04 Δεκεμβρίου 2020

"ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (;;;;) !!!Δείτε βίντεο



4 Δεκεμβρίου, 2020 10:30μ.μ 

Με το παρακάτω βίντεο, γίνεται χαμός τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (;;;;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (βίντεο)

 

Αν η παρακάτω καταγγελία ισχύει, τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ… και ο νοών, νοεί το…

Αν η καταγγελία, ότι ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ισχύει, τότε, στον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ….

ΑΝΕΛΕΗΤΑ…

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΙΚΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

Όχι νομικά…Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το βίντεο εδώ

 

 

Πηγή

   Καλλιόπη Σουφλή            Ε.Δ.Ο

Καλλιοπη Σουφλη


Χαμηλό το επίπεδο εμβολιασμού για την γρίπη- Ετοιμάζεται δέσμη μέτρων για το εμβόλιο του κορωνοϊού


Χαμηλό το επίπεδο εμβολιασμού για την γρίπη- Ετοιμάζεται δέσμη μέτρων για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Πολύ χαμηλότερος από τις προσδοκίες ήταν ο αριθμός των Ελλήνων που εμβολιάστηκαν και φέτος για την γρίπη. Σχεδόν 1.000.000 πολίτες επέλεξαν να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, δηλαδή μόλις 200.000 παραπάνω από τους 800.000 που είχαν εμβολιαστεί πέρυσι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Μια αύξηση μόνον 25% που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον μέτρια. Ειδικά με δεδομένη την σχετική κινητοποίηση που υπήρξε αλλά και την κατάσταση πανδημίας που επικρατεί στην χώρα.

«Εάν μέσα σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε, μόλις 200 χιλιάδες παραπάνω Έλληνες αισθάνθηκαν την ανάγκη να κάνουν τα εμβόλια της γρίπης, τι θα συμβεί με τα εμβόλια του κορωνοϊού» είναι η απλούστατη απορία που έχει ήδη διατυπωθεί. 

Η "χαμηλή πτήση" των εμβολίων για την γρίπη για κάποιους είναι προπομπός του τι μέλλει γεννέσθαι με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δημιουργώντας προβληματισμό στις τάξεις των ειδικών. 

Η απάντηση σε αυτό ίσως έλθει με τρόπο που προβληματίζει εξίσου. Ήδη με απόφασή του τις προηγούμενες ημέρες το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε επί της ουσίας «υποχρεωτικό» τον εμβολιασμό για παιδιά παιδικών σταθμών και δημοτικών. Ως εκ τούτου αναμένονται περαιτέρω ρυθμίσεις που θα έχουν ως στόχο τον εμβολιασμό ενός ικανού ποσοστού του πληθυσμού με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Τα "πιστοποιητικά" (εμβολιασμού, υγιεινής ή οποιαδήποτε άλλη λέξη χρησιμοποιείται" που θα αποδεικνύουν ότι ο φέρων αυτά έχει εμβολιαστεί και για Covid 19, αποτελούν μια εξ' αυτών. Δίχως αυτά όχι απλά δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αλλά δεν θα μπορεί και να προσληφθείς παραδείγματος χάριν για δουλειά στο δημόσιο. Μείζον ζήτημα τίθεται και με την σύνδεση αυτών των πιστοποιητικών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Με απλά λόγια αυτό το οποίο είναι - όπως φαίνεται - η στρατηγική της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο τόσο  ασφυκτικό γι' αυτόν που θα επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο, ώστε τελικά να αναγκαστεί να... προχωρήσει στον εμβολιασμό του, προκειμένου να μπορεί να ζήσει ως κανονικός άνθρωπος και όχι ως ερημίτης σε κάποια σπηλιά.

 

 

Pronews

 

Σoκ: Σε εννέα μήνες η χώρα έχασε όσα στα 10 χρόνια των μνημονίων - Μείον 25% το ΑΕΠ

Σoκ: Σε εννέα μήνες η χώρα έχασε όσα στα 10 χρόνια των μνημονίων - Μείον 25% το ΑΕΠ

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία υπογραμμίζουν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας καθώς στο τρίτο τρίμηνο η οικονομία εμφάνισε διψήφια ύφεση της τάξης του 11,7%.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, απόρροια της οικονομικής πολιτικής  της κυβέρνησης, η Ελλάδα επιστρέφει σε επίπεδα ΑΕΠ του 2000, με ευθύνη της κυβέρνησης. Πρόκειται για έγκλημα κατά της οικονομίας που αντανακλά στους πολίτες το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κρυφτεί κάτω από το χαλί της πανδημίας.

Μέσα σε εννέα μήνες παρατεταμένων lockdown και επιλογών για την αποτελεσματικότητα των οποίων πλέον εκφράζονται σοβαρότατες αντιρρήσεις ακόμη και από αυτούς που τις εισηγούνταν, η περιδίνηση της ελληνικής οικονομίας αποτυπώνεται στην ύφεση που γιγαντώνεται και σίγουρα διαψεύδει ακόμη και τους πλέον απαισιόδοξους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κανείς δεν περίμενε διψήφιο νούμερο ύφεσης για το τρίτο τρίμηνο, το οποίο παραδοσιακά είναι και το … καλύτερο.

Η μεγάλη μείωση αποδίδεται στη μείωση του τουρισμού καθώς οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών εμφανίστηκαν να υποχωρούν κατά 44,9%. Με βάση και αυτά τα στοιχεία η ύφεση της οικονομίας τους πρώτους εννέα μήνες διαμορφώνεται σε 8,5%.

Η μεγάλη συρρίκνωση του ΑΕΠ οφείλεται στις ακόλουθες επιμέρους μεταβολές:

– Η συνολική τελική καταναλωτική δαπάνη παρουσίασε αύξηση κατά 1,6% σε σχέση με το 3o τρίμηνο του 2019.

– Οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου μειώθηκαν κατά 0,3% σε σχέση με το 3o τρίμηνο του 2019.

– Οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών παρουσίασαν μείωση κατά 44,9% σε σχέση με το 3o τρίμηνο του 2019. Οι εξαγωγές αγαθών αυξήθηκαν κατά 3,5%, ενώ οι εξαγωγές υπηρεσιών μειώθηκαν κατά 80,0%.

– Οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών παρουσίασαν μείωση κατά 6,4% σε σχέση με το 3o τρίμηνο του 2019. Οι εισαγωγές αγαθών μειώθηκαν κατά 2,7% και οι εισαγωγές υπηρεσιών μειώθηκαν κατά 18,1%.

 

 


Pronews

 

Επιδημιολόγος M.Δερμιτζάκης: «Το lockdown απέτυχε - Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε - Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε»


Επιδημιολόγος M.Δερμιτζάκης: «Το lockdown απέτυχε - Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε - Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε»

Pronews

 

Δείτε στο βίντεο τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ στην χθεσινή εκπομπη του στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV (03 12 2020 )

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Πρόστιμο σε ταξί με παντρεμένο ζευγάρι – Άφωνος ο άντρας – ΒΙΝΤΕΟ


Πλέον δεν μιλάμε απλά για μέτρα περιορισμού αλλά για παράνοια.

Στην Αθήνα επιβλήθηκε πρόστιμο 900 ευρώ σε παντρεμένο ζευγάρι και τον ταξιτζή, επειδή βρίσκονταν δύο άτομα στο ίδιο ταξί, ενώ τα μέτρα επιβάλλουν ένα άτομο ανά ταξί, εκτός αν πρόκειται για γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της.

Ο σύζυγος μιλώντας στην κάμερα, σαφώς αγανακτισμένος, αναρωτήθηκε πως είναι εινα δυνατόν να μην μπορεί με την γυναίκα του που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, να μεπι στο ίδιο ταξί.

«Να πάρουμε δύο ταξί για το αεροδρόμιο;», αναρωτήθηκε.

«Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπω σε ένα ταξί; Είναι λογικό; Να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί. Είναι άδικο», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

Μοιράζονται δηλαδή το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, αλλά όχι το ταξί, καθώς ο νόμος προβλέπει πως μόνο ένας πελάτης επιτρέπεται να μπαίνει.

.

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί