26 Νοεμβρίου 2020

Δείτε τι δήλωσε ο παραιτηθείς Πρόεδρος του προγράμματος εμβολιασμού


 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ....

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ..ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ,  ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ...ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο κ.ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ :  <<Θεωρώ ανήθικο, και αντιδεοντολόγικό, να προσπαθώ να πείσω τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν την στιγμή που εγώ ως γιατρός, αποφάσισα να μην το κάνω >>

 
Μέσα στο πλαίσιο της δυσπιστίας που επικρατεί, ο κ. Πλωμαρίτης εκφράζει την άποψη ότι «είναι σεβαστή η κάθε άποψη, ωστόσο η ιατρική κοινότητα που φέρει την ευθύνη έπρεπε να εξαντλήσει τον διάλογο» γύρω από το επίμαχο θέμα του μαζικού εμβολιασμού.

Ποτέ στο παρελθόν

«Η νέα γρίπη δεν είναι χειρότερη από τη σοβαρότητα της κοινής γρίπης. Αντίθετα, έχουμε μια ήπια, φιλική -αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο σε μια αρρώστια- και όχι μια επιθετική γρίπη. Ουδέποτε στο παρελθόν υπήρχε μια παρόμοια εκστρατεία για εποχική γρίπη προκειμένου να πεισθεί ή να φοβηθεί ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο» ανέφερε, εξηγώντας το σκεπτικό της παραίτησής του που αναπτύσσεται σε τέσσερις επιμέρους λόγους.

Ο πρώτος λόγος αφορά τον εμβολιασμό της εποχικής γρίπης.

«Το ποσοστό στον γενικό πληθυσμό που εμβολιάζεται για την εποχική γρίπη είναι μονοψήφιος αριθμός. Μόνο φέτος έγινε διψήφιος γιατί πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να εμβολιαστούν, θεωρώντας ότι θα τους προφυλάξει από τη νέα γρίπη».

Ο δεύτερος λόγος αφορά την εμπειρία των χωρών που αντιμετώπισαν τη γρίπη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 «Ενδεικτική της ήπιας μορφής αυτής της γρίπης είναι η εμπειρία από το νότιο ημισφαίριο του πλανήτη, η οποία θα έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν. Ο πληθυσμός των χωρών αυτών, το περασμένο καλοκαίρι, αντιμετώπισε τη νέα γρίπη χωρίς εμβόλια. Ωστόσο, κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν επαληθεύτηκε»,

ανέφερε ο κ. Πλωμαρίτης, επισημαίνοντας το παράδειγμα της Αυστραλίας, για την οποία το σενάριο ενώ προέβλεπε τον θάνατο 3.000 ανθρώπων, πέθαναν τελικά 150.

Τρίτος λόγος. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία «μαζικού εμβολιασμού» των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το γνωρίζουν και αποκτούν ανοσία. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τον κ. Πλωμαρίτη, είναι άσκοπο να εμβολιαστούν. «Και όμως, η ιατρική κοινότητα παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν ανεξαρτήτως αν έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία».

Τέλος, κατά την άποψή του δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια των συστατικών του νέου εμβολίου. Δεδομένου ότι δεν έχουμε επιθετική γρίπη, δεν υπάρχει λόγος να πείσουμε τον κόσμο να σπεύσει για εμβολιασμό. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι».

Η απόφαση του λοιμωξιολόγου δεν ελήφθη την τελευταία στιγμή, με την έναρξη των εμβολιασμών. Όπως ανέφερε, περίμενε ότι θα είχε τη δυνατότητα όλο αυτό το διάστημα να καταθέσει τις απόψεις του στα αρμόδια όργανα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ούτε στη σύσκεψη με την υπουργό Υγείας την περασμένη Παρασκευή, οπότε ή έπρεπε να δημοσιοποιήσει την άποψή του κατά των εμβολιασμών ή θα έπρεπε να παραιτηθεί. Επέλεξε το δεύτερο.

«Νομίζω ότι ήταν ό, τι πιο έντιμο και ηθικό απέναντι στους πολίτες για τους οποίους φέρουμε την ευθύνη».


 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

 

ΚΥΠΡΟΣ : Κύκκου Νικηφόρος σε δημοσιογράφο: «Σκασμός, παλιάνθρωπε» (Βίντεο)


26/11/2020 11:39 μ.μ


«Λεκτική επίθεση» κατά δημοσιογράφου από τον Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρο μετά το τέλος των δηλώσεων που παραχωρούσε σε δημοσιογράφους για το θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Κύκκου Νικηφόρου ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέτος, του ανέφερε ότι αυτά που υποστηρίζει, είναι θέσεις του Πατριαρχείου της Μόσχας, με τον Μητροπολίτη να ενοχλείται που τον διέκοψε ο δημοσιογράφος και να του υποδεικνύει να τελειώσει με τα όσα έλεγε.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας των δηλώσεων του Μητροπολίτη για το Αυτοκέφαλο, ο Αριστείδης Βικέντιος του είπε ότι διαστρεβλώνει τα πράγματα και τον ρώτησε αν φιλοδοξεί να γίνει «Μάρκος Ευγενικός».

«Σκασμός» του απάντησε ο Μητροπολίτης Κύκκου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος του ζήτησε να μιλάει πιο ωραία, υποδεικνύοντας του ότι νομίζει πως είναι κάποιος.

Στη συνέχεια ο Κύκκου Νικηφόρος τον χαρακτήρισε «χυδαίο» και «παλιάνθρωπο» υποδεικνύοντας του να μην επεμβαίνει και αποχώρησε από την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο από το alphanews.live

,

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

 

Έρχεται η νέα λίστα Πέτσα για «τάισμα» των κυβερνητικών ΜΜΕ επειδή... πέφτουν τα ποσοστά αποδοχής της κυβέρνησης

Έρχεται η νέα λίστα Πέτσα για «τάισμα» των ΜΜΕ επειδή... πέφτουν τα ποσοστά αποδοχής της κυβέρνησης

Νέα λίστα Πέτσα έρχεται αφού ο κόσμος αρχίζει να αποδοκιμάζει τις κυβερνητικές επιλογές.

Στην κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται θεωρούν ότι εάν πετάξουν αρκετά από τα χρήματα των φορολογουμένων στα φίλια προς αυτήν ΜΜΕ θα καταφέρουν να αντιστρέψουν την πορεία την κοινής γνώμης που δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι οι επιδόσεις της κυβέρνησης τόσο στην πανδημία όσο και στα υπόλοιπα δεν είναι αυτές που θα έπρεπε.

Σίγουρα δεν είναι αυτές που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Και καθώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να «σφίγγουν» σου λέει ας προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε όπως την προηγούμενη φορά.

Αντί λοιπόν να επαναλειτουργούν -ήδη - τα νοσοκομεία λοιμωδών ας δώσουν λεφτά στους «φίλους» ιδιοκτήτες ΜΜΕ για να παρουσιάζουν μια εκδοχή της πραγματικότητας που ταιριάζει στο κυβερνητικό αφήγημα και να φιμώνουν όσους κάνουν «ακατάλληλες» ερωτήσεις. 

 Για τρίτη φορά η κυβέρνηση κάνει το ίδιο λάθος και υπερ των κεντρικών ΜΜΕ αλά και των περιφερειακών.

 

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας τους αστυνομικούς - Πριν προλάβει να πάρει τη σύνταξή του, την «έκλαψε» πληρώνοντας 300 ευρώ πρόστιμο

 

Με πληροφορία από το pronews.gr

Pronews

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Στο δρόμο του (ΓΑΠ) Παπανδρέου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άρχισε το «δούλεμα» από τους Γερμανούς για το «καλό παιδί»



facebook sharing button 

«Ψιλό γαζί» δουλεύουν τώρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι Γερμανοί.  Τον εμφανίζουν ως «πρότυπο» διότι, δήθεν, η Αθήνα είναι έτοιμη για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ η Ρώμη -βλέπε Ιταλία- «έχει κολλήσει στις γενικές γραμμές»!

Ποιος τα γράφει αυτά;  Μα η Frankfurter Allgemeine Zeitung, η «κολλητή» της Α. Μέρκελ.  Και καταλήγει ότι «με το σχέδιό του ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα μπορούσε να γίνει παράδειγμα στην ΕΕ»!!

Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξε το «καλό παιδί» και προσαρμόστηκε απόλυτα στις γερμανικές προδιαγραφές για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, γιατί να μην τον βγάλουν «άριστο»;  Και λέμε για προσαρμογή στις γερμανικές προδιαγραφές διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίχθηκε στις νεοφιλελεύθερες αερολογίες του «σχεδίου Πισσαρίδη» -του γνωστού και ως «σχεδίου κόψτε κι άλλο τις συντάξεις»-το οποίο «πάει γάντι» στη γερμανική πολιτική λιτότητας.

Αυτό το «σχέδιο» με νεοφιλελεύθερο «αέρα κοπανιστό», η Frankfurter AllgemeineZeitung το εμφανίζει ως εξαίρετη αξιοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης!!  Και κατηγορεί την Ιταλία ότι «καρκινοβατεί».  Ενώ, στην πραγματικότητα, η Ιταλία δεν έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση απλώς και μόνο διότι διεκδικεί, μέχρι τέλους, αυτό που τη συμφέρει.  Με απλά λόγια, για τη δημοσιογραφική «ναυαρχίδα» της Καγκελαρίας ο «βολικός» είναι καλός, ενώ ο «απείθαρχος», που κοιτάζει τα συμφέροντά του, είναι «κακό παιδί»!!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα καλά «μπουκωμένα» ΜΜΕ έκαναν σημαία το «δούλεμα» της Frankfurter Allgemeine Zeitung προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Μας προέκυψε και πάλι «Μωυσής», τώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, θέλουν δε θέλουν, τον κατήφορο.  Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι έτσι θα «δουλέψει», με τη σειρά του, την κοινωνία που στενάζει.  Πραγματική στρουθοκάμηλος που βάζει το κεφάλι στο χώμα για να μην τη βλέπουν, ενώ ο ευμεγέθης όγκος της είναι σε κοινή θέα…

Όλα αυτά δείχνουν ότι οι Γερμανοί και η παρέα τους συμπεριφέρονται, τώρα που αρχίζει η πτώση, στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον ίδιο τρόπο που «δούλευαν» το Γιώργο Παπανδρέου.  Ας θυμηθούμε, για να «γελάσει και το χειλάκι» μας, ότι το 2017 -ναι, τότε που ήξερε καθένας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν στα αζήτητα πια- η International Leadership Association (ILA) είχε τιμήσει τον ΓΑΠ με το «Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς» για το έργο του ως πρωθυπουργού την περίοδο 2009-2011!Δηλαδή βράβευσαν τον ΓΑΠ διότι, με τις οδηγίες της Γερμανίας, πτώχευσε την Ελλάδα!!

Ας είναι λοιπόν σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι, όταν ο Λαός θα του έχει «γυρίσει την πλάτη» λόγω πολιτικής ανικανότητας, θα τον περιμένει για παρηγοριά-δούλεμα ένα αντίστοιχο βραβείο μ’ εκείνο του Γιώργου Παπανδρέου.  Άλλωστε όλα δείχνουν ότι από πλευράς κυβέρνησης ΓΑΠ και Κυριάκος πάνε «χέρι-χέρι» για το «Μουσείο Πολιτικών Ομοιωμάτων», γερμανικής έμπνευσης και κατασκευής!

 

 Διαβάστε και αυτό:

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας τους αστυνομικούς - Πριν προλάβει να πάρει τη σύνταξή του, την «έκλαψε» πληρώνοντας 300 ευρώ πρόστιμο

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 54χρονη στα Καμίνια! - Της πέρασε αλυσίδα στον λαιμό

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 54χρονη στα Καμίνια! - Της πέρασε αλυσίδα στον λαιμό


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή με την αλυσίδα»


Ένας Πακιστανός εξαπέλυσε επίθεση προς μία 54χρονη, στα Καμίνια, σε προσπάθεια να την βιάσει, καθώς έβγαλε μια χοντρή αλυσίδα που φορούσε, την πέρασε στο λαιμό της για να την ακινητοποιήσει.

Οι αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Καμινίων και Νέου Φαλήρου που ασχολούνται με την υπόθεση κάνουν λόγο για μια άκρως σοβαρή ιστορία και προσπαθούν να εντοπίσουν τον «βιαστή με την αλυσίδα» πριν ξαναχτυπήσει.

Το άγριο σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 21:45. Το καφέ των Καμινίων μόλις είχε κλείσει, η 54χρονη γυναίκα βρισκόταν μέσα και καθάριζε όταν ξαφνικά αισθάνεται να κάποιον να την πλησιάζει. Γυρίζοντας και πριν προλάβει να αντιδράσει, βλέπει έναν αλλοδαπό άνδρα, με σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, η ίδια εκτιμά πως ήταν πακιστανικής καταγωγής που φορούσε κουκούλα και ήταν ύψους περίπου 1.70-1.75.

Ο αλλοδαπός με το hoodie, της όρμησε, την ακινητοποίησε και με γρήγορες κινήσεις έβγαλε μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του. Την πέρασε στο λαιμό της γυναίκας προφανώς για να την αναισθητοποιήσει κόβοντας της την αναπνοή και στη συνέχεια της ανέβασε τη μπλούζα και της κατέβασε το κολάν που φορούσε. Τη στιγμή που επιχείρησε να της κατεβάσει το εσώρουχο και χαλάρωσε την αλυσίδα, το θύμα δεν το έβαλε κάτω, άρπαξε ένα αντικείμενο και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Εκμεταλλευόμενη το ότι ο δράστης αιφνιδιάστηκε ξεγλίστρησε από τα «νύχια» του, έτρεξε στην πόρτα, την ξεκλείδωσε και βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας βοήθεια. Ο αλλοδαπός βιαστής με την αλυσίδα βγήκε έξω και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και οι αρχές με οδηγό τη μαρτυρία της 54χρονης αναζητούν τον αλλοδαπό «βιαστή με την αλυσίδα» για να του περάσουν χειροπέδες πριν προλάβει να πραγματοποιήσει και άλλη επίθεση.


Βέβαια ακόμη και αν συλληφθεί δεν πρόκειται  να απελαθεί ποτέ από τη χώρα, καθώς δεν πραγματοποιούνται απελάσεις, βάσει παγίας πολιτικής.

Pronews

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας τους αστυνομικούς - Πριν προλάβει να πάρει τη σύνταξή του, την «έκλαψε» πληρώνοντας 300 ευρώ πρόστιμο

 



Η αστυνομία εξακολουθεί να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει για κυνηγητό μασκοφόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από πολίτες που καταγγέλλουν πλήρη αναλγησία, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρέστενα της Ηλείας όπου αστυνομικοί του ΑΤ καθώς πραγματοποιοώντας έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, εντόπισαν έναν ηλικιωμένο έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άνδρας που πήγε να παραλάβει την αγροτική σύνταξη των 360 ευρώ, την έχασε στην ουσία επειδή δεν είχε κατεβάσει τη μάσκα του κάτω… από τη μύτη!

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και στο IONION FM, πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο ηλικιωμένος έβαλε τα κλάματα μπροστά στον αστυνομικό, εκλιπαρώντας τον ότι δεν θα έχει ούτε να φάει εάν αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά. Ζούσε με 50 ευρώ τον μήνα με βοήθεια συγγενών του πριν πάρει την σύνταξη την οποία του αφαίρεσε η αστυνομία του Χρυσοχοϊδη και του Μητσοτάκη. Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» δήλωσε στην εκπομπή αυτόπτης μάρτυρας.

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 


Πέτσας : «Θα εμβολιαστείτε όλοι υποχρεωτικά; μέχρι τον Ιούνιο του 2021» - Ο Κικίλιας είχε πει το ανίθετο.

Στ.Πέτσας: «Θα εμβολιαστείτε όλοι μέχρι τον Ιούνιο του 2021» - Υποχρεωτικά;


Οι νόμοι για υποχρεωτικό εμβολιασμό υπάρχουν ήδη

Pronews

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

ΒΙΝΤΕΟ - Θα τολμήσουν και στην Ελλάδα οι διεθνιστές;;; έσυραν 72χρονη ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα βαν της Αστυνομίας, επειδή διαμαρτυρήθηκε για το Lockdown.


Σοκαρισμένος Βρετανός βουλευτής: «Δεν έχετε μανάδες;;;»

Ο βουλευτής των Tory, Sir Charles Walker, έδειξε οργισμένος απέναντι σε αστυνομικούς, οι οποίοι έσυραν 72χρονη ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα βαν της Αστυνομίας, επειδή διαμαρτυρήθηκε για το Lockdown.

Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων δεν σέβεται ούτε ηλικίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 72χρονη γυναίκα συμμετείχε είτε σε διαδήλωση κατά της καραντίνας είτε σε διαδήλωση κατά του εμβολίου.

Σερ Τσαρλς μάλιστα έφερε το θέμα στην Κάτω Βουλή της Βρετανίας: «Μόλις είδα μια ηλικιωμένη κυρία να διαμαρτύρεται ειρηνικά μαζί με άλλους ανθρώπους. Την συνέλαβαν και την έβαλαν σε βαν της αστυνομίας, έξω από τον περίβολο της Κάτω Βουλής. Είναι ντροπή. Αυτό δεν είναι βρετανικό. Είναι αντισυνταγματικό και αυτή η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός μας πρέπει να τερματίσει αυτές τις αδικίες τώρα», δήλωσε έξαλλος μεταξύ άλλων.

Ήδη στην Ελλάδα, αστυνομικοί έχουν ρίξει στο έδαφος νεαρές γυναίκες. Θα τολμήσουν να απλώσουν χέρια και στις γιαγιάδες των Ελλήνων;;;


.

 

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί