22 Σεπτεμβρίου 2021

«Έκρηξη» Δ.Κούβελα για εμβολιασμούς στα παιδιά - «Κανείς κερατάς δεν γνωρίζει τι θα πάθουν οι έφηβοι στο μέλλον»


«Έκρηξη» Δ.Κούβελα για εμβολιασμούς στα παιδιά - «Κανείς κερατάς δεν γνωρίζει τι θα πάθουν οι έφηβοι στο μέλλον»

«Έκρηξη» Δ.Κούβελα για εμβολιασμούς στα παιδιά - «Κανείς κερατάς δεν γνωρίζει τι θα πάθουν οι έφηβοι στο μέλλον»

Η σκληρή φράση του Δημήτρη Δειρμεντζίδη που οδήγησε στην ανάρτηση του Δ.Κούβελα


Αποκαλυπτικός είναι  ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος σε μια εκρηκτική του ανάρτηση του την οποία δανείζεται από τον συνάδελφό του Δημήτρη Δειρμεντζίδη, αναφέρεται στους εμβολιασμούς στα παιδιά και για τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον κάτι που στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να το πολυσυζητούν καθώς στόχος είναι να εμβολιαστούν πάση θυσία όσο γίνεται πιο πολλά παιδιά.

Δείτε την ανάρτηση:

Dimitrios Kouvelas
τη Δευτέρα

Από τον συνάδελφο Δημητρης Δειρμεντζιδης. Φυσικά θα πρέπει να αναφέρονται τα περιστατικά, με οτιδήποτε συμβαίνει, για βέλτιστη αντίληψη της ασφάλειας των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να αναφέρονται παράλληλες φαρμακευτικές αγωγές ή άλλα γεγονότα (πχ ψεκασμοί αγρών, υποκείμενο νόσημα κλπ).

162 νοσηλείες στα Νοσοκομεία Εφήβων 12-15 ετών με Μυοκαρδίτιδα μετά τον Εμβολιασμό ανά εκατομμύριο!
44 νοσηλείες αν υποστούν COVID19!
Οποιος πει πού γέρνει η π...

Δείτε περισσότερα

«Από τον συνάδελφο Δημήτρη Δειρμεντζίδη. Φυσικά θα πρέπει να αναφέρονται τα περιστατικά, με οτιδήποτε συμβαίνει, για βέλτιστη αντίληψη της ασφάλειας των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να αναφέρονται παράλληλες φαρμακευτικές αγωγές ή άλλα γεγονότα (πχ ψεκασμοί αγρών, υποκείμενο νόσημα κλπ).

‘Δημητρης Δειρμεντζιδης:

162 νοσηλείες στα Νοσοκομεία  Εφήβων 12-15 ετών με Μυοκαρδίτιδα μετά τον Εμβολιασμό ανά εκατομμύριο!

44 νοσηλείες αν υποστούν COVID19!

Οποιος πει πού γέρνει η πλάστιγγα κερδίζει Παγωτό!

ΓΙΑ τώρα! Μετά?

Ποσα θα υποστούν Καρδιακή ανεπάρκεια και πόσα θα χρειαστεί να Μεταμοσχευθουν?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ!’».

 

 

Καστοριά: Έκλεισαν το πεζοδρόμιο για να βάλουν σπιτάκι -τύπου σκυλόσπιτο για τάμπιτ τεστ- Φωτογραφίες

 05:34μμ 22-9-2021

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήγαν από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτ. Μακεδονίας τοποθέτησαν κακήν κακός, τα ξύλινα σπιτάκια {τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί μάλλον σαν μαγαζάκια σε εκδήλωση του δήμου Καστοριάς,} σε πεζόδρομο της παραλίας σε σημείο που δεκάδες κάτοικοι κάνουν περίπατο και γυμναστική καθημερινά με συνέπεια να αναγκάζονται η να στριμωχτούν η να περνούν το μικρό πάρκιν με κίνδυνο ενός  ατυχήματος.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Δεν υπάρχει διέλευση πεζών επειδή οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες  ώρες μη αιχμής.





Την απόσταση των 70 εκατοστών ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, προφανώς την θεωρούν υπεραρκετή για την διέλευση δεκάδων πολιτών καθημερινά  και να κρατούν και αποστάσεις.

Στο σημείο αυτό από το πρωί έχει τεράστια ουρά εξαναγκασμένων πολιτών για το αμφιλεγόμενο τεστ.



ΑΧΕΠΑ: Συρροή κρουσμάτων ανάμεσα στο προσωπικό – Διαψεύδει η διοίκηση το μέγεθος του προβλήματος


ΑΧΕΠΑ
 
 
  • Γιάννα Σουλάκη
 
Τουλάχιστον δύο γιατροί και πέντε νοσηλεύτριες, όλοι πλήρως εμβολιασμένοι, νόσησαν από τον κορονοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με καταγγελίες του σωματείου των εργαζομένων μάλιστα, μία νοσηλεύτρια με βαρύτερα συμπτώματα νοσηλεύεται. Ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας συρροής κρουσμάτων κορονοϊού ανάμεσα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Σχεδόν όλοι οι νοσούντες ήταν εμβολιασμένοι με δύο δόσεις.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, μάλιστα συμπτώματα εμφάνισαν όχι επτά, αλλά τουλάχιστον δέκα υγειονομικοί. Μεταφέρθηκαν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στο Τμήμα Λοιμώξεων, όπου και προχώρησαν σε PCR test, το οποίο σε όλες τις περιπτώσεις βγήκε θετικό. Άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους.

Διοίκηση ΑΧΕΠΑ: «Δεν υπάρχουν υγειονομικοί με σοβαρή νόσο»

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και τα στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία «δεν εμφανίζονται υγειονομικοί υπάλληλοι του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ με σοβαρή νόσο ή με νοσηλεία στο Νοσοκομείο».

Σημειώνεται δε, χωρίς σαφήνεια πως «οι απουσίες εμβολιασθέντων εργαζομένων που εμφανίζουν θετικό μοριακό τεστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τίθενται σε καραντίνα, γεγονός που αποτελεί πιθανή περίπτωση ενώ δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου έως σήμερα».

Ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, επίσης, αναφέρει πως είναι είναι ψευδή «τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εμφάνισαν συμπτώματα, προχώρησαν σε PCR test και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου διαψεύδονται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Λοιμώξεων του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ».

Σωματείο εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Δεν γίνεται καμία απολύμανση στο νοσοκομείο»

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός.

Μιλώντας στο ThessToday.gr τόνισε ότι με την αλλαγή καθεστώτος στα νοσοκομεία και τη λειτουργία τους μόνο με εμβολιασμένο προσωπικό, «δεν γίνεται πλέον καμία απολύμανση -αυτό ίσχυε όταν υπήρχαν και ανεμβολίαστοι-, απλά, τα άτομα που έχουν έρθει σε στενή επαφή, υποβάλλονται σε τεστ και γενικώς τους ενημερώνουν να βρίσκονται σε εγρήγορση».

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επίσης, πως η κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ είναι «ασφυκτική».

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Αυγούστου, ένας άνδρας ο οποίος διακομισθεί με κορονοϊό και έχρηζε νοσηλείας σε ΜΕΘ, παρέμεινε εκτός Εντατικής μέχρι το νοσοκομείο να βρει κρεβάτι.

 Iatropedia

Ραπιγκ Τεστ Κορωνοϊού: Μπατονέτα τρύπησε τον εγκέφαλο γυναίκας κι επέφερε διαρροή

2:19μμ   22-9[2021

Ένα τεστ ρινικού επιχρίσματος COVID-19 διάτρησε τον εγκέφαλο μιας γυναίκας των ΗΠΑ, προκαλώντας διαρροή υγρού από τη μύτη της θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της λόγω λοίμωξης, ανέφεραν γιατροί σε ιατρικό περιοδικό την Πέμπτη

Η ασθενής, η οποία είναι στα 40 της, είχε μια σπάνια κατάσταση που δεν είχε διαγνωστεί και η δοκιμή που έλαβε μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί ακατάλληλα, μια σειρά απίθανων συμβάντων που σημαίνει ότι ο κίνδυνος από ρινικές εξετάσεις παραμένει πολύ χαμηλός.

Ωστόσο, η περίπτωσή της έδειξε ότι οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να προσέχουν να παρακολουθούν στενά τα πρωτόκολλα δοκιμών, δήλωσε ο Jarrett Walsh, ανώτερος συγγραφέας της εφημερίδας που δημοσιεύτηκε στο JAMA Otolaryngology–Head & Neck Surgery. Τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση στη βάση του κόλπου ή του κρανίου θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν στοματικές εξετάσεις εάν είναι διαθέσιμες, πρόσθεσε.

«Υπογραμμίζει την αναγκαιότητα επαρκούς εκπαίδευσης όσων εκτελούν το τεστ και την ανάγκη επαγρύπνησης μετά τη διεξαγωγή του τεστ», πρόσθεσε ο ειδικός αυτιών, μύτης και λαιμού Dennis Kraus του Lenox Hill Hospital στη Νέα Υόρκη, που δεν συμμετείχε στο έγγραφο..

Ο Walsh, ο οποίος ασκείται στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, δήλωσε ότι η γυναίκα είχε κάνει ρινικό τεστ πριν από μια επέμβαση επιλογής κήλης και στη συνέχεια παρατήρησε καθαρό υγρό που βγαίνει από τη μία πλευρά της μύτης της.

Στη συνέχεια ανέπτυξε πονοκέφαλο, εμετό, δυσκαμψία στον αυχένα και αποστροφή στο φως,
και μεταφέρθηκε στη φροντίδα του Walsh.

Στην πραγματικότητα, η γυναίκα είχε υποβληθεί σε θεραπεία χρόνια νωρίτερα για ενδοκρανιακή υπέρταση – που σημαίνει ότι η πίεση από το εγκεφαλονωτιαίο υγρό που προστατεύει και θρέφει τον εγκέφαλο ήταν πολύ υψηλή.

Οι γιατροί τότε χρησιμοποίησαν μια διακλάδωση για να αποστραγγίσουν μέρος του υγρού και η κατάσταση επιλύθηκε.

Αλλά την ανάγκασε να αναπτύξει αυτό που ονομάζεται εγκεφαλοκήλη ή ένα ελάττωμα στη βάση του κρανίου που έκανε την επένδυση του εγκεφάλου να προεξέχει στη μύτη όπου ήταν ευαίσθητο σε ρήξη.

Αυτό έγινε απαρατήρητο έως ότου οι παλιές σαρώσεις επανεξετάστηκαν από τους νέους γιατρούς της, οι οποίοι πραγματοποίησαν χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του ελαττώματος τον Ιούλιο. Από τότε έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο Walsh είπε ότι πιστεύει ότι τα συμπτώματα που ανέπτυξε ήταν αποτέλεσμα ερεθισμού στην εσωτερική επιφάνεια του εγκεφάλου.

Εάν το πρόβλημα δεν είχε αντιμετωπιστεί, θα μπορούσε να έχει αναπτύξει μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή λοίμωξη του εγκεφάλου από βακτήρια που ταξίδεψαν στη μύτη. Ή, ο αέρας θα μπορούσε να είχε εισέλθει στο κρανίο και να ασκήσει υπερβολική πίεση στον εγκέφαλο.

Τα περισσότερα πρωτόκολλα δοκιμών ζητούν από τους κλινικούς ιατρούς να ακολουθήσουν την πορεία του δαπέδου της μύτης, που βρίσκεται πάνω από την οροφή του στόματος, αντί να στραφούν προς τα πάνω – ή αν το στοχεύουν προς τα πάνω, να το κάνουν με μεγάλη προσοχή.

Ο Walsh είπε ότι αν και αυτό ήταν πιθανώς ένα πολύ σπάνιο περιστατικό, ήταν μια υπενθύμιση της ανάγκης για εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, δεδομένου ότι εκατοντάδες εκατομμύρια περισσότερες δοκιμές θα πραγματοποιηθούν πριν τελειώσει η πανδημία.

πηγή: sciencealert.com

 


 

Επιασε έναν λάθροαλλοδαπό κλέφτη στο κέντρο της Αθήνας και γύρω του κανένας Έλληνας να βοηθήσει.


Ένα βίντεο με έναν Έλληνα πολίτη που έπεσε θύμα ληστείας στο κέντρο της Αθήνας  δείχνει το πόσο ξένοι είμαστε στην καρδιά της πρωτεύουσας. Ενώ έχει ακινητοποιήσει τον επίδοξο ληστή και ταυτόχρονα καλεί την αστυνομία , γύρω του ακούγονται να λένε “θα σκάσει το παιδί”  με σπαστά Ελληνικά και με διάφορες χειρονομίες προσπαθούν να σηκώσουν το παλικάρι .

Αυτός χωρίς δισταγμό απαντά “Αν με ξανακουμπήσεις θα σε ….. ”

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον Απρίλιο του 2021 αλλά φαίνεται πως κάτι αναζωπύρωσε την κατάσταση το βιντεάκι κάνει ξανά την εμφάνιση του στα κοινωνικά δίκτυα .

Ένας «ЕПЕNΔYТНΣ» προσπάθησε να ληστέψει έναν Έλληνα πολίτη.
932
109
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet

 


Εμβολιασμένοι «υγειονομικές βόμβες» εργάζονται δίχως RAPID TEST στα νοσοκομεία! Mεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα


Κυβέρνηση και "ειδικοί" γνωρίζουν πλέον πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ωστόσο επιλέγουν να διώξουν τους ανεμβολίαστους.

Αλαλούμ προκάλεσε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μία νοσηλεύτρια που βρέθηκε (κατά τύχη;) θετική στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για μία υγειονομικό από τη νεφρολογική κλινική του εν λόγω νοσοκομείου, η οποία έχει εμβολιαστεί πλήρως και ως εκ τούτου εργάζεται κανονικά.

Μάλιστα χάρη στους «υπερεγκέφαλους» της κυβέρνησης η ίδια δεν είχε καμία υποχρέωση να διενεργήσει τεστ.

Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν γνωρίζει πόσες μέρες είχε μέσα της τον ιό και μετέδιδε κανονικά.

Όπως ήταν φυσικό εξαιτίας του περιστατικού αυτού έχει επικρατήσει ένας μίνι πανικός στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες από τοπικά μέσα της Πάτρας θέλουν ασθενείς που ήρθαν σε επαφή μαζί της να μπαίνουν σε καραντίνα πριν πάρουν εξιτήριο!

(φωτο: photo screenshot)

PrevΠροηγούμενο Άρθρο

Εποχές ΑΓΡΙΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ!!! Συνδικαλιστές ΑΡΠΑΖΟΥΝ θέσεις ανεμβολίαστων συναδέλφων τους – ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ»

 


 

Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»

Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, επιστήμονες στην Wuhan σχεδίαζαν να απελευθερώσουν κορωνοϊούς σε πληθυσμούς νυχτερίδων στην Κίνα, με στόχο στη συνέχεια να τους εμβολιάσουν ενάντια σε ασθένειες που θα μπορούσαν να μεταδοθούν στον άνθρωπο

Μάλιστα, οι επιστήμονες ζητούσαν χρηματοδότηση για το πειραματικό τους έργο από τις ΗΠΑ, από το 2018 πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Η επιστημονική ομάδα έκανε το αίτημα χρηματοδότησης, ζητώντας 14 εκατομμύρια δολάρια, στην Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων (Darpa), έναν οργανισμό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, υπεύθυνο για την ανάπτυξη καινούριων τεχνολογιών για χρήση από το Στρατό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη γνησιότητα των εγγράφων πιστοποιεί πρώην στέλεχος της διοίκησης Τραμπ στις ΗΠΑ.

Σε αυτά, φαίνεται πως η επιστημονική ομάδα επιδίωκε να εισάγει τροποποιημένους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες, που θα έκαναν ευκολότερη τη μετάδοση του ιού σε ανθρώπινα κύτταρα.

Η πληροφορία αυτή φαίνεται να έχει ξεχωριστή αξία, καθώς οι επιστήμονες προβληματίστηκαν ιδιαίτερα όταν, μελετώντας τον κορωνοϊό που προκαλεί την Covid-19, είδαν πόσο γρήγορα εξελισσόταν ώστε να προσαρμόζεται στον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά την πρωτεϊνική ακίδα που συνδέεται με τα κύτταρα.

Ο Βρετανός επιστήμονας που ηγείτο της έρευνας

Τα έγγραφα διέρρευσε η ομάδα Drastic, αποτελούμενοι από επιστήμονες ανά τον κόσμο που ερευνούν την προέλευση της ασθένειας Covid-19. Φαίνεται πως στην πρόταση των επιστημόνων της Wuhan, περιλαμβανόταν η ανάμειξη υψηλού κινδύνου φυσικών κορωνοϊών με πολύ πιο μολυσματικές, αλλά λιγότερο επικίνδυνες παραλλαγές τους.

Η πρόταση χρηματοδότησης είχε γίνει από τον Βρετανό ζωολόγο, Πίτερ Νάσζακ, της Συμμαχίας EcoHealth με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία και συνεργάστηκε στενά με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην έρευνα πάνω στις νυχτερίδες.

Συμμετείχαν επιστήμονες από αμερικανικά πανεπιστήμια

Ανάμεσα στα μέλη της ερευνητικής ομάδας περιλαμβάνεται και η Κινέζα καθηγήτρια, Δρ. Σι Σένγκλι, που στην ερευνητική κοινότητα κουβαλά το παρατσούκλι «Μπατγούμαν» εξαιτίας της ενασχόλησής της με πειράματα σε νυχτερίδες. Επιπλέον, στο σχήμα συμμετείχαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα και το Εθνικό Γεωλογικό Ερευνητικό Κέντρο Άγριος Ζωής των ΗΠΑ.

Οι επιστήμονες υποστήριζαν πως το έργο αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, τονίζοντας την επικινδυνότητα της μετάδοσης ενός ιού από κάποιο άγριο ζώο, ιδιαίτερα στην περιοχή της Άπω Ανατολής όπου συνηθίζεται η κατανάλωση νυχτερίδων.

Η Darpa δεν χορήγησε την χρηματοδότηση

Η Darpa αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την εν λόγω έρευνα τονίζοντας πως «το προτεινόμενο έργο του οποίου ηγείται ο Πίτερ Ντάσζακ θα μπορούσε να θέσει τις τοπικές κοινωνίες σε κίνδυνο». Επιπλέον, η υπηρεσία του αμερικανικού στρατού σημείωνε πως η ερευνητική ομάδα δεν είχε εξετάσει ενδελεχώς τους κινδύνους της ενίσχυσης ενός ιού ή της απελευθέρωσης κάποιου εμβολίου από αέρος.

Ερευνητής για τον κορωνοϊού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που ωστόσο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημειώνει στο βρετανικό μέσο πως το ανασυχητικό στην πρόταση είναι πως προέβλεπε την ενίσχυση ορισμένων από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες όπως το Αναπνευστικό Σύνδρομο Mers.


«Αυτοί οι ιοί έχουν ποσοστό θνησιμότητας άνω του 30%, το οποίο τουλάχιστον σε επίπεδο ισχύος είναι πολύ πιο θανατηφόρο από τον κορωνοϊό Sars-CoV-2. Αν μια από τις αλλαγές στους υποδοχείς έκανε τον Mers να εξαπλώνεται με παρόμοιο τρόπο, ενώ διατηρούσε το ποσοστό θνησιμότητας, τότε εκείνη η πανδημία θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις αποκάλυψης» λέει.

  pronews.gr

 

Παρέμβαση Εισαγγελίας Αρείου Πάγου με εντολές άνωθεν;κατά των γονέων που διεκδικούν τα συνταγματικά δικαιώματα των παιδιών τους

Παρέμβαση Εισαγγελίας Αρείου Πάγου κατά των γονέων που διεκδικούν τα συνταγματικά δικαιώματα των παιδιών τους

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι αντιδράσεις γονέων, που ζητούσαν εφαρμογή των συνταγματικών τους δικαιωμάτων στα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας ακόμα και μηνύσεις σε βάρος εκπαιδευτικών αναφορικά με τα μέτρα που θεσμοθετεί η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για τον COVID-19.

Ειδικότερα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής παρήγγειλε στους κατά τόπους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικών όλης της χώρας να διερευνήσουν και μάλιστα τάχιστα: "Εάν οι ενέργειες των αντιεμβολιαστών-αρνητών συνιστούν αξιόποινες πράξεις και, σε καταφατική περίπτωση, να ενεργήσουν όπως ο νόμος ορίζει".

Μάλιστα, ο κ. Ζαχαρής ζητεί από τους συναδέλφούς του, λόγω της σοβαρότητας των εν λόγω υποθέσεων, η παρέμβασή τους να είναι άμεση και συνεχής, με στόχο την τήρηση των νόμων και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Να σημειώσουμε ότι με αυτή την παρέμβαση η αντιεισαγγελία του Αρείου Πάγου παίρνει θέση και ουσιαστικά κατατάσσει αυτούς τους γονείς σε "ειδική κατηγορία πολιτών" που δεν έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε η τοποθέτηση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου στη Βουλή, με το ερώτημα: «Ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών, επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα;».

Με πληροφορία από το pronews.gr 
 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ- Σε λίγες ημέρες λήγουν τα εμβόλια, και θα τα πετάξουν; -Για αυτόν τον λόγο βιάζονται να τα "καρφώσουν στο υπόλοιπο του 30% που δεν το έκανε- και δεν θα το κάνει (70%) ...ΤΡΕΜΟΥΛΑ


 


 Σε λίγες ημέρες λήγουν τα εμβόλια και θα πρέπει να τα πετάξουν - Για αυτόν τον λόγο βιάζονται να τα "καρφώσουν" στο υπόλοιπο του 30% που το έκανε ...ΤΡΕΜΟΥΛΑ έπιασε την κυβέρνηση 

Να θυμηθούμε η Φώφη Γεννηματά ως υπουργός του καταραμένου από τον λαό Γ.Α.Π πέταξε εκατομμύρια ευρώ σε εμβόλια που είχε παραγγείλει.

Το σχέδιο τους καταρρέει, οι Έλληνες ξύπνησαν πλην του 30%