22 Ιουνίου 2018

Καβάλα, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Μάνη πήραν την σκυτάλη κατά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την εκχώρηση της Μακεδονίας (βίντεο)




Καβάλα, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Μάνη πήραν την σκυτάλη κατά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την εκχώρηση της Μακεδονίας (βίντεο)

(Ανανέωση - Αρχικό κείμενο 23.00, 22/06/2018): Οργή σε όλη την Ελλάδα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λόγω της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας με τους βουλευτές τους να μην μπορούν να σταθούν πουθενά και να αποδοκιμάζονται ή να απειλούνται με ξυλοδαρμό παντού.

Τελευταίο περιστατικό σε βάρος τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, όπου όταν οι πολίτες της πόλης αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο κέντρο της πόλης τον προπηλάκισαν με σφοδρότητα.

Οι πολίτες τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «Προδότες». Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ γλίτωσε τον βουλευτή.
«Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας: «Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».

Μήνυμα προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα έστειλαν και οι πολίτες των Γρεβενών, με το οποίο χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο» αναρτώντας πανό στο κέντρο της πόλης.
O φιλοσκοπιανός πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης προπηλακίστηκε άγρια από πολίτες σε πεζόδρομο της πόλης της Φλώρινας.

Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα, θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα».

Η δήλωση του αυτή εξόργισε τους κατοίκους της Φλώρινας, οι όποιοι όταν συνάντησαν τον Γ.Λιάνη του επιτέθηκαν φραστικά και του είπαν ότι «πρέπει να ντρέπεται» και παραλίγο να τον κτυπήσουν αν δεν επενέβαιναν κάποιοι από την ίδια την ομάδα που του «τα έσερνε» λέγοντας «Δεν πρέπει να τους δώσουμε αφορμή να υποδυθούν τα θύματα».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε κλιμάκωση της έντασης.
Στην Κατερίνη, το ψήφισμα – ανακοίνωση των 68 Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν.Πιερίας υπογεγραμμένο από τους Προέδρους, θυροκολήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ενωση Μανιατών με την οποία αποδοκιμάζει σφοδρά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:
«Για την ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ‘’Η ΜΑΝΗ’’ συγκαλέστηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη,20/6 και συμφώνησε στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα :
Με αφορμή την ανακοίνωση από τα Μ.Μ.Ε. της υπογραφείσας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων για το όνομα και όχι μόνο του κράτους αυτού, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ανωτέρω συμφωνία δεν μπορεί, δεν πρέπει, και δεν θα γίνει αποδεκτή .

Όχι μόνο δεν αμφισβητούμε αλλά αντιθέτως αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά με την βοήθειά μας το δικαίωμα των λαών να ζουν ειρηνικά και με σχέσεις καλής γειτονίας σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και στα χρόνια των μνημονίων οι οικονομίες γειτονικών κρατών να στηρίζονται κυρίως σε Ελληνικές επενδύσεις και χρηματοροές .

Για τον Έλληνα η ιστορία του δεν είναι απλά κομμάτι της ζωής του αλλά είναι στοιχείο που προσδιορίζει την ύπαρξή του. Η έννοια Έλληνας, αποκομμένη από Όμηρο, Αχιλλέα, Σωκράτη, Πλάτωνα, Μ. Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Μαυρομιχάλη, αποκομμένη από τον Παρθενώνα, την φιλοσοφία, το θέατρο, τις επιστήμες, τις τέχνες των αρχαίων Ελλήνων δεν χάνει απλά ένα κομμάτι της ύπαρξής της. Χάνει την ζωντανή ουσία της, σταματά να υπάρχει.
Ποιος λοιπόν έχει και από πού απορρέει το δικαίωμα να χαρισθεί ένα Ελληνικό όνομα , να ονομαστεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα ένα σέρβο-βουλγάρικο ιδίωμα, ποιος έχει το δικαίωμα να παραχαράξει όλη την Ελληνική Ιστορία, ποιος έχει το δικαίωμα να ενδώσει στις αλυτρωτικές φαντασιώσεις ενός προσφάτως επίσημου κράτους απότοκου της διαλύσεως ενός άλλου κράτους , που στηρίζει την ύπαρξη του σε εξόφθαλμη διαστρέβλωση της ιστορίας ,που δεν έχει καμία σχέση με τα παγκόσμια επιστημονικά συμπεράσματα για την Μακεδονία , που μαθαίνει στα παιδάκια του δημοτικού ότι η πατρίδα τους φθάνει μέχρι τον Όλυμπο και την έχουνε πάρει οι κακοί Έλληνες, ενώ έχει συμβεί το αντίθετο και στην προσπάθειά μας να μην δημιουργούμε εντάσεις με τους “γείτονες” σκοπίμως αποσιωπούμε την Ιστορία μας.
Μια Ιστορία που έρχεται αυτούσια χιλιάδες χρόνια πριν, που παρότι λίγα χρόνια μετά την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους ξεκίνησε η προσπάθεια του πανσλαβισμού στην περιοχή της Μακεδονίας και όχι μόνο, για να σταματήσει με τους αγώνες των προπάππων μας, των ιδρυτών της Μακεδονικής Εταιρίας , των δημοσιογράφων Καλαποθάκη Δημήτρη από την Αρεόπολη και του Κανελλίδη Πέτρου από το Κουτήφαρι της Δυτικής Μάνης, των δεκάδων Μακεδονομάχων, όπως του Τσοτάκου, του Πετροπουλάκη, του Βλαχάκη, του Μαντούβαλου, του Κουκή , του Χιονάκου, του Μπουκουβάλα, του Φουρίδη, του Στεφανάκου, του Ζαγοριανάκου, του Δεμέστιχα, του Τσιμπιδάρου και πολλών άλλων, και να λάβει ένα προσωρινό για τότε τέλος η κακοποίηση, η σλαβοποίηση και εκβουλγαρισμός χιλιάδων Ελλήνων της Μακεδονίας.

Δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική βούληση να δοθεί κρατική υπόσταση σε ένα εθνοκατασκεύασμα χαρίζοντας κομμάτι από την ζωή μας που είναι η Ιστορία μας, που ακόμα και σήμερα αποτελεί στόχο κλοπής και παραχάραξης από γειτονικούς λαούς .

Δεν υπάρχει κανένα, ΟΧΙ μόνο Συνταγματικό αλλά ΟΥΤΕ και Ηθικό δικαίωμα να συντελεστεί ένα τέτοιου είδους έγκλημα που δεν ξέρουμε με ποιόν τρόπο οι επιπτώσεις του θα βαρύνουν τις επόμενες και όχι μόνο γενιές . 

Δεν μπορείς να συναλλαχθείς με έναν συνομιλητή που εκ προοιμίου ότι και να κερδίσει δεν του ανήκει. Ακόμα και η έννοια του γεωγραφικού η χρονικού η οποιουδήποτε άλλου προσδιορισμού υποκρύπτει μελλοντική απόπειρα αλυτρωτικών προθέσεων , γεγονός που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από τις δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού περί Κυρίλλου και Μεθοδίου και Γκότσε Ντέλτσεφ και ουσιαστικά επικυρώνει με Ελληνική βούλα την επανάληψη της προπαγάνδας επί
Τίτο. Ποιά κυβέρνηση μπορεί να χαρίσει Ελληνική Ιστορία για να δημιουργήσουν οι σύγχρονοι γυρολόγοι των Βαλκανίων έθνος? Και μόνο ότι οι δανειστές μας χαίρονται για την συμφωνία ,θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως.
Μαζί με τους Μανιάτες και οι Κρητικοί και οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες και οι Βορειοηπειρώτες έδωσαν αιματηρό παρών σε όλους τους αγώνες, που δεν βγαίνουν ούτε προς πώληση ούτε προς μια πρόσκαιρη πολιτική ανταλλαγή. Αλλά να είστε σίγουροι ότι εάν χρειαστεί ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
Άλλωστε όσοι λαοί έχουν έστω και μικρό ιστορικό παρελθόν δεν έχουν ανάγκη να κλέψουν από τους γείτονές τους, γιατί στην πλειοψηφία τους δεν θα τολμούσαν.
Δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Η Ιστορία μας είναι η Ζωή μας και η Ζωή μας είναι η Ιστορία μας.

Οι νόμιμοι και πραγματικοί κληρονόμοι και κάτοχοι της Μακεδονίας και της Ιστορίας της Μακεδονίας αρνούνται κατηγορηματικά κάθε μορφής συμφωνία που θα περιέχει το ΙΕΡΟ αυτό όνομα».
Pronews
.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ PRONEWS.GR

Δεν θυμάμαι ποτέ άλλη κυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, να συσσώρευσε τόσες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Έλαβαν 30κοντα αργύρια σε ευρώ, κι αυτά, δανεικά. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ






Δεν θυμάμαι ποτέ άλλη κυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, να συσσώρευσε τόσες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Δεν είναι μόνον τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ... 

Είναι αυτή η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που δεν καταπίνεται με τίποτα... 

Είναι τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ...

Είναι Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ... Ο ΕΛΛΗΝ... Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ... Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.

Και δεν υπάρχουν λόγια και λέξεις για να αποτυπώσουν το μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Και δεν είναι μόνον Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ...

Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ... ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ Α@#Α.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... ΤΑ 30κοντα ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή










Πηγή  ΑΝΤΙ300

Σε«Αναβρασμό » η Ελλάδα! Στον Λευκό Πύργο η νέα συγκέντρωση για τη Μακεδονία την Κυριακή-«ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!»


Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία διοργανώθηκε για την Κυριακή 24 Ιουνίου για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.
 
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Λευκό Πύργο, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσαν στο facebook οι διοργανωτές.
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας! Κυριακή 24, Ιουνίου, 19.00μ.μ πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ», αναφέρουν στη σχετική σελίδα του facebook.


           Κοινοποιήστε στο Facebook

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ! ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ!!

Τις άγριες διαθέσεις τους έδειξαν προς τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, που είχε την ατυχία να τους συναντήσει στην πλατεία Καπνεργάτη, πολίτες της Καβάλας που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το Σκοπιανό.
 
Όπως μεταδίδει το kavalapost.gr, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των διαμαρτυριών πολιτών για την συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης για το Μακεδονικό, μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.
 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Γειά σου Αλέξη με την γραβάτα σου- Έκανες χαρούμενους τους ευρωδολοφόνους και δυστυχέστερο τον ελληνικό λαό.







Ομολογουμένως του πάει η γραβάτα του Αλέξη. Μια γραβάτα που μοιάζει με θηλειά για τον Ελληνικό λαό.

Αν και θα το θέλαμε πολύ, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θριαμβολογεί ο ωραίος Πρωθυπουργός μας. 

Εκτός από την αδιευκρίνηστη επιμήκυνση του χρονου καταβολής μέρους των τόκων των δανείων που συνεχώς αυξάνονται και την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα που παρακρατούν οι δανειστές- βασανιστές μας, εμείς τουλάχιστον, δεν έχουμε αντιληφθεί πια είναι τα πραγματικά οφέλη γαι τα οποία θριαμβολογεί ο Αλέξης ο Πάνος και τα άλλα παιδιά.

 

Ο γραβατωμένος Αλέξης, μας λέει ότι το μνημόνιο τελειώνει και πως θα βγούμε στις αγορές. Δηλαδή θα δανειζόμαστε με εποτόκια 3-4%, γεγονός που θα μας επιβαρύνει με πολλά περισσότερα νέα χρέη.Θαυμάσια.

Τελειώνει το μνημόνιο αλλά η μεταμνημονιακή εποπτεία θα συνεχιστεί μεχρι το 2060. Μέχρι τότε, κάθε χρόνο θα καταβάλουμε για το χρέος, (το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι τεχνητό και δημιουργήθηκε από και μέσα στην ευρωζώνη), το  15%-20% του ΑΕΠ.Ποσά δηλ. της τάξης άνω των 19 δις ετησίως που θα βγαίνουν απο θηριώδη πλεονάσματα 2,5%-3,5% και την υφαρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής μας περιουσίας.Υπέροχα.

 

Παρόμοια τερατώδη πλεονάσματα αντιφάσκουν με την κλασσική οικονομική αντίληψη για ανάπτυξη. Και και δεν ισχύουν ακόμα και για τις πιο ευημερούσες χώρες και την ίδια τη Γερμανία. Στην περίπτωσή μας βγαίνουν μέσα από τις σάρκες μας.Από τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, εισοδημάτων, τις αυξήσεις φόρων, τις περικοπές και την αναβολή καταβολής δημόσιων δαπανών, την εκχώρηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας κλπ.

 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των Eurogroup όπως και του τελευταίου, οι συντάξεις θα μειωθούν και άλλο από την 1/1/2019. Η εφορία αυξάνεται και κατά μέσο όρο αναλογεί στο 30-50% των εισοδημάτων. Ο ΕΝΦΙΑ επίσης αυξάνεται μέσα και από την διόγκωση των αντικειμενικών αξιών. Το ίδιο και οι έμμεσοι φόροι, οι διάφορες πλάγιες επιβαρύνσεις, τα διόδια στους δρόμους κλπ.

Όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις και σχεδόν ολόκληρη η δημόσια περιουσία, εκχωρείται-υφαρπάζεται από τους  πονηρούς δανειστές. Δεκάδες χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις χάνουν οι Έλληνες πολίτες και επιχειρηματίες με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα από ηλεκτρονικούς πλειστηριαμούς. Κατάσχονται καταθέσεις, μισθοί, συντάξεις, κάθε είδους εισοδήματα για χρέη πάνω από 500 ευρώ.

 

Τα capital controls παραμένουν, ενώ το χρηματιστήριο βρίσκεται στη ζώνη του λυκόφωτος. Και μέσα σε όλα αυτά, τίποτα ουσιαστικό δεν ακούγεται για επενδύσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη. Η οποία, με τη συρίκνωση της οικονομίας, τον περιορισμό των εισοδημάτων και της κυκλοφορίας του χρήματος, με τα capital controls, την αποπληρωμή θηριωδών τοκοχρεωλυσίων,μοιάζει με όνειρο απατηλό. Όπως ο ουρανός που όσο τον πλησιάζεις, αυτή συνεχώς απομακρύνεται.

 

Ναι σου πάει η γραβάτα Αλέξη. Μπορεί να λες ότι θέλεις, τα πιστεύει ή όχι, αλλά η αλήθεια είναι μία.Έκανες χαρούμενους τους ευρωδολοφόνους και δυστυχέστερο τον ελληνικό λαό.

 πηγή

 

 

Οργή και αγανάκτηση με το σόου: Κοροϊδία και ψέματα από τους Τσίπρα-Καμμένο – Θεατρινισμοί του πρωθυπουργού με την γραβάτα – Προκλητική θριαμβολογία


Παγωμένοι και αγανακτισμένοι οι Ελληνες παρακολούθησαν το σόου των Α. Τσίπρα και Π. Καμμένου. 

Υποσχέθηκαν φύκια με μεταξωτές κορδέλες, δεν έκαναν καμία αναφορά στο Σκοπιανό, ειδικά ο λαλίστατος Π. Καμμένος, ενώ ο Πρωθυπουργός είπε πως οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη του 19.

Πόσα ψέματα λοιπόν να χωρέσουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά; Ονειδος και οργή. Αυτές οι δύο λέξεις μπορούν να περιγράψουν ανάγλυφα τις σημερινές εικόνες.  
Οι Έλληνες  είναι υποχρεωμένοι να υποστούν για δεκαετίες ακόμα το βρόχο του μνημονίου και των μέτρων που θα επιβληθούν από 1/1/2019 με τις μειώσεις των συντάξεων και τις αυξήσεις των φόρων. 
Ενά σόου που θα μείνει βαθύτατα χαραγμένο στο μυαλό μας. Προπαγάνδα που ζήλευε και ο Γκέμπελς.
Θεατρινισμοί Τσίπρα
Ο ίδιος, όχι μόνο έβαλε τη γραβάτα για να συμβολίσει την «επιτυχία» του στο Eurogroup αλλά αποφάσισε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, να αφαιρέσει τη γραβάτα για να δείξει τον… αριστερό του χαρακτήρα.
«Εκπλήρωσα το στοίχημα, φόρεσα τη γραβάτα, αλλά την μάχη την έδωσα με την στολή εργασίας, χωρίς τη γραβάτα» είπε κλείνοντας, βγάζοντας την γραβάτα με απόλυτο θεατρινισμό.
Αναλυτικά οι τα σημαντικότερα σημεία από τις δηλώσεις της ντροπής
Με αναφορές στην κυβερνητική συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, αλλά και τη μεταμνημονιακή πορεία της χώρας, ήταν διανθισμένη η πανηγυρική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο με αφορμή τη συμφωνία του Eurogroup. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο βήμα με την κόκκινη γραβάτα που του δώρισε στις Πρέσπες ο σκοπιανός ομόλογός του Ζόραν Ζάεφ.
«Στοχευμένες ελαφρύνσεις, αύξηση κατώτατου μισθού»
«Λύσαμε το πρόβλημα του χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς.(…) Δεν ήταν καθόλου αυτονόητο να φτάσουμε ως εδώ, παραλάβαμε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού, με εκατομμύρια άνεργους, χωρίς παραγωγικό ιστό. Αναλάβαμε το δύσκολο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας. Αναλάβαμε το καθήκον να χτίσουμε πάνω στα ερείπια. Άλλοτε συγκρουστήκαμε, άλλοτε συμβιβαστήκαμε επώδυνα και φτάσαμε ως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος μια οδυνηρής για τη χώρα οκταετίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του.
«Η Ελλάδα γίνεται μια χώρα κανονική, ανακτά την οικονομική της κυριαρχία, στηρίζεται στα πόδια της. Αυτά δεν σημαίνουν ότι έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χθες, στην Ελλάδα της σπατάλης, των πελατειακών σχέσεων και της διαφθοράς. Μπορούμε πια με τις δικές μας δυνάμεις να οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος», είπε ο κ. Τσίπρας που διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις δημοσιονομικές της δεσμεύσεις, αλλά θα «δώσει τέλος στη λιτότητα».
​«Έχουμε αποκαταστήσει σε τετοιο βαθμό την απόδοση της οικονομίας που έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε στοχευμένες ελαφρύνσεις σε όσους υπέφεραν πολύ τα τελευταία χρόνια. Μπορούμε να προχωρήσουμε στοχευμένα σε μείωση φόρων το 2019, έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την κοινωνική πρόνοια, μπορούμε να προχωρήσουμε σε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις», υποστήριξε στη συνέχεια.
«Βιώσιμο το χρέος»
«Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το χρέος, η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα. (…) το χρέος καθίσταται βιώσιμο» είπε ο κ. Τσίπρας και αναφερόμενος στα μέτρα που συμφωνήθηκαν για τα δάνεια του EFSF τόνισε πως μειώνονται οι υποχρεώσεις της χώρας και ανοίγεται ένας διάδρομος για τους επενδυτές έως το 2033. «Το μαξιλάρι ρευστότητας που δημιουργήσαμε, διασφαλίζει ότι ακόμα και στο αρνητικότερο σενάριο, η χώρα θα μπορεί να χρηματοδοτήσει τις υποχρεώσεις της για τρια χρόνια, χωρίς επιπλέον ρευστό από τις αγορές. Αυτή η συνθήκη μας αποσυμπιέζει και μας επιτρέψει να οργανώσουμε την έξοδο στις αγορές από τον Αύγουστο του 2018 με μέριμνα την καλύτερη διαχείριση του χρέους και όχι για την πιεστική αποπληρωμή τρεχουσών ομολόγων», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Υποστήριξε πως τα χρήματα από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων θα χρησιμοποιούνται είτε για επενδύσεις, είτε για αποπληρωμή χρέους. «Η χώρα είναι δεσμευμένη στους στόχους που έχει συμφωνήσει προκειμένου να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της», τόνισε, «αλλά με περισσότερο χώρο για να επουλώσει τις πληγές της. Και τα μέσα άσκησης πολιτικής θα ανήκουν αποκλειστικά στις εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι σε ξένου τεχνοκράτες που θα μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε.
Το καθεστώς άρσης κυριαρχίας που επιβλήθηκε στη χώρα έως το 2010, έλαβε τέλος, έκλεισε τον κύκλο του μετά από οκτώ χρόνια. Θα έχουμε και εμείς το ίδιο καθεστώς παρακολούθησης με τις άλλες χώρες που βρέθηκαν σε μνημόνια. Με τη διαφορά πως θα υπάρχουν τέσσερις αποστολές και θα κάνουν τις αναφορές τους οι θεσμοί.
Θα τις συζητάμε τις συστάσεις τους μαζί τους, αλλά δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να τις εφαρμόζουμε, στο βαθμό που εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας. Η Ελλάδα επιστρέφει στους Έλληνες και αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα».
Ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε επίσης το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την οικονομία. «Δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτεται και ζητάει τόσες συζητήσεις μετά από τόσες διαψεύσεις. Του απαντώ πως εάν θέλει μπορούμε να συζητάμε κάθε μέρα για την οικονομία», ανέφερε.
«Έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε»
Αναφερόμενος στον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο, ανέφερε πως η κυβέρνηση συνεργασίας θα συνεχίσει την πορεία της. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛΛ. πετύχαμε να φτάσουμε ως εδώ και οι αντίπαλοί μας που ποτέ δεν αποδέχτηκαν ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε έως εδώ, σήμερα στέκονται αμήχανοι μπροστά σε ό,τι καταφέραμε», είπε ο Αλ. Τσίπρας.
Σημείωσε ότι «κάποιοι άλλοι στέκονται με φόβο , γιατί αν η έξοδος από τα Μνημόνια ήταν ο πρώτος στόχος αυτής της συμμαχίας, ο δεύτερος στόχος, ήταν και είναι αυτός της κάθαρσης και της δικαιοσύνης».
«Για αυτό Πάνο, να ξέρεις», είπε στον Πάνο Καμμένο, «έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλές μάχες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, κάθαρση και θα αποδοθεί, για να καθαρίσουμε τη χώρα από την διαφθορά». Υπογράμμισε ότι «έχουμε ακόμα μπροστά μας 15 ολόκληρους μήνες για να πετύχουμε τον δεύτερο μεγάλο στόχο της κυβέρνησης μας και θα τον πετύχουμε».
«Εκπλήρωσα το στοίχημα, φόρεσα τη γραβάτα, αλλά όλα αυτά τα χρόνια τη μάχη την έδινα με τη στολή εργασίας, χωρίς τη γραβάτα», ανέφερε κλείνοντας καταχειροκροτούμενος ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη γραβάτα και τόνισε ότι «κάθε φορά που πετυχαίνουμε νίκες θα φοράμε τις γραβάτες».
Οι δηλώσεις Καμμένου
Σήμερα είναι ιστορική ημέρα γιατί η κυβέρνηση έσπασε τα δεσμά του ΔΝΤ. Αποφύγαμε τον εμφύλιο πόλεμο και καταφέραμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να συνυπάρχουμε και να δώσουμε ένα τέλος στην περίοδο του εμφυλίου. Ζοριστήκαμε, ήταν δύσκολο αλλά χάρις στους βουλευτές των δύο ομάδων είμαστε εδώ» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος διαδέχθηκε τον Αλέξη τσίπρα στο βήμα του Ζαππείου.
«Τώρα ξεκινάει ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για όλους τους έλληνες» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και σημείωσε ότι ήταν προφανής ο δόλος της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ. Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση για να μην φτάσουμε στην σημερινή ημέρα. Τα Ζάππεια τα ήθελαν για άλλους σκοπόυς είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.
Δείτε εικόνες:
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΖΑΠΠΕΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ
zap1

proet-zap10
proet-zap11
proet-zap06
proet-zap05
proet-zap04
proet-zap03

proetoimasies-zappeio05
proetoimasies-zappeio04
proet-zap01
proet-zap02

newsthessalonikizap2

ΝΔ: Φαιδρή η εικόνα Τσίπρα με τη γραβάτα -Μόνο ντροπή και χλεύη για τον αδίστακτο υποκριτή

EYΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ
ΝΔ: Φαιδρή η εικόνα Τσίπρα με τη γραβάτα -Μόνο ντροπή και χλεύη για τον αδίστακτο υποκριτή
Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση, σχολίασε η ΝΔ την εμφάνιση Τσίπρα στο Ζάππειο και το επικοινωνιακό σόου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν» τόνισε η ΝΔ και πρόσθεσε: «Μέχρι εδώ, όμως. Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε: «Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της».

Πηγή:  iefimerida.gr

Ξεκίνησε η φιέστα της Κυβέρνησης – «Εσκασε μύτη» με κόκκινη γραβάτα ο Τσίπρας – Κοροϊδεύει ανερυθρίαστα τους Ελληνες – Δείτε ζωντανά



Ξεκίνησε η φιέστα της κοροϊδίας στο Ζάππειο. Εκεί όπου η Κυβέρνηση θα πουλήσει σανό σε όλους τους Ελληνες. Θα προσπαθήσει να ρίξει στάχτυ στα μάτια του κόσμου με σκοπό να αποροσανατολίσει την κοινή γνώμη. 

Μόνο ντροπή για αυτές τις εικόνες. Ηρθε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αιχμαλωσία στα Μνημόνια και έπονται και άλλα.
Στόχος είναι να περάσει το μήνυμα ότι και το χρέος κατάφερε να ρυθμίσει και το μνημόνιο, στην τυπική του μορφή, παίρνει τέλος.
Ο Τσίπρας τελικά φόρεσε την γραβάτα και… μάλιστα κόκκινη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, είπε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι: «Φαίνεται πως δεν θα το γλιτώσω, θα την φορέσω την γραβάτα. Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται. Ψάχνω ανοιχτό πουκάμισο, γιατί δεν έχω».
Πρώτοι στο Ζάππειο έφτασαν ο αναπληρωτής υπ. Αμυνας Φώτης Κουβέλης (χωρίς γραβάτα), ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος (με γραβάτα) ο ο οποίος επίσπευσε την αναχώρησή του από την Κύπρο, ώστε να βρίσκεται εγκαίρως στο Ζάππειο, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής (με γραβάτα).

Δείτε ζωντανά!

Δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις στο Ζάππειο:
gvfdoigv
jpfdo
jpfdo2
4489977
4489971
4489964
4489965
302340
302339
302320
302321
302322
302326
302328
302332
302330
302329
302335

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ : Η ιστορία είναι βέβαιο ότι θα καταγράψει τον κ. Τσίπρα ως έναν από τους μεγαλύτερους προδότες που διαχειρίστηκαν την τύχη της χώρας μας.

Πλεύση Ελευθερίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ
ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Η «συμφωνία» που φέρνει η Κυβέρνηση Τσίπρα αποτελεί την κατάληξη μιας εξάμηνης κρυφής διαπραγμάτευσης που καθοδηγήθηκε παρασκηνιακά, βήμα προς βήμα, από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Δεν είναι συμφωνία των λαών, αλλά το αποτέλεσμα εξωτερικών πιέσεων και εντολών και δεν εκφράζει την ελεύθερη βούληση των ελλήνων πολιτών και του ελληνικού λαού. Αντίθετα, την παραβιάζει.
Το είπαμε τον Γενάρη, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα: «Τα εθνικά ζητήματα νομιμοποιούνται να τα χειρίζονται μόνο ανεξάρτητες και αυτεξούσιες κυβερνήσεις που εκπροσωπούν και υπηρετούν το λαό». Η υποτελής Κυβέρνηση Τσίπρα δεν είχε ούτε την νομιμοποίηση να διαπραγματευτεί ούτε την νομιμοποίηση να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία.
Η διμερής συμφωνία που δέχθηκε ο κ. Τσίπρας είναι για τα εθνικά μας θέματα και την εθνική και εδαφική μας ακεραιότητα ό,τι υπήρξε το 3ο Μνημόνιο για την δημοκρατία: ένα κείμενο υποτέλειας και παραχωρήσεων, που μας ακρωτηριάζει την ήδη απενεργοποιημένη κυριαρχία της χώρας. Εκτός από την Γερμανική Ε.Ε. και το ΔΝΤ, η κυβέρνηση Τσίπρα-ΑΝΕΛ παραδίδει τη χώρα και στο ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, ολοκληρώνοντας το έγκλημα που ξεκίνησε με την υπογραφή της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας.
Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν παρέχει κανένα εχέγγυο διεθνούς συμβάσεως, δεν αντικατοπτρίζει τη βούληση των μερών, δηλαδή των κρατών που θέλει να δεσμεύσει.
Η συμφωνία δεν έχει κανένα κύρος, είναι επιζήμια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν πρέπει να κυρωθεί ούτε να εφαρμοσθεί από την Ελλάδα, για τους εξής λόγους:
1. Διότι ο κ. Τσίπρας έχει προ πολλού χάσει τη στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και έχει εκχωρήσει την κυριαρχία της χώρας. Δεν διαθέτει την απαιτούμενη νομιμοποίηση για να δεσμεύσει τη χώρα με συμφωνίες τόσο καθοριστικές για το μέλλον της.
2. Η «συμφωνία» όχι απλώς δεν εξαλείφει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις της FYROM εις βάρος της χώρας μας, αλλά θέτει το θέμα του αλυτρωτισμού συμψηφιστικά, σαν να έχει η Ελλάδα αλυτρωτικές βλέψεις εναντίον της γείτονος.
3. Η αναγνώριση Μακεδονικής Εθνότητας ή Ιθαγένειας ή Υπηκοότητας αλλά και Μακεδονικής γλώσσας προσφέρει το έδαφος για την ανάπτυξη και εξάπλωση και όχι για τον περιορισμό του αλυτρωτισμού. Κανένας και ποτέ μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να προβεί σε τέτοιες αναγνωρίσεις, που αντιστρατεύονται ευθέως τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας.
4. Οι διατάξεις της συμφωνίας που αναφέρονται στα σύμβολα και στην ιστορία είναι, εσκεμμένα, εντελώς αόριστες: καμμία αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο και το Αστέρι της Βεργίνας ως στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού και των ελληνιστικών χρόνων, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε καν να διεκδικήσει ρητά να μη χρησιμοποιούνται ο Μέγας Αλέξανδρος και το αστέρι της Βεργίνας ως σύμβολα της γείτονος. Ένας πρωθυπουργός που δεν διεκδικεί ούτε αυτό το στοιχειώδες, αλλά και κατορθώνει να υπογράψει μια συμφωνία που δεν αναφέρει την Μακεδονία ως ελληνική σε κανένα σημείο της, είναι συνολικά επικίνδυνος για τη χώρα και είναι δεδομένο ότι δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.
5. Με την υπογραφή της συμφωνίας, που ήδη αμφισβητείται στο εσωτερικό της γείτονος και είναι αμφίβολο εάν θα κυρωθεί και εάν θα εφαρμοσθεί από την γείτονα χώρα, η χώρα μας αίρει το βέτο για την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Έτσι, επιτυγχάνεται ο στόχος των Αμερικανών και των Γερμανών, χωρίς να χρειάζεται καν να κυρωθεί η συμφωνία από κανένα από τα δύο κράτη. Για την περίπτωση που η γειτονική χώρα δεν κυρώσει ή παραβιάσει τη συμφωνία, δεν προβλέπεται καμμία συνέπεια, παρά μόνο...νέα διαπραγμάτευση. Έτσι, αν σε πέντε χρόνια μια νέα κυβέρνηση της FYROM μετονομάσει το αεροδρόμιο των Σκοπίων ξανά σε «Μέγας Αλέξανδρος» ή επαναφέρει τα αλυτρωτικά άρθρα του Συντάγματος, η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα όπλο. Φυσικά, η αποβολή της FYROM τότε από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ θα είναι αδύνατη.
6. Η διμερής συμφωνία υπογράφηκε με σκοπό τη μετατροπή της FYROM σε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια. Και αποτελεί το άλλοθι του κ. Τσίπρα για να άρει το βέτο της χώρας. Η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ έρχεται σε αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα: αφενός, θα οξύνει τη σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας γύρω από τα σύνορά μας. Αφετέρου, η ιστορία διδάσκει ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι σοβαρότερες γεωπολιτικές απειλές κατά της χώρας μας δεν προέρχονται από κράτη εκτός του ΝΑΤΟ, αλλά από τους ίδιους τους "συμμάχους" μας μέσα στο ΝΑΤΟ.
7. Από το κείμενο της συμφωνίας προκύπτει ότι εκ των βασικών λόγων υπογραφής της είναι η εξυπηρέτηση διεθνών συμφερόντων γύρω από την Ενέργεια, χωρίς το παραμικρό όφελος της χώρας μας, αφού και ο τομέας της ενέργειας εκχωρείται-ρευστοποιείται, με βάση το 3ο Μνημόνιο
8. Επίσης από το κείμενο της συμφωνίας προκύπτει ότι εκ των βασικών λόγων υπογραφής της είναι η οικονομική-επιχειρηματική ενίσχυση των συμφερόντων που σήμερα νέμονται, ελέω Μνημονίων, τα στρατηγικά εργαλεία της χώρας, όπως τα λιμάνια και οι σιδηρόδρομοι.
9. Από το κείμενο της συμφωνίας προκύπτει ότι η αναγνώριση της FYROM ως περίκλειστου κράτους προετοιμάζει το έδαφος για παροχή διευκολύνσεων από τα ελληνικά λιμάνια και δη το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, χωρίς καμμία εγγύηση άρσης των σχετικών αλυτρωτικών τοποθετήσεων που έχουν διατυπωθεί
10. Η συμφωνία, ως προϊόν μυστικής διπλωματίας που εσκεμμένα απεκρύβη από τους πολίτες, αποτελεί ντοκουμέντο υπονόμευσης των εθνικών συμφερόντων από εκείνους που θα έπρεπε να τα προστατεύουν.
Η Πλεύση Ελευθερίας δεν αναγνωρίζει την συμφωνία και θα πράξει ό,τι επιβάλλει το πατριωτικό καθήκον και το Σύνταγμα για την ακύρωσή της.
Η ιστορία είναι βέβαιο ότι θα καταγράψει τον κ. Τσίπρα ως έναν από τους μεγαλύτερους προδότες που διαχειρίστηκαν την τύχη της χώρας μας.

Γιώργος Τράγκας "Ο Τσίπρας ως πιόνι και πράκτορας τους έδωσε τα Σκόπια και πέτυχε μια τρύπα στο νερό στη μείωση του χρέους" Προωθεί μάλιστα ό,τι χειρότερο για τη χώρα μας, δηλαδή να παίρνουν κάρτα παραμονής και να παραμένουν στη χώρα εισόδου τους όλοι οι μετανάστες.

Γιώργος Τράγκας "Ο Τσίπρας ως πιόνι και πράκτορας τους έδωσε τα Σκόπια και πέτυχε μια τρύπα στο νερό στη μείωση του χρέους" Προωθεί μάλιστα ό,τι χειρότερο για τη χώρα μας, δηλαδή να παίρνουν κάρτα παραμονής και να παραμένουν στη χώρα εισόδου τους όλοι οι μετανάστες.


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι περνάμε σε μεγαλύτερη εποπτεία και κατοχή. 

Ο Τσίπρας πούλησε την πολιτιστική μας κληρονομιά. 

Πήρε το καταστροφικό για την Ελλάδα βάρος του μεταναστευτικού και τώρα κάνει μια τρύπα στο νερό, μετακυλίοντας απλώς το χρέος. 


Οι Γερμανοί κλιμακώνουν τα ύπουλα σχέδιά τους. 

Ζητάνε από τον Τσίπρα μετά την προδοσία της Μακεδονίας να πάρει η μικρή και ισοπεδωμένη οικονομικά Ελλάδα το βάρος του μεταναστευτικού. 






Κι όλα αυτά, τα χρεώνω όχι μόνον στους μπολσεβίκους που κυβερνούν και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που τους στηρίζουν, αλλά και στα εκατομμύρια στων ψηφοφόρων τους, της 20ης Σεπτεμβρίου 2015...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ... ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή




 

Για τη συμφωνία του Eurogroup και το τι μέλλει γενέσθαι έκανε λόγο στα Παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή «Εν Αθήναις» ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας ότι :


 «Ο κος Τσίπρας και η παρέα των καταστροφέων του Έθνους πέτυχαν μία τρύπα στο νερό, αφού είναι πασίγνωστο ότι με δανεικά δεν σβήνεις δανεικά και ότι με επιμηκύνσεις δεν αποπληρώνεις ένα μη βιώσιμο χρέος». 


Ελπίζω οι ηλίθιοι μειοδότες των Αθηνών, οι μαριονέτες του Βερολίνου να μην πανηγυρίσουν για την πύρρειο συμφωνία που πέτυχε η Ελλάδα στο Eurogroup. 

Ελπίζω οι ανόητοι προδότες να μην θελήσουν να αντισταθμίσουν μία συμφωνία μεγάλων συμβιβασμών που βουλιάζει ακόμα περισσότερο τη χώρα, με την προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία.


Έπειτα από σχεδόν 9 ώρες συνεδρίασης, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία, χωρίς φυσικά να υπάρξει κανένα κούρεμα του χρέους. Με μια περιορισμένη παρέμβαση για την ολοκλήρωση του 3ου μνημονίου και μια σκληρότερη εποπτεία, μετά τις 20 Αυγούστου. Θα υπάρξει επιμήκυνση των δανείων του EFSF για 10 χρόνια, θα πάνε λίγο παρακάτω το χρέος και η Ελλάδα θα λάβει δόση 15 δις.


Η Ελλάδα δεσμεύεται σε ένα πλαίσιο ενισχυμένης επιτήρησης και τα πάντα θα προχωρούν ανάλογα με τις επιδόσεις μας.

 Ο κος Τσίπρας και η παρέα των καταστροφέων του Έθνους πέτυχαν μία τρύπα στο νερό, αφού είναι πασίγνωστο ότι με δανεικά δεν σβήνεις δανεικά και ότι με επιμηκύνσεις δεν αποπληρώνεις ένα μη βιώσιμο χρέος.  

Η πύρρειος συμφωνία των καταστροφέων του έθνους αναφέρει επιμήκυνση των δανείων του EFSF για δέκα έτη, σε συνδυασμό με επέκταση της περιόδου χάριτος για την πληρωμή επιτοκίων επίσης για 10 έτη. 

Η δόση που θα πάρει η χώρα θα είναι 15 δις και από αυτό το ποσό τα 3,3 δις θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά προηγούμενων δανείων, όπως αυτό του ΔΝΤ.


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι περνάμε σε μεγαλύτερη εποπτεία και κατοχή. 

Ο Τσίπρας πούλησε την πολιτιστική μας κληρονομιά. 

Πήρε το καταστροφικό για την Ελλάδα βάρος του μεταναστευτικού και τώρα κάνει μια τρύπα στο νερό, μετακυλίοντας απλώς το χρέος. 

Η κατοχή θα συνεχιστεί σκληρότερη, αφού ως αντάλλαγμα αυτής της χρονικής μετακύλισης, δίνουμε σκληρότερη εποπτεία και το δικαίωμα να επιβάλλουν μέτρα όποτε θέλουν οι δυνάμεις κατοχής. 

Το μνημόνιο είναι εδώ και σε καμία περίπτωση οι μαριονέτες του Βερολίνου, δεν μπορούν να υποστηρίξουν ότι πέτυχαν κούρεμα ή ελάφρυνση του χρέους. 

Κάνουν πιο έντονη την κατοχή. Τα 330 δις απλά επανατοκίζονται και ζητείται από τους σκλαβωμένους Έλληνες να αποπληρώσουν τα 100 δις με μια επιμήκυνση 10 ετών, πράγμα που ούτε πετρελαιοπαραγωγός περιοχή δεν μπορεί να κάνει .


Τα ύπουλα σχέδια των Γερμανών


Επιβεβαιώνομαι συνεχώς. 

Οι Γερμανοί κλιμακώνουν τα ύπουλα σχέδιά τους. 

Ζητάνε από τον Τσίπρα μετά την προδοσία της Μακεδονίας να πάρει η μικρή και ισοπεδωμένη οικονομικά Ελλάδα το βάρος του μεταναστευτικού. 

Η ιταλική κυβέρνηση σφράγισε όλες τις νότιες πόρτες της γειτονικής Ιταλίας. Κανένα σκάφος ΜΚΟ με μετανάστες δεν μπορεί να προσεγγίσει τις ιταλικές ακτές. Έτσι η Άγκελα Μέρκελ έχοντας στην Αθήνα την ομάδα των προδοτών, των υπαλλήλων της απαιτεί από τον Τσίπρα να δεχθεί και το βάρος όλων των μεταναστών.


Προωθεί μάλιστα ό,τι χειρότερο για τη χώρα μας, δηλαδή να παίρνουν κάρτα παραμονής και να παραμένουν στη χώρα εισόδου τους όλοι οι μετανάστες. Αυτό σημαίνει – φίλες και φίλοι – ότι όλα τα κύματα από τη Μέση Ανατολή, από το Αφγανιστάν, από το Μπαγκλαντές και από τη Βόρεια Αφρική θα προωθούνται μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ο αρχιμειοδότης πρωθυπουργός και η παρέα των εθνομηδενιστών κατόρθωσαν μέσα σε 3 χρόνια να ισοπεδώσουν οικονομικά την ελληνική κοινωνία, να ξεπουλήσουν την ιστορία της Μακεδονίας. 

Να δώσουν το εφαλτήριο για αλυτρωτικές επιχειρήσεις και να δεχτούν το βάρος του μεταναστευτικού.


Αλλάζει οριστικά η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, μιας κατεχόμενης χώρας με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα. Η πολιτική αλητεία των Αθηνών, οι εθνικοί καταστροφείς, ενώ διώχνουν μαζικά τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, αποδέχονται να αναλάβουν το βάρος του μεταναστευτικού, έναντι κάποιων μικρών ανταλλαγμάτων που μπορεί να δώσει το Βερολίνο στην υπόθεση του τεράστιου δημόσιου χρέους.


Έχουμε πρωθυπουργό μια μαριονέτα του Βερολίνου που ταυτόχρονα αποδεικνύει στην πράξη ότι πολιτικά και διπλωματικά είναι ανόητος ή και ηλίθιος.


Εδώ και εκατοντάδες εκπομπές, κάθε πρωί, σας αναλύω τα γερμανικά σχέδια για την Ελλάδα..


Και κάθε τόσο επιβεβαιώνομαι στην κεραία. Σας έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διευκολυνθεί η Ελλάδα και να κουρευτεί το χρέος της. Οι Γερμανοί θέλουν την πατρίδα μας δορυφόρο και προτεκτοράτο. Για αυτό άλλωστε επιδιώκουν τη συρρίκνωση της Ελλάδος, για να είναι αποτελεσματικότερος και ο έλεγχος.


Ο ηλίθιος πρωθυπουργός μαζί με μια παρέα που δεν την ενδιαφέρει η συρρίκνωση ή η καταστροφή της Ελλάδας, έδωσαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν Έλληνα την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. 

Ο Τσίπρας ως πραγματικό πιόνι και πράκτορας των Γερμανών, έδωσε την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η Μέρκελ του δίνει ψεύτικες υποσχέσεις.


Ο ανόητος καταστροφέας της πατρίδας μας, ο μέγας εθνικός προδότης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι όλες οι οδηγίες του Βερολίνου αποβλέπουν στην χρήση της Ελλάδος ως προτεκτοράτο, ως πηγή εσόδων για τα γερμανικά ταμεία και ως ανάχωμα – αποθήκη για το μεταναστευτικό πρόβλημα.


Σκεφτείτε ότι η Γερμανία έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα κέρδη 2,9 δισεκατομμυρίων από την ελληνική κρίση, όπως προκύπτει από την απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε σχετική ερώτηση των Πρασίνων στη Βουλή.


Η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία, οδηγεί πλέον τη Μέρκελ να φορτώσει στην Ελλάδα όλο το μεταναστευτικό πρόβλημα και ταυτόχρονα να δυσκολέψει την έξοδό της στις αγορές ή να ελαφρύνει το χρέος της. 


Η Μέρκελ, όπως αναφέρουν γερμανικές ανοικτές πηγές, έλεγε στον Τσίπρα ότι θα του δώσει ανταλλάγματα για το χρέος και θα τον στηρίξει στη διαμάχη με τον Ερντογάν για το Αιγαίο, αρκεί να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία.


Μετά την άνοδο της νέας ιταλικής κυβέρνησης και το κλείσιμο των θηρών για τους μετανάστες στην Ιταλία, η καγκελάριος αξιοποιώντας το μέγα δοσίλογο και ταυτόχρονα ηλίθιο, του λέει ότι θα του ρυθμίσει κάπως το χρέος με αντάλλαγμα να δεχτεί η Ελλάδα περισσότερους πρόσφυγες.
Προσέξτε τι κάνει η Καγκελάριος. 

Δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να ανοίξουν οι ορέξεις των βορείων γειτόνων για εδαφικές διεκδικήσεις και ταυτόχρονα φορτώνει την Ελλάδα με αλλόθρησκους, απαίδευτους και πεινασμένους.


Την ίδια ώρα, οι νέοι της πατρίδας μας φεύγουν οριστικά από τη χώρα, η οποία μετατρέπεται σε κοινωνία γερόντων και ο πληθυσμός της μιξάρεται με εκατοντάδες χιλιάδες ξένους.
Οι Γερμανοί ξέρουν ότι τα νησιά μας, τα νησιά του Αιγαίου, θα κατακλυστούν από μουσουλμάνους και γενικά αλλόθρησκους.


Οι Γερμανοί ξέρουν ότι ο Ερντογάν μετά τις εκλογές αυτής της Κυριακής θα είναι ο μεγάλος νικητής είτε με έντιμες, είτε με άτιμες διαδικασίες. Το καθεστώς έχει προετοιμαστεί και για την περίπτωση επιβεβλημένης αλλοίωσης των αποτελεσμάτων.


Οι Γερμανοί ξέρουν ότι από τη Δευτέρα θα μιλάνε με τον Ερντογάν. Το επόμενο βήμα είναι να βάλουν τους προδότες των Αθηνών να κάτσουν στο τραπέζι Τσίπρες, Καμμένοι και Κοτζιάδες για να κουβεντιάσουν τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης. Αυτό θα το επιβάλλουν οι Γερμανοί και άλλοι λέγοντας στον Τσίπρα και γενικά στις μαριονέτες των Αθηνών, ότι έτσι θα υπάρξει σταθερότητα στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.


Αυτό σημαίνει ότι οι ηλίθιοι προδότες των Αθηνών πρέπει να παραχωρήσουν νήσους και βραχονησίδες.


Ήδη ο κος Καμμένος μας έχει πει ότι τα νησιά που προστατεύονται από το υπουργείο Άμυνας ή έχουν σημαίες περιγράφονται στις συνθήκες. Δηλαδή, ο κος Καμμένος και όχι μόνο, εμμέσως πλην σαφώς αποδέχονται ότι ένα πλήθος νήσων του Αιγαίου, του Αρχιπελάγους δεν περιγράφονται σαφώς στη Λωζάνη και επομένως πρέπει να γίνει νέα κουβέντα. Εκεί μας πάνε οι Γερμανοί, ενώ πιέζουν τους Κοτζιάδες των Αθηνών να προβούν σε παραχωρήσεις και προς την Αλβανία.


Ο ανόητος και ηλίθιος εθνικός μειοδότης, Απριλιανής στόφας και νοοτροπίας, πιστεύει ότι θα ξεγελάσει τους Έλληνες λέγοντας : «τα δίνω όλα αλλά να που η καγκελάριος μας δίνει ελάφρυνση του χρέους».


Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, οι κυβερνητικοί κύκλοι της Αθήνας διοχετεύουν συνεχώς ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας με τη γενναιοδωρία των δανειστών για την ελάφρυνση του χρέους. Μην πιστεύετε απολύτως τίποτα. Ο κος Τσίπρας δεν πρόκειται να φορέσει γραβάτα. 


Ήδη, όπως σας είπα στη χθεσινή εκπομπή μου, το Bloomberg κάνει λόγο για μεταμνημονιακό ζουρλομανδύα που ετοιμάζουν οι δανειστές για την Ελλάδα μας. 


Ήδη από όλους τους μανδαρίνους των Βρυξελλών λαμβάνουμε μηνύματα ότι έρχονται χειρότερες ημέρες. 

Οι Γερμανοί γίνονται ακόμα πιο σκληροί στα θέματα του χρέους, γιατί οι προδότες των Αθηνών λένε ναι, σε ό,τι ζητάει το Βερολίνο. 

Ήδη είχαμε ψυχρολουσία από τον ESM, που μας λέει: «εφαρμόστε έγκαιρα και στην ώρα τους τις μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο!».


Οι προδότες των Αθηνών θέλουν να πούνε στον ελληνικό λαό ότι κατάφεραν να πάρουν επιμήκυνση 15 ετών στα δάνεια του EFSM.
Στην πραγματικότητα όμως, είτε πάρουν είτε όχι αυτή την επιμήκυνση πρέπει να εφαρμόσουν μέτρα  που θα φέρουν πλεονάσματα 3,5% έως το 2022 και 2% έως το 2060.


Όπως αντιλαμβάνεστε η πολιτική αγυρτεία των εθνομηδενιστών, οι μεγαλύτεροι προδότες της μεταπολίτευσης, πρέπει να ανακαλύψουν πετρελαιοπηγές σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και πάλι δεν θα φτάσουν αυτά τα πλεονάσματα. 

Εκτός αν σκοτώνουν τους Έλληνες για να ρευστοποιούν τις περιουσίες τους και να τις μεταφέρουν στα γερμανικά ταμεία. Τα σενάρια όμως για το χρόνο επιμήκυνσης της αποπληρωμής δανείων 100 δις ευρώ προσκρούουν στη σκληρή γραμμή των Γερμανών που θέλουν καθημερινά να εκβιάζουν τη χώρα μας και να χρησιμοποιούν την παρέα των εθνομηδενιστών για να την καταστρέφουν.


Πρέπει να ξέρετε όλοι ότι η περίφημη επιμήκυνση της αποπληρωμής 100 δις έχει υποστηρικτές ουσιαστικά μόνο την Ιταλία και την Ισπανία που θεωρούν ότι η χώρα πρέπει να πάρει 10 χρόνια τουλάχιστον επιμήκυνση, ενώ η Γερμανία επέμενε 3 με 5 χρόνια μάξιμουμ.


Και τώρα, προκειμένου να ικανοποιήσει το Βαυαρό εταίρο της στον κυβερνητικό συνασπισμό, τον κο Χορστ Ζεεχόφερ, η Άγκελα πιέζει τον Τσίπρα να δεχτεί η μικρή Ελλάδα όλο το βάρος του μεταναστευτικού. 

Οι πληροφορίες που βγαίνουν στην Ευρώπη λένε ότι αρχικά οι Γερμανοί ήθελαν να μοιραστεί η Ιταλία και η Ελλάδα το βάρος των μεταναστών αλλά η νέα ιταλική κυβέρνηση απείλησε ότι δεν θα πάρει μέρος στη Σύνοδο που θα γίνει την Κυριακή. Αυτό γράφει και η ιταλική εφημερίδα Corriere dela Sera. 

Μάλιστα οι Ιταλοί διαμήνυσαν στη Μέρκελ ότι αν όλα έχουν προσυμφωνηθεί, τότε είναι ανώφελο να πάρει μέρος η Ιταλία στη Σύνοδο της Κυριακής που γίνεται στις Βρυξέλλες. 

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, είπε στο Βερολίνο ότι αν τα πράγματα έχουν όντως έτσι,  καλά θα κάνουμε να μην ξοδέψουμε ούτε τα χρήματα των εισιτηρίων. Οι Ιταλοί ήδη ενισχύουν τους ελέγχους στα αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς λεωφορείων.


Οι δικοί μας – φίλες και φίλοι – οι προδότες του Μακεδονικού και της Ελλάδας, οι μαριονέτες της Μέρκελ δεν έχουν το ανάστημα των πολιτικών της νέας ιταλικής κυβέρνησης. Υπακούουν σε ό,τι λέει το Βερολίνο.


Κυρίες και κύριοι, η πολιτική χολέρα του τόπου πρέπει να φύγει το συντομότερο. Όσοι βρίσκονται πάνω σε γερμανικές ράγες πρέπει να απομακρυνθούν το συντομότερο.


Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η παρέα των εθνομηδενιστών διαλύουν την πατρίδα μας. Η πλειοψηφία των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην ομογένεια τους θεωρεί προδότες. Τους χαρακτηρίζει προδότες και συμπεριλαμβάνει σε αυτούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τους ανέχεται.


Είναι καιρός να διακοπεί η λεηλασία της χώρας και το ξεπούλημά της. Παντού σε όλη τη χώρα, τα κυβερνητικά στελέχη αποδοκιμάζονται από εξαγριωμένους πολίτες για τη συμφωνία με τα Σκόπια. Για να ακριβολογώ για την προδοτική συμφωνία με τους Σκοπιανούς. 


Στην Καστοριά, πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου. 

Ο κόσμος φώναζε : «ντροπή που είσαι Πόντια, η Μακεδονία είναι ελληνική, ντροπή προδότες, να πας να μείνεις στα Σκόπια!» Ήδη ο κόσμος συγκεντρώνεται παντού με καλέσματα μέσα από το facebook. Παντού ετοιμάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Κανένας Έλληνας δεν ανέχεται αυτούς που στήριξαν τον Τσίπρα να υπογράψει την προδοσία. Όπως κάναμε τότε με την Κυπριακή συμφορά, έτσι και τώρα πρέπει να υπάρχουν εκατομμύρια αυτοκόλλητες φωτογραφίες των προδοτών σε όλη την Ελλάδα με το σύνθημα: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.


Διάβασα ότι ο κος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα. Πήγε στο Κιλκίς. Εκεί δήλωσε ότι ο κος Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα. Αυτό ανέφερε – κυρίες και κύριοι  – ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή του Κιλκίς, σημειώνοντας ότι η κακή συμφωνία για το ονοματολογικό – ο κος Μητσοτάκης δεν την λέει προδοτική και αυτό έχει σημασία-  παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική βουλή.


Μου κάνει εντύπωση ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζει απλά τη συμφωνία ως κακή.
Δεν βλέπει καθόλου την προδοσία;
Δεν βλέπει ότι είναι εφαλτήριο αλυτρωτικών επιχειρήσεων;
Δεν του λέει κάποιος Μακεδόνας ότι δεν μπορεί να έχει μία στάση πολύ «σικ» απέναντι σε αυτή τη μειοδοσία;
Φοβάται μήπως ενοχλήσει το Βερολίνο;
Φοβάται μη θίξει την κα Μέρκελ;
Πρέπει να γνωρίζει ότι τον παρακολουθούμε όλοι. Πρέπει να ξέρει ότι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν όσα λέει.


Στο Κιλκίς δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι επισκέπτομαι την Μακεδονία σε μία συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. 


Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών είπε, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο Τσίπρας και ο Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει να παράγει αποτελέσματα. 


Ο κος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας, όταν Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν στη βουλή των Ελλήνων. 

Βέβαια, πολύ σωστά επισήμανε, ότι ο κος Τσίπρας παραχώρησε στους γείτονες τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα.


Με πληροφορούν τόσο από μακεδονικά σωματεία, όσο και από διάφορες περιοχές της χώρας ότι τα κυβερνητικά στελέχη είναι ανεπιθύμητα. 

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν αποδοκιμάζονται. 

Και θα αποδοκιμάζονται. 

Βάλτε σε όλα τα αυτοκίνητά σας τη λέξη: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ με το χάρτη της Μακεδονίας ή με τα πρόσωπα των μεγάλων προδοτών.

 Ετοιμαστείτε να τους εξαφανίσουμε από τον πολιτικό χάρτη. 

Είναι μαριονέτες των Γερμανών που μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο. Ξέραμε όλοι καλά τι έπραξαν αυτά τα 8 και βάλε χρόνια.

Η πατρίδα έχει ανάγκη να αποκτήσει μία κυβέρνηση αντιστασιακή, αντιγερμανική.

Θέλουμε πίσω τη χαμένη μας εθνική αξιοπρέπεια. Θέλουμε πίσω τα ξηλωμένα χαρακτηριστικά της εθνικής ταυτότητας.
Αποκρούουμε μετά βδελυγμίας και είμαστε απέναντι σε όσους φθείρουν την ιστορία μας και επιτίθενται εναντίον της μητέρας εκκλησίας. 

Η ορθόδοξη εκκλησία, κολόνα του έθνους και της ταυτότητάς μας. 

Είναι φάρος όλων των αγώνων του ελληνικού λαού, από την επανάσταση μέχρι σήμερα.


Οι πολιτικοί αλήτες των Αθηνών δεν θα γλιτώσουν από τα φαντάσματα των Μακεδονομάχων. 

Θα τιμωρηθούν σκληρά. 

Καμία προβοκάτσια. 

Καμία προπαγανδιστική επιχείρηση δεν πρόκειται να τους γλιτώσει. Τα φασιστικά παραμύθια τους, όμοια με εκείνα των Απριλιανών, τελειώνουν! 

Αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν όσα κάνουν σε βάρος του ελληνικού λαού.


Μην εξαπατάστε, ό,τι έχουν υπογράψει, θα υλοποιούν μέρα με την ημέρα, ως δήμιοι, υπηρέτες των Γερμανών. 

Όπως δούλευαν τα τάγματα ασφαλείας στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.



Για τις Τουρκικές εκλογές


Μεθαύριο Κυριακή έχουμε εκλογές στην Τουρκία. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν θα είναι ο νικητής. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αφού το καθεστώς που διεξάγει τις εκλογές είναι φασιστικό. 

Ο Ερντογάν  αμέσως μετά θα διεκδικήσει τμήμα του Αιγαίου, μερίδιο από τα πετρέλαια της Κύπρου και μια νέα κατάσταση στη Θράκη. 

Μας θεωρεί τελειωμένους. 

Πιστεύει ότι ο Τσίπρας είναι μεγάλη ευκαιρία. 

Θεωρεί βέβαιο, ότι ο Μητσοτάκης θα ακολουθήσει το γερμανικό δρόμο και αυτό τον βολεύει σε όλες τις διεκδικήσεις του. Γιατί, το Βερολίνο είναι ο μεγάλος σύμμαχός του. Όχι τώρα. Σε όλους τους πολέμους με την Ελλάδα.


Από την ερχόμενη Δευτέρα περνάμε σε μία άλλη φάση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με τον Ταγίπ Ερντογάν να είναι για 5 ακόμη χρόνια στο τιμόνι της Τουρκίας.



Για την υπόθεση Τσαλικίδη


Δεκατρία χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης Καραμανλή και το θάνατο του στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη η ελληνική δικαιοσύνη αποφαίνεται ότι ο χαμός του υπαλλήλου της Vodafone δεν οφείλεται σε αυτοκτονία άλλα ήταν δολοφονία.


 Ο άτυχος Τσαλικίδης βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, το Μάρτιο του 2005 στον Κολωνό. Ποιοι εισαγγελείς κουκούλωσαν την υπόθεση;  

Ποιοι έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο; Γιατί τέτοια ταχύτητα σε εκείνη την έρευνα; Υπήρχε εντολή από το Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Καραμανλή; 

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όλα τα δημοσιεύματα του Crash   και όλες οι εκπομπές που έκανα στον Real για την υπόθεση Vodafone, τις υποκλοπές και τον Τσαλικίδη. 

Τώρα έχουμε πλέον μία κακουργηματική ποινική δίωξη από την εισαγγελία της Αθήνας κατά αγνώστων. 

Το ερώτημα είναι: γιατί τότε τόσο βιαστικά είχε κλείσει η υπόθεση. Φυσικά δεν είναι το μόνο ερώτημα. 

Π.χ. γιατί έκανε ένα χρόνο ο Καραμανλής να δώσει άδεια για να αποκαλυφθούν οι υποκλοπές. Και γιατί τώρα, μετά από τόσα χρόνια, ο Καραμανλής παρουσιάζει παχεία λαρυγγίτιδα και δεν μπορεί να μιλήσει ούτε για το Μακεδονικό. 

Ούτε για την προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία. 

Υπάρχει συμφωνία με τον Τσίπρα και τον Καμμένο, φοβάται ο άνθρωπος κάποια πράγματα από τότε; 

Κάποια στιγμή μπορεί να μάθουμε…


Σας προτρέπω όμως να διαβάσετε το Crash που κυκλοφορεί και έχει εξώφυλλο τον κο Κώστα Καραμανλή. 

Σας προτρέπω να διαβάσετε για τον Ιανό που αγκαλιάζει και μαχαιρώνει την Πυθία. 

Έχει ενδιαφέρον. 

Θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα όχι μόνο για τη σιωπή του πρώην πρωθυπουργού, όχι μόνο για τους πιθανούς φόβους του, τις πιθανές πολιτικές βλέψεις του αλλά γενικότερα για την κατοχή στην Ελλάδα, για την πολιτική κατάσταση και το αύριο του προτεκτοράτου. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Crash, αξίζει τον κόπο.


Ο περίφημος κος Σώρρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα. 

Κρίθηκε προφυλακιστέος γιατί όσα έλεγε και οι πράξεις του, παραπλάνησαν εκατοντάδες ανθρώπους και προκάλεσαν ζημιές στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου με αυτές τις περίφημες μετοχές ή ομολογίες που μοιράζει στους οπαδούς του. 


Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια.. 

Πραγματικά, υπάρχει ένα μέρος του λαού  που πιστεύει σε σωτήρες όπως ο Σώρρας. 

Έφτασαν οπαδοί του κου Σώρρα με πούλμαν ακόμα και από την Κρήτη. 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι ο κόσμος στη μιζέρια και στην κατάντια που έφεραν την Ελλάδα οι κυβερνώντες πολιτικοί, ψάχνει να βρει σωτήρες και εθνοσωτήρες ακόμη και σε πρόσωπα όπως ο κος Σώρρας που επικαλούνται εξωφρενικά πράγματα. 

Αν πραγματικά, ως λαός παρουσιάζουμε τέτοιες τάσεις και τέτοια επίπεδα ευκολοπιστίας, σίγουρα πρέπει ο θεός να βάλει το χέρι του!!!



Πηγή