17 Μαρτίου 2019

Καστοριά: Είναι υποψήφιος για 5η φορά χωρίς επιτυχία ...δεν τα βάζει απο κάτω, ΟΜΩΣ !! συνεχίζει ως υποψήφιος δήμαρχος

                                                      Φωτο:Αρχείου μας FTEROGRAFOS


 Είναι υποψήφιος για 5η φορά χωρίς επιτυχία ...δεν τα βάζει κάτω   ΟΜΩΣ !!  συνεχίζει ως υποψήφιος δήμαρχος.
Ισως επιθυμεί να μπει στο βιβλίο γκίνες.

Ο κ. Σταύρος Μαγαλιός είναι γιατρός σε κέντρο υγείας του νομού Καστοριάς, και όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ υποψήφιος δήμαρχος για μια ακόμη φορά  για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στις δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύεται σχεδόν πάντα απο την  σύζυγο του, για τον λόγο αυτό,  στο ρεπορτάζ  κάνουμε χρήση αυτής της φωτογραφίας, καθώς και φωτογραφία από την συμμετοχή του μία από τις πέντε (ίσως και έξη) ως υποψηφίου βουλευτή Καστοριάς με την Ν.Δ χωρίς ποτέ να εκλεγεί ούτε ως βουλευτής, ή ως δήμαρχος!!!


Εξέγερση στην Αλβανία: Άγριο ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας έξω από το κοινοβούλιο -Η αρχή του τέλους για τον Έ.Ράμα



Συμπλοκές στην Αλβανία, στα Τίρανα, μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας ξέσπασαν το μεσημέρι του Σαββάτου.


Οι διαδηλωτές έσπασαν τον κλοιό της Αστυνομίας και αποπειράθηκαν να εισβάλουν στην αλβανική Βουλή.

Η Αστυνομία έριξε στο πλήθος δακρυγόνα και προσπάθησε να το διαλύσει με κανόνια νερού.
Πολλοί διαδηλωτές ήταν εφοδιασμένοι με αντισφυξιογόνες μάσκες.

Οι διαδηλωτές απάντησαν με βροχή από πέτρες στην Αστυνομία. Έριξαν και καπνογόνα.

Όπως μεταδίδεται, έριξαν κάτω τα συρματοπλέγματα με τα οποία το αλβανικό καθεστώς έχει περιβάλλει τη Βουλή.

Οι διαδηλωτές έχουν συρρεύσει από ολόκληρη την Αλβανία. Έφτασαν στα Τίρανα από το πρωί του Σαββάτου.

Το συλλαλητήριο έχει οργανωθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία φιλοδοξούσαν τις προηγούμενες ημέρες να ξεπεράσει κατά πολύ όλες τις προηγούμενες διαδηλώσεις οι οποίες έγιναν από τις αρχές του χρόνου με το αίτημα προκήρυξης πρόωρων και ανόθευτων εκλογών.

Το πλήθος υποδέχτηκε με ιαχές νίκης τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, όταν εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο.
Με επικεφαλής τον κ. Μπάσα οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το πρωθυπουργικό γραφείο.

Στη συνέχεια η διαδήλωση στράφηκε προς το κοινοβούλιο, όπου και ξέσπασαν τα βίαια επεισόδια.
Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να μπλοκάρουν με οδοφράγματα τους δρόμους που οδηγούν στο κοινοβούλιο για όσες ημέρες χρειαστεί.

Στόχος τους η ανατροπή της κυβέρνησης του Έντι Ράμα.

Οι δυτικοί εταίροι της Αλβανίας, όπως οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν καταδικάσει από την Παρασκευή, με ανακοινώσεις τους, τη βία στις διαδηλώσεις.
Ο όγκος του συλλαλητηρίου πριν αρχίσουν τα επεισόδια ήταν μεγάλος

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ σε ανακοίνωσή της Παρασκευή αναφέρει ότι ενώ η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιακό πυλώνα της Δημοκρατίας, οι πράξεις βίας και η καταστροφή δημόσιας περιουσίας είναι πράξεις παράνομες.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση Ράμα για διαφθορά, σχέσεις με τη μαφία των ναρκωτικών και νοθεία των εθνικών εκλογών του 2017.

Να σημειωθεί ότι αρχικά είχαν αναπτυχθεί 1.600 αστυνομικοί για την τήρηση της τάξης, ενώ ο Έντι Ράμα έλειπε από τα Τίρανα.
«Ο Ράμα και το έγκλημα αγόρασαν τις εκλογές», γράφει το πλακάτ αναφερόμενο στις αποκαλύψεις ότι εξαγοράστηκαν ψηφοφόροι με χρήματα από ναρκωτικά της αλβανικής μαφίας.
«Οι ημέρες του Ράμα είναι μετρημένες»

Στα μέσα της εβδομάδας ο Λουλζίμ Μπάσα, μιλώντας σε με οπαδούς του στην πόλη Μπεράτι στην κεντρική Αλβανία, προετοίμαζε το «κλίμα» για το Σάββατο.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση Ράμα ότι με τις διασυνδέσεις της με το έγκλημα, εμποδίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με το Μπάσα, είναι μια συμμορία που «την έπιασαν επ΄ αυτοφώρω κλέβοντας ψήφους και χρήματα του Δημοσίου», γι΄ αυτό έχει μετρημένες τις ημέρες.

Ο Ράμα, είπε ακόμα, κυβερνά με πέντε εκπροσώπους της ολιγαρχίας που δίνουν ρουσφέτια στον ίδιο το Ράμα και στους υπουργούς του.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο pentapostagma.gr



«Eτσι θα υπονομευτεί η εδαφική ακεραιότητα της χώρας - Η Ελλάδα θα χάσει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»



ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ: «Από εδώ και πέρα φοβάμαι ότι είναι μοιραίο ότι θα ακολουθήσει μία διαδικασία καταρρακτώδης προσφυγών στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτή τη στιγμή έχουμε δημιουργήσει εκείνη τη νομική βάση την οποία οι γείτονες θα μπορούν να επικαλούνται ούτως ώστε να μας οδηγούν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Για μια ιδεολογία, και έναν ΕΝΦΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 2.000.000 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ. 

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.

Αυτό όμως, προϋποθέτει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.... ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

Αυτά που έρχονται ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας.

ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ  ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ...




Καλλιόπη Σουφλή
    Αναλυτής




Βήμα-βήμα περιγράφει ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης την υπονόμευση της ακεραιότητας της χώρας με "όχημα" την "μακεδονική γλώσσα". 

«Θα πληρώσουμε ακριβά το θέμα της μακεδονικής γλώσσας», τόνισε την Κυριακή ο Καθηγητής Ιωάννης Μάζης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Από εδώ και πέρα φοβάμαι ότι είναι μοιραίο ότι θα ακολουθήσει μία διαδικασία καταρρακτώδης προσφυγών στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτή τη στιγμή έχουμε δημιουργήσει εκείνη τη νομική βάση την οποία οι γείτονες θα μπορούν να επικαλούνται ούτως ώστε να μας οδηγούν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Αυτό σιγά σιγά θα δημιουργήσει τους πυρήνες που είπα.

Πρώτον, διδασκαλία μακεδονικής γλώσσας το οποίο όπως λέει και ο καθηγητής Μπαμπινιώτης –σοφότερος από εμένα στα γλωσσολογικά – αποτελεί στοιχείο ταυτοτικό βασικό. 

Το ταυτοτικό στοιχείο αυτό θα οδηγήσει σε κέντρα μακεδονικών σπουδών και θα απαιτηθεί τα κέντρα αυτά να γίνουν κέντρα πολιτισμού μακεδονικού και μοιραία θα οδηγηθούμε στη δημιουργία μακεδονικής μειονότητας.

Αυτό θα ξεκινήσει από το εσωτερικό της χώρας από ελληνικούς συλλόγους και ελληνικά κόμματα. Δεν θα γίνει από τα Σκόπια γιατί οι συμβατικές υποχρεώσεις των Σκοπίων είναι να μην δημιουργούν αλυτρωτικές τάσεις στην Ελλάδα. 

Έχουν όμως φτιάξει θαυμάσια το περικάλυμμά και θα δείτε να εμφανίζονται και πάρα πολλές ΜΚΟ γνωστών φιλάνθρωπων διεθνών με πολύ χρήμα και οι οποίες θα λειτουργήσουν θαυμάσια υπονομευτικά για την ακεραιότητα της χώρας», σημείωσε.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, καθηγητής Γλωσσολογίας, χαρακτήρισε λάθος την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας. Τόνισε μάλιστα πως η γλώσσα της γείτονος είναι «Βουλγαροσερβική».

.
 Πηγή

Μαζική συμμετοχή και ηχηρό μήνυμα στην εκδήλωση για τη Μακεδονία στη Φλώρινα ( BINTEO)



Email
Αποκλειστικές εικόνες από την εκδήλωση που πραγματοποιείτε αυτή την ώρα στη Φλώρινα για την Συμφωνία των Πρεσπών που διοργανώνουν ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» και ο Δήμος Φλώρινας.

Στην εκδήλωση που γίνεται με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα βασικοί ομιλητές είναι ο πρώην γερουσιαστής Κρίς Σπύρου, σημαντικό στέλεχος της Ομογένειας στις ΗΠΑ και η νομικός Αριάδνη Νούκα. Συντονίζει ο δημοσιογράφος – εκδότης Μανώλης Κωτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ



Το παρών όπως πάντα έδωσαν οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» οι οποίοι τίμησαν για την σημαντική εθνική προσφορά τον Κρίς Σπύρου , με το έμβλημα της διαδικτυακής ομάδας.Την απονομή έκανε ο διαχειριστής της ομάδας Γιάννης Ξανθόπουλος .




Με πληροφορία:otavoice

Αυτός είναι ο πύργος του Αριστερού Μοράλες στη Βολιβία που κόστισε 34 εκατ. δολάρια




morales_ar





Δείτε τις κατόψεις και τα σχέδια από το ύψους 29 ορόφων  «Μεγάλο Σπίτι του Λαού» που διαμένει ο Έβο Μοράλες – Η 1.068 τμ σουίτα του, στον 24ο όροφο, διαθέτει σάουνα, τζακούζι και αίθουσες μασάζ  στο πλαίσιο της... ολιγαρκούς αφθονίας

Καθόλου ολιγαρκή και με υπερβολική αφθονία θα χαρακτήριζε κάποιος το νεόκτιστο Μεγάλο Σπίτι του Λαού (Casa Grande del Pueblo), δηλαδή τον ουρανοξύστη που διαμένει ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες στη χώρα του.

Μέχρι πρότινος το θέμα του βίου του κ. Μοράλες προκαλούσε αντιδράσεις μόνο στη χώρα του, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που την χαρακτήρισαν ως έργο ματαιοδοξίας. Ωστόσο, η κατοικία και ο τρόπος ζωής του προέδρου της Βολιβίας τέθηκαν στο επίκεντρο της διαμάχης της ελληνικής πολιτικής σκηνής μετά την επίσκεψή του και κυρίως μετά τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί «ολιγαρκούς αφθονίας».

Ο γυάλινος ουρανοξύστη, 29 ορόφων, που διαμένει ο Βολιβιανός πρόεδρος είναι ορατός από οποιοδήποτε σημείο της Λα Πας καθώς το ύψος του φτάνει στα 120 μέτρα.

Τι περιλαμβάνει η 1.068 τμ σουίτα του Μοράλες

Στον 24ο όροφο, που βρίσκεται η προεδρική σουίτα, ο Έβο Μοράλες ατενίζει μάλλον... αφ' υψηλού τους διοικούμενους.

Η σουίτα, έκτασης 1.068 τμ διαθέτει ανέσεις μάλλον πρωτοφανείς ακόμη και για πολλούς ηγέτες της Δύσης και σίγουρα προωθημένες για έναν αριστερό πρόεδρο. Έξι ασανσέρ -το ένα από αυτά μόνο για τον πρόεδρο-, μπάνια, σάουνα, τζακούζι, αίθουσα μασάζ, αίθουσα για φυσικές δραστηριότητες είναι μόνο μερικές από τις «ολιγαρκείς» πολυτέλειες που απολαμβάνει ο Μοράλες.

Όπως δείχνουν τα αρχιτεκτονικά σχέδια που διέρρευσε η τοπική εφημερίδα «Pagina Siete», από κάτω, δηλαδή στον 23ο όροφο, στεγάζεται το προεδρικό γραφείο, ενώ στον όροφο 13 στεγάζονται γραφεία.

Ο ουρανοξύστης διαθέτει ελικοδρόμιο, τρεις υπόγειους ορόφους ενώ είναι διακοσμημένος με σύμβολα της Βολιβίας. Παράλληλα, αρκετές τοιχογραφίες κοσμούν τους τοίχους του, μερικές από τις οποίες απεικονίζουν τους εργάτες να ξεπερνούν την κοινωνική αδικία.




plano2
plano3
plano4


Τα εγκαίνια έγιναν εν μέσω διαμαρτυριών

Κι αν το σύνθημα της Δημοκρατίας της Βολιβίας είναι το «Η ενότητα είναι δύναμη», η συγκεκριμένη κατασκευή μόνον διχασμό έχει προκαλέσει στους πολίτες.

Για τον Μοράλες και τους υποστηρικτές του, ο ουρανοξύστης αντιπροσωπεύει την εικόνα μιας νέας Βολιβίας, μετά το τέλος του επώδυνου αποικιακού παρελθόντος. Για τους επικριτές του, είναι ένα υπερτιμημένο έργο ματαιοδοξίας, που μόνο σκοπό έχει να ικανοποιήσει το υπερεγώ του Μοράλες.

Ο υπουργός επικοινωνιών της χώρας, Γκιζέλα Λόπεζ αρνήθηκε να σχολιάσει τα αρχιτεκτονικά σχέδια που ήρθαν στο φως. Όμως δήλωσε ότι ο ουρανοξύστης χτίστηκε «για τον λαό». Ωστόσο «για τον λαό» ήταν και ο λογαριασμός των 34 εκατ. δολαρίων που κλήθηκε να πληρώσει την κατασκευή του.

Και ως ιδιοκτήτης, ο λαός δεν πρέπει να χάρηκε και πολύ για το κόστος, καθώς τα εγκαίνια του ουρανοξύστη έγιναν από τον ίδιο τον Μοράλες, εν μέσω διαδηλώσεων από πολίτες που ζητούν εκλογές. Ο Μοράλες βέβαια απτόητος προχώρησε στη φιέστα, κάνοντας λόγο για «ιστορικό ορόσημο» στους αγώνες του λαού της Βολιβίας.


morales


Παραβίασε τους οικοδομικούς κανονισμούς

Κι αν το κόστος φαντάζει «τσουχτερό» ακόμη πιο σκανδαλώδες είναι το γεγονός ότι η ανέγερση του κτιρίου παραβιάζει τους οικοδομικούς κανονισμούς του δήμου που απαγορεύουν τις πολυώροφες κατασκευές στο κέντρο της πόλης. Όμως τίποτα δεν μπορεί να είναι εμπόδιο στον Μοράλες, που χρησιμοποίησε την πλειοψηφία που διαθέτει το κόμμα του στη Βουλή για να άρει την απαγόρευση.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την ανέγερση του κτιρίου ως πρόκληση και προσβολή στους πολίτες, σε ένα κράτος που μάλλον αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε δημόσια αγαθά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας.

Ωστόσο ο Μοράλες όχι μόνον δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα με τον ουρανοξύστη, αντίθετα, υποστηρίζει ότι με την κατασκευή του υπήρξε εξοικονόμηση στις κρατικές δαπάνες, αφού σε αυτόν στεγάζονται τα προεδρικά και διοικητικά γραφεία, ενώ πέντε υπουργεία που μένουν στο... νοίκι, κοστίζουν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Το Μαξίμου συνεχίζει την κόντρα για τον Μοράλες και τη λιτή αφθονία

Συνέχεια πάντως στην κόντρα επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση με το Μέγαρο Μαξίμου να επιτίθεται στη ΝΔ για τον ουρανοξύστη και να καταλογίζει «γκάφα» στον κ. Μητσοτάκη που δεν γνώριζε το έργο «λιτή αφθονία».

«Η ΝΔ πλέον παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας ότι «χθες παρουσίασε το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο της Βολιβίας ως σπίτι του Έβο Μοράλες, προκειμένου να καλύψει τη γκάφα του αρχηγού της που δε γνώριζε το έργο "λιτή αφθονία"».

«Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει να καλύψει και τη νέα γκάφα η ΝΔ, γιατί έτσι που το πάει θα αποδώσει στον πρωθυπουργό μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου. Και ποιος ακούει τον κ. Μητσοτάκη μετά...» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.




moralesmadouro







morales2
Ο Εβο Μοράλες με τον άλλο... λαϊκό ηγέτη, τον Νίκολας Μαδούρο της πολύπαθης Βενεζουέλας. Ο πρόεδρος της Βολιβίας πάντως αρέσκεται να κάνει εμφανίσεις ντυμένος με τοπικές ενδυμασίες πιστεύοντας πως αυτό τον φέρνει πιο κοντά στον λαό του.
Δείτε επίσης
Καθόλου ολιγαρκή και με υπερβολική αφθονία θα χαρακτήριζε κάποιος το νεόκτιστο Μεγάλο Σπίτι του Λαού (Casa Grande del Pueblo), δηλαδή τον ουρανοξύστη που διαμένει ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες στη χώρα του.

Μέχρι πρότινος το θέμα του βίου του κ. Μοράλες προκαλούσε αντιδράσεις μόνο στη χώρα του, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που την χαρακτήρισαν ως έργο ματαιοδοξίας. Ωστόσο, η κατοικία και ο τρόπος ζωής του προέδρου της Βολιβίας τέθηκαν στο επίκεντρο της διαμάχης της ελληνικής πολιτικής σκηνής μετά την επίσκεψή του και κυρίως μετά τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί «ολιγαρκούς αφθονίας».

Ο γυάλινος ουρανοξύστη, 29 ορόφων, που διαμένει ο Βολιβιανός πρόεδρος είναι ορατός από οποιοδήποτε σημείο της Λα Πας καθώς το ύψος του φτάνει στα 120 μέτρα.

Τι περιλαμβάνει η 1.068 τμ σουίτα του Μοράλες

Στον 24ο όροφο, που βρίσκεται η προεδρική σουίτα, ο Έβο Μοράλες ατενίζει μάλλον... αφ' υψηλού τους διοικούμενους.

Η σουίτα, έκτασης 1.068 τμ διαθέτει ανέσεις μάλλον πρωτοφανείς ακόμη και για πολλούς ηγέτες της Δύσης και σίγουρα προωθημένες για έναν αριστερό πρόεδρο. Έξι ασανσέρ -το ένα από αυτά μόνο για τον πρόεδρο-, μπάνια, σάουνα, τζακούζι, αίθουσα μασάζ, αίθουσα για φυσικές δραστηριότητες είναι μόνο μερικές από τις «ολιγαρκείς» πολυτέλειες που απολαμβάνει ο Μοράλες.

Όπως δείχνουν τα αρχιτεκτονικά σχέδια που διέρρευσε η τοπική εφημερίδα «Pagina Siete», από κάτω, δηλαδή στον 23ο όροφο, στεγάζεται το προεδρικό γραφείο, ενώ στον όροφο 13 στεγάζονται γραφεία.

Ο ουρανοξύστης διαθέτει ελικοδρόμιο, τρεις υπόγειους ορόφους ενώ είναι διακοσμημένος με σύμβολα της Βολιβίας. Παράλληλα, αρκετές τοιχογραφίες κοσμούν τους τοίχους του, μερικές από τις οποίες απεικονίζουν τους εργάτες να ξεπερνούν την κοινωνική αδικία.




plano2
plano3
plano1




Τα εγκαίνια έγιναν εν μέσω διαμαρτυριών

Κι αν το σύνθημα της Δημοκρατίας της Βολιβίας είναι το «Η ενότητα είναι δύναμη», η συγκεκριμένη κατασκευή μόνον διχασμό έχει προκαλέσει στους πολίτες.

Για τον Μοράλες και τους υποστηρικτές του, ο ουρανοξύστης αντιπροσωπεύει την εικόνα μιας νέας Βολιβίας, μετά το τέλος του επώδυνου αποικιακού παρελθόντος. Για τους επικριτές του, είναι ένα υπερτιμημένο έργο ματαιοδοξίας, που μόνο σκοπό έχει να ικανοποιήσει το υπερεγώ του Μοράλες.

Ο υπουργός επικοινωνιών της χώρας, Γκιζέλα Λόπεζ αρνήθηκε να σχολιάσει τα αρχιτεκτονικά σχέδια που ήρθαν στο φως. Όμως δήλωσε ότι ο ουρανοξύστης χτίστηκε «για τον λαό». Ωστόσο «για τον λαό» ήταν και ο λογαριασμός των 34 εκατ. δολαρίων που κλήθηκε να πληρώσει την κατασκευή του.

Και ως ιδιοκτήτης, ο λαός δεν πρέπει να χάρηκε και πολύ για το κόστος, καθώς τα εγκαίνια του ουρανοξύστη έγιναν από τον ίδιο τον Μοράλες, εν μέσω διαδηλώσεων από πολίτες που ζητούν εκλογές. Ο Μοράλες βέβαια απτόητος προχώρησε στη φιέστα, κάνοντας λόγο για «ιστορικό ορόσημο» στους αγώνες του λαού της Βολιβίας.







Παραβίασε τους οικοδομικούς κανονισμούς

Κι αν το κόστος φαντάζει «τσουχτερό» ακόμη πιο σκανδαλώδες είναι το γεγονός ότι η ανέγερση του κτιρίου παραβιάζει τους οικοδομικούς κανονισμούς του δήμου που απαγορεύουν τις πολυώροφες κατασκευές στο κέντρο της πόλης. Όμως τίποτα δεν μπορεί να είναι εμπόδιο στον Μοράλες, που χρησιμοποίησε την πλειοψηφία που διαθέτει το κόμμα του στη Βουλή για να άρει την απαγόρευση.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την ανέγερση του κτιρίου ως πρόκληση και προσβολή στους πολίτες, σε ένα κράτος που μάλλον αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε δημόσια αγαθά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας.

Ωστόσο ο Μοράλες όχι μόνον δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα με τον ουρανοξύστη, αντίθετα, υποστηρίζει ότι με την κατασκευή του υπήρξε εξοικονόμηση στις κρατικές δαπάνες, αφού σε αυτόν στεγάζονται τα προεδρικά και διοικητικά γραφεία, ενώ πέντε υπουργεία που μένουν στο... νοίκι, κοστίζουν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Το Μαξίμου συνεχίζει την κόντρα για τον Μοράλες και τη λιτή αφθονία

Συνέχεια πάντως στην κόντρα επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση με το Μέγαρο Μαξίμου να επιτίθεται στη ΝΔ για τον ουρανοξύστη και να καταλογίζει «γκάφα» στον κ. Μητσοτάκη που δεν γνώριζε το έργο «λιτή αφθονία».

«Η ΝΔ πλέον παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας ότι «χθες παρουσίασε το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο της Βολιβίας ως σπίτι του Έβο Μοράλες, προκειμένου να καλύψει τη γκάφα του αρχηγού της που δε γνώριζε το έργο "λιτή αφθονία"».

«Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει να καλύψει και τη νέα γκάφα η ΝΔ, γιατί έτσι που το πάει θα αποδώσει στον πρωθυπουργό μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου. Και ποιος ακούει τον κ. Μητσοτάκη μετά...» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές



morales2
Ο Εβο Μοράλες με τον άλλο... λαϊκό ηγέτη, τον Νίκολας Μαδούρο της πολύπαθης Βενεζουέλας. Ο πρόεδρος της Βολιβίας πάντως αρέσκεται να κάνει εμφανίσεις ντυμένος με τοπικές ενδυμασίες πιστεύοντας πως αυτό τον φέρνει πιο κοντά στον λαό του.
protothema.gr

Οι Μανιάτες «σφυροκοπούν» τους εθνομηδενιστές – Σείστηκε η γη με το «Μακεδονία ξακουστή» στην Αρεόπολη Λακωνίας

ΣΧΟΛΙΟ: Ολος αυτός ο λαος  στίς φωτογραφίες, όπως και τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού των συλληλατηρίων για την Ελληνική Μακεδονία,  για την προδοτική κυβερνηση Τσίπρα είναι ακροδεξιοί  και <<λαός χωρίς μυαλό >> όπως είχε δηλώσει στον Γάλλο πρόεδρο ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης και απατεώνας απο την ίδρυση του κράτους ,.. συνώνυμος  Α.Τσίπρας.
  
Αναγνώστης 


fyllokaiftero@gmail.com

Βροντοφώναξαν το «Μακεδονία ξακουστή» στους εορτασμούς για την επέτειο της εξέγερσης των Μανιατών κατά των Τούρκων

Ήταν 17 Μαρτίου 1821, πριν από 198 χρόνια, όταν άναψε η σπίθα της Επανάστασης στην αδούλωτη Μάνη!
Όλα ξεκίνησαν από τη σημερινή πλατεία Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη στην Αρεόπολη Λακωνίας, που αποτελεί και το επίκεντρο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής προς τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας.




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πλήθος συλλόγων και φορέων από όλη τη χώρα παραβρέθηκαν στην Αρεόπολη προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι στο μεγαλόπρεπο άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και να παρακολουθήσουν τις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις, όπως μεταφέρει το piraeuspress.gr.

Στη σημερινή παρέλαση, την παράσταση έκλεψε η μουσική υπόκρουση υπό το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» που γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ τόσο λόγω του ξεπουλήματος της Μακεδονίας από την παρούσα Κυβέρνηση


Στη Μάνη και ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, παρευρέθηκε στην ιστορική Αρεόπολη στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της 17ης  Μαρτίου 1821, που διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Μάνης.
Ο Νίκος Βλαχάκος, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Βρεθήκαμε σήμερα, στην ιστορική Αρεόπολη, να τιμήσουμε τους προγόνους μας, στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την ανυπότακτη και αδούλωτη Μάνη, από την οποία το 1821 ξεκίνησε η φλόγα της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Με χαρά συναντηθήκαμε στην πατρώα γη πάρα πολλοί Πειραιώτες, Μανιάτικης καταγωγής, ανταλλάξαμε ευχές και παρακολουθήσαμε τις εορταστικές εκδηλώσεις. Εύχομαι χρόνια πολλά και ας είναι φωτεινό παράδειγμα σε όλους μας οι αγώνες, οι αξίες και τα ιδανικά των προγόνων μας».
Η Μάνη λοιπόν δίνει τον παλμό για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου όλη η Ελλάδα με ένα στόμα μία φωνή θα τραγουδάει το «Μακεδονία ξακουστή»  όσο και αν αυτό κάνει τους ΣΥΡΙΖαίους να βγάζουν σπυράκια. Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ επικρατεί ξεσηκωμός σε όλον τον ελληνισμό καθώς η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, έχει ενεργοποιήσει όλους του πολίτες και ο καθένας με το κάθε μέσο που έχει, αντιστέκεται στη συμφωνία που εκχώρησε τα πάντα στους Σκοπιανούς.
Κινητοποίηση με το «Μακεδονία Ξακουστή», πραγματοποιούν πολίτες μέσω των social media για να διαμαρτηρηθούν για την Συμφωνία των Πρεσπών
Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα, κατά τη διάρκεια των μαθητικών ή των στρατιωτικών παρελάσεων που γίνονται εκείνη τη μέρα, πολίτες θα τραγουδούν το “Μακεδονία Ξακουστή” προς τους επισήμους που θα παρευρίσκονται εκεί, προκειμένου να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την “απαγόρευση”, όπως υποστηρίζουν, του ηρωικού αυτού τραγουδιού.
Διαβάστε τα όσα αναφέρουν στο σχετικό κάλεσμα μέσω Facebook:
ΤΗΝ 25η Μαρτίου,
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Την 25η Μαρτίου, σε κάθε πόλη και χωριό που θα γίνει παρέλαση στρατού ή μαθητών, ο Λαός κατεβαίνει σύσσωμος και τραγουδά προκλητικά και ασταμάτητα στα μούτρα των “επισήμων” το, απαγορευμένο από αυτούς, “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”.
Όλοι, πέρα από κόμματα και χρώματα, έχουμε ΧΡΕΟΣ
στην προδομένη πρόσφατα από το καθεστώς ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ μας,
αλλά και στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ που φιμώθηκε και αιχμαλωτίστηκε
από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ώστε να μη μπορέσει ο λαός με ένα Δημοψήφισμα να εμποδίσει την ολοκλήρωση της προδοσίας.
Ο κάθε Έλληνας κι η κάθε Ελληνίδα έχουμε απλήρωτο ακόμη ΧΡΕΟΣ
– στον Παύλο Μελά, στον Καπετάν Άγρα και στους άλλους θυσιασμένους καπεταναίους του Μακεδονικού αγώνα,
– στον ηρωικό Μητροπολίτη Γερμανό Καραβαγγέλη και σ’ όλους τους κληρικούς που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία, κάνοντας το ράσο τιμημένο λάβαρο λευτεριάς και
– στα χιλιάδες ανώνυμα Ελληνόπουλα που θυσίασαν τα νειάτα
και τη ζωή τους για να μας δώσουν δώρο τη Μακεδονία μας.
Σ’ όλους αυτούς, οφείλουμε ένα ελάχιστο αντίδωρο.
Μια ένδειξη ότι το αίμα τους δεν χάθηκε με δύο δράμια μελάνης προδοτικών υπογραφών.
Τραγουδάμε προκλητικά στα μούτρα τού προδοτικού καθεστώτος το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”.
Με το τραγούδι αυτό, ο λαός θα δώσει, για λογαριασμό των ηρωικών Μακεδονομάχων μας, την πιο οδυνηρή μαχαιριά στα σωθικά του ύπουλου καθεστώτος.
Ας ανάψουμε με το τραγούδι μας αυτό, τη φωτιά στο καντήλι της μνήμης των ηρώων μας, μπροστά στα μούτρα των αρνητών της θυσίας τους.
Ας μην στερήσουμε από την παλληκαροσύνη αυτή την ελάχιστη τιμή για τη θυσία της.
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:
Στην παρέλαση πάμε ομαδικά 15-20 άτομα και ξεκινάμε το τραγούδι, για να απλωθεί σ’ όλο τον κόσμο.
Αν στην ομάδα έχουμε και κάποιο όργανο (πχ σάλπιγγα) θα βοηθήσει πολύ.
Αν κινητοποιήσουμε και έχουμε μαζί μας την τοπική χορωδία, τόσο το καλύτερο.
Κοινοποιούμε ασταμάτητα.
Οι μέρες που μένουν είναι λίγες.
Όλη η Ελλάδα πρέπει να αντηχήσει από τις νότες και τα λόγια τού λεβέντικου αυτού τραγουδιού.
Μακεδονία ξακουστή
του Αλεξάνδρου η χώρα,
που έδιωξες τους βάρβαρους
κι ελεύθερη είσαι τώρα.
Ήσουν και θα ΄σαι Ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι εμείς θα σ’ αντικρίζουμε
περήφανα και πάλι.
Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε
η λευτεριά τους μένει.”
Με πληροφορία από pentapostagma.gr

ΕΛΑΣ: Τρεις φορές ήρθε στην Ελλάδα ο μακελάρης -Τουρ σε Ηράκλειο-Σαντορίνη

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας Μπρέντον Τάραντ
Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας Μπρέντον Τάραντ
Οχι δύο, αλλά τρεις φορές επισκέφθηκε την Ελλάδα ο 29χρονος μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας Μπρέντον Τάραντ κάνοντας μάλιστα και.. τουρ σε Ηράκλειο-Σαντορίνη.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Μπρέντον Τάραντ που προκάλεσε το μακελειό με τους 50 νεκρούς σε τεμένη της Ν. Ζηλανδίας, είχε έρθει στη χώρα μας τον Μάρτιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Μπρέντον Τάραντ είχε έρθει στην χώρα μας τον Μάρτιο του 2016. Από εδώ φαίνεται να ταξίδευσε στην Κωνσταντινούπολη, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) στις 17 Μαρτίου 2016 από το αεροδρόμιο.

Ο Μπρέντον Τάραντ σε ταξίδι του στην Τουρκία/ Φωτογραφία: AP- TRT Ο Μπρέντον Τάραντ σε ταξίδι του στην Τουρκία/ Φωτογραφία: AP- TRT

Στις 20 Μαρτίου 2016 ήρθε και πάλι στη χώρα μας με πτήση από Κωνσταντινούπολη και για τουλάχιστον 15 ημέρες παρέμεινε στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Σαντορίνη.

Οι ελληνικές αρχές έχουν ζητήσει τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσε εκείνη την χρονική περίοδο ο μακελάρης, σε μία προσπάθεια εντοπισμού άλλων μετακινήσεων στην Ελλάδα. Στο ίδιο πεδίο ερευνών θα εξεταστούν και στοιχεία από εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων, που μπορεί ο ίδιος να νοίκιασε για τις μετακινήσεις του.

Παράλληλα επιχειρούν να εντοπίσουν τυχόν επαφές-συναντήσεις του 29χρονου στην χώρα μας, συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ή ηλεκτρονικές, παραμονές του σε ξενοδοχεία και άλλες πόλεις που ενδεχομένως επισκέφθηκε.

Επιπλέον στις 29 Νοεμβρίου 2016 με πτήση "TRANSIT" κινήθηκε από Κάϊρο μέσω Αθήνας για Βουκουρέστι και στις 10 Δεκεμβρίου 2016 έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 29χρονος μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, είχε μείνει τουλάχιστον 15 ημέρες στην Ελλάδα, την πρώτη φορά και – όπως φαίνεται από τους προορισμούς του – ήρθε πιθανότατα για λόγους αναψυχής.

Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη.
Δρούγος: Πήγε σε Θερμοπύλες, Δελφούς, Σαλαμίνα, Μυκήνες

Οι λέξεις που έγραφε πάνω στο όπλο του «Turkofagos» και «Lepanto» (η ονομασία της Ναυπάκτου) αποτέλεσαν κίνητρο για τις Αρχές να ψάξουν για την σχέση του με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον διεθνολόγο - στρατιωτικό αναλυτή, Θανάση Δρούγο, ο μακελάρης είχε επισκεφτεί τις Θερμοπύλες και τους Δελφούς, ενώ παρέμεινε αρκετές μέρες στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας και τα οποία διαβίβασε η Interpol στις Αρχές της χώρα μας, ο Τάραντ είχε χρησιμοποιήσει την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό του στο ταξίδι του στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.
Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Θανάσης Δρούγος, ο Τάραντ έμεινε στην Ελλάδα για περίπου δύο εβδομάδες, 13 με 14 ημέρες, τον Μάρτιο του 2016.

Συγκεκριμένα έφτασε από το Κάιρο στην Αθήνα και στη συνέχεια με λεωφορείο επισκέφθηκε σημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας. Το «δρομολόγιό» του περιλάμβανε Δελφούς, Μυκήνες και Θερμοπύλες, ενώ στη Φθιώτιδα φαίνεται να έμεινε αρκετό διάστημα. Επισκέφθηκε επίσης Σούνιο και Σαλαμίνα και στη συνέχεια κινήθηκε βόρεια, προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Με λεωφορείο στη Βουλγαρία και στα τέλη του Μαρτίου αεροπορικώς ταξίδεψε από τη Σόφια με προορισμό το Βουκουρέστι.

Οικογένεια μακελάρη: «Αυτό το αγόρι άλλαξε, μετά τα ταξίδια στην Ευρώπη»

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του 29χρονου δηλώνουν συγκλονισμένοι από την πορεία του.
«Από τη στιγμή που ταξίδεψε στο εξωτερικό, τότε ήταν νομίζω που αυτό το αγόρι άλλαξε, τελείως», δήλωσε η γιαγιά του, Μαρί Φιτζέραλντ, η οποία πρόσθεσε πως στη διάρκεια της εφηβείας του ο Μπρέντον Ταράντ ενδιαφερόταν κυρίως για βιντεοπαιχνίδια.
«Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχθούμε πως κάποιος από την οικογένειά μας μπορεί να κάνει ένα τέτοιο πράγμα. Ο κόσμος κατέρρευσε... συντετριμμένοι, αυτή είναι η λέξη» είπε η γιαγιά του μακελάρη, μιλώντας στο Channel 9 που την επισκέφθηκε στο σπίτι της, στην αυστραλιανή πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Τουρ σε Ευρώπη και Βαλκάνια

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο Μπρέντον Τάραντ, είχε ταξιδέχει πολύ στην Ευρώπη (Γαλλία, Ουγγαρία) στην Τουρκία, σε Κροατία, Βουλγαρία και πολλές ακόμη χώρες εκτός Ευρώπης.

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο TRT ο μακελάρης, που στο ανατριχιαστικό μανιφέστο του εξαπέλυε ευθείες απειλές κατά των Τούρκων, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές την Τουρκία.
Οπως εξήγησε κυβερνητικός αξιωματούχος, ο Τάραντ βρέθηκε στην Τουρκία στα διαστήματα 17 με 20 Μαρτίου του 2016 και 13 με 25 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
«Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος ταξίδευδε σε τρίτες χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική» είπε στο TRT η ίδια πηγή, αποκαλύπτοντας ότι και οι τουρκικές Αρχές «χτενίζουν» τις κινήσεις του και τις επαφές του στην Τουρκία

Στη Βουλγαρία έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις διαδρομές του μακελάρη. Οι ερευνητές, εξάλλου, έχουν ήδη στη διάθεσή τους συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή του στη Βουλγαρία: αφίχθη στη Σόφια από το Ντουμπάι την 9η Νοεμβρίου, ενοικίασε ένα όχημα τη 10η Νοεμβρίου και «επισκέφθηκε ιστορικά αξιοθέατα» σε 10 περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Έφυγε από τη Βουλγαρία τη 15η Νοεμβρίου με πτήση για το Βουκουρέστι, όπου ενοικίασε ένα αυτοκίνητο για να επισκεφθεί την Ουγγαρία.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αυστραλός μετέβη στη νοτιοανατολική Ευρώπη: σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε επίσης επισκεφθεί, για σύντομο χρονικό διάστημα, τα Βαλκάνια το διάστημα 28ης-30ης Δεκεμβρίου του 2016, όπου ταξίδεψε με λεωφορείο στη Σερβία, στην Κροατία, στο Μαυροβούνιο και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.


Πηγή:  iefimerida.gr

Άγρια επίθεση πολιτών στον Κατρούγκαλο για τη Μακεδονία «Ξεφτιλισμένε, πουλήσατε τη Μακεδονία! (Βίντεο)





«Ξεφτιλισμένε, πουλήσατε τη Μακεδονία! Παλιοκουμούνια!»
Αυτή ήταν η κραυγή αγανάκτησης των πολιτών απέναντι στο πέρασμα του αναπληρωτή ΥΠΕΞ, Γιώργου Κατρούγκαλου από το κέντρο της Αθήνας.

Στην παρουσία του κ. Κατρούγκαλου και της συνοδείας του μπροστά από την Μητρόπολη, από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να εκτοξεύονται μομφές, που είχαν να κάνουν με την καταστροφική συνθήκη των Πρεσπών και την θλιβερή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παρέδωσε αναίσχυντα το αρχαίο όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Το VOICE NEWS παρουσιάζει το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ



Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό, εσωτερικός χώρος και φαγητό
Biokott - Bioflorina Μαρμελάδες -Γλυκά κουταλιού- Λικέρ     κλικ ΕΔΩ
 
 Διαφημιστείτε ΕΔΩ : Προβάλετε την επιχείρηση σας, στους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τηλ.6978276141

Χρήστος Μαντζιάρης : «Πούλησαν» την Δυτική Θράκη και τους νομούς Δράμας και Καβάλας στους Βουλγάρους





 Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιβεβαίωσε τον Αδόλφο Χίτλερ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αρωγούς όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, διεκπεραιώνει το σχέδιο των Ναζί. Το ότι εφαρμόζεται, προς το παρόν, το προ δεκαετιών εκπονηθέν, γερμανικό σχέδιο το έχουν καταλάβει όλοι. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζεται από τους διαδόχους των τότε πρωταγωνιστών και ο ελληνικός λαός ληθαργικώς περιμένει πάλι εκλογές για να ψηφίσει πάλι κάποιον άλλον διάδοχο των τότε
πρωταγωνιστών για να συνεχίσουν πάλι αυτοί το έργο τους, και ο λαός εξακολουθητικά να περιμένει πάλι τις επόμενες εκλογές, κοκ. Επί δεκαετίες εφαρμόζεται η γνωστή κουτοπόνηρη, πλην όμως αποδοτική, τακτική, πασπαλισμένη με «ολίγον εκλογές». Το δίπολο, εξουσίες στην Ελλάδα και εκτός αυτής, εργάζεται ως εξής. Πρώτα καθορίζουν τους στόχους τους, κατόπιν προετοιμάζουν τις αποφάσεις τους οι οποίες είναι απόρροια λύσης σε κάποιο πρόβλημα που θα έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Μόλις τα καθορίσουν όλ’ αυτά και οριστικοποιηθεί το καταχθόνιο σχέδιό τους, τότε το υλοποιούν με ακριβώς αντίθετη σειρά. Δηλαδή, μας δημιουργούν το πρόβλημα, μας βρίσκουν την λύση, μας κοινοποιούν τις αποφάσεις τους και έτσι επιτυγχάνουν τον σκοπό τους.

Έτσι και τώρα στο Μακεδονικό. Δημιούργησαν αντιπαλότητα Αθηνών – Θεσσαλονίκης σε όλα τα επίπεδα και τώρα οι ίδιοι προτείνουν στην Θεσσαλονίκη να «φύγει» προς Βορρά για το καλό της. Για ν’ αναπτυχθεί. Για ν’ αναπτυχθεί η Θεσσαλονίκη, αλλά όχι οι Έλληνες Θεσσαλονικείς! Χωρίς να μας λένε ψέματα, δεν μας λένε την αλήθεια. Δίνουν στους αδιόρθωτους απραγματοποίητες ελπίδες, καθόσον η «ελπίδα έρχεται». Έρχεται αλλά δεν φθάνει. Κάπου χάθηκε. «Καλή ήταν η ελπίδα, αλλά την έφαγε ο γάιδαρος», σύμφωνα με ελληνική παροιμία.
Ο Τσακαλώτος είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στην Καβάλα ότι είναι καλό «να γίνει η Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων» και ότι «είναι δυνατόν η Καβάλα και η Καστοριά ν’ αναπτυχθούν αν κοιτάνε προς τα κάτω;», άρα πρέπει να κοιτάνε προς τα πάνω. Πως και δεν το σκεφθήκαμε εμείς τόσα χρόνια! Όταν ομιλούνε κοτζάμ υπουργοί και λένε τέτοια μπροστά σε ακροατές που δεν γεμίζουν λεωφορείο, δεν το κάνουν γι’ αυτούς που παρευρίσκονται στην ομιλία, άλλα για τα ΜΜΕ τα οποία θα μεταδώσουν την ομιλία σε όλη την Ελλάδα.
Με την ομιλία του ο Τσακαλώτος αποδεικνύεται εφαρμοστής του ναζιστικού σχεδίου για την Ελλάδα, διότι ο Χίτλερ είχε δηλώσει την Τετάρτη 11 Ιουνίου 1941: «Η Βουλγαρία θα δει την Μακεδονία προσαρτημένη η οποία είναι εξόχως βουλγαρική και την Δυτική Θράκη οι οποίες αποτελούν στενό και ανόητο διάδρομο ο οποίος εμπόδισε την Βουλγαρία να εξέλθει στο Αιγαίο. Η Αλβανία θα μεγεθυνθεί δια της περιοχής της Τσαμουριάς».

Ότι δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Χίτλερ το υλοποιεί ο πολιτικός κόσμος της χώρας με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει ήδη «τακτοποιήσει» την Μακεδονία. Την Ήπειρο επίσης, αλλά ακόμη δεν μας το παρουσίασαν επίσημα. Ουδέποτε μας ανακοίνωσαν τι έγγραφα υπέβαλε
η επιτροπή της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» στην Βουλή και τι υποσχέσεις της δόθηκαν. Τους περίσσεψε ακόμη από την Βόρειο Ελλάδα, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
Προσέξτε. Μιλάμε για εκχώρηση της Μακεδονίας, αλλά έχουν θέσει ως γεωγραφικό όριο της Μακεδονίας, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών και των διοικητικών περιφερειών, τον Στρυμόνα ποταμό. Σύμφωνα με τους οπαδούς του Πανσλαβισμού, το όριο της «δικής τους» Μακεδονίας, των Σλάβων δηλαδή, είναι ο Στρυμόνας ποταμός. Από τον Στρυμόνα και ανατολικά ανήκει σ’ αυτούς που όταν είναι σύμμαχοι με τους Γερμανούς παρουσιάζονται ως Φινοτάρταροι, αλλά όταν είναι σύμμαχοι με τους Ρώσους παρουσιάζονται ως συγγενείς τους, διότι μας ήλθαν από τον Βόλγα ποταμό στα τέλη του 7ου μ.Χ. αιώνα. Δηλαδή, στους Βουλγάρους.

Εδώ συμβαίνει κάτι το πρωτοφανές και αδιανόητο σ’ όλη την Ιστορία, το οποίο σκοπίμως κρύπτουν. Είναι υποπτότατο το ότι δεν αντιδρά στην Συνθήκη των Πρεσπών η Βουλγαρία. Μια Βουλγαρία που πάντα διεκδικούσε την Μακεδονία και τόσα και τόσα εγκλήματα έχει διαπράξει στην προσπάθειά της να διώξει τους Έλληνες από την Μακεδονία, διότι οι Βούλγαροι θεωρούν ότι ο χειρότερός τους εχθρός είμαστε εμείς οι Έλληνες. Μόνο κατά την εισβολή τους στην Δυτική Μακεδονία και Θράκη κατά τον Β΄ΠΠ, με άδεια των Γερμανών, και μέχρι τον Οκτώβριο του 1944 οι Βούλγαροι κατέστρεψαν περισσότερες από 100.000 οικίες Ελλήνων, έσφαξαν περισσότερους από 80.000 Έλληνες και φεύγοντας εκτόπισαν άλλους 85.000 Έλληνες για να τους χρησιμοποιήσουν στα καταναγκαστικά έργα. Φυσικά γι αυτά κανείς δεν μιλάει, αλλά και δεν αξιοί πολεμικές αποζημιώσεις από την Βουλγαρία.
Ουδέποτε η Βουλγαρία έπαψε να λοξοκοιτά προς το Αιγαίο. Το πρώτο θέμα στο Βουλγαρικό δόγμα, μετά την πτώση του Ζίβκωφ, είναι η έξοδος στο Αιγαίο. Είναι γνωστό αυτό. Τώρα όμως η Βουλγαρία σωπαίνει και πρέπει εμείς να είμαστε σε ύψιστη επαγρύπνηση ενώπιον αφερεγγύων γειτόνων. Η Βουλγαρία σωπαίνει την στιγμή που οι Σκοπιανοί έστησαν στην πόλη τους ένα τεράστιο άγαλμα του Τσάρου των Βουλγάρων Σαμουήλ και καπηλεύονται την Ιστορία τους. Σωπαίνει την στιγμή που το κάστρο του Σαμουήλ είναι στην Οχρίδα, την οποία Οχρίδα ο Σαμουήλ την είχε καταστήσει πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Σωπαίνει την στιγμή που η «Μακεδονία του Πιρίν» αγνοείται. Είναι δυνατόν η Βουλγαρία να σωπαίνει αν δεν ελάμβανε κρυφές υποσχέσεις για μελλοντικά ανταλλάγματα τόσο από τις ενδιαφερόμενες χώρες όσο και από την Ελλάδα;
Η Βουλγαρία βλέπει ότι η «Αθήνα» παρατάει την Βόρειο Ελλάδα στους βορείους γείτονες και πληρούται από κρυφή χαρά και αγαλλίαση διότι το προαιώνιο όνειρό της είναι τόσο κοντά στην πραγματοποίησή του. Και άλλοτε η «Αθήνα πούλησε την Θεσσαλονίκη» κατ’ απαίτηση των Γερμανών πάλι κατά την διάρκεια του Β΄ΠΠ. Στις 25 Μαρτίου, ανήμερα εθνικής εορτής, 1941 η Κυβέρνηση του Αντιβασιλέως Παύλου είχε υπογράψει συμφωνία με τον Άξονα σύμφωνα με την οποία η Ελλάς έχανε την Θεσσαλονίκη υπέρ της Γιουγκοσλαβίας. Στις 6 Απριλίου 1941 επιτίθενται οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Στις 18 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κορυζής συζητά κατ’ ιδίαν με τον βασιλέα Γεώργιο Β’, άγνωστο τι ειπώθηκε μεταξύ τους, και μετά από λίγες ώρες ο Κορυζής αυτοκτονεί από ευθιξία. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ενώ αντίθετα, ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Βουλγαροκτόνος
πραγματοποίησε συμβολικό προσκύνημα στην Αθήνα μετά την τελική νίκη του εναντίον των Βουλγάρων.
Επίσης, σύμφωνα με τους Σλάβους και τους Βουλγάρους ως «Μακεδονία» ορίζεται το σύνολο των τριών «Μακεδονιών». Των Σλάβων ή Βαρντάρσκα, του Αιγαίου και του Πιρίν. Ουδεμία αναφορά γίνεται στην «Μακεδονία του Πιρίν» και τις συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών στο τμήμα αυτό της Βουλγαρίας.

Εδώ είναι άξιο παρεμβολής ένα περιστατικό. Νατοϊκοί αξιωματικοί ήταν σ’ ενημερωτικό ταξίδι στην Βόρειο Ελλάδα. Στο πρόγραμμα υπήρχε και γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα της Χαλκιδικής. Μετά το γεύμα, και ο καιρός ήταν καλός, ο Βούλγαρος αξιωματικός ανυποδέθηκε, μάζεψε το παντελόνι του και περπατούσε στην άκρη των κυμάτων. Κάποιοι από τους υπόλοιπους αξιωματικούς τον ρώτησαν τι κάνει. Και αυτός απάντησε: «Αυτό είναι το όνειρό μας. Να βρέξουμε τα πόδια μας στο Αιγαίο». Αυτό.
Την τακτική των Βουλγάρων για την Μακεδονία την περιέγραψε παραστατικότατα διά παραδείγματος ο Michel André στην Γαλλική εφημερίδα “Temps”, στο φύλλο της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 1914, ως εξής: «Ένας Βούλγαρος και ένας Έλληνας επρόκειτο να μοιράσουν τρία πρόβατα που απέκτησαν από κοινού. Αυτό εδώ – λέει ο Βούλγαρος δείχνοντας το πρώτο πρόβατο – μού ανήκει σύμφωνα με το δίκαιο, το δεύτερο θα μου το δώσεις φιλικά, και το τρίτο θα στο πάρω με την βία». Το τρίτο πρόβατο είναι η Μακεδονία. Η ίδια τακτική εκφράστηκε και από τον μεγάλο, για τους Βουλγάρους μεγάλο, Βούλγαρο ποιητή Ιβάν Αρκούδωφ ο οποίος σ’ έναν θούριό του συμβουλεύει την Βουλγαρική νεολαία ότι το σπαθί και το αίμα είναι το ύψιστο Βουλγαρικό καθήκον. Για να μην ξεχνάμε με ποιους συνορεύουμε.
Στο σήμερα τώρα, τα στοιχεία που παρατίθενται παρακάτω δεν είναι ενδείξεις, ούτε υποψίες αλλά αποδείξεις ότι και η Δυτική Θράκη μαζί με τους νομούς Δράμας και Καβάλας έχουν «προεκχωρηθεί» στην Βουλγαρία. Όπως υπαινίχθηκε ο Τσακαλώτος, για να το συνηθίζουμε σιγά-σιγά, στην Καβάλα ότι πρέπει η Καβάλα να κοιτάει προς τα πάνω, αλλά βόρεια από την Καβάλα είναι η Βουλγαρία.
Υπάρχουν και κάποιες άλλες σκόπιμες συμπτώσεις. Για να μας σώσουν με το πρώτο μνημόνιο, έπρεπε υποχρεωτικά η Ελλάς ν’ αλλάξει διοικητική δομή. Αυτό έγινε με το σχέδιο «Καλλικράτης». Η σημαντικότερη αλλαγή ήταν ότι οι νομοί Καβάλας και Δράμας υπάχθηκαν στην Θράκη. Τμήμα της Μακεδονίας δηλαδή «πήγε» στην Θράκη. Δείτε τώρα στην παρακάτω φωτογραφία τους δύο χάρτες. Στον έναν φαίνονται σε ποιους υπάγοντο οι περιοχές της Ελλάδος κατά την τριπλή κατοχή της περιόδου 1941-1944 και στο δίπλα, φαίνονται οι διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδος και της Βουλγαρίας. Προσέξτε, και εκπλαγείτε, με τις ομοιότητες των δύο χαρτών, αλλά και με την αρμονική οριοθέτηση όλων των περιοχών της Βορείου Ελλάδος με τους Βορείους γείτονές μας, από την Αδριατική θάλασσα μέχρι τον Έβρο ποταμό. Είναι δυνατόν να προκύπτουν όλα αυτά τυχαία; Εδώ υπήρξε απίστευτος, για τον μέσο ψηφοφόρο και κάτω, σχεδιασμός.


Μια άλλη «σύμπτωση», αν παρατηρήσει κανείς τον πρώτο χάρτη, είναι και το ότι τα νησιά Λέσβος και Χίος, στα οποία σήμερα συγκεντρώνεται η «πολυεθνική δύναμη των μεταναστών», ανήκαν το ’41-’44 στους Γερμανούς.

Συμπερασματικά, έχουμε και λέμε. Τα λεγόμενα του Τσακαλώτου. Η πλήρης αδράνεια της Βουλγαρίας για το Μακεδονικό, που σημαίνει ότι έλαβε «καλές» υποσχέσεις. Και ο διοικητικός σχεδιασμός των Βαλκανικών χωρών, συνηγορούν στο ότι έχουν «πουλήσει» και την Δυτική Θράκη μαζί με τους νομούς Δράμας και Καβάλας.

Είναι οφθαλμοφανές ότι θέλουν με κάθε τρόπο να διαμελίσουν την Ελλάδα. Αν δυσκολευτούν με συμφωνίες, θα το επιδιώξουν με στρατούς και επομένους όχλους. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε;


Πηγή

Κ.Μητσοτάκης: Θα δημιουργήσω μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ


«Καταδίκη της κυβέρνησης πρέπει να σημαίνει ταυτόχρονα και ισχυρή ΝΔ» τόνισε, αναφερόμενος στις προσεχείς ευρωεκλογές, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, στην Ξάνθη.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δίνει «πολιτική χροιά» και στις αυτοδιοικητικές εκλογές δευτέρου βαθμού, καθώς θεωρεί ότι ο σχεδιασμός των περιφερειών είναι συνδεδεμένος «αναπόσπαστα» με την εθνική αναπτυξιακή της στρατηγική.
«Στις περιφερειακές εκλογές η ΝΔ πάει με υποψηφίους, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρη κομματική στήριξη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου καταδικάζοντας και εκφράζοντας την «βαθιά οδύνη» του για το μακελειό σε χώρο λατρείας στη Νέα Ζηλανδία, τονίζοντας ότι «η Θράκη είναι ένα υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων», που πρέπει «να διαφυλαχθεί και να υποστηριχθεί ως κόρη οφθαλμού» και να διαφημιστεί. Αναφέρθηκε και στην εφαρμογή της πολιτικής της «ισονομίας και ισοπολιτείας» των πολιτών, ανεξαρτήτως των θρησκευτικών πεποιθήσεων τους, που εγκαινίασε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και «ακολούθησαν» οι επόμενες κυβερνήσεις «όχι πάντα επιτυχημένα», όπως είπε και όχι πάντα χωρίς προβλήματα, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα τη συνεχίσει και ο ίδιος, εάν γίνει πρωθυπουργός.
«Πρόθεση, δική μου βούληση, είναι να δημιουργήσω ένα μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ, ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και ο διάλογος αυτός της κεντρικής πολιτείας με την μειονότητα να αποκτήσει θεσμικά χαρακτηριστικά. Να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους, να τους παρακολουθούμε και να τους υλοποιούμε στη συνέχεια» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:
«Θεωρώ ότι είναι ελάχιστο το οποίο μπορώ να κάνω για να συνεχίσω μια πολιτική, την οπαία ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σπάζοντας ταμπού και προκαταλήψεις δεκαετιών. Μια πολιτική που σήμερα ζούμε τη ριζοσπαστικοποίηση θρησκευτικών πληθυσμών σε όλα τα μέρη του κόσμου αποδεικνύεται πόσο σοφή ήταν».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε την ανάγκη τα παιδιά της μειονότητας, τελειώνοντας το σχολείο, να μιλούν εξίσου καλά και τις δύο γλώσσες, σημειώνοντας ότι υπάρχουν προτάσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην περιοχή, τις οποίες ο ίδιος θα ήταν διατεθειμένος να συζητήσει, ενώ επικρότησε τις ειδικές ευνοϊκές διατάξεις για την εισαγωγή των παιδιών της μειονότητας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Σε σχέση με τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, να κάνουμε μια τολμηρή αναθεώρηση» και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα, όπως είπε, «κρίσιμα» άρθρα, αναφέροντας το άρθρο 16, 24, κ.α., που «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να αφήσει έξω από τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση».
«Εμείς θα τηρήσουμε το Σύνταγμα, δηλαδή, θα προσέλθουμε στην επόμενη βουλή και θα συνεχίσουμε τη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης, με γνώμονα και με σημείο αφετηρίας τα άρθρα, τα οποία αυτή Βουλή στέλνει στην επόμενη Βουλή προς αναθεώρηση» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση για τα ευρωψηφοδέλτιο ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ έχει ήδη ανακοινώσει τα πρώτα τριάντα τέσσερα ονόματα, έμπειρα στελέχη, αλλά και νέοι ικανοί άνθρωποι που δεν προέρχονται κατ’ ανάγκη από το χώρο της ΝΔ και τόνισε ότι τα εθνικά ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν «όταν θα έρθει η ώρα τους».
«Ο τρόπος επιλογής και συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου, σας δίνει νομίζω και μια πρόγευση για τον τρόπο με τον οποίο θα συγκροτήσουμε και τα εθνικά ψηφοδέλτια» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Χαιρέτισε, επίσης, τη σχετική απόφαση για ποσοστώσεις υπέρ της γυναικείας συμμετοχής στα ψηφοδέλτια και είπε ότι και ο ίδιος επιθυμεί να ενταχθούν πολύ περισσότερες γυναίκες στα ψηφοδέλτια.
Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές θα αποτελέσουν «δημοψήφισμα αξιολόγησης μιας αποτυχημένης κυβέρνησης» και ταυτόχρονα μια «θετική ψήφο» υπέρ της ΝΔ και πρόσθεσε: «Ανώδυνες επιλογές σε αυτή την ευρωκάλπη δεν μπορούν να υπάρξουν. Καταδίκη της κυβέρνησης πρέπει να σημαίνει ταυτόχρονα και ισχυρή ΝΔ» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Επεσήμανε, ότι η ΝΔ εξαρχής έδωσε «πολιτική χροιά» στις περιφερειακές εκλογές, γιατί θεωρεί «τους περιφερειάρχες, ως αναπόσπαστο τμήμα της συνολικής αναπτυξιακής της στρατηγικής». Ξεκαθάρισε, ότι αυτό δεν ισχύει το ίδιο και για τους δήμους, όπου υπάρχει «μεγαλύτερη αυτονομία» ως προς στην επιλογή υποψηφίου και πρόσθεσε:
«Στις περιφερειακές εκλογές η ΝΔ πάει με υποψηφίους, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρη κομματική στήριξη».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για συγκεκριμένο τουίτ του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ότι τα «σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής έχουν αποτύχει οικτρά στην ακραία τους έκφραση» τον κάλεσε να εξηγήσει «γιατί η Ελλάδα παραμένει μόνη στην Ε.Ε. να στηρίζει το καθεστώς του κ. Μαδούρο».
«Μια στήριξη, η οποία βάζει την Ελλάδα στη γωνία, την απομονώνει στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ σε μια εποχή που η χώρα μας θα πρέπει να αναζητά και να χτίζει συμμαχίες» είπε ο κ. Μητσοτάκης.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη απόνερα» τόνισε, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Μητσοτάκης και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση. Πρόσθεσε, ωστόσο, μέσα από την τοποθέτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, προέκυψαν οι προθέσεις του κ. Γαβρόγλου, τονίζοντας πάντως ότι δεν του έκαναν εντύπωση, καθώς, όπως είπε, ο κ. Γαβρόγλου «ανήκε στη συνομοταξία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ» , που θεωρούσε «ότι όλες οι ελληνικές ευαισθησίες γύρω στο ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας είναι ξεπερασμένες, ακροδεξιές, λαϊκίστικες και γραφικές». «Πολύ καλά απάντησε στον κ. Γαβρόγλου, ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ταυτόχρονα, για τις τελευταίες ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον κ. Γαβρόγλου να «είναι περισσότερο προσεκτικός και να μην παίζει με το άγχος και την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων γονιών» και των υποψηφίων που προσπαθούν να διεκδικήσουν μια θέση στα πανεπιστήμια. Τόνισε, ότι «ο κ. Γαβρόγλου έχει αλλάξει τέσσερις φορές άποψη για το τι θέλει να κάνει και αυτό και μόνο είναι ένδειξη της προσωπικής του αναξιοπιστίας».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι οι νέες τεχνολογίες πρέπει να υιοθετηθούν και στον πρωτογενή τομέα, αλλά ταυτόχρονα «είναι και ένα στοίχημα που αφορά οριζόντια όλες τις εθνικές πολιτικές». Εξέφρασε, μάλιστα, την πρόθεση του εάν γίνει πρωθυπουργός να μεταφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής «σε ένα υπουργείο, παρά τω πρωθυπουργώ», ώστε να έχουν αυτές οι πολιτικές οριζόντια εφαρμογή σε όλους τους τομείς.
Τέλος, εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος πρώην περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, εκφράζοντας την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης περιφέρειας σε διάφορα πεδία, στη γεωθερμία, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα και στις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και δημιουργίας νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Σε ερώτηση για τη μετανάστευση υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει σύνορα, που πρέπει να φυλάσσονται και είναι και σύνορα της Ε.Ε. και χαιρέτισε τις πρωτοβουλίες της Κομισιόν για να υπάρξει ενίσχυση της «φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.».
«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πάει στη Μόρια, εξ όσον γνωρίζω, να δει την κατάσταση, ο ίδιος, Να δει τα λύματα τα οποία είδα εγώ, μέσα από τη Μόρια να χύνονται στο δρόμο επειδή κανείς δεν έχει προνοήσει να συνδέσει τη Μόρια με το βιολογικό καθαρισμό, τρία χρόνια τώρα περιμένουνε» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Κακοδιαχείριση, διασπάθιση πόρων, υποψίες διαφθοράς, αυτό είναι το αποτύπωμα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης».
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
thepresident.gr

Οι λαθρολάγνες ερωτικές και ανθελληνικές φαντασιώσεις της υποψήφιας ευρωβολευτού του ΣΥΡΙΖΑ, και το κάψιμο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. Μήπως χρειάζεται ΨΥΧΙΑΤΡΟ η γυναίκα, κι όχι ψήφο;;;






Κάτι δεν πάει καλά με την γυναίκα, βρε παιδιά... 


Γιατί αν όντως έχει πει αυτά τα πράγματα, τότε μήπως χρειάζεται ψυχίατρο η μανδάμ και όχι  ψήφο για το ευρωκοινοβούλιο;;;

Φαίνεται όμως, πως γι αυτές ακριβώς τις δηλώσεις της, την διάλεξε το έτερο ψυχασθενές... ο Αλ6ς...



        Καλλιόπη Σουφλή
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ


ΚΑΛΑ, ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
(να μαζεψεις κανα αγριοράδικο
και ν ατενισεις, απο κοντα, κανα αιολικο του Σταθάκη)
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ...Μ-Π-Ο-Φ-Ι-Λ-ΙΟ-Υ;
Θα σπάσετε κανα επαναστατικο νυχι
και θα γελάνε και τα κουνάβια....



Πηγή

Πτολεμαΐδα: Έσπασαν, την τζαμαρία είσοδου της οικίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη




Σύμφωνα με το  kozan.gr, άγνωστοι, γύρω στις 22:00, το Σάββατο 16 Μαρτίου, έσπασαν, πετώντας ένα κομμάτι τσιμέντο, την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο της οικοδομής όπου κατοικεί, στην Πτολεμαίδα, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Π.Ε. Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης

Μιλώντας, τηλεφωνικά, στο kozan.gr, ο βουλευτής Κοζάνης, επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως: «Είναι μια ενέργεια απαράδεκτη που στρέφεται ενάντια της ίδιας της έννοιας δημοκρατίας. 

Οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτής της ενέργειας ειναι αυτοί που οπλίζουν χέρια νέων ανθρώπων με μίσος, μισαλλοδοξία και βία». Να σημειωθεί πως για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που διενεργεί και σχετική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.


O Μίμης Δημητριάδης ηταν και ειναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών όπως όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

fyllokaiftero1.blogspot.com

Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας

Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης.
Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση.
Τα μέταλλα που κυρίως ψεκάζονται είναι το σωματιδιακό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο. Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα.
Αφού τα ατμοσφαιρικά μέταλλα έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό να διαδώσουν τα όπλα ακτινών, δρουν σαν το τέλειο μέσο διανομής για ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμους μολυσματικούς νάνο-παράγοντες, επιδεινώνοντας την τοξικότητα των μετάλλων στο ανθρώπινο σώμα. Οι τοξικολόγοι έχουν δείξει ότι το φθόριο στο πόσιμο νερό επιτρέπει στα σωματίδια του αλουμινίου να διεισδύσουν από τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα.
Η έρευνα δείχνει ότι στους ανεπαρκείς σε μαγνήσιο ανθρώπους (το 90% των Αμερικανών), το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία. Το μαλικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο διατροφής που μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρει το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο. Η μηχανή νοητικού ελέγχου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα καταρρεύσει όταν οι πολίτες επιβάλουν την κατάργηση της Ναζιστικής φθορίωσης του νερού και τα τοξικά ψεκάσματα.
Επειδή το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για την ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, δυσκαμψία, πόνο στους μυς, και στην κόπωση που μπορεί να προκύψει από τον καταβολισμό του μυός, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία πηγών ενέργειας.
Κλινικά φαίνεται να απαλύνει και ενεργοποιεί τα μυϊκά κύτταρα.
Η αιτία που προκαλεί την ινομυαλγία δεν είναι πλήρως κατανοητή. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει μια δυσλειτουργία στην ικανότητα του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Οι μύες καίνε ενέργεια πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να παραχθεί. Η κατάσταση επιδεινώνεται από την έλλειψη των θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για παραγωγή ενέργειας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τους μυς να στηρίζονται υπερβολικά στην αναποτελεσματική (αναερόβια) παραγωγή ενέργειας αντί της πιο αποτελεσματικής (αερόβια). Το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Ως εκ τούτου, συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών. Εάν έχετε κοχόνες αντιδράστε, αλλιώς περιμένετε στους καναπέδες σας την λύτρωση από τον ΣΟΥ-ΖΟΥ, τους Ολύμπιους, τους Ε, τους πολιτικούς σας, τους ΕΛ και τους Κουνέλ, τρομάρα σας!