20 Ιανουαρίου 2021

Στοιχεία-σοκ: Το lockdown της κυβέρνησης οδήγησε τους Αθηναίους στην κοκαΐνη, τις αμφεταμίνες & τα ψυχοφάρμακα

Στοιχεία-σοκ: Το lockdown της κυβέρνησης οδήγησε τους Αθηναίους στην κοκαΐνη, τις αμφεταμίνες & τα ψυχοφάρμακα


 Τελευταία ενημέρωση:

Δημοσιογραφικά σχόλια Ανάλυση:   Καλλιόπη Σουφλή

Το lockdown καταστρέφει τις ψυχές των Ελλήνων – Πολλοί θα βγουν με ψυχιατρικά προβλήματα

Άρα τώρα είναι μια άλλη συνθήκη που έχουμε τρεις πόλους να ισορροπήσουμε. Αυτή τη στιγμή, αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι πώς θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να αποκτήσουμε κοινωνική και εργασιακή ζωή κάτω από συνθήκες πανδημίας. Είναι πολύ δύσκολη εξίσωση» δήλωσε ο κ. Θωμαϊδης

Στοιχεία-σοκ: Το lockdown της κυβέρνησης οδήγησε τους Αθηναίους στην κοκαΐνη, τις αμφεταμίνες & τα ψυχοφάρμακα

Για ποιά “πανδημία” μιλάτε κύριε Θωμαϊδη;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ… “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ”;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. 

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΖΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ… ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΞΑΝΑΒΡΗΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι ιεράρχες που συμπλέουν με τα πολιτικά και ιατρικά καθάρματα, φέρουν τεράστιες ευθύνες, για την τραγωδία που ζει ο Ελληνικός λαός, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Όσο για τις πληρωμένες ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…

 

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία  από τα λύματα της Αττικής, σχετικά με τη χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια του lockdown, καθώς όπως αποκαλύπτει ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης, καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση χρήσης κοκαΐνης, αμφεταμίνης, αγχολυτικών και αντικαταθλιπτικών.

Η χρήση των ουσιών αυτών εκτινάχθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των απαγορεύσεων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, ενώ όπως υποστηρίζει ο καθηγητής τα ψυχολογικά προβλήματα θα εκτιναχθούν το προσεχές διάστημα λόγω lockdown.

Κοκαΐνη, αμφεταμίνες, αγχολυτικά, υπνωτικά, ηρεμιστικά, αντικαταθλιπτικά βρίσκονται στην καθημερινότητα χιλιάδων ατόμων στην Αττική εν μέσω της πανδημίας, ενώ η χρήση αυξάνεται όσο πιο αυστηρά είναι τα μέτρα.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάρτιο και για όσο διάστημα κράτησε τότε η καραντίνα. Στη συνέχεια, όπως λέει ο κ. Θωμαΐδης, καταγράφεται μια μείωση, ενώ σε κάποιες ουσίες, η χρήση είναι ελάχιστη τον Αύγουστ.

Στη συνέχεια, η χρήση των ουσιών αυξάνεται και πάλι, τόσο στις ναρκωτικές ουσίες όσο και στα ψυχοφάρμακα, τόσο τον Σεπτέμβριο, αλλά και τον Οκτώβριο.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Θωμαΐδης οι αναλύσεις συνεχίζονται από το εργαστήριο του στα δείγματα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, δηλαδή κατά το δεύτερο lockdown, ενώ η εκτίμησή του είναι ότι για το επόμενο τρίμηνο, τα προβλήματα ψυχικής υγείας θα ενταθούν και μαζί τους, ίσως και η χρήση ουσιών.

 

Στα ύψη η χρήση κοκαΐνης

Όπως ανέφερε ο κ. Θωμαΐδης, οι παράνομα διακινούμενες ουσίες αυξήθηκαν τον Μάρτιο του 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 και «ιδιαίτερα οι διεγερτικές ουσίες» σημείωσαν μεγάλη αύξηση «μεταξύ των οποίων και η κοκαΐνη».

«Το επόμενο διάστημα (σ.σ. εννοεί μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας), παρουσίασε μια μικρή μείωση η οποία, όμως, σε καμία περίπτωση, δεν επανήλθε στα επίπεδα του 2019 και μετά τον Σεπτέμβριο, παρουσίασε αύξηση. Καταγράψαμε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο μια μεγάλη αύξηση στην κοκαΐνη που σχεδόν διπλασίασε τη χρήση της σε σχέση με τον Μάρτιο».

Η επιστημονική κοινότητα, όπως επισήμανε ο καθηγητής, ορίζει ως μέση δόση στις μετρήσεις τα 100 μιλιγκράμ.

«Οπότε μπορούμε να πούμε ότι τον Οκτώβριο του 2020 καταγράφηκε μια χρήση της τάξης των 4 δόσεων ανά 1.000 άτομα ανά ημέρα, ενώ το Μάρτιο ήταν 2 δόσεις ανά 1.000 άτομα ανά ημέρα. Άρα μέσα σε αυτό το οκτάμηνο παρουσιάστηκε μία αύξηση στη χρήση. Αυτό συσχετίζεται με αναφορές για μεγαλύτερη διακίνηση στην Ελλάδα και ταυτόχρονα με αύξηση χρήσης κοκαΐνης στην Ευρώπη, υπάρχει δηλαδή αντίστοιχη αναφορά σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Κάτι λοιπόν συμβαίνει με την κοκαΐνη που το βλέπουμε εμείς, το πιάνουμε στα λύματα. Κι αυτό είναι σημαντικό γιατί -σε πραγματικό χρόνο- αναλύοντας τα λύματα, μπορούμε να δούμε τι γίνεται στην κοινότητα, πριν το δούνε καλά-καλά οι Αρχές» υπογράμμισε ο κ. Θωμαΐδης.
 

Ρεκόρ και στην αμφεταμίνη

Από το ρεκόρ χρήσης της ακριβής κοκαΐνης, του «ναρκωτικού των πλουσίων» όπως είναι ευρύτερα γνωστό και η τιμή -όπως λέγεται- μπορεί να είναι και πάνω από 100 ευρώ το γραμμάριο, υπάρχει αύξηση και στη χρήση του λεγόμενου «street drug», της αμφεταμίνης.

«Επίσης μέσα στο 2020, είχαμε αύξηση της αμφεταμίνης και κατέγραψε ένα ρεκόρ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Είναι περίπου 8 δόσεις ανά 1.000 άτομα ανά ημέρα, τη στιγμή που τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, αλλά και τους επόμενους μήνες, ήταν περίπου 4 οι δόσεις» είπε ο κ. Θωμαϊδης προσθέτοντας ότι «η κοκαΐνη και η αμφεταμίνη είναι δύο ναρκωτικά με διαφορετικό target group».

 

Μικρή αύξηση στη χρήση κάνναβης τον Σεπτέμβριο

Οι αναλύσεις των λυμάτων που πραγματοποιεί η ομάδα του καθηγητή Θωμαΐδη έδειξε και μικρή αύξηση στη χρήση κάνναβης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Το χασίς δεν είχε μεγάλη αλλαγή, μπορώ να πω ότι είναι η παράνομα διακινούμενη ουσία η οποία έχει μια σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια και αυξομειώνεται ελαφρώς. Μέσα στο 2020, παρουσιάστηκε μια μικρή αύξηση τον Σεπτέμβριο, αλλά μετά τον Οκτώβριο τα επίπεδα χρήσης ήταν ίδια με τον Μάρτιο, δηλαδή ουσιαστικά είναι σταθερή η κατανάλωση της κάνναβης μέσα στον χρόνο» ανέφερε. 

Αύξηση 70% σε κάποια «ηρεμιστικά»

Τα αγχολυτικά χάπια είχαν από την αρχή της πανδημίας μεγάλη ζήτηση, ενώ κάποιες δραστικές ουσίες σημείωσαν ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση.

«Τα αγχολυτικά είναι αυτά που λένε “ηρεμιστικά” και “υπνωτικά”, δηλαδή οι βενζοδιαζεπίνες. Παρατηρήθηκε μια αύξηση όσον αφορά κάποιες δραστικές ουσίες. Συγκεκριμένα, η βενζοδιαζεπίνη είχε τη μεγαλύτερη αύξηση. Τον Μάρτιο αυξήθηκαν σε σχέση με το 2019 τρεις δραστικές οι οποίες είναι και πολύ συνηθισμένες στα φάρμακα αυτά και συγκεκριμένα η λοραζεπάμη, η οξαζεπάμη και η βρωμαζεπάμη» τόνισε προσθέτοντας ότι «σε κάποιες δραστικές ουσίες, η αύξηση ήταν και 70%».

Με το τέλος της πρώτης καραντίνας σημειώθηκε μια υποχώρηση στη χρήση, ενώ τον Αύγουστο καταγράφτηκε ελάχιστη χρήση. «Μετά υπήρξε μια σταδιακή αύξηση. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έφτασε στα επίπεδα του Μαρτίου, αλλά η οξαζεπάμη τα ξεπέρασε» υποστήριξε ο καθηγητής.

 

Εκτίναξη και στα αντικαταθλιπτικά

 

Μια άλλη κατηγορία φαρμάκων που η χρήση τους εκτινάχθηκε είναι τα αντικαταθλιπτικά: «Αυξήθηκαν τον Μάρτιο του 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, από 30% έως 60% ανάλογα τη δραστική ουσία» τόνισε ο κ. Θωμαΐδης, διευκρινίζοντας ότι αφορούν συγκεκριμένες ουσίες όπως την σιταλοπράμη και τη βενλαφαξίνη «στις οποίες, στη συνέχεια, είχαμε μια σχετική μείωση χρήσης με ελάχιστο τον Αύγουστο και μετά -δηλαδή τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο- είχαμε αύξηση με τη μεγαλύτερη χρήση να την καταγράφει η βενλαφαξίνη».

«Ήταν η μεγαλύτερη χρήση βενλαφαξίνης που έχουμε καταγράψει έως τώρα στην Ελλάδα. Δηλαδή η αύξηση από τον Μάρτιο στον Οκτώβριο ήταν επιπλέον 20%» τόνισε.

Τα στοιχεία των αναλύσεων του εργαστηρίου του καθηγητή Αναλυτικής Χημείας κρούουν των κώδωνα για αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας και εθισμού που προκαλεί η πανδημία.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια πολύ εύθραυστη ισορροπία μεταξύ δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού, ψυχικής υγείας και οικονομίας. Αυτοί είναι τρεις πόλοι. Κάποιοι βάζουν μαζί κοινωνική ζωή και οικονομία, γιατί συνήθως αυτά ήταν η κανονικότητα μας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είναι στο ίδιο μέρος, στο ίδιο ζύγι. Γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι και κάτω από τις συνθήκες οικονομικής κρίσης ή υπερεγασίας, πάλι αυξάνονται τα ψυχιατρικά προβλήματα.

Άρα τώρα είναι μια άλλη συνθήκη που έχουμε τρεις πόλους να ισορροπήσουμε. Αυτή τη στιγμή, αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι πώς θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να αποκτήσουμε κοινωνική και εργασιακή ζωή κάτω από συνθήκες πανδημίας. Είναι πολύ δύσκολη εξίσωση» δήλωσε ο κ. Θωμαϊδης και εκτίμησε ότι «το επόμενο τρίμηνο θα ενταθεί το πρόβλημα της ψυχικής υγείας. Ενδεχομένως και αύξηση της χρήσης ουσιών. Το παρακολουθούμε».

 

 

Πηγή

 



Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.





ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ELLINIKA HOAXES

 
 
 
 

 
 
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ELLINIKA HOAXES
 
Δώστε μας  τα ονόματα των 5 αυτών ατόμων για δημοσιογραφικούς λόγους, που συνεργάζονται και με Τούρκους πράκτορες εκτός του facebook και της κυβέρνησης.

Έχουν καταθέσει μηνύσεις και αγωγές δύο έγκριτοι νομικοί, ένας καθηγητής φαρμακολογίας, τρεις γιατροί, και προτιθέμεθα ως ιστοσελίδα μαζί με άλλες πέντε  συναδέλφους  να κάνουμε το ίδιο και επί παντός συνεργαζόμενου μαζί τους facebook και κυβέρνηση ; , νομικοί μας μελετούν το θέμα.

Στέφονται κατά της ελευθεροτυπίας την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ως συμμορία η  οποία ασκεί λογοκρισία  δια της ψυχολογικής βίας σε ανθρώπους έγκληστους του διαδικτύου οι οποίοι έχουν την μοναδική ψυχική διέξοδο.

        Μανώλη Μάνου

Συντονιστής ρεπορτάζ Ε.Δ.Ο fyllokaiftero.gr - fylokaiftero1.blogspot.com

https://attikanea.i

Επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ: «Οι Κινέζοι συμμετείχαν στην εκλογική νοθεία με την κάλυψη της CIA!»

Επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ: «Οι Κινέζοι συμμετείχαν στην εκλογική νοθεία με την κάλυψη της CIA!»


Με μία έκθεση-κόλαφο που απέστειλε προς το Κογκρέσο ο διευθυντής των υπηρεσιών Εθνικών Πληροφοριών (Director of National Intelligence, DNI) Τζον Ράτκλιφ αναφέρει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 έχοντας την κάλυψη της ίδιας της CIA!  

Στην επιστολή ο Ράτκλιφ ισχυρίζεται ότι πληροφορίες σχετικά με την εκλογική παρέμβαση της Κίνας απεκρύβησαν από τη διοίκηση της CIA, η οποία πίεσε τους αναλυτές να μην αποκαλύψουν τίποτα.

Επικαλούμενος μια έκθεση του αναλυτή της κοινότητας πληροφοριών Μπάρι Ζαλάουφ, ο επικεφαλής όλων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ δήλωσε ότι ορισμένοι αναλυτές της CIA ήταν απρόθυμοι να περιγράψουν τις ενέργειες της Κίνας ως παρέμβαση στις εκλογές, επειδή διαφωνούσαν με τις πολιτικές του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η εφημερίδα The Washington Examiner δημοσίευσε την επιστολή του Ratcliffe και την έκθεση του Ζαλάουφ στις 17 Ιανουαρίου, δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση μιας πρωτότυπης έκθεσης για τα έγγραφα.

«Με βάση όλες τις διαθέσιμες πηγές μυστικών πληροφοριών, με ορισμούς που εφαρμόστηκαν με συνέπεια, που διαμορφώθηκαν ανεξάρτητα από πολιτικά ζητήματα ή αδικαιολόγητη πίεση, ότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσπάθησε να επηρεάσει τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ», έγραψε ο Ράτκλιφ.

Η έκθεση του Zulauf στάλθηκε στο Κογκρέσο στις 7 Ιανουαρίου παράλληλα με μια εκτίμηση της κοινότητας πληροφοριών σχετικά με την παρέμβαση στις εκλογές του 2020. Στην έκθεση (pdf), ο Zulauf δηλώνει ότι οι αναλυτές που εργάζονται στη Ρωσία και την Κίνα εφάρμοσαν διαφορετικά πρότυπα στην αναφορά τους σχετικά με τις εκλογικές παρεμβάσεις.

Ενώ χαρακτηρίζουν τη δραστηριότητα της Ρωσίας ως σαφή εκλογική παρέμβαση, οι αναλυτές δίσταζαν να κάνουν το ίδιο για την Κίνα. «Δεδομένων των αναλυτικών διαφορών στον τρόπο με τον οποίο οι αναλυτές της Ρωσίας και της Κίνας εξέτασαν τους στόχους τους, οι αναλυτές της Κίνας φαινόταν διστακτικοί να εκτιμήσουν τις κινέζικες ενέργειες ως αδικαιολόγητη επιρροή ή παρέμβαση», έγραψε ο Zulauf.

«Αυτοί οι αναλυτές φάνηκαν απρόθυμοι να παρουσιάσουν την ανάλυσή τους για την Κίνα, επειδή τείνουν να διαφωνούν με τις πολιτικές της Διοίκησης, λέγοντας στην ουσία, δεν θέλω οι πληροφορίες μας να χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη αυτών των πολιτικών».

Η έκθεση του Ράτκλιφ

 

Independent IC Analytic Omb... by Jenna Romaine

 


Pronews



Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.





Προειδοποίηση Γ.Πετράκου σε κυβέρνηση: «Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους;»

Προειδοποίηση Γ.Πετράκου σε κυβέρνηση: «Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους;»

Ένα νέο ξέσπασμα κατά του lockdown και της απαγόρευσης κυκλοφορίας έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος. 

Ο τραγουδιστής έγραψε στο Facebook πως ακόμα και τον Μεσαίωνα η καραντίνα διαρκούς 40 ημέρες, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε με το τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίζουν την τύχη τους. 

Όσα έγραψε ο Πετράκος: 

«Να σταματήσει άμεσα το (καθόλου) αστείο με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βραδυ και τα SMS.

Δεν είμαστε σκλάβοι, επί μήνες να ζητάμε άδεια για να βγούμε έξω! Ακόμα και η καραντινα του Μεσαίωνα διαρκούσε 40 μέρες. Φτάνει!

Ακούτε εσείς εκεί πάνω, οι της Χούντας;

Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους; ... Διαβάστε λίγο ιστορία... Δεν είναι καλό το φινάλε...»

 

Grigoris Petrakos
10 ώρες πριν

Να σταματήσει άμεσα το (καθόλου) αστείο με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βραδυ και τα SMS.
Δεν είμαστε σκλάβοι, επί μήνες να ζητάμε άδεια για να βγούμε έξω! Ακόμα και η καραντινα του Μεσαίωνα διαρκούσε 40 μέρες. Φτάνει!
Ακούτε εσείς εκεί πάνω, οι της Χούντας;
Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους; ... Διαβάστε λίγο ιστορία... Δεν είναι καλό το φινάλε..

 

 

Pronews

 Προηγούμενο

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Ρυτιδοράφτης Εξαδάκτυλος: Να μην ανοίξουν τα σχολεία την επόμενη εβδομάδα – Έχουμε μπροστά μας δύσκολους μήνες

Ο πλαστικός κόφτης και ράφτης ρυτίδων είναι κατά του ανοίγματος των Γυμνασίων και Λυκείων στη χώρα την επόμενη εβδομάδα εμφανίστηκε να τοποθετείται ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

"Να μην ανοίξουν τα σχολεία" την επόμενη εβδομάδα είπε μη έχων εμπειρία ιατρικής πρακτικής και  ο οποίος έγινε  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, είπε ακόμη το γελοιώδες  πως "καλό είναι να πάρουμε ανάσα".

Αναφερόμενος στο άνοιγμα της αγοράς, σημείωσε στον ΑΝΤ1 πως πρόκειται για λελογισμένο κίνδυνο, ενώ τόνισε πως οι επιστήμονες παρακολουθούν προσεκτικά τα επιδημιολογικά δεδομένα και είναι έτοιμοι να πάρουν αποφάσεις "προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση".

"Έχουμε μπροστά μας  δύσκολους μήνες" υπογράμμισε εκτελών εντολές ;;  , ενώ ανέφερε ως "ειδικός" εκ των "Αρστων"  πως βελτίωση της επιδημιολογικής υπάρχει αλλά αυτή έρχεται με "βασανιστικά αργούς ρυθμούς".

Με ρυθμό δημιουργίας ψυχοσωματικών ασθενειών για να ονομαστούν στη συνέχεια  κορωνο-κρούσματα και θάνατοι....εννοεί μέσα του.  

Τι δήλωσε για τα Εμβόλια
Σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών εκτίμησε πως "δεν εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο για να βελτιώσουμε το εμβολιαστικό σχέδιο" και αναφέρθηκε στο θετικό παράδειγμα του Ισραήλ που είδε μείωση της διάδοσης μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Επικριτικός δε εμφανίστηκε για το ρυθμό με τον οποίο προχωρά ο εμβολιασμός των υγειονομικών στον ιδιωτικό τομέα. 

Σε ερώτημα του fyllokaiftero1.blogspot.com  προς ιατρικούς κύκλους και συγκεκριμένους γιατρούς : πως γίνεται να είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος πλαστικός αισθητικός μασέρ μας απάντησαν όλοι <<Στην Ελλάδα όλα γίνονται>>

Οι ίδιοι ιατρικοί κύκλοι τον θεωρούν  επιστημονικό όνειδος και τον αποκαλούν ΡΥΤΙΔΟΡΑΦΤΗ 

Παρόμοιο χαρακτηρισμό έχουμε ακούσει για γιατρό της Καστοριάς "ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΤΗ "

 

 Προηγούμενο

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Πτήσεις τουρκικών μαχητικών επάνω από ελληνικό έδαφος λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο!

Πτήσεις τουρκικών μαχητικών επάνω από ελληνικό έδαφος λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο!

Πτήσεις τουρκικών μαχητικών επάνω από ελληνικό έδαφος λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο!

Συγκεκριμένα 2 ζεύγη τουρκικών μαχητικών F-16 πέταξαν πάνω από τη νήσο Στρογγύλη η οποία βρίσκεται νοτιοανατολικά του Καστελόριζου και πάνω από τη νήσο Ανθρωποφάγοι.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 13:41 άνωθεν της Στρογγύλης και στις 13:43 άνωθεν της νήσου Ανθρωποφάγοι στα 20.000 πόδια ενώ το δεύτερο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 13:43 άνωθεν της Στρογγύλης και στις 13:44 άνωθεν της νήσου Ανθρωποφάγοι στα 10.000 πόδια.


 

Pronews

 Προηγούμενο

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Ποιός κορωνοϊός;;; Η ορκωμοσία Μπάιντεν!!! Αναβλήθηκε η σημερινή ενημέρωση Κικίλια-

Το Βαθύ Κράτος «αρπάζει» την εξουσία στις ΗΠΑ και μάλλον στην κυβέρνηση και την ΕΡΤ θέλουν να το δουν...

 
Το Βαθύ Κράτος «αρπάζει» την εξουσία στις ΗΠΑ και μάλλον στην κυβέρνηση θέλουν να το δουν...

Για την Πέμπτη μεταφέρθηκε η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Η ενημέρωση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη, ωστόσο μεταφέρθηκε για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, στις 18:00.

Άλλωστε την ίδια ώρα στις ΗΠΑ θα «ορκίζεται» νέος πρόεδρος ο διεθνιστής, Τζο Μπάιντεν, και μάλλον τα κανάλια θα δείχνουν αυτόν σε ζωντανή σύνδεση.

Συγκεκριμένα, η αυτοκινητοπομπή του εκλεγμένου προέδρου θα κατευθυνθεί κατόπιν στο Καπιτώλιο, όπου στις 11 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδας όταν και γίνεται κανονικά η ενημέρωση) θα ξεκινήσει η τελετή της ορκωμοσίας, στην τεράστια εξέδρα που έχει στηθεί απέναντι από το Νάσιοναλ Μολ. Η όλη διαδικασία βέβαια ξεκινά λίγο νωρίτερα.

Οι δημοφιλείς τραγουδίστριες Lady Gaga και Jennifer Lopez θα βρίσκονται, επίσης εκεί, προκειμένου η πρώτη να ψάλλει τον εθνικό ύμνο και η δεύτερη να τραγουδήσει προς τιμή του νέου προέδρου.

Ο Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα ορκιστούν από τον επικεφαλής του Ανωτάτου Δικαστηρίου μία ώρα αργότερα, στις 12.00 (19.00 ώρα Ελλάδας). Έπειτα ο νέος πρόεδρος θα εκφωνήσει την πρώτη ομιλία του στην οποία θα περιγράφει το όραμά του «για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την ανοικοδόμηση, την ένωση και την επούλωση του έθνους».

Μάλλον, λοιπόν, στην κυβέρνηση θα θέλουν να παρακολουθήσουν το… μεγάλο αυτό γεγονός, μπροστά στο οποίo ο κορωνοϊός και η καθιερωμένη ενημέρωση για κρούσματα και μέτρα περνά σε δεύτερη, μην σας πούμε και σε τρίτη μοίρα.

  el.gr
 
PrevΠροηγούμενο

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ το τριχωτό στέρνο του Κ.Μητσοτάκη στον εμβολιασμό: «Χρειαζόμαστε το καυτό & μαυρισμένο κορμί του»

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ το τριχωτό στέρνο του Κ.Μητσοτάκη στον εμβολιασμό: «Χρειαζόμαστε το καυτό & μαυρισμένο κορμί του»

Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον εμβολιασμό στην οποία έδειξε το δασύτριχο στήθος του δεν πήρε διαστάσεις μόνο στο ελληνικό twitter αλλά και στα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στις ιστορικές εφημερίδες The Times & Evening Standard οι οποίες τη σχολιάζουν με «ελαφριά» διάθεση. 

Συγκεκριμένα η δημοφιλής αγγλική εφημερίδα Evening Standard γράφει σε άρθρο με τίτλο «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει το Διαδίκτυο με μια καυτή τόπλες φωτογραφία εμβολιασμού».

«Ξεκουμπώνει σιγά-σιγά το πουκάμισο, διατηρώντας έντονη επαφή με τα μάτια καθώς οι μαλακές τρίχες στο στήθος του και οι σκληροί του μύες έρχονται στο επίκεντρο. «Είμαι έτοιμος», λέει, αφαιρώντας με σιγουριά το πουκάμισό του. γέρνει πίσω και περιμένει… Όχι, αυτή δεν είναι η αρχή ενός κακά γραμμένου μυθιστορήματος Mills & Boon, αλλά το καυτό Covid εμβόλιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η φωτογραφία του εμβολίου έχει γίνει τελετή. Δεν έχετε κάνει το εμβόλιο εάν δεν έχετε μοιραστεί μια φωτογραφία που το κάνετε. Μέρα με τη μέρα, βλέπουμε εικόνες των ηλικιωμένων, με τους μεγάλους ζακέτες M&S τους, καθώς περιμένουν ιερή ανοσοποίηση. Και είμαστε ευχαριστημένοι: οι ευάλωτοι, οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι μας, φροντίζονται πρώτα όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηθική κοινωνία. Είναι υπέροχο.

Όμως, πραγματικά δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και τον ευθύ μαυρισμένο κορμό του. Σε έναν πανδημικό κόσμο, όπου η ανάρτηση του εμβολίου στο Instagram έχει γίνει το απόλυτο σύμβολο status, ο Μητσοτάκης είναι αυτός που θα πρέπει να ξεπεράσουν. (AP)

Φυσικά, δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη να είναι τόπλες. Ένα μπλουζάκι ή ακόμα και ένα χαλαρό πουκάμισο θα είχε αφήσει αρκετό χώρο για τη νοσοκόμα (τυχερή, κλαίμε!) Για να σηκώσει το μανίκι και να διαχειριστεί το σωτήριο τρύπημα. Αλλά όχι.  Το πουκάμισο είναι σφιχτό, κολλητό, αν θέλετε - και σε τι κορμί κολλάει. Λίγες επιπλέον ασκήσεις σήμερα το πρωί, κύριε Μητσοτάκη;

 

 

Και τι βλέπουμε; Ένα κολιέ που κρέμεται δελεαστικά ανάμεσα στο γυμνασμένο στήθος του. Συνήθως δεν βλέπουμε δερμάτινα κοσμήματα σε άντρες άνω των 20 ετών και όχι σε ένα κενό χρόνου, αλλά στον Μητσοτάκη λειτουργεί.

Τότε υπάρχει η στάση. Ανυπόμονη και σιγοκαίει, φωνάζει: «Έχω περάσει μήνες να κάνω γυμναστική με τον Joe Wicks για αυτή τη στιγμή και έχει αποδώσει.» Ξέρει τι κάνει. Αυτή είναι η δεύτερη δόση του εμβολίου, για τον πρώτο γύρο φορούσε ένα κατάλληλο μπλουζάκι με εύκολη πρόσβαση. Αυτή τη φορά, ήξερε τι απαιτείται: μία πολύ καυτή φωτογραφία του πολύ καυτού κορμού του, υπογεγραμμένο, σφραγισμένο, παραδόθηκε....»

Τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού σχολιάζει και η ιστορική εφημερίδα The Times σε άρθρο με τίτλο «Έξω το στήθος! Ο Έλληνας πρωθυπουργός μας το δείχνει στη φωτογραφία εμβολιασμού»


 Χθεσινό άρθρο:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Συνήθισαν οι Έλληνες! Η Ναζιστική νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα παραμείνει σε ισχύ…επ’αόριστον


Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού τελικά!

«Θα παραμείνει η απαγόρευση τη νύχτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο  καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος τόνισε με την απαγόρευση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ελαττώνεις τις ευκαιρίες του ιού, ελαττώνεις τον μη αναγκαίο συνωστισμό. 

Θυμίζουμε πως η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, ελέω….κορωνοϊού, μπήκε στη ζωή των Ελλήνων από τον περασμένο Νοέμβριο!

Σήμερα όλοι έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν δεδομένη την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 ή 10 το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα!

Το χουντικό αυτό μέτρο μάλιστα δείχνει να παραμένει ακόμη κι αν αρθούν όλα τα υπόλοιπα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας όπως για παράδειγμα η αποστολή SMS και η μετακίνηση από νομό σε νομό!

(φωτο: Fterografos)

  Με πληροφορία από το el.gr

PrevΠροηγούμενο Άρθρο

Χθεσινό άρθρο:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.