24 Απριλίου 2019

O Δημαρχος Αργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, πέτυχε την Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου





  Σημαντική επιτυχία για τον
Δημαρχος Αργους Ορεστικού η  ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άργους Ορεστικού, ύψους 1.020.000 ευρώ. Σύμφωνα με  τον πίνακα εντάξεων στη σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης. 

Ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου είναι και υποψήφιος δήμαρχος για το Αργος Ορεστικό και αυτή η επιτυχία της έγκρισης του έργου αυτού,  του "προσφέρει' και άλλους πόντους στην διεκδίκηση του δήμου.






Εκτύπωση καρτών υποψηφίων

Επαγγελματικές Κάρτες για Εκλογικούς Υποψήφιους, Δημοτικές Εκλογές, Βουλευτικές Εκλογές, Ευρωεκλογές,
Σχεδιασμός μακέτας και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών.
Εκτυπώσεις επαγγελματικών καρτών ψηφιακές και εκτυπώσεις offset. Η εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών μπορεί να είναι μια ή δυο όψεων.

Αν επιθυμείτε προσφορά ή θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 6978276141

Ζεμπιλιάδου: «Θέλουν το διάλογο ή προτιμούν τους μονολόγους;»



thumbnail 1 summary
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πριν από μερικές μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός WestChannel απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας για να συμμετάσχουν σ’ έναν διάλογο, στον οποίο θα είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του τόπου μας.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση. Δυστυχώς όμως ο διάλογος δεν έγινε καθώς οι κ. Καρυπίδης και Κασαπίδης είχαν άλλες υποχρεώσεις, τις οποίες προφανώς δεν μπορούσαν να αναβάλουν έστω και για λίγο!

Στις 9 Μαΐου 2019, η ΕΡΤ έχει προγραμματίσει debate με τη συμμετοχή των υποψηφίων Περιφερειαρχών. Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου αποδέχτηκε ήδη τη σχετική πρόσκληση και θα είναι παρούσα στο διάλογο. Ελπίζουμε το ίδιο να πράξουν και οι κ. Κασαπίδης και Καρυπίδης.

Ένας διάλογος όμως δε φτάνει. Τα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας είναι πολλά και μεγάλα και οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι λύσεις προτείνονται απ’ όλους για να τις αξιολογήσει και να αποφασίσει αναλόγως.

Γνωρίζουμε πως όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας πολύ ευχαρίστως θα φιλοξενούσαν διαλόγους μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών και είμαστε σίγουροι πως θα προγραμματίσουν τα δικά τους debates.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου θα δώσει το παρόν όποτε και από όποιο μέσο ενημέρωσης κληθεί.Θα πράξουν το ίδιο και οι κ. Κασαπίδης και Καρυπίδης, αποδεικνύοντας στην πράξη πως θέλουν το δημιουργικό διάλογο και όχι τους στείρους μονολόγους;

Θα φανεί πολύ σύντομα.

Γραφείο Τύπου

Αύριο Πέμπτη το νυφοπάζαρο της Καστοριάς


Το παραδοσιακό γνωστό νυφοπάζαρο της Καστοριάς της Μεγάλης Πέμπτης ξεκίνησε απο σήμερα Μ.Τετάρτη μετα το τέλος  της λαϊκης με περίπου 120 συμμετοχές "καταστήματα" κυρίως με προϊοντα όπως χαλβά Φαρσάλων, και Πασχαλινών ειδών.
Αναμένεται να υπάρχει κοσμοσυρροή  όχι για αγορές τόσο,... όσο για αυτό που το  λέει το όνομα του "νυφοπάζαρο".

Economist: Βαριά ήττα για ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές αλλά και δυσκολία σε ΝΔ για μονοκομματική κυβέρνηση


«Βαριά» ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου προβλέπει ο Economist Intelligence Unit(ΕΙU), καθώς και απώλεια της εξουσίας στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Αναμέναμε ότι η κυβέρνηση θα συνδύαζε τις πρόωρες εκλογές με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές. Παρ’όλα αυτά, η δημοτικότητα και αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τόσο χαμηλή, που αναμένουμε ότι θα προσκολληθεί στην εξουσία μέχρι που θα πλησιάζει το τέλος της τετραετίας», τονίζει η έκθεση του Economist.

Ο ΕΙU αναμένει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει μεν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά συμπληρώνει πως είναι πιθανό να δυσκολευθεί η Νέα Δημοκρατία στο σχηματισμό μονοκομματικής Κυβέρνησης.

Στις Εκλογές του 2014, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξασφαλίσει το 26,6% των ψήφων, έναντι ποσοστού 22,7% της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας επικράτησε και στις Εκλογές του επόμενου Ιανουαρίου, καθώς και στις επαναληπτικές τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.
Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχωρήσει μεταξύ 19%-22%, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ η Νέα Δημοκρατία έχει ανέβει στο 29% με 31%.

Στην έκθεση σημειώνεται ότι οι Εκλογές του Μαΐου είναι οι πρώτες που διεξάγονται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2015 και γι' αυτό θεωρούνται «βαρόμετρο» για τις επόμενες Εθνικές Εκλογές, τις οποίες ο EIU «βλέπει» να διεξάγονται προς τον Οκτώβριο.




Με πληροφορία απο


 

Αποστολάκης σε στρατιωτικούς: Σεβαστείτε τις «Πρέσπες» ακόμα και αν διαφωνείτε ( ακόμη και αν είναι προδοσία χωρίς την εγκριση του λαού )

Πρόδοσε τον στρατιωτικό του όρκο αποδεχόμενος να γίνει Υπουργός "του Τσίπρα της προδοτικής συμφωνίας" ,  και απαιτεί να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι στρατιωτικοί.

 fyllokaiftero

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη
Αποστολάκης σε στρατιωτικούς: Σεβαστείτε τις «Πρέσπες» ακόμα και αν διαφωνείτε

«Είμαστε υποχρεωμένοι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος»
Με έναν πρωτοφανή, καθαρώς στρατιωτικό τρόπο και – ας μας επιτραπεί η έκφραση – φρασεολογία και χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας, στους Έλληνες στρατιωτικούς της Ελληνικής Δυνάμεως Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ) απευθύνθηκε ουσιαστικώς προς όλους τους στρατιωτικούς. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να «κόψει με το μαχαίρι» μουρμούρες, αντιρρήσεις κλπ, που έχουν προφανώς εκφράσει στρατιωτικοί για τη

Συμφωνία των Πρεσπών, που ισχύει με την Βόρεια Μακεδονία, και προφανώς έφτασαν ως αυτόν, με τις «πηγές» που διαθέτει.
«Εμείς, πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, τουλάχιστον οι Ένοπλες Δυνάμεις, ανεξαρτήτως από το ποια είναι η άποψή μας για κάποια θέματα, είμαστε στρατιώτες και είμαστε συντεταγμένο τμήμα της Κυβέρνησης, της όποιας Κυβέρνησης. Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος. Έτσι, λοιπόν, κινούμαστε και δεν το κάνουμε ούτε με το στανιό, ούτε γιατί μας αναγκάζει κανείς, το κάνουμε γιατί, όπως είπαμε, είμαστε στρατιώτες και έτσι έχουμε μάθει», τόνισε αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΥΕΘΑ.
Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή διάφορα λέγονται, διάφορα ακούγονται, πέφτει πολύ δηλητήριο σε όλη αυτή την υπόθεση, δηλαδή έχουμε χωριστεί σε πολύ πατριώτες και σε λιγότερο πατριώτες, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπάνε την Ελλάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό αυτού του τόπου. Άλλοι το εκφράζουν έντονα και άλλοι λιγότερο έντονα. Η ουσία είναι ότι όλοι είμαστε εδώ για να προασπίσουμε και να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, όποια είναι αυτά. Επομένως, εδώ, προσωπικές απόψεις και θεωρίες παράξενες δεν χωράνε».
Ο ΥΕΘΑ σήμερα συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ  Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, επισκέφτηκε την ΕΛΔΥΚΟ, στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή και το προσωπικό της, με τους οποίους συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Επίσης, ο κ. ΥΕΘΑ συναντήθηκε με την επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου Πρίστινας Πρέσβη Χρυσούλα Αλειφέρη, την επικεφαλής της αποστολής της ΕΕ στο Κοσσυφοπέδιο (European Union Rule of Law Mission-EULEX in Kosovo) Πρέσβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τον Διοικητή της Kosovo Force (KFOR) Ιταλό Υποστράτηγο Lorenzo D’ Addario, με τους οποίους συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Υπουργός αφού συνεχάρη το προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ για τον τρόπο εκτελέσεως της αποστολής του και τη γενικότερη εικόνα του στο Κοσσυφοπέδιο, σημείωσε ότι λόγω των προβλημάτων στην περιοχή η ελληνική δύναμη θα διατηρηθεί σε αυτήν «μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα που έχει αυτή η περιοχή», όπως σημείωσε χαρακτηριστικώς. Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, κινούμαστε στην κατεύθυνση να αναλάβουμε οτιδήποτε χρειάζεται από πλευράς στρατιωτικής υποστήριξης, στη νέα χώρα, όπως την ονομάζουμε, Βόρεια Μακεδονία. Εκτοπίσαμε ένα πολύ μεγάλο μέρος από δραστηριότητες γειτόνων, οι οποίοι είχαν αναλάβει αυτό το έργο. Κινούμαστε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, το μεγάλο βάρος αυτής της υποστήριξης πέφτει στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στο Στρατό Ξηράς, γιατί είναι ένα χερσαίο κράτος».
Τέλος, ο ίδιος απαντώντας σε σχετικό δημοσιογραφικό ερώτημα για το ρόλο της Ελλάδος στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, σημείωσε τα εξής: «Αυτό είναι κάτι που τόνισα και στο προσωπικό εδώ, ότι η Ελλάδα πλέον έχει έναν πολύ σοβαρό διεθνή ρόλο, ενεργό, μάχεται για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή, με όλους τους τρόπους. Με τις ειρηνευτικές αποστολές, με τις ΝΑΤΟϊκές αποστολές και με τις συνέργειες με τα κράτη που συνεργαζόμαστε στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια. Η συμμετοχή μας σε κάθε τέτοια αποστολή είναι ένα λιθαράκι στη μεγαλύτερη προσπάθεια που κάνει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα».


newpost.gr

Αυτός θα ... υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ελλάδος;;;



... όπως έκανε και η... βουλγάρα Κούνεβα;;;
Η ΣΠΕΣΙΑΛ ΦΩΤΟ  ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.


Καλλιόπη Σουφλή















Πηγή


 Σε ποιανού το payroll είπαμε πως είναι η κυρία και τα λοιπά ευρωλιγούρια;;;
Μήπως και ο ... αφγανός πάει εκεί;;;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ...


Καλλιόπη Σουφλή









https://attikanea.blogspot.com/2019/04/blog-post_531.html