23 Νοεμβρίου 2020

Δ. Κατσίμπα Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών: Δυο φορές βγήκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ μόνο σήμερα, πότε εργάζονται στα νοσοκομεία ;


 23/11/2020 10:30μ.μ

 Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών , Δάφνη Κατσίμπα μόνο σήμερα την ακούσαμε δυο φορές σε δυο διαφορετικές εκπομπές του Πρώτου Προγράμματος του ραδιοφώνου της Ε.Ρ.Τ. 

Και αναρωτιέται δικαίως ο πολίτης πότε εργάζονται οι γιατροί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι Μ.Ε.Θ είναι γεμάτες με ασθενείς και ψυγεία με νεκρούς, όπως είπε και η ίδια σήμερα επαναλαμβάνοντας το ίδιο μότο επί μια και πλέον ώρα σε κάθε συνένευξη της στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ε.Ρ.Τ

Οι γιατροί δεν βγαίνουν  καθημερινά  μόνο στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πολλοί από αυτούς διαφημίζουν το εμβόλιο του κορωνοιού , όταν δεν εκφοβίζουν τους πολίτες. Παρά του ότι απαγορεύεται η διαφήμιση των φαρμάκων, και αποτελεί ποινικό αδίκημα κάθε προβολή τους.

 

 

Φτερογράφος fyllokaiftero1.

Προηγούμενο άρθρο:

Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε να δικαστεί ο Bill Gates για εγκλήματα πολέμου

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 


Άδονις Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ: Δύσκολα.. δεν βλέπω να ανοίξει η εστίαση- Μας κυβερνά ο ιός



Δημοσιευση: 23/11/2020 - 6:44μ.μ



 
    



        Όπως επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης, επιθυμία όλων μας είναι να λειτουργήσει η αγορά τα Χριστούγεννα, έστω και με κανόνες προσθέτοντας ότι οι φετινές γιορτές δε θα μοιάζουν με καμία εορταστική περίοδο. «Ούτε συνωστισμός μπορεί να υπάρξει ούτε μεγάλα τραπέζια ούτε ρεβεγιόν», τόνισε
        
  Την εκτίμηση ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει η εστίαση ακόμα και την περίοδο των Χριστουγέννων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης περιγράφοντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ τον τρόπου που θα ανοίξει η αγορά μετά το lockdown.

«Τις αποφάσεις τις λαμβάνουμε μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Φαίνεται ότι δυστυχώς τα νούμερα δεν είναι ακόμα αυτά που θα θέλαμε. Σαφώς υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, τα οποία ελπίζω να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Πρώτα από όλα σταμάτησε η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, που ήταν αυτό που μας είχε τρομάξει όλους και άρχισε μια μικρή κάμψη, ακόμα όμως έχουμε δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θα θέλαμε για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την οικονομία», σημείωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν τα μέτρα έπρεπε να έχουν ληφθεί νωρίτερα, ανέφερε ότι η έκρηξη της πανδημίας ήταν τόσο ξαφνική «που δε νομίζω ότι είναι ένα αληθές επιχείρημα» προσθέτοντας ότι η Επιτροπή δεν είχε εισηγηθεί το lockdown νωρίτερα.

Διευκρίνισε δε ότι «συμμερίζομαι απόλυτα όλη την αγωνία των ανθρώπων που βλέπουν τις περιουσίες τους να κινδυνέουν και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν κάνει μεγάλες αγορές για να ικανοποιήσουν την υψηλή ζήτηση των εορτών και είναι φυσιολογικό να θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματα τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εποχικά προϊόντα. Ωστόσο ημερομηνία για το άνοιγμα της αγοράς δεν μπορώ να δώσω, αλλά μπορώ να να πω ότι υπάρχει μια μικρή ελπίδα. Επιθυμία όλων μας είναι να λειτουργήσει η αγορά τα Χριστούγεννα, έστω και με κανόνες. Οι επόμενες 10 μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες. Οι φετινές γιορτές δε θα μοιάζουν με καμία εορταστική περίοδο. Ούτε συνωστισμός μπορεί να υπάρξει ούτε μεγάλα τραπέζια ούτε ρεβεγιόν».

Σχετικά με το «εργαλείο» του clickaway ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι ένας τρόπος για να μην υπάρχει συνωστισμός στα καταστήματα. «Είναι παραγγελία ηλεκτρονική που σου στέλνει το κατάστημα την ώρα και πας και το παραλαμβάνεις έξω από το κατάστημα. 

Βέβαια θα πρέπει προφανώς οι επιχειρήσεις να έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι «πολλά καταστήματα μας είχαν εισηγηθεί να το καθιερώσουμε και εν μέσω της καραντίνας, όμως επιλέξαμε να μην το κάνουμε για να αποφύγουμε των συνωστισμό και να επιταχύνουμε την πτώση των κρουσμάτων. Και από την ένταση του φαινομένου φαίνεται ότι καλώς αποφασίσαμε να μην το κάνουμε».

Σε ό,τι αφορά στην εστίαση, ο υπουργός Ανάπτυξης, υπογράμμισε ότι «είναι πιο δύσκολο να ανοίξει η εστίαση, καθώς μας κυβερνά ο ιός».

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας, σημείωσε ότι ο δείκτης που έχει φτιάξει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που μετρά πόσο καλά η άσχημα πηγαίνει κάθε χώρα είναι οι θάνατοι ανά εκατομμύριο. «Σύμφωνα με στοιχεία του Σαββάτου, το Βέλγιο είχε 1.323 ανά εκατομμύριο, η Ισπανία 898, η Ιταλία 793 ανά εκατομμύριο, η Γαλλία 693, η Τσεχία 644 ανά εκατομμύριο, η Σουηδία 616, η Ολλανδία 501, η Ρουμανία 495 και η Ελλάδα 125 ανά εκατομμύριο. 

Είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr

Χορηγοί





 

Toύρκοι: Kωμωδία – Πάμε με αεροπλάνα 30 και 40 χρονών να πολεμήσουμε Rafale και F-35





Toύρκοι: Kωμωδία – Πάμε με αεροπλάνα 30 και 40 χρονών να πολεμήσουμε Rafale και F-35



Τούρκοι: Για… κωμωδία κάνουν λόγο τούρκικοι λογαριασμοι στο Twitter αναφορικά με την κατάσταση που θα επικρατεί στον αέρα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου με την αγορά από την Ελλάδα των F-35 και Rafale.

Kωμικό να.. πιστεύει κάποιος πως μπορεί η Τουρκία να αντιμετωπίσει σε λίγα χρόνια την ελληνική πολεμική αεροπορία λένε οι Τούρκοι.

«Σε πέντε χρόνια τα 55 χρονών τότ F-4 της Τουρκίας και τα 35 χρονών F-16 μας θα συναντούν τα F-35 και τα Rafale της Ελλάδας» αναφέρει ο Ufuk Yelkenci ενώ όπως σημειώνει αν η Ελλάδα εξοπλίσει τα πολεμικά της αεροσκάφη με Meteor τότε θα… γελάσει κάθε πικραμένος.

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Έμεινε άγαλμα ο Τσούβελας – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ταξί του, τον φωνάζουν Κούλη και είναι ανιψιός του πρωθυπουργού (ΒΙΝΤΕΟ)


ANISPIOS)KYRIAKOU

Τα ‘χασε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας όταν στο ταξί του μπήκε ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει το ίδιο όνομα και τον φωνάζουν Κούλη!

.

 Πηγές:

 el.gr

 alterinfo.gr -

Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε να δικαστεί ο Bill Gates για εγκλήματα πολέμου


Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε να δικαστεί ο Bill Gates για εγκλήματα πολέμου
Η Sara Cunial χαρακτήρισε τον Bill Gates ως «εγκληματία εμβολίων» και ζήτησε από τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Και ενώ η Υπηρεσία Φαρμάκων και Τροφίμων στις ΗΠΑ (FDA) σταματά το πρόγραμμα δοκιμών για την καταπολέμηση της Covid -19 που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε τη σύλληψη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Η Sara Cunial χαρακτήρισε τον Bill Gates ως «εγκληματία εμβολίων» και ζήτησε από τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Επίσης, παρομοίωσε την ατζέντα του Gates στην Ινδία και την Αφρική, με σχέδιο για την εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.
«Με τα εμβόλια του, ο Gates στείρωσε εκατομμύρια γυναίκες στην Αφρική. 

Προκάλεσε επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 500.000 παιδιά στην Ινδία και ακόμα σήμερα με το DTP προκαλεί περισσότερους θανάτους από την ίδια την ασθένεια», είπε η Cunial η οποία κατηγόρησε τον Αμερικανό επιχειρηματία, πως επιχειρεί ευρύτατες παρεμβάσεις στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.
Επίσης ισχυρίστηκε, πως ο Gates συνεργάζεται με πολλές πολυεθνικές που διαθέτουν 5G εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ.
«Ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον κορωνοϊό.
Το δικαίωμα στην μάθηση θα δίνεται μόνο με την υποχρεωτική χρήση βραχιολιού για να συνηθίσουν τα παιδιά στην ελεγχόμενη ελευθερία και την εθελοντική σκλαβιά.
Η κινητήρια δύναμη του συστήματος είναι η σύγκρουση συμφερόντων που εκπροσωπείται μέσω του ΠΟΥ, του οποίου κύριος χρηματοδότης είναι ο ''φιλάνθρωπος'' και ''σωτήρας του κόσμου'', Bill Gates
Το 2018 ο Bill Gates είχε ήδη προφητεύσει μία ''πανδημία'' και τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωση κατά την διάρκεια του «Event 201» σε συνεργασία με τους φίλους του στο Νταβός (Ελβετία, εκεί μου μαζεύονται κάθε χρόνο οι επιφανείς παγκοσμιοποιητές).
Ο Bill Gates εδώ και δεκαετίες δουλεύει επάνω σε ένα πλάνο για την μείωση πληθυσμού και έναν δικτατορικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Bill Gates σκέφτεται να διανείμει το γνωστό πλέον quantum tattoo για την πιστοποίηση εμβολιασμού και τα mRNA εμβόλια, τα οποία θα επαναπρογραμματίσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Εταιρείες δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα ''ID2020'' που αποσκοπεί στην μαζική ταυτοποίηση και στον μαζικό εμβολιασμό.
Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος. Θα μετατρέπουν τους πολίτες σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας την προσωπική ελευθερία», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του M5S.
 

 

Καλούν τον Μητσοτάκη να παραιτηθεί προτού να είναι αργά

Μητσοτάκης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μία πολύ σκληρή επίθεση εξαπέλυσε σάιτ του δεξιού χώρου εγκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αποτυχία στη διαχείριση του κορονοϊού και καλώντας τον να παραιτηθεί τώρα.

 Τώρα και στον ευρύτερο χώρο που κινείται ιδεολογικά η Νέα Δημοκρατία, φαίνεται να αποδέχονται την εκτίμηση. Μάλιστα καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί προτού να είναι αργά.

Την προτροπή για παραίτηση απευθύνει το πρώην (ενδεχομένως και νυν) γνωστό φιλοσαμαρικό σάιτ με άρθρο με τον πολύ επιθετικό τίτλο “Παραιτηθείτε προτού να είναι αργά”.

Ο συντάκτης του άρθρο υποστηρίζει πως ο η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κορονοϊού, ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε Μπέργκαμο, κατάσταση που αποδίδει σε ιδεοληψίες και ανικανότητα για να φτάσει στο σημείο να πει: «Αποτύχατε κύριε Μητσοτάκη και η χώρα βουλιάζει στο τέλμα με αποκλειστική σας ευθύνη.»

Ολόκληρο το  άρθρο έχει ως εξής:

Τί δείχνουν η τρομολαγνεία των καλοπληρωμένων καθεστωτικών παπαγάλων, οι δακρύβρεχτες δηλώσεις του πρωθυπουργού και των συνδαιτυμόνων του και η συνεχόμενη στοχοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων;

Ότι η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κορονοϊού και απελπισμένη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα εντείνοντας την προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Έλα όμως που πλέον η Ελλάδα δυστυχώς μετατρέπεται σε Μπέργκαμο και οι παραπάνω τακτικές παραπλάνησης δεν δύνανται να επισκιάσουν τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και την ανικανότητα της κυβέρνησης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

Αποτύχατε κύριε Μητσοτάκη και η χώρα βουλιάζει στο τέλμα με αποκλειστική σας ευθύνη.

Είχατε εννιά μήνες για να την οχυρώσετε ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του αόρατου εχθρού και δεν κάνατε απολύτως τίποτα.

Αφήσατε το ΕΣΥ στο έλεος του θεού, ομοίως και τα ΜΜΜ και τους χώρους εργασίας που αποτελούν βασικές πηγές διασποράς, και σπεύδετε τώρα ασθμαίνοντας εν μέσω κροκοδείλιων δακρύων σε επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών (με το αζημίωτο φυσικά), μπας και δεν καταντήσουμε Μπέργκαμο.

Κι αντί να αναλάβετε την ευθύνη για το χάος εξακολουθείτε να κατηγορείτε τους νέους και τους σκεπτικιστές, τους οποίους αποκαλείτε υποτιμητικά ψεκασμένους λόγω της αμφισβήτησης των καταστροφικών κυβερνητικών πεπραγμένων.

Είναι προφανές ότι τελείτε υπό πανικό φοβούμενος τις αναπόφευκτες πια επερχόμενες εικόνες αποκάλυψης, εξ ου και οι απανωτές αυτοκτονικές επιλογές για να αιτιολογηθεί η κατάντια που βιώνουμε.

Στο μεταξύ ανακοινώσατε κι έναν προϋπολογισμό ελεημοσύνης μέσω του οποίου προμηνύεται το πέμπτο και ισοπεδωτικό μνημόνιο, που θα φορτωθεί στα συντρίμμια του κορονοϊού για να θαφτεί μαζί του και η ανεπάρκεια του οικονομικού σας επιτελείου που είχε φανεί πριν την έλευσή του.

Εσείς βέβαια πανηγυρίζετε αυταπατημένος ότι ο λαός καταναλώνει αμάσητο τον σανό περί της οικονομικής εκτόξευσης το ’21 που θα φέρει ο πακτωλός χρημάτων εκ Βρυξελλών ορμώμενος. Τουλάχιστον καταθέστε πρώτα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την απορρόφηση των ανύπαρκτων μέχρι στιγμής αυτών κονδυλίων και πανηγυρίστε κατόπιν. Αιδώς!

Την ίδια ώρα στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών όλα δείχνουν ότι βαίνουμε ολοταχώς προς τις Πρέσπες του Αιγαίου. Ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας συνεχίζει κανονικότατα τους τσαμπουκάδες, κι αντί να πράξετε τα δέοντα τον αφήνετε ανεμπόδιστο να δημιουργεί τετελεσμένα για να καταστεί μονόδρομος η σολομώντειος Χάγη.

Παράλληλα μέσα στο κομφούζιο του ιού βρήκατε την ευκαιρία να επιταχύνετε και το μπόλιασμα με «ικέτες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, υλοποιώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ψυχών για να καλύψετε την ευρωπαϊκή αναλγησία εισπράττοντας λίγα αργύρια.

Ταυτόχρονα επιδίδεστε σε μια ανεπίτρεπτη καταστολή που παραπέμπει σε θλιβερές εποχές υποδυόμενος τον αμείλικτο ηγέτη που κοιμάται αγκαλιά με τον νομό και την τάξη. Ουσιαστικά όμως σπέρνετε τον διχασμό για να χωρίσετε τον λαό σε δεξιούς και αριστερούς βαυκαλιζόμενος ότι έτσι θα σας προσκυνήσουν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, συγχωρώντας σας τόσο για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσο και για την πλήρη απώλεια διαχείρισης του ιού που οδηγεί σε νέα οικονομική εξαθλίωση κι όχι μόνο.

 

Από

eretikos.gr

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Άκου Συμπολίτη Μητσοτάκη!


Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

 

Κατ' αρχήν επίτρεψέ μου να σου συστηθώ, προτού σου ψάλλω τα "εγκώμια".

Είμαι κι εγώ μια "ψεκασμένη" της συνομοταξίας του "υποκόσμου του διαδικτύου", για να  χρησιμοποιήσω τους όρους με τους οποίους αναφέρεσαι απαξιωτικά στο σινάφι μας. Τιμή μας, βέβαια, όταν αυτές οι ύβρεις εκστομίζονται από κάποιον σαν και του λόγου σου.

Εξομολογούμαι ενώπιον θεών και αγίων, υπαρκτών και κατασκευασμένων, και ενώπιον των ανθρώπων, ψεκασμένων και αψέκαστων, ότι διέπραξα το ειδεχθές αμάρτημα να σε ψηφίσω στις τελευταίες εκλογές, ελπίζοντας η αφελής σε καλύτερες μέρες. Βέβαια, όπως επιβεβαιώνει η συναινετική ένοχη στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης  - "δημοκρατικού τόξου" και καλά - στα εθνοκτόνα κορωνοφασιστικά σου μέτρα, όποιον από δαύτους κι αν ψήφιζα θα το σκυλομετάνιωνα.

Πάμε πάρα κάτω.

Στο εξής θα σε αποκαλώ χαϊδευτικά Κούλη, χρησιμοποιώντας το εύηχο υποκοριστικό που έχει επικρατήσει μεταξύ ημών των ψεκασμένων του υποκόσμου του διαδικτύου.

Να μην ξεχάσω να σου πω, Κούλη, ότι η μάσκα σου πάει, διότι κρύβει το στόμα σου, το οποίο, ας μην κρυβόμαστε, δεν είναι και το ισχυρότερο ατού του προσώπου σου. Το ίδιο πάει και στην κεραμοκέφαλη που παριστάνει την Υπουργό Παιδείας, διότι χωρίς μάσκα μοιάζει έτοιμη να δαγκώσει και τρομάζει ακόμη περισσότερο τα κατατρομαγμένα παιδάκια. Το αυτό έχω να προτείνω και στον ξεΧαρβαλιά. Να την καθιερώσετε τη μάσκα σας παιδιά, μέσα κι έξω, διότι το πολύ οξυγόνο βλάπτει σοβαρά τον κορωνοϊό.

Δε μου λες βρε Κούλη, θέλεις να μείνεις στην ιστορία ως ο Νέος Ηρώδης; Σα να μην έφτανε που επέβαλες τη μάσκα ακόμη και στα τετράχρονα νήπια (κάτι που δεν γίνεται σε καμία χώρα του πλανήτη, ενώ ακόμη και ο αμαρτωλός ΠΟΥ τη συνιστά για παιδιά άνω των 12 ετών) υπονομεύοντας σοβαρά την υγεία τους - μάλιστα κάποια άτυχα παιδάκια την πλήρωσαν με τη ζωή τους - έρχεσαι τώρα να τα τρελάνεις με το ανοιγοκλείσιμο των σχολείων.

Ακούω ότι πρόκειται να ξανανοίξεις τα σχολεία το Δεκέμβριο, παρόλο ότι τα απατηλά "κρούσματα" που μας παρουσιάζετε καθημερινά αυξάνονται. Τι είναι τα σχολεία, βρε αθεόφοβε; Ακορντεόν; Την κολοκυθιά παίζετε; Υπονομεύετε την ψυχολογική  ισορροπία των παιδιών που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Τα εξωθείτε να μισήσουν την έτσι κι αλλιώς αντιπαιδαγωγική "Παιδεία" σας;

Λοιπόν, Κούλη, διάλεξε και πάρε: Ή ήταν λάθος που έκλεισες τα σχολεία ή είναι λάθος που θα τα ξανανοίξεις. Δεν γίνεται και τις δυο φορές να ενήργησες σωστά. Ή δεν έπρεπε να τα κλείσεις ή δεν πρέπει να τα ξανανοίξεις. Έλεος πια!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκες ψυχίατρο; Ξέρω έναν πολύ καλό να σου συστήσω. Τον λένε Κλεάνθη Γρίβα. Μερικές συνεδρίες μαζί του θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι σου συμβαίνει, και ίσως, ίσως λέω, να σε αποτρέψουν από του να σπρώξεις έναν ολόκληρο πληθυσμό στο γκρεμό.

Και επειδή, για κακή μας τύχη, τυγχάνει να είσαι πρωθυπουργός μιας "δημοκρατικής" χώρας (μη γελάτε βρε) ο λαός απαιτεί διαύγεια σε ό,τι αφορά και την ψυχική σου υγεία. 

Αν το πόρισμα του ψυχιάτρου, που θα έχει χρησιμοποιήσει και τον ορό της αλήθειας, δείξει ότι έχεις το ακαταλόγιστο, ότι δηλαδή δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, τι κάνεις και γιατί το κάνεις, τότε αμέσως πρέπει να σε παραιτήσουν και να σου δώσουν φύλλο πορείας για το ψυχιατρείο, όπου θα φορέσεις τον ζουρλομανδύα σαν κοινός θνητός.

Αν, όμως, η διάγνωση του διακεκριμένου ψυχιάτρου βγάλει το συμπέρασμα ότι έχεις σώας τα φρένας και ότι τα φασιστικά, αλλοπρόσαλλα και δολοφονικά κορωνομέτρα τα παίρνεις συνειδητά κατ' εντολήν της παγκόσμιας σατανικής κλίκας που προωθεί τον αποπληθυσμό της γης μέσω ιών, μασκών, εγκλεισμών, υποχρεωτικών εμβολίων, ψυχολογικής τρομοκρατίας και φτώχειας, τότε είσαι προδότης και εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου και δεν μπορείς να ρίχνεις τις ευθύνες σε κανένα Τσιόδρα ή άλλον λοιμωξιοβλάκα που σε συμβουλεύουν.

Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, Κούλη μου, καθώς γνωρίζω ότι είσαι πολυάσχολος με το να δρομολογείς ναζιστικής έμπνευσης κορωνομέτρα και "σοσιαλιστικά" επιδόματα, καθώς προετοιμάζεις το λαό για την κομμουνιστικού τύπου "Μεγάλη Επανεκκίνηση".  (Χαρά ο σύντροφος Κουτσούμπας και ο κομμουνιστής του κ@@ου Γιάνης!)

Χαιρετίσματα σε όλο τον ξεσαλωμένο κορωνοθίασό σου, συμπεριλαμβανομένων των μοχθηρών κορωνοτρομοκρατών των ΜΜΕ.

Εύχομαι σε όλους σας, ο τρόμος που σπέρνετε καθημερινά στο λαό να γυρίσει μπούμερανγκ και να μην ξέρετε πού να κρυφτείτε. Διότι μπορεί προς το παρόν ο λαός να έχει παραλύσει από φόβο και να καταπίνει αμάσητο το περί πανδημίας κορωνοϊού κακόγουστο παραμύθι σας, αλλά τελικά θα ξυπνήσει και θα γίνει ποτάμι οργής για να σας σαρώσει. 

Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ο Θεός δεν πέθανε. Δεν ζούσε μόνο μέσα στις Εκκλησίες που φροντίσατε να κλείσετε. Είναι Πανταχού Παρών και τα Πάντα Πληρών στο Σύμπαν και στις καρδιές των ανθρώπων και κάποια στιγμή θα σας ανταποδώσει αυτό που αξίζετε. Αργά ή γρήγορα θα θερίσετε αυτό που σπείρατε. Μην έχετε καμία αμφιβολία περί αυτού. Ο κυρίαρχος άγραφος Νόμος της Ανταπόδοσης δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί. 

Η Νέμεσις δεν κοιμάται ποτέ! Θα σας επισκεφτεί κι εσάς στην ώρα της.  Ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας στον οποίο συμμετέχετε είναι πόλεμος κατά του ίδιου του Θεού που ζει στον πυρήνα της ύπαρξης των ανθρώπων. Και ο Θεός σε κάθε πόλεμο στο τέλος βγαίνει πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

----------------

Αγάπες μου "ψεκασμένοι", μην φοβάστε και μην δειλιάζετε! Ο Θεός είναι με το μέρος της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, και της Αγάπης! Είναι μαζί μας. Αναζητήστε το Θεό μέσα σας, προσευχηθείτε σ΄Αυτόν! Η ένθερμη προσευχή απελευθερώνει τεράστια θετική ενέργεια από τον πυρήνα της ύπαρξής μας, το πνεύμα μέσα μας, τον "εσωτερικό άνθρωπο". Μην κλαψουρίζετε εκλιπαρώντας έλεος από εξωτερικούς "θεούς" που κατασκεύασαν κάποιοι στο μακρινό παρελθόν για να εξουσιάζουν με το φόβο τους ανθρώπους. Αν οι "θεοί" αυτοί ήταν ζωντανοί, δεν θα χρειάζονταν γονυπετείς παρακλήσεις για να επέμβουν. Δεν θα είχαν αφήσει να κυριαρχούν οι διεφθαρμένοι. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να ξεκολλήσετε από τις θρησκευτικές πλάνες που παραλύουν την εγγενή πνευματική δύναμη του ανθρώπου.

Ο Χριστός επιβεβαίωσε το "Εγώ είπα θεοί εστέ"! Δεν είναι νεοεποχίτικη πλάνη αυτό, όπως ισχυρίζονται οι θρησκευόμενοι κάθε χριστιανικής ομολογίας με προεξάρχουσα την Ορθοδοξία.

Καλή δύναμη σε όλους!

H Αλήθεια να λέγεται

 Δημοσιογραφική προσαρμογή κειμένου  Φτερογράφος

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Εξοντωτικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για "οικονομικά ασθενή" 55χρονο που έσπασε την καραντίνα

    23/11/2020 11:21

Είχε επαφή με "επιβεβαιωμένο"  κρούσμα χωρίς συμπτώματα σύμφωνα με άλλες πηγές.

Τις συνέπειες της παραβίασης των σαδιστικών μέτρων για τον κορωνοϊό θα υποστεί ένας 55χρονος από στη Φθιώτιδα, επειδή  την τελευταία ημέρα της καραντίνας του, ενώ ήταν στενή επαφή κρούσματος χωρίς συμπτώματα , μετακινήθηκε εκτός σπιτιού..αφού  δεν άντεξε  ψυχολογικά και σωματικά, και βγήκε για λίγο έξω.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr , το περιστατικό αφορά άνδρα στη Σπερχειάδα που παραβίασε την καραντίνα του στις 20/11, τελευταία ημέρα που θα έληγε ο κατ’ οίκον περιορισμός και τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ....

"Το θέμα" είναι αν θα πληρωθεί ποτέ όπως όλα τα πρόστιμα η θα χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα για να μπει η χώρα ξανά σε μνημόνια από την Γερμανική Ε.Ε.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία από το ΑΤ Σπερχειάδας, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.


 Ε.ΔΟ fyllokaiftero1.

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Οι δύο νόμοι της κυβέρνησης που έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 & κανείς δεν τους αντιλήφθηκε


Οι δύο νόμοι της κυβέρνησης που έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 & κανείς δεν τους αντιλήφθηκε

 pronews.gr

Συμμορίες Πακιστανών σφαγέων και παιδεραστών – Άρπαξαν 15χρονο από την Ομόνοια – video


pakistanoi
Οι Αρχές ψάχνουν τώρα τα μεγάλα κεφάλια... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κίνδυνος για την Ελληνική κοινωνία!

Οι Πακιστανοί που χτύπησαν στα Καμίνια με μαχαίρια και ρόπαλα, μετά την σφαγή 29χρονου ομοεθνούς τους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, «βούτηξαν» ανήλικο από την Ομόνοια, για να τον βιάσουν.

Συγκεκριμένα, τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι, έχοντας πάρει δύο μπουκάλια special ουίσκι! Ξεκίνησαν να κάνουν πάρτι! Η Αστυνομία έκανε έφοδο και τους συνέλαβε!

Το 15χρονο αγόρι ήταν από το Ιράκ! Παιδοψυχολόγοι έσπευσαν να το εξετάσουν. Όπως τους είπε, το οδήγησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λυσία και Λειβαδά και έπειτα του πήραν το κινητό και μερικά ευρώ που είχε, ενώ του ανέφεραν πως πρέπει να συνουσιαστεί μαζί τους, χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα γιατί θα τον ξέκαναν.

Έτσι, γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν εισβάλλουν οι πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά και σώσουν το παιδάκι, οι δύο από αυτούς όρμησαν πάνω του και επιχείρησαν να τον βιάσουν. Ευτυχώς, εκείνο αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν την ψυχασθενική τους πράξη!

Συνέλαβαν οκτώ Πακιστανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις από αυτούς, ένας 15χρονος, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.

Πλέον οι Αρχές, ψάχνουν παντού τα δύο μεγάλα αφεντικά που κάνουν κουμάντο στις πακιστανικές συμμορίες του κέντρου της Αθήνας!

Όλα αυτά μεταδίδονται πλέον σαν κάτι το δεδομένο! Πακιστανικές συμμορίες σφαγέων και παιδοβιαστών στην Αθήνα! Τι θα γίνει σε περίπτωση κοινωνικής αναταραχής με αυτές τις συμμορίες;;;

Θυμηθείτε το βίντεο με την εισβολή τους στα Καμίνια, όταν και ακολούθησε η σφαγή που ακολούθησε.

Δείτε φωτογραφίες τους από το Protothema.gr:

.

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί