24 Νοεμβρίου 2020

Δημήτρης Κούβελας: Εμβόλιο για τη νόσο COVID-19 δε θα κατασκευαστεί ποτέ

- Στο παρακάτω άρθρο που αναδημοσιεύει το fyllokaiftero1. από το thestival.gr και μιλάει ο Δημήτρης Κούβελας για το πολυδιαφημιζόμενο εμβόλιο, την ίδια επιστημονική  άποψη του είχε καταθέσει και στον ραδιοφωνικό σταθμό ellada 94,3 fm  και στον έγκριτο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα πριν περίπου δέκα ημέρες.

- Ο Δημήτρης Κούβελας είναι διακεκριμένος  καθηγητής κλινικής Φαρμακολόγίας διδάκτωρ μεγάλων πανεπιστημίων του εξωτερικού με διεθνείς δημοσιεύσεις.


Πεπεισμένος πως δεν πρόκειται να κατασκευαστεί εμβόλιο που θα προφυλάσσει από τη νόσο COVID-19 είναι ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο thestival, ο κ. Κούβελας ξεκαθάρισε ότι ο ιός δεν είναι αυτός που σκοτώνει τους νοσούντες, αλλά μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος των ασθενών στη μόλυνση από τον νέο κορωνοϊό.

«Δεν υπάρχει εμβόλιο για κανέναν άλλο κορωνοϊό και δεν υπάρχει ούτε για το AIDS ούτε για τον Έμπολα. Γιατί φανταζόμαστε ότι μπορεί να υπάρξει για αυτόν τον κορωνοϊό; Κατά 99% δεν θα υπάρξει εμβόλιο για τον κορωνοϊό γιατί δεν μπαίνει μόνιμη ανοσία. Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού. Εάν εγώ το ενισχύσω σε έναν ασθενή τότε θα πεθάνει από το εμβόλιο. Είναι κοινή λογική», υποστήριξε ο κ. Καθηγητής.

Αναφερόμενος στον τρόπο διαχείρισης της κρίσης που έφερε ο φονικός ιός στη χώρα μας και τα μέτρα που έλαβαν οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία, ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να έχει γίνει διαφορετική διαχείριση της κατάστασης.

“Έλειπε από την ελληνική κοινωνία η αγωγή υγείας”

«Η διαχείριση έπρεπε να είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Δεν έχω ακούσει να μιλά κανείς για φροντίδα των ασθενών στο σπίτι. Δεν είναι μόνο το πλύσιμο. Προφανώς πλενόμαστε αλλιώς θα κολλήσουμε χολέρα. Υπάρχει η ατομική ευθύνη αλλά η διαχείριση του προβλήματος έχει να κάνει κυρίως με τα μέτρα που θα πάρει η πολιτεία», είπε.

Ο κ. Κούβελας τόνισε πως αυτό που έλειπε από την ελληνική κοινωνία πριν τον ερχομό της πανδημίας είναι η αγωγή υγείας. Αυτό συνεπάγεται την τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής από τον κάθε άνθρωπο σε προσωπικό επίπεδο.

«Πρέπει να πάρουμε υγειονομικά μέτρα και κυρίως μέτρα αγωγής υγείας. Το πλύσιμο των χεριών και των ποδιών δεν θα έπρεπε να είναι στην κουλτούρα μας; Μπαίνω στο λεωφορείο και οι δύο στους τρεις έχουν μαυρίλες κάτω από τα νύχια. Αυτοί έχουν να πλύνουν τα χέρια τους μέρες για να μην πω εβδομάδες. Αυτή πρέπει να είναι μόνιμη δράση της κοινότητας. Να έχουμε μόνιμη αγωγή υγείας. Δεν είναι τα περιστασιακά μέτρα που θα μας σώσουν. Κι αν αύριο μας κάτσει χολέρα;», διερωτήθηκε.


Ο κ. Καθηγητής υπογράμμισε πως από τη στιγμή που έγινε γνωστό, ότι η νόσος COVID-19 σκοτώνει συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με προβλήματα υγείας, θα ήταν έξυπνο να γινόταν απομόνωση των ευπαθών ομάδων για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και της οικονομίας της χώρας.

«Δεν έπρεπε να καταστρέψουμε την οικονομία του τόπου με ότι αυτό συνεπάγεται. Και δεν είναι μόνο η οικονομία. Έχουμε αύξηση της φυματίωσης, αύξηση των αυτοκτονιών», σημείωσε για να συμπληρώσει ότι: «η φτώχεια σκοτώνει πολύ περισσότερο κόσμο από οποιαδήποτε λοίμωξη. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δεν έχουν τη δυνατότητα να ξανακάνουν γενικευμένο lockdown».

“Οι νέοι να κάνουν ό,τι θέλουν και μετά να μην πηγαίνουν στους παππούδες τους”

Ερωτηθείς για τις εικόνες συνωστισμού νέων ανθρώπων σε διάφορους χώρους διασκέδασης το χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, ο κ. Κούβελας σχολίασε: «Οι νέοι να κάνουν ό,τι θέλουν και μετά να μην πηγαίνουν στους παππούδες τους. Εκεί είναι ο κίνδυνος. Η εικόνα αυτή θα με ενοχλούσε μόνο αν ήμουν καλβινιστής ιερέας που αυτομαστιγώνομαι το βράδυ. Επειδή όμως έχω μικρά παιδιά και θυμάμαι πως ήμουνα νέος σας ρωτώ: μπορείτε να κλείσετε ένα ερωτευμένο 18χρονο στο σπίτι; Πως θα γίνει αυτό; Πιο πιθανό είναι να αυτοκτονήσει σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα παρά να φοβάται τον κορωνοϊό».


Παράλληλα, χαρακτήρισε σαθρό το σύστημα υγείας της Ελλάδας και τόνισε την ανάγκη προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

«Γιατί δεν καθόμαστε να το φτιάξουμε το σύστημα υγείας μας και ασχολούμαστε με το να ανοιγοκλείνουμε τα σύνορα; Κρεβάτια έχουμε. Γιατροί και νοσηλευτές χρειάζονται. Ποιος θα κάνει την εντατική παρακολούθηση;», υπογράμμισε.

Φωτογραφίa κειμένου: Intime 

 

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Σέρρες: Ο 25χρονος που τον εμφάνισαν νεκρό από τον κορωνοϊό είχε βηματοδότη με χρόνια καρδιοπάθεια και άλλα υποκείμενα νοσήματα

Αρχείου Αρχείου Eurokinissi

Πρώτη ενημέρωση 24/11/2020 9:00 μ.μ


Ο  22 χρονος εκλιπών στις Σέρρες  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του fyllokaiftero1. ο οποίος παρουσιάστηκε σε όλα σχεδόν τα κλασικά ΜΜΕ΄αλλά και σε κάποιες ιστοσελίδες  ζούσε με βηματοδότη στην καρδιά με σοβαρή καρδιοπάθεια  αλλά και άλλα νοσήματα συγγενή με τα προβλήματα που δημιουργεί η νόσος της καρδιάς .  

 Νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.όπου και πέθανε σε δυο ημέρες. 

Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη  αναρωτήθηκε ιατρική μας πηγή...Ο Θεός και η ψυχή τους.!! 

 

 Θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε την δήλωση του βουλευτή Σερρών παρακάτω  χωρίς τον δημοσιογραφικό σχολιασμό της ιστοσελίδας μας.

 
Στη θλίψη έχει βυθιστεί σύσσωμη η κοινωνία των Σερρών ενώ την είδηση του θανάτου έκανε γνωστής μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, αναφέροντας:
 “Σε σένα που δεν πιστεύεις,
σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα,
σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει,
σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια,
σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου,
σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα.

Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε.

Σήμερα μας στέρησε έναν νέο.
Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό.

Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει.

Καλό παράδεισο Θοδωρής Παυλίδης..
Καλή δύναμη στην οικογένεια…”

   

Λευτέρης Αβραμάκης

       
       
  

 

         
       

    






Η γερμανίδα βουλευτής Νταντελέν : Σταματήστε το ΘΕΑΤΡΟ! Η αλήθεια για τα «αίσχη» Βερολίνου-Άγκυρας, ΒΙΝΤΕΟ


tourkia-germania
Η νηοψία ανοιχτά της Λιβύης...

Η Τουρκία και η Γερμανία αντάλλαξαν σήμερα… κατηγορίες μετά την νηοψία που πραγματοποίησαν Γερμανοί στρατιώτες σε ένα τουρκικό πλοίο στο πλαίσιο στρατιωτικής αποστολής της ΕΕ στη Μεσόγειο «IRINI», με το Βερολίνο να χαρακτηρίζει τις διαμαρτυρίες της συμμάχου του στο ΝΑΤΟ αδικαιολόγητες και την Άγκυρα να λέει ότι η κίνηση αυτή ήταν παράνομη.

Η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε χθες, Δευτέρα, επειδή γερμανικές δυνάμεις που ανήκουν στην αποστολή «Ειρήνη» της ΕΕ, που έχει επιφορτισθεί με την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων που επέβαλε ο ΟΗΕ στη Λιβύη, επιβιβάστηκαν και ερεύνησαν ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο το οποίο η ΕΕ θεώρησε ύποπτο για παράνομη μεταφορά όπλων στη Λιβύη.

Η Άγκυρα, γνωστή για τα ψέματά της, δήλωσε πως το πλοίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και υποστήριξε πως η γερμανική ομάδα παραβίασε το διεθνές δίκαιο.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ δήλωσε σήμερα πως οι διαμαρτυρίες της Τουρκίας είναι αδικαιολόγητες κτλ. κτλ. κτλ.!

Η αλήθεια όμως είναι μία! Από το 2004 και μετά η γερμανική αμυντική βιομηχανία έχει εξάγει στην Τουρκία πολεμικά πλοία και ανταλλακτικά του ναυτιλιακού τομέα ύψους 1,5 δις ευρώ και συνεχίζει ακάθεκτη, βοηθώντας την Τουρκία να παράξει υπερσύγχρονα υποβρύχια για να αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα Ελληνικά στο Αιγαίο, τα οποία έχουν ταπεινώσει τον τουρκικό Στόλο.

Δείτε πως η Γερμανίδα βουλευτής κουρδικής καταγωγής, Σεβίμ Ντάντελεν, αναφέρει πως χάρη στην Γερμανία η Τουρκία γίνεται ισχυρή στρατιωτική δύναμη, αποτελώντας τον μεγαλύτερο εισαγωγέα στρατιωτικού υλικού!

Μήπως άραγε ο… τούρκο-γερμανικός «καυγάς» στήθηκε για τα μάτια του κόσμου, προκειμένου να καλυφθούν τα αίσχη του μαγαζιού Βερολίνου-Άγκυρας;;;

Τα νούμερα ζαλίζουν. Διαπιστώστε το μόνοι σας:

.

Προηγούμενο Άρθρο

 

Καστοριά: Στη διάθεση του ΕΣΥ δεν θα τεθεί εθελοντικά ο γιατρός-βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας όπως έκαναν συνάδελφοι του ;? - Όμως σε νοσοκομείο εκτός Καστοριάς....!!



 

       

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Ακούστε το τραγούδι με τίτλο ”ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ” – Μουσικό βίντεο

 

Τη μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Γιαννόπουλος και το ερμηνεύει ο ταλαντούχος τραγουδιστής Αλέξης Γαλάνης. Τους  στίχους του τραγουδιού, που αντικατροπτίζει την εικόνα της σημερινής Ελλάδας και βγάζει την οργή και την αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη, έχουν γράψει οι Μυτιληνοί Μανώλης και ο Μάκης Ευσταθίου, γιος και πατέρας, που είναι ιδιοκτήτες ψητοπωλείου

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι…

.



Δημοσιογραφική επιμέλεια Νίνα Θεοδώρου της Ε.Δ.Ο 

fyllokaiftero1.

Ν.Τραμπ για τα περί αποδοχής του εκλογικού αποτελέσματος: «Δεν δεχόμαστε ψεύτικες ψήφους & την «Dominion» - Συνεχίζουμε»


Ν.Τραμπ για τα περί αποδοχής του εκλογικού αποτελέσματος: «Δεν δεχόμαστε ψεύτικες ψήφους & την «Dominion» - Συνεχίζουμε»

Pronews

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Μιά από τις ασθένειες του Lockdown λόγω εγκλεισμού: Αύξηση υπέρτασης και κίνδυνος θανάτου

 

Lockdown λόγω κορονοϊού: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο υπέρτασης

Πληθαίνουν τα επιστημονικά στοιχεία για τις επιπτώσεις του lockdown λόγω της πανδημίας στη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων.

Μελέτη για τις ψυχικές επιπτώσεις της πανδημίας, έδειξε ότι τα επίπεδα του στρες, της μοναξιάς και του θυμού έχουν σημειώσει δραματική αύξηση και στην Ελλάδα.

Πρόσφατη έρευνα στην Αργεντινή, με επικεφαλής τον δρα Ματίας Φόσκο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ιδρύματος Φαβαλόρο του Μπουένος Άϊρες, βρήκε ότι το «λοκντάουν» λόγω κορονοϊού σχετίζεται με αύξηση της αρτηριακής πίεσης, με βάση τις εισαγωγές ασθενών στα τμήματα επειγόντων των νοσοκομείων κατά το πρώτο επιδημικό κύμα της άνοιξης.

Η μελέτη αφορούσε 12.241 ασθενείς με μέση ηλικία 57 ετών.

«Η πιθανότητα υπέρτασης ήταν αυξημένη κατά 37% στη διάρκεια της πρώτης τρίμηνης περιόδου υποχρεωτικής κοινωνικής απομόνωσης στην Αργεντινή», ανέφερε ο δρ Φόσκο. 

Η αυξημένη πιθανότητα υπέρτασης αποδόθηκε στο αυξημένο στρες λόγω της πανδημίας, στις περιορισμένες κοινωνικές επαφές και στα αυξημένα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, που από κοινού οδηγούν σε μεγαλύτερη ψυχική ένταση.

Η έρευνα παρουσιάστηκε σε κοινό διαδικτυακό συνέδριο του Κογκρέσου Καρδιολογίας της Αργεντινής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε να δικαστεί ο Bill Gates για εγκλήματα πολέμου

Καστοριά: Στη διάθεση του ΕΣΥ δεν θα τεθεί εθελοντικά ο γιατρός-βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας όπως έκαναν συνάδελφοι του ;? - Όμως σε νοσοκομείο εκτός Καστοριάς....!!



 

       

 


 Πρώτη ενημέρωση 24/11/ 2020 10:48 π.μ

 Του Φτερογράφου

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας βουλευτής Καστοριάς και ιατρός πνευμονολόγος δεν δήλωσε την επιθυμία του να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία του συμπολίτη του κατά του ιού, όπως έκαναν (3) τρεις συνάδελφοι του  βουλευτές της Ν.Δ

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας προέρχεται από το κρατικό χώρο (ΙΚΑ ) και τον νοσοκομειακό ως ιατρός πνευμονολόγος.

Ελπίζουμε μετά το ρεπορτάζ αυτό να κινηθεί προς την κατεύθυνση,.. να πάρει ως παράδειγμα τους συναδέλφους του βουλευτές γιατρούς και να φορέσει  και αυτός την ιατρική μπλούζα - ρόμπα σε κάποιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης  η άλλο εκτός του νομού που εκλέγεται, για να μην υπάρχουν "αμι τι άλλο", αρνητικά σχόλια για αυτόν και για την παράταξη της δεξιάς.

 Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας  πρώτος έθεσε εαυτόν στην διάθεση του ΕΣΥ μαζί με άλλους  2 συναδέλφους του βουλευτές,ν καθώς το ίδιο έουν κάνει και βουλευτές γιατροί  άλλου κόμματος όπως του ΚΚΕ.

 Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας, με την ιδιότητα του καρδιολόγου, το γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Χωρίς να επιλέξει νοσοκομείο.

Η επιλογή νοσοκομείου με Πρόεδρο νοσοκομείου συγγενή, δεν είναι κομψό, δεν είναι ηθικό και ας είναι νόμιμο όπως μας επισημαίνουν Καστοριανοί  πολίτες αναγνώστες μας οι οποίοι γνωρίζουν "πράγματα".


 
       
       
        Φτερογράφος
        Ε.Δ.Ο

    

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Η Κίνα πρότεινε επίσημα το «σφράγισμα» των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode «πιστοποίησης εμβολίου» για τον κορωνοϊό!

Η Κίνα πρότεινε επίσημα το «σφράγισμα» των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode «πιστοποίησης εμβολίου» για τον κορωνοϊό!


Αλλιώς δεν θα μπορεί κανείς να ταξιδέψει ή να κλείσει εμπορικές συμφωνίες

Ανανέωση από αρχικό κείμενο: (24/11/2020, 07:43)

Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping (η χώρα του οποίου είναι υπεύθυνη για την πανδημία) πρότεινε ξεκάθαρα το χάραγμα κωδικών QR (του γνωστού barcode) σε όλο τον πληθυσμό ώστε, σύμφωνα με τον ίδιο να «βελτιωθεί το εμπόριο και τα ταξίδια» που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20 ο Κινέζος πρόεδρος είπε:

«Την ώρα που προσπαθούμε να ελέγξουμε τον ιό, πρέπει να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της παγκόσμιας βιομηχανίας και της αλυσίδας προμηθειών», είπε ο Κινέζος πρόεδρος το Σάββατο στην τηλεδιάσκεψη των G20 κάνοντας επίσης λόγο για ανάγκη «μείωσης των δασμών και των εμποδίων στο εμπόριο» και «φιλελευθεροποίησης» του εμπορίου σε κρίσιμα ιατροφαρμακευτικά προϊόντα για να συνεχίσει λέγοντας ότι για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργηθούν οι μηχανισμοί οι οποίοι θα απλοποιήσουν την ροή των προϊόντων και των υπηρεσιών σε εποχή όπου δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό.

Αυτό μπορεί να έρθει στη μορφή των κωδικών QR οι οποίοι θα περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του κάθε ατόμου, είπε ο Xi.

«Η Κίνα έχει προτείνει ένα παγκόσμιο μηχανισμό μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας πιστοποιητικών υγείας βασισμένων σε ελέγχους νουκλεϊκού οξέος και σε μορφή κωδικών QR που θα είναι παγκόσμια αποδεκτή. Ελπίζουμε ότι όλο και πολλές χώρες θα αποδεχτούν το μηχανισμό αυτό».

Ουσιαστικά οι οπαδοί της «νέας εποχής» και της  νέας «μεγάλης επανεκκίνησης» δεν κρύβονται καν πλέον, αλλά το λένε ανοικτά όπως ο Κινέζος πρόεδρος, ένας εκ των βασικών υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης:

Ένα κοινά συμφωνημένο  πιστοποιητικό  υγείας που θα ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου και που θα είναι σε μορφή barcode για να το φέρει ο καθένας επάνω του, που χωρίς αυτό δεν θα μπορεί ούτε να πραγματοποιήσει εμπορικές συμφωνίες ούτε φυσικά να ταξιδέψει.

Και φυσικά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο η πρώτη αναφορά για ένα σύστημα παγκόσμιου σφραγίσματος για την υγεία μας πάντα έπεσε -που αλλού- στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ (WEF) όπου προτάθηκε το λεγόμενο ‘CovidPass’ ώστε «να αποκατασταθεί ο τουρισμός και τα ταξίδια τα οποία επλήγησαν από την πανδημία».

Ο γνωστός κωδικός QR

Φυσικά από το WEF ξεπήδησε και το βιβλίο "Covid-19: Τhe Great Reset" το οποίο εμφανίζεται επάνω στο γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού

Όλα είναι αλληλένδετα αλλά το χειρότερο είναι πως  κανείς δεν κρύβεται» πλέον αλλά το λένε ξεκάθαρα:

Πόσο τυχαία πάλι ήταν η μη εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, ο οποίος ήταν και είναι φύση και θέση αντίθετος με τα σχέδια της Κίνας και η  εκλογή Μπάιντεν ο οποίος θεωρείται ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με το Πεκίνο. ;

Επιβολή παγκόσμιου συστήματος ελέγχου για το καλό μας και την υγεία μας.

Και αν νομίζει κάποιος ότι όλα αυτά θα έχουν προσωρινό τάχα χαρακτήρα και μόνο, για όσο διαρκεί ο κορωνοϊός, πλανάται πλάνην οικτράν.

Συνεχείς είναι ειδήσεις ότι ο κορωνοϊός δεν θα φύγει από τη ζωή μας ποτέ ενώ οι επιστήμονες  κάνουν λόγο και για  τρίτο κύμα και «αύριο» ίσως και για τέταρτο.

Όλα αυτά θα είναι σε μόνιμη βάση και θα οδηγήσουν σε ακόμη πιο αυστηρούς και ασφυκτικούς περιορισμούς, προς χάρη της «νέας εποχής» και της «μεγάλης επανεκκίνησης».

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, (δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε) δείτε το εξώφυλλο του Economist για το 2015 το οποίο έβριθε από συμβολισμούς, κρυφούς και όχι. Στο κέντρο ο Κινέζος πρόεδρος και ακριβώς πίσω του ένας αστυνομικός φορώντας…  μάσκα και γάντια.


Pronews

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Το πρωτοσέλιδο μας

 

Δημοσιογράφος Πορτοσάλτε «Με το ΖΟΡΙ στην σειρά και εμβολιασμός» – Σοκαριστικά λόγια στην τηλεόραση,ΒΙΝΤΕΟ


PORTOSALTE_EMBOLIO
«Βλαμμένοι και ηλίθιοι» όσοι δεν θέλουν να τον κάνουν...

Όλοι συζητούν για το εμβόλιο! Το παρουσιάζουν ως «λύση», προκειμένου να επιστρέψει, υποτίθεται, η κανονικότητα και να… ανοίξει η οικονομία. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες ελπίζουν και δεν αντιδρούν.

Από την μία μεταδίδουν για το εμβόλιο της Οξφόρδης, το οποίο φέρεται να είναι κατά 70% αποτελεσματικό Αλλά πιο φθηνό, από την άλλη γίνεται λόγος για εκείνο της Pfizer, το οποίο, όπως λένε, θα μπορούσε να λάβει έγκριση από τις αρμόδιες βρετανικές ρυθμιστικές αρχές μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κτλ.

Ποιος θα μας διαβεβαιώσει τελικά πως το όποιο εμβόλιο είναι ασφαλές;

Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να μας προβληματίσει η συμπεριφορά ορισμένων δημοσιογράφων σε σχέση με το εμβόλιο και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν, αποκαλώντας «ηλίθιους και βλαμμένους», όσους αρνούνται να το κάνουν ή έχουν ενδοιασμούς.

Αυτό, όπως θα δείτε, ακούστηκε στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, με αφορμή ένα λυπηρό, πράγματι, περιστατικό με δύο γονείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εισέλθουν σε νοσοκομείο, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους που βρίσκεται σε ογκολογική κλινική, προφανώς λόγω των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, δημοσιογράφος ξεστόμισε πως «ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει με το ζόρι».

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο άραγε;;;

Ο συνάδελφός του έσπευσε να τον επαναφέρει στην τάξη! Όπως βλέπουμε, ο «εμβολιασμός με το ζόρι» βρίσκεται στο μυαλό πολλών. Άλλωστε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έχει δηλώσει πως «Η κατεύθυνση θα είναι να το κάνει όποιος θέλει. Αν χρειαστεί να έχουμε κάτι πιο αυστηρό θα το δούμε» (δείτε ΕΔΩ).

Αφού όσοι κάνουν το εμβόλιο, υποτίθεται, θα προστατευτούν, γιατί υπάρχει πίεση να το κάνουν και οι υπόλοιποι;



Με πληροφορία από το el.gr

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί