02 Μαΐου 2022

Εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο: Στην ΕΕ αποφάσισαν να… «πνίξουν στο χρήμα» την Ρωσία και να φτωχύνουν τους πολίτες της Ένωσης!



Εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο: Στην ΕΕ αποφάσισαν να… «πνίξουν στο χρήμα» την Ρωσία και να φτωχύνουν τους πολίτες της Ένωσης!

Γελοίες αποφάσεις που εκτινάσσουν τις τιμές των ορυκτών καυσίμων που πουλά η Ρωσία και οδηγούν στην πείνα τους λαούς της ΕΕ 

Mοιραίοι και άβουλοι οι ηγέτες της ΕΕ προχωρούν σε αποφάσεις και κινήσεις που θα φτωχύνουν την Ευρώπη και θα οδηγήσουν σε φτώχεια που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια του Β’ΠΠ, όπως προκύπτει από την σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Ενέργειας.

Για χώρες όπως η Ελλάδα, δεν το συζητούμε.

Θα ζήσει στιγμές που θα αναπολεί την «χρυσή εποχή» των πρώτων Μνημονίων (2010-2015)!

Κι όμως. Δεν φτάνει η τραγική υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσι Φρέιζερ που κάλεσε προς τους πολίτες της Γερμανίας «χωρίς… πανικό (!) να αποθηκεύσουν προμήθειες σε τρόφιμα και υγρά για δέκα ημέρες στο σπίτι» για να αντιμετωπίσουν το ρωσικό εμπάργκο στα τρόφιμα και δημητριακά, είναι και το άλλο… ανέκδοτο της Γερμανίας, o υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ που θέλει να βυθίσει την ανατολική Γερμανία στη φτώχεια και την πείνα.

Γιατί; Για να ικανοποιηθεί ο Ζελένσκι που θέλει εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο! 

Μάταια οι κάτοικοι της πόλης Σβεντ έστειλαν επιστολή προς τον υπουργό Οικονομίας, στην οποία εκφράζεται ανησυχία για το ενδεχόμενο ενός εμπάργκο. «Μείναμε άναυδοι με τις ανακοινώσεις σας», γράφουν οι πολίτες καθώς το διυλιστήριο της περιοχής απασχολεί σήμερα περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους.

«Εκεί η κατάσταση θα είναι κάπως δύσκολη, σε περίπτωση απότομης διακοπής. Και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι η προμήθεια θα είναι πάντα εγγυημένη. Θα υπάρξουν σίγουρα μεγάλα άλματα τιμών ή καθυστερήσεις στην προμήθεια μεταξύ άλλων, αλλά ως χώρα δεν θα πέσουμε σε πετρελαϊκή κρίση», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Χάμπεκ.

Και; Αυτός θα το πληρώσει; Οι Γερμανοί πολίτες θα τα πληρώσουν!

Και σε κάποια κρίση ειλικρίνειας διερωτήθηκε: «Αν ο Πούτιν κερδίζει περισσότερα χρήματα πουλώντας λιγότερο πετρέλαιο, τότε έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό», είπε χαρακτηριστικά!

Του έχουμε νέα: Οι Ρώσοι έχουν διπλασιάσει την αξία των πωλήσεων τους σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και γαιάνθρακα από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος!

Δηλαδή βγάζουν τα διπλά λεφτά από ότι έβγαζαν πριν τις δυτικές κυρώσεις!

Δεν το λέμε εμείς.

Οι ίδιοι οι δυτικοί το λένε.

Συγκεκριμένα τo φινλανδικό Κέντρο Έρευνας για την Ενέργεια και τον Καθαρό Αέρα (CREA) σε έκθεσή του αποκαλύπτει ότι «Η Ρωσία έχει σχεδόν διπλασιάσει τα έσοδά της από τις πωλήσεις ορυκτών καυσίμων στην ΕΕ κατά τη διάρκεια των δύο μηνών πολέμου στην Ουκρανία. 

Από την έναρξη του πολέμου, η Ρωσία έχει πουλήσει ενεργειακούς πόρους αξίας 46 δισεκατομμυρίων ευρώ 

στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ποσό  αυτό συνεχίζει να αυξάνεται.

Αυτό είναι περίπου διπλάσιο από τον αριθμό των πωλήσεων την ίδια περίοδο το 2021 σύμφωνα με την CREA».

«Αυτή είναι η πικρή σκληρή αλήθεια», πρόσθεσε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ και προέβλεψε προβλήματα στις εύθραυστες αλυσίδες εφοδιασμού, υψηλό κόστος πρώτων υλών και έλλειψη εξειδικευμένων εργαζόμενων.

«Πρόκειται για κρίσεις οι οποίες σωρεύονται τώρα η μία πάνω στην άλλη», εξήγησε και επισήμανε ότι η μεσαία οικονομία βρίσκεται υπό πίεση. «Η πανδημία, η ακριβή ενέργεια και η έλλειψη προσωπικού συνδυάζονται τώρα πολύ άσχημα», δήλωσε.

 

 

Με πληροφορία από το pronews.gr


Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





Φανταστείτε να μην ήταν η Καστοριά η καθαρότερη πόλη σύμφωνα με Αντιδήμαρχο του Δήμου !!


Χωρίς λόγια

2-5-2021 10:34 μμ



 



 

Χαμός με τη σύσταση Γερμανίδας Υπουργού: «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ αλλά χωρίς…πανικό – Κάνουμε απογραφή καταφυγίων» Βιντεο


 
 
Εν όψει και του εμπάργκο της Γερμανίας από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα.

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η σύσταση της Υπουργού Εσωτερικών προς τους πολίτες προκειμένου να… «αποθηκεύσουν» φαγητό και υγρά, ζητώντας παράλληλα η διαδικασία να εξελιχθεί χωρίς πανικό!

Σύμφωνα με τηνγερμανική εφημερίδα, Handelsblatt, σε συνέντευξή της η υπουργός τόνισε πως «οι Γερμανοί πολίτες καλό θα είναι να είναι εφοδιασμένοι στα σπίτια τους με βασικές προμήθειες σε τρόφιμα».

Η Ομοσπονδιακή Υπουργός Εσωτερικών του Βερολίνου Νάνσυ Φίσερ του SPD αναφερόμενη στην ενεργειακή ακρίβεια αλλά και στις επιπτώσεις του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες κρίσεις, τις πανδημίες, τις απειλές πολέμου».

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως πρέπει να ελεγχθεί ποια προστατευτικά μέτρα είναι απαραίτητα. «Αυτό δεν επηρεάζει μόνο τεχνικά ζητήματα, αλλά και προμήθειες για τρόφιμα, φάρμακα ή ιατρικές προμήθειες».

Και συνέχισε:

«Αν το ρεύμα διακοπεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι σίγουρα χρήσιμο να υπάρχει παροχή έκτακτης ανάγκης στο σπίτι».

Παράλληλα η Φίσερ αποκάλυψε πως γίνεται απογραφή των καταφυγίων της χώρας. «Υπάρχουν ακόμη 599 καταφύγια στη Γερμανία», είπε και συμπλήρωσε πως «υπάρχουν καταφύγια που χρησιμοποιούνται διαφορετικά σήμερα. Είναι λογικό αν επανενεργοποιήσουμε κάποια από αυτά».

«Οι πολίτες πρέπει να ανατρέξουν σε ειδική λίστα της γερμανικής Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις προμήθειες που πρέπει να έχει κάποιος. 10 λίτρα σε νερό και υγρά, 3,5 κιλά σιτηρά, ψωμί, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, 1,5 κιλό κρέας, ψάρι, αυγά»

 

Η ίδια συνέστησε στους πολίτες να δημιουργήσουν αποθέματα σταδιακά και όχι να πάνε μαζικά για ψώνια και δημιουργηθεί πανικός και ελλείψεις στις αγορά.

(φωτο:pixabay)

 

«Χλιδάτες» διακοπές στην Σαντορίνη ο Γ.Μαγιορκίνης με 750.000 ευρω που πήρε – Οι υπόλοιποι Λούτσα και πολύ τους είναι…



«Χλιδάτες» διακοπές στην Σαντορίνη ο Γ.Μαγιορκίνης – Οι υπόλοιποι Λούτσα και πολύ τους είναι…

Ο κύριος καθηγητής είναι μέσα στους «ειδικούς» που πρότειναν τα μέτρα της πανδημίας που άλλαξαν προς το χειρότερο τα επαγγελματικά των Ελλήνων

Την ίδια στιγμή, η κάστα αυτή ετοιμάζει τους Έλληνες να υποστούν και 4η δόση εμβολίων τα οποία με βάση τα νούμερα (τα οποία δεν λένε ψέματα και δεν είναι αφηρημένα) δεν άλλαξαν κάτι προς το θεαματικότερο σε ότι αφορά την προστασία του πληθυσμού από τον κορωνοϊό.

Στη Σαντορίνη για το τριήμερο βρέθηκε ο καθηγητής, Γκίγκας Μαγιορκίνης.

Ο καθηγητής ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι ενώ πίσω του φαίνεται το απέραντο γαλάζιο και το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο.

«Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό.

Μάλιστα όπως γνωστοποιεί ο ίδιος ο καθηγητής βρέθηκε το τριήμερο στη Σαντορίνη, προκειμένου να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τη βουή της πόλης.

 

Με πληροφορία από το pronews.gr


Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





 



 

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ! Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΗΝΗΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

 
γράφει ο Φτερογράφος
 
Όλα εδώ πληρώνονται!!
 
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ! Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΗΝΗΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ
 
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο μητροπολίτης Δράμας κυρός Παύλος από έμφραγμα του μυοκαρδίου (ξαφνικιτιδα).
😳
Ποιος όμως ήταν ο Μητροπολίτης; Ποια η σχέση του με τα εμβόλια, τον εκφοβισμό και τις … επιθέσεις εναντίον των ανεμβολίαστων;
Μητροπολίτης Δράμας: Εμβολιάστηκε και καταγγέλλει στον εισαγγελέα «αντάρτες» ιερείς
Ο Μητροπολίτης Δράμας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του για να στείλει μήνυμα αντιμετώπισης της πανδημίας. Την ίδια στιγμή στάθηκε ιδιαίτερα επικριτικός σε ιερείς της περιφέρειάς του κάνοντας λόγο για «ανταρσία», καθώς δεν ακολούθησαν τα οριζόμενα για την τελετή της Ανάστασης.
Επίσης, αναφέρθηκε και σε ιερέα, ο οποίος κάλεσε όσους πιστούς φοράνε μάσκα να μην πλησιάσουν τον Επιτάφιο. Για όλα αυτά τα παραπτώματα, ο Σεβασμιότατος κ. Παύλος ανέφερε ότι θα επισκεφτεί την Εισαγγελία Δράμας και δώσει τη μαρτυρία του.
Δράμας Παύλος: να κοπούν οι μισθοί των ανεμβολίαστων ιερέων και να δοθούν στους υγειονομικούς
Την ώρα που κάποιοι κληρικοί υψώνουν τη σημαία κατά των εμβολίων υπάρχουν αρχιερείς σηκώνουν την δική τους σημαία της λογικής προκειμένου να προστατέψουν τη ζωή και την υγεία των πιστών.
Μεταξύ αυτών και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος , ο οποίος από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ των εμβολίων και των μέτρων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό σταθμό Startvfm της πρότεινε να κοπούν οι μισθοί των ανεμβολίαστων ιερέων και τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν να διατεθούν ως επίδομα στους υγειονομικούς «οι οποίοι νυχθημερόν εργάζονται και καταπονούνται για να αποτρέψουν τους θανάτους από την βλακεία των ιερέων αυτών που έχουν ευθύνη που στέλνουν ανθρώπους στα νοσοκομεία» . «Έχουμε, να το πω έτσι, απηυδήσει και βγει από τα ρούχα μας με αυτές τις νοσηρές καταστάσεις» λέει .Την ίδια στιγμή καταγγέλλει οτι δέχεται απειλητικές επιστολές από υποστηρικτές των κληρικών που έχει τιμωρήσει, οι οποίες καταλήγουν με την φράση “πως δεν θα κάνει Χριστούγεννα στην Δράμα, αν δεν πάρει πίσω τις αποφάσεις του“.
«Δηλαδή θα με δολοφονήσουν αυτοί οι άνθρωποι;» αναρωτιέται ο μητροπολίτης που ξεκαθαρίζει πως «εάν κάτι συμβεί ή στην Μητρόπολη ή σε χώρο δικό μας, ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί και οι πάτρωνές τους, οι ιερείς που τους υποθάλπουν ή αν δεν τους υποθάλπουν οφείλουν δημόσια να αποδοκιμάσουν τέτοιες πράξεις και ενέργειες».
 
Ο κ.Παύλος μίλησε και για την παθογένεια που έχει αναπτυχθεί και στον χώρο της Εκκλησίας: «Στην Εκκλησία έχουμε εγκληματίες μετανοημένους αλλά Εκκλησία που να καλλιεργεί το έγκλημα και την παραβατική συμφορά εγώ δεν μπορώ να δεχτώ.Χριστιανισμός τέτοιου τύπου δεν υπάρχει κι αν θέλουν να τον βρουν, να πάνε εκτός της τοπικής εκκλησίας της Δράμας, είτε είναι παπάδες είτε λαϊκοί».
Μητροπολίτης Δράμας: Στον εισαγγελέα για το αντάρτικο ιερέων
Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας Παύλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού.
 
Ο κ. Παύλος έκανε λόγο για ανταρσία τεσσάρων- πέντε ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τα οριζόμενα για την τελετή της Ανάστασης από την Ιερά Σύνοδο, με αποτέλεσμα, όπως ανέφερε, να δημιουργηθεί ένας διχασμός στους πιστούς και να ταλαιπωρηθούν οι άνθρωποι ψυχικά, πνευματικά.
«Θεωρώ ότι κάποιοι το έκαναν τελείως υποκριτικά. Διότι, δεν μπορεί ένας ιερεύς, το καλοκαίρι στην αυλή της εκκλησίας, να περιδιαβαίνει όλη την ημέρα με σορτσάκι και να ενοχλείται η συνείδησή του αν θα κάνει την Ανάσταση δύο ώρες ενωρίτερα. Και διότι δεν είναι δική μας δουλειά, των ιερωμένων, να ασχολούμεθα με ιατρικά ζητήματα. Και να λέμε ότι πρέπει να φοράμε μάσκα ή το χειρότερο ακόμη που συνέβη, να λέει ο ιερεύς δεν θα πλησιάσετε τον Επιτάφιο όσοι φοράτε μάσκα. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα».

 

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο τριτοεμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Ο "ΑντιΧριστος" διώκτης των Ανεμβολίαστων – Είχε μηνύσει ανεμβολίαστους


Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Είχε εμβολιαστεί τριπλά – Είχε μηνύσει ανεμβολίαστους

Τον χτύπησε η θεία δίκη  τις πρώτες πρωινές ώρες

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 09.17): Ο φανατικότερος «διώκτης» των ανεμβολίαστων πολιτών από πλευράς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αρνητής των παρενεργειών των εμβολίων και τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα του μυοκαρδίου σήμερα.

Ο Μητροπολίτης είχε ταλαιπωρήσει πολίτες που αντιτίθεντο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό φοβούμενοι τις παρενέργειες των εμβολίων καταθέτοντας μηνύσεις

Τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Μητροπολίτης υπέβαλε… μηνύσεις (!) σε βάρος δύο Δραμινών πολιτών γιατί παρουσίαζαν αντίθετες απόψεις από αυτόν και της κυβέρνησης σε σελίδα στο Facebook.

Ο "ιεροδιαολάρχης" βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στη Νάουσα σε εκδήλωση που ήταν παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βέροια όπου ένιωσε αδιαθεσία και αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή συνέπειας εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Να υποθέσουμε ότι θα εκδοθεί «κίτρινη κάρτα» καθώς τριπλοεμβολιασμένος σε τέτοια ηλικία που πεθαίνει ξαφνικά, λίγους μήνες μετά το τρίτο εμβόλιό του, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα παρενέργειας.

Ο μαλθακός και κακόψυχος  μητροπολίτης Δράμας, γεννήθηκε στη Βέροια το 1963.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 3 Μαΐου στις 17:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Στη συνέχεια η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος Σίψας, τόπο κατοικίας του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη.

Η Τρίτη 3 Μαΐου είναι ημέρα πένθους για τη Δράμα και σε όλα τα δημόσια κτήρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Δράμας θα παραμείνουν κλειστές.

ΝΕΜΕΣΙΣ- Καλή κόλαση να έχει.

 

Με πληροφορία από το pronews.gr


Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





 






Γερμανίδα ΥΠΕΣ: «Συγκεντρώστε τρόφιμα για 10 ημέρες χωρίς… πανικό»!


Γερμανίδα ΥΠΕΣ: «Συγκεντρώστε τρόφιμα για 10 ημέρες χωρίς… πανικό»!

Απίστευτη σύσταση από την Γερμανίδα αξιωματούχο

Μια σύσταση της υπουργού Εσωτερικών προς τους πολίτες της Γερμανίας δείχνει το τι μας περιμένει σε λίγους μήνες αφού καλεί τους Γερμανούς χωρίς… πανικό (!) να αποθηκεύσουν προμήθειες σε τρόφιμα και υγρά προκειμένου να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν πιθανές διακοπές ρεύματος για μεγάλο διάστημα!

«Οι Γερμανοί πολίτες καλό θα είναι να είναι εφοδιασμένοι στα σπίτια τους με βασικές προμήθειες σε τρόφιμα». Αυτή είναι η συμβουλή που έδωσε η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας μέσω συνέντευξής της στη Handelsbatt

Και για να είναι… προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο αυτό, η υπουργός παρέπεμψε τους πολίτες σε ειδική λίστα της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις προμήθειες που πρέπει να έχει κάποιος. Και αυτές είναι «10 λίτρα σε νερό και υγρά, 3,5 κιλά σιτηρά, ψωμί, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, 1,5 κιλό κρέας, ψάρι, αυγά».

Μάλιστα, συστήνεται στους πολίτες να δημιουργήσουν αποθέματα σταδιακά και όχι να πάνε μαζικά για ψώνια και δημιουργηθεί πανικός και ελλείψεις στις αγορά! 

Με πληροφορία από το pronews.gr


Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084