06 Αυγούστου 2019

Γλυκό ψυγείου με μαρμελάδα φράουλα





Γρήγορο, εύκολο, ελαφρύ και δροσερό γλυκό!




Υλικά

  1. 500 ml φυτική κρέμα
  2. 1/2 κούπα άχνη ζάχαρη
  3. 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  4. 1 σφηνάκι κονιάκ
  5. 3 πακέτα μπισκότα
  6. Παραδοσιακή μαρμελάδα φράουλα "Bioflorina"

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τη φυτική κρέμα με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το κονιάκ συνεχίζοντας το χτύπημα!
  3. Στρώνουμε σε ένα δίσκο 30 x 20 εκ. λίγη από τη σαντιγί για να είναι σταθερά τα μπισκότα. Φτιάχνουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση σαντιγί εναλλάξ μέχρι να γίνουν 3 στρώσεις μπισκότο, τελειώνοντας με την κρέμα. Πασπατεύουμε με την κρέμα και στα πλαϊνά του γλυκού.
  4. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να μαλακώσουν τα μπισκότα.
  5. Σερβίρουμε το κομμάτι γλυκού περιχύνοντάς το με μαρμελάδα φράουλα ή οποιαδήποτε άλλη της αρεσκείας μας!

Σε ανώτερη θέση η Μαρία Αντωνίου αν και δεν εκλέχτηκε βουλευτής , επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη


αντωνιου

Θρήνος για τον Γιάννη Γούναρη: Σήμερα η κηδεία της κόρης του



gounaris2_768x512

Ο βετεράνος άσος και παλιός προπονητής με θητεία σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούναρης, θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης του κόρης

Δύσκολες στιγμές περνά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γούναρης καθώς θρηνεί τον χαμό της κόρης του.

Η 42χρονη κόρη του φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το τι την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η κηδεία της 42χρονης κόρης του βετεράνου ποδοσφαιριστή (έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) θα γίνει σήμερα το πρωί στον Φοίνικα.

Έρευνες σε μονοπάτια από την εποχή της τουρκοκρατίας για την αστροφυσικό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME
Ούτε το ελικόπτερο με τις θερμικές κάμερες που έψαχνε από αέρος μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, δεν κατάφερε να βρει την 34χρονη αστροφυσικό που έχει εξαφανιστεί στην Ικαρία.
Με το θρίλερ να συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, μίλησε στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο οποίο έμενε η 34χρονη μαζί με τον σύντροφό της.
click4more
«Ενημερωθήκαμε για την εξαφάνιση, χθες, περίπου στις 11.00 με 11.30 το πρωί. Από την ώρα που το μάθαμε, έγινε προσπάθεια να τη βρούμε την κοπέλα, από την αστυνομία, την πυροσβεστική, από εθελοντές, από κατοίκους. Βοηθήσαμε και εμείς, εγώ και ο γιος μου. Ήρθε και ελικόπτερο με θερμικές κάμερες. Μέχρι τις 9.00 με 9.30 το βράδυ ψάχναμε αλλά δε βρήκαμε τίποτα. Τώρα περιμένουμε το ελικόπτερο να επαναλάβει την πτήση του.»

Τους μπέρδεψε το στίγμα του κινητού

«Το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου έδειξε μία τοποθεσία του απέναντι νησιού, των Φούρνων, αλλά όλη αυτή εδώ η περιοχή είναι υπό την επιρροή της κεραίας της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων. Οπότε έγινε ένα μπέρδεμα εκεί, μία εμπλοκή και χάθηκε αυτό το πλεονέκτημα να βρεθεί πού βρίσκεται από το κινητό της. Τώρα κάνουν προσπάθειες να απενεργοποιηθεί αυτή η κεραία των Φούρνων, μήπως και φανεί καθαρά το στίγμα του κινητού της κοπέλας».




Από τις έρευνες – ΦΩΤΟ από ikariaki

«Ο σύντροφός της μας είπε ότι η κοπέλα πήγε για τρέξιμο»

«Ο σύντροφός της βρίσκεται εδώ και βοηθά στις έρευνες. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι από την Κύπρο. Τα έχει χαμένα, έχει πανικοβληθεί, δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν είναι σε θέση ούτε καλημέρα να πει, δεν μιλάει σε κανέναν, τον έχουμε από κοντά και τον προσέχουμε. Είναι ένα καλό και ευγενέστατο παιδί, εγώ πιστεύω αυτό που μας είπε, ότι η κοπέλα πήγε το πρωί να τρέξει και δε γύρισε.
Τον φιλοξενούμε πλέον στο σπίτι μας, το δωμάτιό τους είναι σφραγισμένο από την αστυνομία, δεν μπορεί να μπει κανείς μέσα. Περιμένουμε σήμερα να έρθει εισαγγελέας, για περαιτέρω έρευνα».
Το ζευγάρι είχε κάνει κράτηση για δυο μέρες. Οι δυο τους θα έφευγαν χθες το μεσημέρι. Ωστόσο το ταξίδι τους, πήρε απρόσμενη τροπή…

Έρευνες σε παλιά μονοπάτια

«Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα χθες με φωτογραφία της κοπέλας. Κάποιος είπε ότι την είδε το πρωί να κάνει τζόκινγκ και τη θυμάται αμυδρά. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια στην περιοχή. Μάλιστα, υπάρχει και χάρτης με τα συγκεκριμένα μονοπάτια. Είναι παλιά μονοπάτια, από την εποχή της τουρκοκρατίας, τα οποία είναι καθαρισμένα και είναι προσβάσιμα στον κόσμο. Άλλα οδηγούν στο βουνό και άλλα από χωριό σε χωριό. Δεν ξέρουμε πιο από όλα μπορεί να ακολούθησε» είπε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.
«Έχουμε πολύ περιπατητικό τουρισμό, εδώ. Η κοπέλα μπορεί να μην έχει το σώμα μανιώδους ορειβάτη, αλλά είναι γυμνασμένη, ψηλή, αδύνατη, καλλίγραμμη. Πολύς κόσμος από νωρίς το πρωί κάνει τζόκινγκ στην περιοχή»…

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη


 Στηρίξτε το site μας κάνοντας like και κοινοποίηση αν σας άρεσε το άρθρο μας.