04 Φεβρουαρίου 2022

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! Ποιοί θα εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ 28χρονη έγινε έτσι μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER;;; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 
Απλά Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!

Μια 28χρονη γυναίκα από την Βρετανία ζητά βοήθεια αφού διαλύθηκε, μετά την πρώτη της δόση του εμβολίου της Pfizer για τον Covid-19.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Instagram δείχνουν την επιχειρηματία και ζωγράφο Katrina Hermez σε νοσοκομειακό κρεβάτι να υποφέρει από επιληπτική κρίση, μόνο μία από τις πολλές παρενέργειες μετά από μια ένεση mRNA.

Η ίδια αναφέρει πως λυπάται που πείστηκε να κάνει το εμβόλιο, αφού υπέστη σημαντικές παρενέργειες που ξεκινούν πέντε ημέρες μετά την πρώτη της ένεση στις 27 Ιουνίου 2021.

«Στις 27 Ιουνίου 2021 πήρα την απόφαση, όπως εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, να κάνω το Pf👁zer 💉 γιατί πίστευα, (όπως μην ξεχνάτε…μας είπαν) αυτό θα προστάτευε εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας. Τώρα είναι ένα αποδεδειγμένο ψέμα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της, χρησιμοποιώντας emojis για να παρακάμψει τους λογοκριτές, όπως σχολιάζουν ρεπορτάζ.

Η Hermez, η οποία λέει ότι συνήθιζε να «τρέχει σχεδόν καθημερινά» πριν χρειαστεί αναπηρικό καροτσάκι και βοήθεια για να περπατήσει, λέει ότι την παραμελούν οι γιατροί, καθώς φοβούνται να αποδώσουν την ασθένειά της στο τρύπημα.

«Έφτασα σε ένα σημείο σε αυτό το βάσανο όπου δεν με νοιάζει τι ιατρική επιστήμη έχετε διαβάσει στο Google, ποιο βιβλίο ξέρετε, ποιο ιατρείο έχει ορίσει αυτή την ατζέντα ή ποιο κανάλι ειδήσεων έχετε παρακολουθήσει … Με παραμελούν οι επαγγελματίες γιατροί που φοβούνται να χάσουν τη δουλειά τους», λέει προσθέτοντας: «Είμαι v 💉 τραυματισμένη».

Συνεχίζει:

5 μέρες μετά άρχισαν τα συμπτώματα τραυματισμού μου και έχουν φτάσει πλέον σε…

-Χρήση αναπηρικού αμαξιδίου
– 10 επεισόδια προσωρινής παράλυσης που διαρκεί ώρες έως μέρες.
– Παροδική αμνησία
– 3 τύποι μη επιληπτικών κρίσεων
– Ημικρανίες
– Ομαδικές κεφαλαλγίες
– Πόνος στις αρθρώσεις
– Νευραλγία
– Καρφίτσες – Πόνος καύσου
σε όλο το σώμα
– Πόνοι στο στήθος κάθε δεύτερη μέρα
– Ευαισθησία στον θόρυβο
– Ευαισθησία στο φως
– Ευαισθησία στο δέρμα
– Σοβαρή σύγχυση
– Σοβαρή ζάλη
– Βούισμα στα αυτιά
– Ομιλία / τραύλισμα, μπερδεμένος, επαναλαμβανόμενες λέξεις
– Αίσθημα παλμών
– Διάσπαση
– Αίμα στα αυτιά μου
– Μαύρες πληγές στα τοιχώματα του στόματος
– Διαλείπουσα απώλεια ακοής
– Θολή όραση
– Μυϊκή δυσκαμψία
– Εξανθήματα
– Εξαιρετική εξάντληση

Αυτό δεν είναι c-vid
Δεν είναι πολύ c-vid
Αυτός είναι ένας άμεσος τραυματισμός από το Pf👁zer

Δείτε το βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες:

 

 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

 

 

Την ώρα που η κυβέρνηση των πλασιέ εμβολίων νοιάζει μόνο πως θα «τρυπήσει» όσους περισσότερους πολίτες γίνεται, ενεργειακή κρίση και ανατιμήσεις έχουν γονατίσει κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

 
«Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω, στις παλιές εποχές».

Την ώρα που η κυβέρνηση των πλασιέ εμβολίων νοιάζει μόνο πως θα «τρυπήσει» όσους περισσότερους πολίτες γίνεται, ενεργειακή κρίση και ανατιμήσεις έχουν γονατίσει κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Έτσι μετά το SOS από πρατηριούχους που προειδοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες για το ράλι ανόδου στα καύσιμα, νέα κραυγή έρχεται από την πρόεδρο Ένωσης Βενζινοπώλων Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

Μιλώντας στο OPEN αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί βάζουν μέχρι 20 ευρώ βενζίνη, ενώ πληθαίνουν εκείνοι που μέσα στην απελπισία αλλά και την οικονομική δυσπραγία τους βάζουν μόλις 2,5-3 ευρώ για να….κινηθούν μερικά μέτρα!!!

Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι η υψηλότερη τιμή στην Αττική στην 95άρα βενζίνη (που προτιμούν οι περισσότεροι) είναι οριακά κάτω από τα 2 ευρώ και συγκεκριμένα στα 1,987. Η ίδια εικόνα συναντάται και στη Θεσσαλονίκη ενώ στα νησιά η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά με την τιμή/λίτρο να ξεπερνά κατά τα πολύ τα 2 ευρώ.

Η κα Ζάγκα έκανε έκκληση για ακόμη μία φορά στην κυβέρνηση να μειώσει τους συντελεστές στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης εκτιμώντας πως τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον σόμπες για να ζεσταθούν.

«Ο κόσμος έχει την κρυφή ελπίδα μήπως πέσουν οι τιμές. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό! Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κι αν γίνει ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας την έχουμε “κάνει τη βάρκα” (σ.σ. κοινώς…τελειώσαμε). Ήδη η Ευρώπη είπε ότι τα αποθέματα φυσικού αερίου είναι μέχρι τέλος Μαρτίου»:

(φωτο:intime)

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

 

Για τους «σαμαρικούς» «άρχισε το κλάδεμα» του Κ.Μητσοτάκη: «Τον στηρίζουν οι νταβατζήδες της διαπλοκής»


Για τους «σαμαρικούς» «άρχισε το κλάδεμα» του Κ.Μητσοτάκη: «Τον στηρίζουν οι νταβατζήδες της διαπλοκής»
»

Παράλληλα σημειώνουν τους «μηχανισμούς» στήριξης του Μητσοτάκη, ενώ θυμίζουν τους «νταβατζήδες της διαπλοκής» του Κώστα Καραμανλή σημειώνοντας πως τα ποσά από το ταμείο στήριξης είναι πολλά.

«Ποιοι ήταν αυτοί που σιωπηρά ή φωναχτά στήριξαν τον Μητσοτάκη από το 2019 και μετά;

Οι γνωστοί-άγνωστοι «νταβατζήδες της διαπλοκής» που έλεγε κάποτε ο Καραμανλής», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το άρθρο όπως αναρτήθηκε στο antintews.gr:

Υπάρχει μεγαλύτερη αποτυχία από μια κυβέρνηση κι από έναν πρωθυπουργό να συζητιέται έντονα και όχι μόνο παρασκηνιακά, το σενάριο συγκυβέρνησης;

Υπάρχει μεγαλύτερη αποτυχία από το να μιλούν ήδη όλο και περισσότεροι ότι χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση με περισσότερα κόμματα, κι ένα πρωθυπουργός «δοτός», κι όχι εκλεγμένος προκειμένου να κυβερνήσει τη χώρα;

Κι όμως, 2,5 χρόνια μετά από μια μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, αυτό που συζητιέται είναι πότε θα αποχωρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου και ποιος θα γίνει ο… Ντράγκι της Ελλάδας.

Θα είναι ο Γιάννης Στουρνάρας; Θα είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος; Θα είναι ο Μαργαρίτης Σχοινάς; Ή θα είναι κάποιος άλλος τεχνοκράτης – έκπληξη ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του Λουκά Παπαδήμου της νέας εποχής;

Είναι λοιπόν η συζήτηση δείγμα του πόσο χάλια τα πάει η κυβέρνηση σε πολλούς τομείς, αλλά και δείγμα ότι χάνει τη στήριξη που είχε σε Ελλάδα και Βρυξέλλες από τα γνωστά και ΣΥΓΚΥΒΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣ άγνωστα συμφέροντα.

Το δημοσίευμα του Euractiv περί άρσης της εμπιστοσύνης της Κομισιόν στον Μητσοτάκη ως προς το αν θα μπορούσε να διαχειριστεί το Ταμείο Ανάκαμψης, και η εσπευσμένη διάψευση από τις Βρυξέλλες ήρθε να αναδείξει ένα μείζον πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από το «κλάδεμα» που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν οι υποστηρικτές του Μητσοτάκη στην κυβέρνησή του.

Τα πράγματα είναι απλά, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε κόμμα που γίνεται κυβέρνηση. Κάποια συμφέροντα παίρνουν υποσχέσεις και δίνουν στήριξη. Όταν οι υποσχέσεις δεν υλοποιούνται ή όταν άλλα συμφέροντα μπαίνουν μπροστά και κερδίζουν τη μερίδα του λέοντος της… προσοχής του Μαξίμου, τότε αρχίζει η γκρίνια.

Όταν τα πράγματα γίνονται πιεστικά, όταν η μοιρασιά που πρέπει να γίνει είναι μεγάλη, τότε… αίρεται η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και αναζητείται ο καλύτερος διαχειριστής της κατάστασης.

Με απλά λόγια: Τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης είναι πολλά. Πάνω κάτω πάνω από 70 δισ. ευρώ θα μοιραστούν τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Όχι βέβαια με τη μορφή επιδομάτων στους πολίτες. Αλλά με επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις για να κάνουν μπίζνες, να αυξήσουν τις επενδυτικές κινήσεις τους, να προσφέρουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ποιοι ήταν αυτοί που σιωπηρά ή φωναχτά στήριξαν τον Μητσοτάκη από το 2019 και μετά;

Οι γνωστοί-άγνωστοι «νταβατζήδες της διαπλοκής» που έλεγε κάποτε ο Καραμανλής.

Όχι όμως χωρίς… αποζημίωση. Και η αποζημίωση είναι οι δουλειές που πρέπει να γίνουν. Αν αυτές είναι μεγάλες, όπως του Ταμείου Ανάκαμψης, τότε προφανώς χρειάζεται και διαφορετική διαχείριση.

Οι υποσχέσεις του Μαξίμου πολλές, οι κινήσεις όμως και το αποτέλεσμα ελάχιστα. Βλέπουν οι νταβατζήδες ότι δεν κινείται ο μηχανισμός καλά. Ή βλέπουν ότι κάποιοι ετοιμάζονται να φάνε με χρυσά κουτάλια αλλά μεμονωμένα. Δηλαδή εκτιμούν ότι ο μηχανισμός του Μαξίμου μοιράζει την πίτα όπως ο ίδιος θέλει και αφήνει ξεροκόμματα στους άλλους.

Όλη αυτή η γκρίνια μεταφέρεται και στις Βρυξέλλες καθώς οι εγχώριοι νταβατζήδες έχουνε εκεί ομάδες επιρροής. Κοινώς κάνουν λόμπινγκ και μάλιστα μέσα και από ευρωβουλευτικά γραφεία.

Κάπως έτσι δημιουργείται η εντύπωση ότι ο Μητσοτάκης αρχίζει να χάνει τη δύναμή του, που δεν είναι άλλη από τη στήριξη ή ανοχή που του παρέχουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Κι αν συμβαίνει αυτό όντως, τότε οι εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα θα είναι ραγδαίες.

Δε λέμε ότι θα ξαναζήσουμε το σκηνικό του 2010-2011 όταν ο Παπανδρέου έχανε το έδαφος κάτω από τα πόδια του και χωρίς εκλογές δημιουργήθηκε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο.

Ενδεχομένως, αυτό να συμβεί όταν θα γίνουν εκλογές. Κι όταν δε θα μπορεί η ΝΔ να σχηματίσει κυβέρνηση. Τότε, με πρόσχημα τη… σωτηρία της πατρίδος και με βασικό διακύβευμα τα πολλά λεφτά του Ταμείου, θα βρεθεί ένας πρόθυμος… σωτήρας για να μας σώσει όλους.

Ίσως, δε να είναι και καλύτερα έτσι. Από το να μοιράσει η Αγία Οικογένεια τα φράγκα στους κολλητούς, ας τα μοιράσει κάνας άλλος πιο σοβαρός.

Όλο αυτό το σκηνικό, πάντως, ήδη προετοιμάζεται. Το δημοσίευμα του Euractiv ήταν απλώς ο προπομπός.

Και οι προειδοποιητικές βολές που ρίχνουν τα φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ, δείγμα του τι θα ακολουθήσει.

Το Μαξίμου παρακολουθεί με αγωνία όσα λέγονται και γράφονται. Γι’ αυτό και διαρρέει ότι δε θα δούμε εκλογές πριν το τέλος της 4ετίας. Κορόιδο είναι να χάσει τις 157 έδρες που έχει; Που θα τις ξαναβ

Όταν, όμως το χρήμα θα ρέει straight through, που έλεγε και ο Ζαμπέτας, τότε θα ξεκινήσει το πραγματικό ζεϊμπέκικο της κυβέρνησης.

Κυβέρνηση συνεργασίας: Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί «στιλ Παπαδήμου» - Διαρρέουν σενάρια για Μ.Σχοινά-Γ.Στουρνάρα

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί