05 Δεκεμβρίου 2020

Δρ. Sucharit Bhakdi: «Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού - Θα σας καταστρέψουν» (βίντεο)


Δρ. Sucharit Bhakdi: «Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού - Θα σας καταστρέψουν» (βίντεο)

Ο δρ. Sucharit Bhakdi, Γερμανός επιστήμονας ταϊλανδικής καταγωγής, αναδείχθηκε στην Ελλάδα από την εκπομπή PRONEWS (μια παραγωγή του Pronews TV) του Τάσου Γκουριώτη στην τηλεόραση του Alert, για τις τεκμηριωμένες θέσεις του αναφορικά με το τι είναι και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Εν συνεχεία παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι Fox Νews και στην δημοσιογράφο Laura Ingraham αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τα οποία ευθέως χαρακτήρισε ως «επικίνδυνα».

Σχολιάζοντας τις απόψεις του Anthony Fauci και ότι το 75% των Αμερικανών πρέπει να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό  προκειμένου να υπάρξει ανοσία τις χαρακτήρισε ως «ανοησίες», λέγοντας πως όποιος τα λέει αυτά δεν έχει ιδέα από ανοσολογία. Του συστημικού Anthony Fauci που χθες το βράδυ κατηγόρησε την Βρετανία για την ταχεία έγκριση του εμβολίου της Pfizer και σήμερα το πρωί «κατάπιε» όσα είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν.

Στη συνέχεια και χωρίς να κατονομάζει κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο, ο καθηγητής μικροβιολογίας μες έδρα στην Γερμανία και στο ερώτημα «Εάν θεωρεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως μη απαραίτητο» απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

Δείτε τον κάτω στην εκπομπή PRONEWS του Τάσου Γκουριώτη με θέμα «Κορωνοϊός, αλήθειες και ψέματα» που προβλήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο Alert, σε συνέντευξή να αποδομεί την χρήση μάσκας και τα lockdown και όχι μόνο. Η παρέμβασή του δρ. Sucharit Bhakdi ξεκινά στο 13':


.

 Pronews

 

ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!

ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!


5 Δεκεμβρίου, 2020  10:μ.μ
 
Ασπασία Μιχέλη Μπουλτουδάκη: “Μετέτρεψαν την γη σε ένα σύγχρονο “ΚΩΣΤΑΛΕΞΗ”.
 
Μετέτρεψαν όλους τους ανθρώπους όλης της γης σε υποχονδριακούς και φοβισμένους και τρομοκρατημένους ανθρώπους.
 
Μετέτρεψαν την γη σε νοσοκομεία με μηχανήματα διασωλήνωσης όλων των ασθενών, ανεξαρτήτως υποκειμένου νοσήματος.”

 
ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!
 

Η ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη, ήταν η πρώτη που κατηγγειλε την απάτη του κορονοϊού, από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε η καραντίνα της 11ης Μαρτίου 2020. (είχα φιλοξενήσει τις αναρτήσεις της στο προηγούμενο ιστολόγιό μου)

Την συγχαίρω για το θάρρος της, αλλά πιστεύω πως είναι πλέον ώριμη η κατάσταση, για να ενωθούν οι ιατρικές έντιμες φωνές και στην Πατρίδα μας και μαζί με καταξιωμένους ανεξάρτητους και έντιμους νομικούς και πανεπιστημιακούς, να ξεκινήσει η μεγάλη σύγκρουση με τις πολιτικές, ιατρικές, δημοσιογραφικές και φαρμακευτικές ΜΑΦΙΕΣ.

Μόνον ενωμένοι θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε.

Και δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις.

Ως δημοσιογράφος, έστω και από αυτό το μικρό μετερίζι, δεσμεύομαι δημόσια να σταθώ στο πλευρό τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 Υ.Γ. Υπάρχουν ακόμα ιατροί που σέβονται και τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη.

 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
 
Εγώ η ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη καταγγέλω τους κάτωθι.
 
1. Δάικον Γεώργιο, καθηγητήν ΕΚΠΑ.
 
2. Τσιόρδα Σωτήριον.
 
3.Μαγιορκίνην …
 
4.Σύψαν Δημήτριον…
 
6. Γιαμαρέλου Ελένην
7. Fauci…
8. Λινού Αθηνά…
9. Παγώνη..
10. Γώγον.
11…. Αλκιβιάδην.κ.λπ κ.λπ…
 
 
Επίσης καταγγέλω :
 
1.ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΝ.
 
2. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
 
3.ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
 
4.ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ
 
5.ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
 
6. ΠΟΥ.
 
Επίσης καταγγέλω τον Βασίλειον Κικίλια ιατρόν Υπουργόν υγείας και πρόνοιας.
 
 
Για την επιστημονική τους ανεπάρκεια, την άγνοια της αιτιολογίας όλης της παθολογίας του ανθρώπου, την άγνοια των εμφυών γηγενών και επικτήτων αμυντικών μηχανισμών του ανθρωπίνου οργανισμού, την διαταραχή της αναπνοής από την συσσώρρευση του διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα όλων των ποιούντων χρήση της μάσκας, που περεμποδίζει την απομάκρυνση του εκπνεομένου διοξειδίου του άνθρακα και την απρόσκοπτον πρόσληψη του οξυγόνου , ήτοι των αναπνευστικών αερίων, των απαραιτήτων για την οξυγόνωση ων κυττάρων όλου του ανθρωπίνου οργανισμού με ανυπολόγιστες συνέπειες για την επιβίωση, την υγεία, την λειτουργίαν, την συνέχιση της ζωής πάνω στην γη.
 
Την διεθνή απάτη σχετικά με την ΠΑΝΑΚΕΙΑ του εμβολίου.
 
Τις ψευδείς ειδήσεις και την διεθνή παραπλάνηση και απάτη σχετικά με την ισχύουσα νοσηρότητα και θνησιμότητα όλης της γης.
 
Την αποσιώπηση και την απόκρυψη σχετικά με τον επιδημιολογικό χάρτη της γης.
 
Μετέτρεψαν την γη σε ένα σύγχρονο “ΚΩΣΤΑΛΕΞΗ”.
 
Μετέτρεψαν όλους τους ανθρώπους όλης της γης σε υποχονδριακούς και φοβισμένους και τρομοκρατημένους ανθρώπους.
 
Μετέτρεψαν την γη σε νοσοκομεία με μηχανήματα διασωλήνωσης όλων των ασθενών, ανεξαρτήτως υποκειμένου νοσήματος.
 
Την ίδια απεικονιστική εικόνα δίδει και η πνευμονίτις των ενηλίκων, η βρογχιολίτις των παιδιών και η πνευμονία και το οξύ πνευμονικό οίδημα, η ασπεργιλλωσις κ. α.
 
Μετέτρεψαν την Ελλάδα και όλον τον κόσμο σε εξεταζόμενους με τα τεστ, τα οποία είναι όλα θετικά, αφού οι ιώσεις είναι επικρατούσε σε όλην την γη.
 
Οι “ιοί”, όλοι οι ιοί είναι οι συγκάτοικοί μας πάνω στην γη και συνεπώς και το τεστ θα είναι θετικό, αφού κάθε ιογενής και μη λοίμωξη διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων..
 
Που οι διακεκριμένοι και επώνυμοι αυτοί οι άνθρωποι το έχουν λησμονήσει.
 
Επιτέλους καιρός είναι να σταματήσει όλη αυτή η παράνοια και να επανέλθει ο ομαλότητα της ζωής πάνω στην γη.
 
 
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, 3 Δεκεμβρίου 2020
 
ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη
ειδική Παθολόγος ειδική Καρδιολόγος
ιδιώτης ερευνήτρια Συγγραφέας
 
3 πάροδος Αγίου Ονουφρίου Κουνουπιδιανά Χανίων Κρήτης 73100 τηλ, 6953076661

 

Πηγή

Από Καλλιόπη Σουφλή 

Δολοφονία Γρηγορόπουλου – Η κυβέρνηση ενεργοποιεί ξανά τις χουντο-απαγορεύσεις για τις 6 Δεκεμβρίου

 

 

Η κυβέρνηση ενεργοποιεί για τις 6 Δεκεμβρίου, 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα, τις χουντο-απαγορεύσεις που επιδίωξε να εφαρμόσει στον φετινό εορτασμό του Πολυτεχνείου. 

Συγκεκριμένα, πάλι με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας η οποία δημοσιεύεται και σε ΦΕΚ (δείτε παρακάτω), απαγορεύει για τις 6 Δεκεμβρίου, από τις 5 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και σε όλη την επικράτεια, όλες τις δημόσιες συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν 4 ή περισσότερα άτομα!  Όπως και την προηγούμενη φορά η παραβίαση της απαγόρευσης προβλέπει για τους διοργανωτές πρόστιμα (5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα) και τους συμμετέχοντες (300 ευρώ).

Σε μια ακόμα κίνηση αυταρχισμού και επίθεσης στα δημοκρατικά δικαιώματα, όπως και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, δείχνει την «ευαισθησία» της, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία. Η υποκρισία της κυβέρνησης, άλλωστε, είναι αποκαλυπτική μετά και τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας τάξης (διαβάστε εδώ: Απίθανες ομολογίες Χρυσοχοίδη – Πλήρης κατάρρευση της κυβερνητικής προπαγάνδας για το Πολυτεχνείο! ).

Η χουντο-απαγόρευση της κυβέρνησης σε ΦΕΚ:

 

Και παπάς παπάς ...και παπαδημοσιογράφος κoρωνεκροδιαφημιστής !!



 Αν αυτό δεν είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων και μια σειρά από ποινικά αδικήματα;

Την "είδηση" αναπαράγει  το ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ.gr

Χωρίς λοιπά στοιχεία στον βωμό της τρομολαγνίας ο φερόμενος παπάς αγνώστων λοιπών στοιχείων   Πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, δημοσιογράφος, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά (Οικουμενικό Πατριαρχείο). Όπως αναφέρει, έφυγε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη ένας 50χρονος δάσκαλος χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πατέρας δύο παιδιών.

Ποιος δάσκαλος όνομα  ο "κύριος είδε"

Σύμφωνα με τον παπά ( παίζει να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο ) Γεώργιο Αντωνίου, ο 50χρονος έφυγε μόνος του στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ ενώ τις τελευταίες 48 ώρες πέθαναν η μητέρα και η γιαγιά του, όλοι από κορωνοϊό. (!!!!!)

Όπως αναφέρει ο  φερόμενος παπάς Αντώνιος:

Λίγο πριν απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν “ήσυχο γίγαντα” ( δύο μέτρα ύψος), μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, νικημένος απο τον κορωνοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα, επίσης απο κορωνοϊό. Καί προχθές, απο την ίδια αιτία, η γιαγιά Σεβαστή.

 

Άς είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια απο καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα.

patir.jpg

 

Σαραφιανός: Επίταξαν την κλινική, αλλά δεν ήρθε κανένας ασθενής! Ο Κικίλιας δεν σηκώνει το τηλέφωνο!

Έγινε τόσος ντόρος και ασθενείς δεν φάνηκαν, η κλινική είναι άδεια από ασθενείς του covid-19 καταγγέλλει ο διευθυντής του νοσοκομείου, δείτε τι ακριβώς λέει.


ΒΙΝΤΕΟ-Μέδουσα: Ετσι απάντησε η Αίγυπτος στη Τουρκική φρεγάτα που επιχείρησε να μπει στην άσκηση....όχι σαν το Φλώρο και τον Μητσοτάκη με λόγια



facebook sharing button

 Για μια ακόμη φορά προκλητικοί οι Τούρκοι!   σαν «Σφήνα» στην άσκηση «Μέδουσα» επιχείρησε να μπει χθες βράδυ τουρκική φρεγάτα, η οποία ωστόσο, εκδιώχθηκε άμεσα με έτοιμα τα πυροβόλα για βολή από αιγυπτιακή, όπως μετέδωσε το OPEN.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , πρόκειται για το πλοίο «Kemal Reis», το οποίο θυμίζουμε είχε την επακούμβηση με την ελληνική φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ», τον Αύγουστο.

 Το Αιγυπτιακό ναυτικό τους απάντησε όπως πρέπει....με προειδοποιητική βολή.

Καμιά "σχέση" με τις ήξεις αφήξεις  του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και του Κ.Φλώρου Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Τελικό δίδαγμα: Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο από την δύναμη και την ισχύ. Όταν είσαι ισχυρός και είσαι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου, βάζουν την ουρά στα σκέλια και φεύγουν, όπως έγινε μετά την κίνηση του Αιγύπτιου κυβερνήτη.

 
Ήξεις, αφήξεις ου, εν πολέμω θνήξεις».

 Δείτε το βίντεο.

Θλιβερές ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Κομοτηνή! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ...Μην τυχόν πλησιάσει χριστιανός


Εκεί στέλνουν την Αστυνομία...

Μετά από τις τραγικές εικόνες με τις απαγορευτικές κορδέλες και τους αστυνομικούς σε σκοπιές πέριξ του Αγ. Ανδρέα Πάτρας, ανάλογες εικόνες έχουμε και στον ναό της Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Αστυνομικούς να είναι έξω από τον ναό μη τυχόν και πλησιάσει κανένας πιστός και προσκυνήσει !

Οι παράνομοι μετανάστες πάντως κυκλοφορούν σαν να μην τρέχει τίποτα.

ΕΚΟΨΑΝ το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια με 3 παιδιά εν μέσω λοκ ντάουν


Μία μητέρα με τρία παιδιά στο Παγκράτι, έμεινε χωρίς ρεύμα εν μέσω πανδημίας και χειμώνα.

Έκκληση για βοήθεια σε μία μονογονεϊκή οικογένεια που μέσα στην πανδημία, την τηλεκπαίδευση και τον χειμώνα, βρέθηκε να μην έχει ρεύμα, έκανε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, στην περιοχή του Αγίου Αρτεμίου στην Γούβα.

Σε ανάρτηση που έγινε στην σελίδα που έχουν στο Facebook, αφού ενημερώνουν οτι λόγω ανεξόφλητων οφειλών υπήρξε διακοπή στην παροχή ρεύματος, ζητούν από όποιον θέλει να βοηθήσει να απευθυνθεί στον διευθυντή του σχολείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση…

Το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Πατραμάνης φιλοξενήθηκε στο Kontra Channel, δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως είπε το συνολικό χρέος στην ΔΕΗ φτάνει τις 4.000 ευρώ, στο οποίο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η μητέρα, καθώς πριν από μερικούς μήνες έχασε και σύζυγό της.


.

 

 gazzetta

 

ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ: Συνελήφθησαν επτά άτομα ΜΕΣΑ σε σπίτι στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ


 
Τα ζούμε όλα...

Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, για συνάθροιση άνω των 4 ατόμων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες είναι ηλικίας 20-25 ετών και στην κατοχή τους βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σε όλους βεβαιώθηκαν πρόστιμα, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων εις βάρος της ελευθερίας.

Επιβλήθηκε 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και 300 ευρώ στα υπόλοιπα άτομα.

Η αιτία εισβολής της Αστυνομίας στο σπίτι δεν ήταν οι ελαφρές ναρκωτικές ουσίες αλλά η δυνατή μουσική, η οποία προκάλεσε καταγγελία γειτόνων.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ηλικίας 18 έως 26 ετών.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ συνεχίζει το σαφάρι ελέγχων σε όλη την Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.


.