18 Νοεμβρίου 2019

Α.Γεωργιάδης: «Πρέπει να πάρουμε όλοι μας από λίγους μετανάστες»

.




Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας έξω από το δείπνο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών (ΣΒΕΘ) στην Λάρισα, τοποθετήθηκε για το μεταναστευτικό λέγοντας πως «όλοι πρέπει να πάρουμε από λίγους μετανάστες», για να αποσυμφορηθούν τα νησιά, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στην κυβερνητική πολιτική.


«Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως. Η θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν”», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για διαμερισμό των αλλοδαπών ανά την ελληνική επικράτεια.


pronews.gr

Οι 13 Περιφερειάρχες στην Αθήνα για "μασάζ" αποδοχής των παράνομων μεταναστων από τον Κ.Μητσοτάκη - Να "πείσουν" την κοινωνία να τους δεχθεί ..!!!


Αυτές είναι οι έξι δεσμεύσεις Μητσοτάκη για την τόνωση της αγοράς ακινήτων
\


Συνάντηση με τους 13 περιφερειάρχες στην Αθήνα έχει ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης με κύριο θέμα "συζήτησης"  την μεταφορά των "μεταναστών στη ενδοχώρα.

Να σημειωθεί ο,τι στη σύσκεψη "μασάζ " θα είναι παρόντες ο Μ.Χρυσοχοϊδης, και άλλοι αρμόδιοι υπουργοί για το θέμα των παράνομων μεταναστών.

Μπορεί από την κυβέρνηση να προτάσσεται  άλλο θέμα και άλλος λόγος για τον οποίο προσκλήθηκαν οι περιφερειάρχες της χώρας στην Αθήνα, και ο λόγος αυτός προβάλλεται από τα κεντρικά παραδοσιακά ΜΜΕ και ειδικά την ΕΡΤ η οποία έχει εμπειρία σε αυτά, ο πραγματικός λόγος είναι αυτός.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα κάνει " μασάζ " στους περιφερειάρχες, όπως έκανε προ ολίγων ημερών στους βουλευτές της ΝΔ,  οι οποίοι - κάποιοι από αυτούς, έκαναν κυβίστηση στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, η παράνομη μετανάστευση που "σήμερα" αγγίζει τα όρια της εθνικής τραγωδίας η εξελίσσεται σε τέτοια.

Θα δώσει ο πρωθυπουργός μια μορφή εντολής στους περιφερειάρχες της χώρας  να διευκολύνουν στην εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα, και δει στα μικρά χωριά όπως κατά κάποιο τρόπο έδωσε εντολή κατεύθυνσης η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη
σε πρόσφατες δηλώσεις της στις οποίες είχε πει :  <<Να μεταφερθούν σε μικρά χωριά της ενδοχώρας >> κάτι το οποίο ήδη έχει γίνει σε χωριό των Τρικάλων στους 15 κατοίκους εγκαταστάθηκαν 60 παράνομοι μετανάστες, σε χωριό της Καστοριάς στη Κοτύλη, ένα  χωριό των 15 γερόντων κατοίκων εγκαταστάθηκαν 50 παράνομοι μετανάστες.

Το ρητορικό ερώτημα είναι ο πρωθυπουργός πιστεύει ο.τι οι πολίτες θα ακούσουν, και θα υπακούσουν τους περιφερειάρχες εν προκειμένω, οι οποίοι εκλέχθηκαν από τους μισούς Έλληνες,  ξέχασε  ο.τι το 50% περίπου των Ελλήνων έκαναν αποχή από τις τελευταίες Περιφερειακές Βουλευτικές και Δημοτικές εκλογές ;

Ως εκ τούτου ούτε οι περιφερειάρχες ούτε οι βουλευτές μπορούν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό να αποδεχθεί τους παράνομους μετανάστες όπως  δήλωσε ο υπουργός  Μ. Βαρβιτσιώτης πρόσφατα, υπενθυμίζεται είχε πει στον antena tv << Έχουμε τον τρόπο να το επιβάλλουμε >>

  Ακόμη και το να βάλουν "πλάτες" υπέρ της κυβέρνησης για νυχτερινή μεταφορά τους, και παράλληλα με  το να μην ενημερώνουν την τοπική κοινωνία για τη μεταφορά τους στις περιοχές τους, κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει., θα γίνει μπούμερανγκ και αυτό θα έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα για όλους από την  αντίδραση του λαού, στη Βόρειο Ελλάδα ο κόσμος είναι σε έντονο  βρασμό. 



Μ.Μ

Πολιτική θύελλα για τον Τσίπρα στο Πολυτεχνείο: Μην καπηλεύεσαι την πορεία το μήνυμα της ΝΔ


tsipras-poreia-arthro

«Τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει» σχολίασε η ΝΔ για την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία επιχείρησε να καπελώσει την πορεία της Κυριακής

Πολιτική θύελλα έχει προκαλέσει η... μισή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου το απόγευμα της Κυριακής αλλά και η ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας για την παρουσία του εκεί στην οποία χρησιμοποίησε τη λέξη «αντικυβερνητική» για την καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση που εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας τον οποίο κατηγόρησε για επιχείρηση καπήλευσης.

Αρχικά, αναφέρθηκαν στην ετοιμότητα που έδειξε η αστυνομία για την αποτροπή πιθανών επεισοδίων, σημειώνοντας: «Οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τη βροχή από μολότοφ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση κι επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων».

Στη συνέχεια, στράφηκαν κατά του Αλέξη Τσίπρα και προηγούμενου σχολίου του περί «της πρώτης μεγάλης μαζικής και ειρηνικής αντικυβερνητικής διαδήλωσης, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές», σχολιάζοντας: «Όσο για την καπηλεία που επιχειρεί με τον αντικυβερνητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να δώσει ο κ. Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει».

Τι είχε αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας

«Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά», τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή σημερινές αντιδράσεις σε ανακοινώσεις και πρωτοσέλιδα, σχετικά με τη χθεσινή πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
«Δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν», σχολιάζει ο πρώην πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου ‘’επιτελικού’’ κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.

Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με ‘’μπαχαλακηδες’’, αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».


protothema.gr

ΒΙΝΤΕΟ : Μόσχα: «Δίνουμε στην Άγκυρα πακέτο τα Su-57 με τα Su-35» - Μετά τις ΗΠΑ & η Ρωσία τα δίνει όλα στον Ρ.Τ.Ερντογάν



Μόσχα: «Δίνουμε στην Άγκυρα πακέτο τα Su-57 με τα Su-35» - Μετά τις ΗΠΑ & η Ρωσία τα δίνει όλα στον Ρ.Τ.Ερντογάν

Οι «ακροβατικές» κινήσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας φαίνεται πως αποδίδουν και οι δύο κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν στην Τουρκία ότι καλύτερο οπλικό σύστημα έχουν προκειμένουν να την ικανοποιήσουν.

Έτσι ενώ οι ΗΠΑ πρόσφεραν το Su-35 και το... κατώτερων δυνατοτήτων από το S-400, δικό τους σύστημα Patriot, τώρα όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η Ρωσία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση του ρωσικού stealth μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57 αλλά και του προηγμένου και πιο επικίνδυνου επιχειρησιακού αεροσκάφους στον κόσμο, του Su-35 στην Τουρκία.

Δηλαδή η Τουρκία ότι και να διαλέξει της προσφέρουν όπλα από το... πάνω «ράφι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις αναφορικά με τους τουρκικούς S-400 ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας (FSVTS) Dmitry Shugayev δήλωσε ότι τα συστήματα θα είναι πλήρως επιχειρησιακά την άνοιξη του 2020 και ότι η εκπαίδευση ων Τούρκων χειριστών τους ολοκληρώνεται στα τέλη του 2019.

Απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του Dubai Air Show ο Şugayev είπε:
«Το συμβόλαιο με τους τουρκικούς S-400 προχωρά κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί.
Θα ολοκληρώσουμε την εκπαίδευση των Τούρκων χειριστών του στο τέλος του έτους.
Την άνοιξη το σύστημα θα είναι έτοιμο για χρήση.
Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο».

Στο πλαίσιο του της Διεθνούς Έκθεσης Dubai Air Show 2019, που διεξάγεται αυτές τις μέρες, ο επικεφαλής της Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ δήλωσε πριν από λίγο, ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να πουλήσει στην Τουρκία τόσο τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς Su-57 όσο και τα μαχητικά Su-35 στην Άγκυρα, αν αυτή το επιθυμεί.
Ειδικότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρατικής εταιρείας Rostec, είπε χαρακτηριστικά πως : «Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας προς την Τουρκία και προσφέρουμε τα Su-35. Μέχρι στιγμής, σκέφτονται την πρόταση αυτή και όταν αποφασίσουν, θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση τους, ενώ η βιομηχανία μας είναι έτοιμη να προχωρήσει στην παραγωγή τόσο των Su-57 όσο και των Su-35 μαχητικών αεροσκαφών

.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δήλωση έρχεται μετά την δήλωση του Ντμίτρι Σουγκάεφ, που ηγείται της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Στρατιωτική-Τεχνική Συνεργασία, ο οποίος είπε πως «η Ρωσία έχει πολλά να προσφέρει στους Τούρκους συνεργάτες της σε στρατιωτικό-τεχνικό επίπεδο και σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη διαφορετικών συστημάτων. Αυτοί επίσης, έχουν μεγάλη εμπειρία. Μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά».

Ο Ρώσος υψηλόβαθμος αξιωματούχος αναφερόταν  στην ανάπτυξη ενός τύπου μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς, ενώ την ίδια στιγμή η Μόσχα έχει την Τουρκία στην λίστα της ως μια πιθανή χώρα για την εξαγωγή του stealth μαχητικού αεροσκάφους Su-57.

Υπενθυμίζεται πως αυτού του είδους οι συζητήσεις και τα σενάρια είχαν «ανάψει» ειδικά μετά την παρουσία του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Διεθνή Αεροδιαστημική Έκθεση Μόσχας 2019, όπου «εξέτασε» από κοντά το Su-57, μαζί με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, ενώ είχαν αφήσει «αιχμές» και για τα μαχητικά Su-35.



pronews.gr