07 Ιανουαρίου 2023

Καστοριά : Επιβεβαιώθηκε ο Κ.Μητσοτακη: ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ >> Έσυραν τον χορό Τελιγιορίδου ΣΥΡΙΖΑ και Τζηκαλάγιας Ν.Δ - Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπουρούνε

07. 01.2023

Στα ΜΜΕ "σφάζονται" δημιουργούν έχθρα μεταξύ  ημών των των πολιτών που συχνά στα καφενεία καταλήγουν οι πολίτες σε επεισόδια,  αν τους ρωτήσεις θα σου πουν : ...δεν είμαστε εχθροί >> όπως μας είπε ο Ζήσης Τζηκαλάγιας  ο βουλευτής της ΝΔ Καστοριάς  σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, για τον εκλιπόντα πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά τον Φ.Πετσάλνικο << Αντίπαλοι είμασταν δεν είμασταν εχθροί >>. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Μόνο  σαν να μας λέει οι πολίτες  να είναι εχθροί ; αφού υποδαυλίζουν την διαμάχη ...και θα το κάνουν το επόμενο προεκλογικό  διάστημα έως τον Ιούνιο.

Οι πολίτες μάλλον πρέπει να  στείλουν σπίτι τους τέτοιο πολιτικό προσωπικό. Εκείνοι πιστεύουν θα χαρούν με τον χορό τους, και θα ξεχάσουν την κοπή του ΕΚΑΣ των μικρο-συνταξιούχων, τους λαθρομετανάστες, το θέμα της Μακεδονίας  με τον ΣΥΡΙΖΑ κ.α, - την πείνα και το καθημερινό αγώνα της επιβίωσης το κυνηγητό με τον εγκλεισμό της "πανδημίας¨  του νομού Καστοριάς που έμεινε πληθυσμιακά μισός, με την Ν.Δ και τόσα άλλα.

Πηγή βίντεο: svouranews.gr