κανέναν δεν ενόχλησαν, να καταβάλει, αν όχι όλο έστω κάποιο ποσό στον λογαριασμό της Μητροπόλεως για τους φτωχούς, μήπως και του συγχωρέσει ο Θεός καμιά αμαρτία!»


Ο επόμενος μήνας, με τις κυβερνητικές απαγορεύσεις στον εκκλησιασμό των πιστών και την ακύρωση ακόμα και του εορτασμού των Φώτων θα είναι κρίσιμες για τις σχέσεις κυβέρνησης-Ιεράς Συνόδου και απλού κλήρου. Ειδικά ο κλήρος «σέρνει τον χορό» των αντιδράσεων και αναγκαστικά ακολουθεί η Ιερά Σύνοδος, όπου η πλειοψηφία έχει «γυρίσει» κατά της κυβέρνησης...

 

Pronews

 

Το lockdown κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων οδήγησε στην αυτοκτονία επιχειρηματία στον Βόλο: Η τελευταία του ανάρτηση

Το lockdown κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων οδήγησε στην αυτοκτονία επιχειρηματία στον Βόλο: Η τελευταία του ανάρτηση

Ο 64χρονος Γιώργος Καλέργης ιδιοκτήτης πασίγνωστης καφετέριας στο κέντρο του Βόλου που έβαλε χθες τέλος στη ζωή του, ήταν ένα από τα θύματα του καταστροφικού lockdown που επέβαλαν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι.

Ένας άνθρωπος, σε παραγωγική ηλικία, επιχειρηματίας κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία, που έδινε δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους, απαγχονίστηκε μέσα στο ίδιο του το μαγαζί καθώς καταστράφηκε οικονομικά από τις απαγορεύσεις που επέβαλαν κυβέρνηση & λοιμωξιολόγοι.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook στις 2 Δεκεμβρίου η οποία μαρτυρούσε το αδιέξοδο που είχε φτάσει και καταφέρονταν εναντίον του Lockdown γράφοντας:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν.

Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από  εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!!   Καληνύχτα».

Ο Γιώργος Καλέργης ήταν μόνο ένας από τους πολλούς νεκρούς του lockdown που έχει καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες και τους έχει φέρει στα όρια της απόλυτης απόγνωσης.

Αυτούς τους νεκρούς δεν τους αναφέρει κανένα από τα ΜΜΕ που τους τελευταίους μήνες έχουν αναγάγει την «θανατολογία» σε επιστήμη, ούτε οι «ειδικοί» οι οποίοι υποτίθεται ότι νοιάζονται και παλεύουν «για το καλό μας» (κάποιοι από αυτούς μάλιστα «λύγισαν» και σε πανελλήνια μετάδοση). 

Ο κ.Καλέργης υπήρξε επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα, αφού διατηρούσε μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής παιδικών ενδυμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ενώ πριν την έναρξη του πολέμου στη Συρία λειτουργούσε εργοστάσιο παραγωγής παιδικών ρούχων στη χώρα της Μέσης Ανατολής με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Επιπλέον δεν αδιαφορούσε για το κοινωνικό έργο και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σ’ αυτόν τον τομέα, αφού υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και αρωγός πολλών άλλων φιλανθρωπικών σωματείων της Μαγνησίας.


Pronews

 


Σε αστυνομικό κλοιό ο ιερός ναός της Αγίας Βαρβάρας - Κορωπί: Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε εκκλησία- Η Αστυνομία το επέβαλε σε ναό στο Κορωπί επειδή ήταν ανοικτή παρά την απαγόρευση


Πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία σε ναό στο Κορωπί που λειτουργούσε παρά την απαγόρευση που έχει επιβληθεί εν μέσω πανδημίας.

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε ναός στο Κορωπί που λειτουργούσε παράνομα, με τις αρχές μάλιστα να προχωρούν και στη βεβαίωση των σχετικών προστίμων, 1.500 ευρώ στην εκκλησία και 300 ευρώ στον νεωκόρο. 

Τα παραπάνω έφεραν μάλιστα την αντίδραση της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που υποστήριξε πως σε έναν χώρο 500 τ.μ. βρέθηκαν «μια χούφτα άνθρωποι».

«Δεν κατανοούμε καθόλου τον παραλογισμό με τον οποίο η Κυβέρνηση επι­βάλλει ασύνετα, εξωφρενικά, αντιλαϊκά και εντελώς ασεβή και απαξι­ω­τικά για τον άνθρωπο και την Εκκλησία μέτρα. Το πρόστιμο έπρεπε να επιβληθεί σε αυτόν που έκανε την απαράδεκτη καταγ­γελία, χωρίς κανένα απολύτως έννομο συμφέρον, χωρίς κανέναν κίνδυνο της δημόσιας υγείας, μόνο από αντιεκκλησιαστική εμπάθεια, την οποία δυστυχώς νομιμοποιεί το Κράτος. Οι τέτοιου τύπου τύποι αποτελούν την απειλή της κοινωνίας και όχι οι απλοί πιστοί, που στρέφονται προς τον Θεό, σαν το έσχα­το αποκούμπι τους, μάλιστα μέσα σε τόσο δύσκολες μέρες» σημειώνει ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως οι ναοί θα εξακολουθούν να λειτουρ­γούν σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας και πως τα πρόστι­μα θα επι­βαρύνουν αποκλει­στικά τα Φιλόπτωχα Ταμεία και το Ταμείο Στήριξης Πτωχών και Απόρων της Μητρόπολης.

«Ό,τι μαζέψαμε από τους εκκλησιαζό­μενους πιστούς για τους φτωχούς, τώρα πρέπει να το δώσουμε σε πρόστιμα. Καιρός εκτός από τους πιστούς να τιμωρηθούν και οι φτωχοί...  Εκεί φτάσαμε. Προτρέπουμε δε αυτόν που κατήγγειλε ως ποινικό αδίκημα την ευλάβεια των αγνών πιστών, που κανέναν δεν ενόχλησαν, να καταβάλει, αν όχι όλο, έστω κάποιο ποσό στον λογαριασμό της Μητροπόλεως για τους φτωχούς, μήπως και του συγχωρέσει ο Θεός καμιά αμαρτία!» καταλήγει.

 


Μέτρα της αστυνομίας στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας
© Φωτογραφία : YouTube/OPEN
Σε αστυνομικό κλοιό ο ιερός ναός της Αγίας Βαρβάρας -

 Πηγή

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ; Έκοψαν αρθρο της Ελενας ακρίτα απο τα Νεα… Παραιτήθηκε και το ανέβασε στη σελίδα της..


 

Η Έλενα Ακρίτα δεν είδε δημοσιευμένο το άρθρο της σήμερα στα ΝΕΑ. Όπως αναφέρει η ίδια ,μετά από 20 χρόνια λογοκρίνεται άρθρο της. Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε από τη δημοσίευση του στη σελίδα της στο facebook. Είτε συμφωνείτε ,είτε διαφωνείτε μ΄ αυτό ,το θέμα είναι ότι λογοκρίθηκε! Μάλλον ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα…

«Η καταγγελία της κας Ακρίτα για λογοκρισία στο άρθρο της από τη διεύθυνση των Νέων είναι ενδεικτική της στόχευσης της εφημερίδας, αλλά αποτελεί και μια πολύ θλιβερή εξέλιξη για το πλουραλισμό και την ελευθερία του τύπου», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του υπό τον τίτλο: «Η λογοκρισία των Νέων στην κα ‘Ακριτα επιβεβαιώνει τη φίμωση κάθε φωνής που διαφοροποιείται από τον κ. Μητσοτάκη», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «η κα Ακρίτα τόλμησε να πάρει θέση απέναντι στον κιτρινισμό για το σπίτι που νοικιάζει ο κ. Τσίπρας και να θέσει ερωτήματα για τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη». Σχολιάζει ότι «η δυσανεξία της διεύθυνσης των Νέων σε οποιαδήποτε διαφορετική άποψη, επιβεβαιώνει πως μοναδικός στόχος της εφημερίδας είναι η φίμωση κάθε φωνής που διαφοροποιείται και η εκστρατεία συκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων του κ. Μητσοτάκη». Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για μια εφημερίδα με ιστορία ελευθερίας έκφρασης των απόψεων των αρθρογράφων της, να μετατρέπεται σε στρατευμένο μέσο της προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου», για να προσθέσει πως «είναι ένα ακόμη δείγμα για το πώς ο κος Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται το ρόλο των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων. Με προπαγάνδα και απόπειρα φίμωσης κάθε κριτικής».