06 Δεκεμβρίου 2021

Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Σε λίγες ημέρες ανακοινώνουμε τρανταχτές αποδείξεις σύνδεσης θανάτων και εμβολιασμού»



«Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα - Αυτός ο κορωνοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία - Οι πολιτικοί δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις»

Ακόμα μια συνέντευξη του διάσημου Γερμανού ιολόγου Σουχαρίτ Μπάγντι στον FOCUS FM βγάζει ειδήσεις «βόμβα» και δίνει θάρρος σε όσους ο νους τους έχει σκοτεινιάσει από την πρωτοφανή καθημερινή εκστρατεία τρόμου των καναλιών και της κυβέρνησης.  

 O κορυφαίος επιστήμονας μίλησε για όλα.

«Πρέπει να σας πω ότι σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την Ελλάδα», είπε και συνέχισε:

«Στις 3 Νοεμβρίου που μιλήσαμε σας είχα πει ότι είχε προκύψει το θαυμάσιο νέο, ότι μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει. Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί. Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.Έτσι είχε η κατάσταση στις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, η ελληνική κυβέρνηση, επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά. Προφανώς κάτι πηγαίνει πάρα πολύ λάθος σε αυτή τη σάπια υπόθεση. Και γίνεται ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και σατανικοί. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτό που ήδη κάνουμε, να στραφούμε στους γιατρούς σε όλο το υγειονομικό προσωπικό όλου του κόσμου να τους πούμε ότι είναι καθήκον τους να εναντιωθούν σε όλο αυτό. Πως θα πειστούν; Θα σας πω και αυτό θα είναι το σπουδαίο νέο που σας έχω σήμερα, είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου σε εσάς.

Το υγειονομικό προσωπικό και οι γιατροί δεν είναι οι κακοί της υπόθεσης. Είναι εκείνοι που έχουν παραπλανηθεί από τις κυβερνήσεις, οτι αυτό το εμβόλιο είναι χρήσιμο και κυρίως, ασφαλές. Και αυτό που τους λένε είναι ότι, εάν για παράδειγμα ένας νεαρός αθλητής καταρρεύσει και διαγνωστεί με μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί αυτή η παρενέργεια είναι πολύ σπάνια και δεν οφείλεται στο εμβόλιο. Τους λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι φταίει το εμβόλιο που έχει σώσει εκατομμύρια ανθρώπους, που είναι τρομερό ψέμα.

Όπως ισχυρίζονται, η σχέση κόστους-ωφέλειας συνεχίζει να είναι πολύ καλή ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι έχουν πονοκεφάλους , ή μικρές παρανέργειες. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν κάποιος δείξει σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατρούς, νοσηλευτές και φυσικά στους πολιτικούς ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ μυοκαρδίτιδας, καρδιοπάθειες που δεν θεραπεύονται τελείως και του εμβολίου.»

Ο διάσημος ιολόγος εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν ένας ιατροδικαστής διενεργούσε νεκροψία-νεκροτομή σε κάποιον που πέθανε μετά το εμβόλιο και παρατηρούσε στα όργανα κάτι ασυνήθιστο, σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν πεθάνει.

«Αυτό κάνει τον τελευταίο μήνα ένας ιατροδικαστής στη Γερμανία. Και αναζητά αποδείξεις για βλάβες τόσο άμεσα συνδεδεμένες με το εμβόλιο, που δεν θα μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει. Παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πριν από 2 ημέρες” συνέχισε ο κος Μπάγκντι. Συνέχισε λέγοντας ότι “Εξέτασε 17 περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο από 25-80 ετών και βρήκε ίδια ευρήματα σε όλους. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι υπάρχει φλεγμονή, θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία, πολλών οργάνων. Υπάρχει βύθιση των λεμφοκυττάρων, στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς. Αν και δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτή η εικόνα, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο.

Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα. Αυτό που λένε οι Έλληνες πολιτικοί είναι να στήσουμε το παιδί στον τοίχο και να το πυροβολήσουμε. Η σφαίρα μπορεί να το τραυματίσει ελαφρά, αλλά δε θα το σκοτώσει».

Ο Γερμανός ιατροδικαστής ωστόσο είπε ότι η σφαίρα αυτή, τραυματίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Επομένως κανένας γιατρός, κανένας από το υγειονομικό προσωπικό δε θα πρέπει να εμβολιάζει ανθρώπους, γιατί αν το κάνει, παραβλέπει βασικά ιατρικά δεδομένα.

«Θα στείλουμε πριν τα Χριστούγεννα, ενημερωτικά σημειώματα σε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας τους οτι εάν αυτό συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανόν να διωχθούν για φόνο ή απόπειρα φόνου».

Όπως τόνισε η ένωση που έχουν δημιουργήσει, η Ένωση Ιατρικής Δεοντολογίας για τον κορονοϊό, εκπονεί άρθρα και μελέτες που προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.

«Μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας. Μπορείτε κι εσείς να τα δείξετε στους δικούς σας γιατρούς. Να τα δώσετε σε νομικούς να διώξουν ποινικά γιατρούς που εμβολιάζουν τον κόσμο» .

Οι εικόνες από την μελέτη του Γερμανού Ιατροδικαστή θα δημοσιευτούν την Παρασκευή στο συμπόσιο που διοργανώνει η ένωσή μας είπε ο Καθηγητής. Το συνέδριο θα είναι σε ζωντανή μετάδοση. Θα διαρκέσει τρείς ώρες και το όλο θέμα θα εξεταστεί από ιατρικής, ψυχολογικής και νομικής άποψης.
Ο κος Μπάγκντι απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με το ακαταδίωκτο των γιατρών και τον έλεγχο της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

«Φυσικά αυτό το κάνουν παντού, όμως εδώ κοιτάμε την υπόθεση από άλλο πρίσμα. Πρόκειται για ιατρική πράξη με σκοπό να βλάψει και όχι να προστατεύσει. Είμαι σίγουρος ότι είναι διαφορετική η οπτική αυτή. Φίλοι μου δικηγόροι υποστηρίζουν ότι ανατρέπεται το παιχνίδι. Πρέπει ο πληθυσμός της χώρας σας να αντισταθεί όπως εχθές στη Θεσσαλονίκη και πει όχι δεν σας επιτρέπουμε να πυροβολήσετε τα παιδιά μας, πρώτα θα εμβολιάσουμε εσάς και τα δικά σας παιδιά».

Ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας απεύθυνε έκκληση στους Έλληνες συναδέλφους του, να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ηθικό χρέος και δεν μπορούν να παραβλέπουν τη… σφαίρα που όπως τόνισε μπαίνει στο σώμα μας.

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για θεραπείες. Αυτός ο κορονοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εάν δεν είσαι εμβολιασμένος η πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό είναι πολύ μικρή. Αυτό που πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι το ότι, για τον εμβολιασμένο, οι πιθανότητες βαριάς νόσησης, ολοένα και αυξάνονται. Γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται ολοένα και πιο επιθετικό και σκοτώνει τον οργανισμό»

Ο διάσημος ιολόγος χαρακτήρισε μεγάλη ανοησία την άποψη ότι, υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις, είναι οι ανεμβολίαστοι.

«Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μεταλλάξεις παρατηρούνται πάντα, όσο πιο πολύ διασπείρονται, τόσο αποδυναμώνουν. Αυτή είναι και η εξέλιξη των ιών στο χρόνο. Σε πολλές χώρες του κόσμου οι εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που νοσούν βαριά. Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο σε μία εβδομάδα, δε χρειάζεται να περιμένει κανείς για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, που κι αυτές θα έρθουν βέβαια σε πολλές περιπτώσεις. Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που επιβάλλουν το εμβόλιο αγνοώντας αυτά τα στοιχεία, δεν δρουν με γνώμονα το γενικό καλό, αλλά με εγκληματική πρόθεση και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα».

Ο κύριος Σουχαρίτ Μπάγκντι ευχήθηκε καλές γιορτές και ολοκλήρωσε με μία συμβουλή προς όλους εμάς. «Στείλτε τους πολιτικούς σας στον αγύριστο».


 pronews.gr

<

Το Βασίλειο της Δανιμαρκίας - ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | ΔΕΥΑΚ
ΟΔΟΣ 25.2.2021 | 1069


Μήπως μαζί με τους δημότες και καταναλωτές της ΔΕΥΑ Καστοριάς, είναι καλό να αρχίσουν να προβληματίζονται και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου;



Στο φύλλο 1067 της 11ης Φεβρουαρίου, ελάχιστες εβδομάδες προηγουμένως δηλαδή και τις ίδιες ημέρες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Πέτρος Τόσκος, είχε την ατυχή και ασυνήθιστη σίγουρα (νέα) έμπνευση, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της προβληματικής δημοτικής επιχείρησης, να προαναγγείλει μηνύσεις σε όσους τολμήσουν να ασκούν κριτική με αποκλειστικό σκοπό να την βλάψουν ή κάτι αντίστοιχο –που ανάγεται στην σφαίρα της καφετζούς των προθέσεων– δημοσιεύθηκε στην 20η σελίδα, επιστολή της κ. Κικής Μιχαηλίδου ["εδώ"]. 

Με αυτή περιέγραφε τον Γολγοθά που αντιμετωπίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα σχετικά με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ που λαμβάνει για τον οικιακό υδρομετρητή της και τις χρεώσεις, τα «σβησίματα - γραψίματα» και το απίστευτο κατά την ίδια αλαλούμ στην προσπάθεια της να συνεννοηθεί με τους αρμοδίους. 

Μετά την δημοσίευση του σχετικού άρθρου, δεκάδες είναι οι συμπολίτες που τηλεφωνούν στην ΟΔΟ αναφέροντας ότι παρατηρούν αντίστοιχα ζητήματα στους λογαριασμούς που λαμβάνουν από την ΔΕΥΑ Καστοριάς, και ήδη εκφράζεται η υπόνοια ότι όλη αυτή η κατάσταση, που χρυσοπληρώνει ο λαός της Καστοριάς, δεν είναι κάτι το μεμονωμένο ή ενδέχεται να μην είναι κάτι τυχαίο. 

Το θέμα είναι σοβαρό χωρίς αμφιβολία. Διότι οι πολίτες και κάτοικοι της Καστοριάς με τα πανάκριβα δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς της ηλεκτροδότησης, αντιμετωπίζουν κάθε δίμηνο και τον εφιάλτη των τελών ύδρευσης - αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Καστοριάς επί εποχής κ. Πέτρου Τόσκου, που ταυτόχρονα κραδαίνει και τις απειλές ότι θα στείλει στον Εισαγγελέα τους κατακρίνοντες!

Μήπως μαζί με τους δημότες και καταναλωτές της ΔΕΥΑ Καστοριάς, είναι καλό να αρχίσουν να προβληματίζονται και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου; Πλειοψηφίας και φυσικά μειοψηφιών; 

Διότι θα περιμένουν πολύ μάλλον από τα ΜΜΕ που λιβανίζουν, να αντιληφθούν ότι, ίσως κάτι τρέχει –και δεν είναι το νερό στο βασίλειο της ΔΕΥΑ Καστοριάς.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 25 Φεβρουαρίου 2021, αρ. φύλλου 1069.


 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Ανθρωποσφαγή στις ΗΠΑ από τα εμβόλια αναδεικνύει το OpenVAERS: Πόσοι πέθαναν, πόσοι κινδύνεψαν, πόσες έγκυες απέβαλαν!


Ανθρωποσφαγή στις ΗΠΑ από τα εμβόλια αναδεικνύει το OpenVAERS: Πόσοι πέθαναν, πόσοι κινδύνεψαν, πόσες έγκυες απέβαλαν!

Που πάμε;

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα νέα στοιχεία του VAERS σχετικά με τους θανάτους και τις παρενέργειες που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ μετά από εμβολιασμό κατά Covid-19. 

Σύμφωνα με το OpenVAERS μέχρι τις 26 Νοεμβρίου του 2021 είχαν καταγραφεί 927.738 ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, ενώ οι θάνατοι ανέρχονται πλέον στους 19.532. 

Παράλληλα προκαλεί σοκ το στοιχείο που δείχνει ότι καταγράφηκαν 3.148 αποβολές μετά από εμβολιασμό, κάτι που επιβεβαιώνει τα στοιχεία που είχαμε παραθέσει προσφάτως στο pronews.gr και αποκάλυπταν 2.620 νεκρά μωρά στις ΗΠΑ μετά από εμβολιασμό.

Φυσικά την εποχή που έχουν αυξηθεί οι «ξαφνικοί» θάνατοι θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο VAERS έχουν καταγραφεί 9.746 καρδιακές ανακοπές και 15.424 μυοκαρδιτίδες/ περικαρδίτιδες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα στοιχεία: 

  • 19.532 θάνατοι
  • 99.943 εισαγωγές
  • 102.602 επείγουσα θεραπεία
  • 145.286 επισκέψεις σε ιατρούς
  • 8.301 αναφυλαξίες
  • 11.636 Bell's Palsy αυτό που κάνει το πρόσωπο περίεργο
  • 3.148 αποβολές
  • 9.746 καρδιακές ανακοπές
  • 15.424 μυοκαρδίτες/ περικαρδίτιδες
  • 31.652 μόνιμη βλάβη
  • 4.602 θρομβοκυτοπενία , low plateles
  • 21.932 κινδύνεψε η ζωή τους
  • 34.481 σοβαρή αλλεργική αντίδραση
  • 10.787 με έρπη

 

Ο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας και στους άνω των 50 ετών»: είναι εκτός από έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο θα διαπράξει ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση ( η οποία  είναι ως ποσοστό είναι το υπόλοιπο του υπολοίπου της αποχής του μισού περίπου Ελληνικού λαού) είναι και εθνικό θέμα  και αποτελεί εσχάτη προδοσία, για την οποία θα λογοδοτήσει, και πρέπει να το σκεφτεί καλά ο γ-ιός του αποστάτη. 
   Μανώλης Μάνου 
    Δημοσιογράφος
 Πολιτικός αναλυτής 

 

 Από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Έχασε ο Λοβέρδος που τον έδειχναν πρώτο οι δημοσκοπήσεις! Νίκη Ανδρουλάκη μαζί με ΓΑΠ πέρασαν στον δεύτερο γύρο

 
Υπέρ συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανδρέου, άγνωστες οι προθέσεις Ανδρουλάκη

Μεγάλη νίκη, που του δίνει ισχυρό, αν όχι και ακλόνητο προβάδισμα για τον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής, πέτυχε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής.

Απέναντί του θα βρεθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κατάφερε σε μία μάχη στήθος με στήθος να προηγηθεί τελικά του Ανδρέα Λοβέρδου. Η διαφορά όμως σχεδόν 10 ποσοστιαίων μονάδων που έχει ο κ. Ανδρουλάκης με το 36,96% από το 27,82% του πρώην πρωθυπουργού, διαμορφώνει μία συνθήκη που, βοηθούσης και της αναμενόμενης αποχής στο δεύτερο γύρο καθιστά την επαναληπτική αναμέτρηση μία μάχη με ένα ξεκάθαρο φαβορί, έστω κι αν η πλευρά Παπανδρέου θεωρεί αυτή τη διαφορά «μαχητή».

Αξιοσημείωτο για την απήχηση της εκλογικής διαδικασίας και ίσως την προοπτική του ΚΙΝΑΛ είναι η υψηλή συμμετοχή, καθώς σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2017, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 25%, από 212.000 στις 267.000 περίπου.

Κόντρα στις προβλέψεις που μιλούσαν για ντέρμπι ανάμεσα στον ίδιο και τους δύο άλλους κύριους διεκδικητές ο κ. Ανδρουλάκης πέτυχε μία απροσδόκητα καθαρή νίκη. Ως προς τον νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν καθαρά πρώτο τον Ανδρέα Λοβέδρο, κάτι που διαψεύστηκε.

 Με πληροφορία από το el.gr

 

Προηγούμενο Άρθρο

Χιλιάδες θεσσαλονικείς στους δρόμους κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και των πιστοποιητικών (βίντεο)

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 



ΕΦΚΑ - Ζήτησαν από πολίτη να κάνει χειρόγραφη δήλωση ο,τι δεν πέθανε !!!


Πολίτης υποχρεώθηκε από υπαλλήλους του Ε.Φ.Κ.Α  στον εξευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης να γράψει σε χαρτί  <<Δεν πέθανα είμαι ζωντανός >> και να υπογράψει παρουσία δυο υπαλλήλων.

Το θέμα δημοσιεύτηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Πριν μόλις δυο ημέρες ο πρόεδρος του Ε.Φ.Κ.Α μίλησε πού αλλού; ... στην Ε.Ρ.Τ, για τέλεια ηλεκτρονική  οργάνωση του οργανισμού.

Ενώ συμβαίνει το αντίθετο - το 30% του προσωπικού είναι ανεκπαίδευτο στους υπολογιστές και "εργάζεται" προφανώς, βαρώντας μύγες, αφού δεν γνωρίζει επαρκώς την χρήση των υπολογιστών.


Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί